//www.hscripts.com --> ad>
2015-04-23 ? 15:56:00

Jag skulle kunna göra vad som helst för dig.

Jag duschar med din duschkräm och filar naglarna med din nagelfil och sover i din gamla tröja och drömmer då att vi sitter i din soffa och du kramar mig hårt och jag tänker lite på dig och jag kan prata om dig och hur många många väskor du har köpt och hur många jackor vi hittade i din garderob och jag kan till och med skratta och jag bokar upp min hjärna med andra tankar för nu vet jag att jag inte är redo att inse att nåt har hänt och du finns inte som du brukade finnas och jag kan inte våga låta mig själv förstå det, för vet du hur mycket jag skulle sakna dig om jag tillät mig att känna? Vet du hur ont det skulle göra i mig att tänka på hur hemsk och fruktansvärd din allra sista tid var? Vet du hur allt mitt hopp om världen skulle försvinna om jag kunde förstå att världen kan vara så grym mot den godaste, varmaste, charmigaste, snällaste, rebelliska, mest fördomsfria, älskvärda människan som någonsin funnits? Och vet du hur svårt det skulle vara att acceptera att jag inte skulle ha min mormor sittandes i snurrfåtöljen med katten i knäet, tvn framför och en klädkatalog på bordet bredvid? 
Mormor jag vågar inte börja sakna dig för bara tanken av det slår mig alldeles för hårt. 
 
Ingen kommer älska mig som du. Ingen kommer dra fingrarna genom mitt trassliga hår som du. Ingen kommer säga "titta vilket fint barnbarn jag har" och vara lika stolt över mig som du. Ingen kommer se mig som du gjorde och jag behöver dig med mig. 
 
Du sa i smyg att jag var din favorit, och hela vida världen ska veta att sen jag föddes har du alltid varit min allra bästaste favoritperson, den mest livfulla människan jag någonsin träffat. Alla säger det om dig. Och det gör ont att försöka förstå att den människan med allra mest liv inte längre lever. 
 
Jag kan inte ens börja förklara för dig allt du har gjort för mig. Jag skulle beskriva dig för en av mina bästa vänner, och vet du vad hon sa? Hon sa "Hanna hon låter som dig" och det är den absolut största komplimangen jag någonsin fått. Ingen spred glädje som du med ditt härliga humör och jag ska lova dig att för varje dag som går ska jag försöka vara som du, du kommer aldrig försvinna. Lova att du spökar lite hos mig så jag får mysa med dig igen?
 
Jag älskar dig så mycket mycket mycket mormor att du anar inte. Snälla kan du inte sitta i din snurrfötölj och snarka ikapp med katten när jag kommer ikväll?

Om

Min profilbild

Hanna