//www.hscripts.com --> ad>
2013-10-30 ? 22:10:54

Det godaste som finns i världen.

Ikväll mumsar jag på den här. 
2013-10-29 ? 21:14:00

Det här var gott.

 
Jag har ägnat de senaste lovkvällarna åt tedrickande, filmtittande och gottätande mys med mina vänner men ikväll fick det bli middagen ovan, serier och en springtur istället, ensamma, bara jag & huvudvärken. 
2013-10-23 ? 21:43:00

En helt vanlig onsdag då

Såhär såg jag ut om man tittade bakifrån igår. 
 
Idag har jag ätit soppa, letat parfymer, druckit varm choklad, förälskat mig i världens sötaste apa (påriktigt, jag kan inte sluta tänka på den alls, någonsin, jag måste visa er), studerat fysik inför morgondagens prov, ätit karameller och sett senaste avsnittet av PLL. Men kom inte och tro att jag bara har tur i livet, nej för igår halkade jag på backen när jag sprang på snöslask och idag fick jag två stora blåsor på stortårna under rundan. Sen så blev jag livrädd när jag hörde någon skrika i mörkret. Och allt detta trots att jag hade extrastrumpor, plåster och tjuvalarm. Imorgon håller jag mig inne och äter kakor. 
2013-10-21 ? 22:02:00

Det gäller att prioritera

 
Godafton tanter och farbröder. Jag kallar er det för jag älskar ju små tanter och farbröder ♥♥♥
Iallafall. Egentligen har jag inte gjort något vettigt alls denna måndag. Kanske borde jag inte äta alldeles för mycket yoghurt och starta avsnitt efter avsnitt av New girl, och kanske borde jag inte lägga mig i sängen och sova direkt efter skolan. Och kanske borde jag inte spela pippi långstrump med lillebror. Och kanske borde jag istället plugga till veckans prov, städa mitt rum och ta med all disk ner till badkaret och diska lite. Eller så borde jag inte alls det. Jag har svårt att bestämma mig. 
 
Förresten, sjalen där hittade jag idag nytvättad på en galge. Jag köpte den i budas gator för runt trettiofem kronor och hade helt glömt bort den. Där lyckades liksom dåtida jag göra framtida jag glad. Och det var ju bra.
2013-10-20 ? 20:36:00

Jag saknar redan

Såhär såg jag ut en dag förra veckan. 
 
Nu har jag precis kommit hem efter en natt med mys i sundsvall. Vi sällskapade och åt mest massa god mat, och jag besökte inte ens ikea??? Istället myste jag med mormor för ingenting kan göra mig glad när jag är ledsen, som att vara med henne. 
2013-10-17 ? 22:16:54

I vårat kök

Vi har världens finaste kök.
 
Ikväll äter jag tomtegröt, rostmackor och te och fortsätter se om New Girl igen. Den där charmen av att se om serier är det inte många som förstår alltså. Men i mina öron låter det hur perfekt som helst. 
2013-10-15 ? 18:16:00

Allt är för bra nu.

Jag har bildbrist, tidsbrist, sovbrist och hjärnbrist så för att mata den här bloggen med något tänkte jag visa några plagg som jag hittade på vår resa. Japp. Så inspirationslös är jag just nu. Var tålamodig med mig.
 
Första kvällen tänkte ingen shoppa egentligen, men när mamma & Emmie spontantog en varsin massage och jag & Lotta inspekterade affärerna kunde jag inte låta bli. Både den här stickade med marinblå rosett och den här kavajen nedanför köpte jag då på reversed, eller om det var reserved. Minns aldrig ju.
 
Och så köpte jag den här skjortan också. 
 
Jag vet vad ni tänker. Jag trodde inte heller att jag var en pälsvästtjej. Och jag trodde inte heller att jag skulle spontanhitta en på zaras barnavdelning. Men det gjorde jag. Och jag har nog aldirg ägt ett mysigare plagg (och då är det allvar!)
 
Såhär klädde jag mig häromdagen. Det var mysigt.
 
Så sprang jag och köpte ett litet linne med spagettiband från zara. Den tror jag gör sig fint med kjolarna här.
 
Den första är från Beshcka och den andra är oinvigd och kommer från Pull&Bear. 
 
 
Jag sa att jag skulle köpa en fyrkantig väska och det gjorde jag här. Men nu är det jättetråkigt för brevdid mig ligger fyra bruna väskor och jag inser att lite variation hade ju inte skadat, Hanna.
 
Min fölsispresent från budapest fick bli den här vita kappan. Jag väljer att bortse från att det är kemtvätt, att den inte ens kommer få se en dags solljus innan den är smutsig och att jag egentligen inte behövde någon kappa. Ibland träffar man faktisk på sånna här plagg som måste köpas och då är det ingen som kan stoppa mig. (sen tvingade jag mamma att köpa en till jacka till mig också).
2013-10-14 ? 19:22:00

Här har ni mig

HEJ!
När man inte har någon pepp kvar i kroppen kan man ju sätta sig framför spegeln och iallafall försöka trolla fram lite bus. Nu ska jag koka te som in i helvete och tjuva piggelin! Allt som kan tänkas hjälpa.
2013-10-13 ? 23:05:49

Jo men jag har haft det fint.

I helgen har jag carpat helgen lite lagom sådär. Jag är alltid lite efter och inser inte förrän på söndagskvällarna typ klockan 23.02 att det visst är helg på riktigt. Men fredagen var ju fin. Jag fyndade i stan efter skolan och i provhytten fick jag ett sms med inbjudan till tårta. Sötsugen som jag alltid är satt jag på bussen strax därefter, tackade och tog emot en stor himla tårtbit av Emmie som var såhäääääääääär god. 
Sen blev det lördag och det betydde kompismiddag och övernattning hos Johanna, vilket fick bli toppingen på min lilla helg för sedan jag vandrat hem från bussen idag har jag inte levt loppan mer än att sova och sen sprang jag elva kilometer för att springa på kvällen är det läskigaste och skönaste som finns. 
Och jag brukar inte vara den som lyssnar på musik överallt och hela tiden men i helgen har jag endast lyssnat på maggios nya album, med mina trasiga lurar i öronen, på springturerna, på bussturerna, på sängen, på golvet, på ica och på toaletten. Det är så bra.
Sen drabbades jag av lite "vart tar livet vägen-ångest" lite då och då under helgen också. Annars så. 
 
2013-10-10 ? 23:13:42

Men jag vet ju inte hur jag ska göra...

Alltså jag tänker så himla mycket just nu. För mycket. Inatt var jag tvungen att sätta mig upp, starta datorn och skriva ner alla konstiga, jobbiga, roliga, knäppa, dumma, fula, störiga och fina tankar jag hade. Ungefär som att kliva upp och kissa på natten, att behöva tömma sig lite liksom. Ja nu vet ni och att jag hoppas att ni värdesätter den informationen.
 
Annars har jag spenderat hela min eftermiddag på ett café med kompisar, paninisar, tekoppar och våfflor med nutella. Tillåt mig att demonstrera delar av vårt fikabord och ni får gärna dreggla en smula.
 
Sen kom jag hem och sprang sju komma två kilometer livrädd, duschade alldeles för jättelänge och berömde mina föräldrar för att vi faktiskt har två meter golv och ett kylskåp ståendes i köket nu. Kanske kanske kan det bli att vi kan laga egen mat i början på 2014, men man vet ju aldrig med dom. 
Och eftersom att jag mest sitter själv på mitt rum har jag ingen att prata med, så jag säger till er att sendragen som jag har i benet OCH i ögat nu är värre än jag någonsin har haft i livet. 
 
Sen hade jag nog inte så mycket mer att berätta idag.
2013-10-06 ? 22:12:56

Nu är allt som vanligt igen

Jag har haft en hemmahelg i pyjamas och det har varit så himla skönt. Jag har varit ute och sprungit, ätit chokladpraliner, promenerat i mörkret, köpt kanelbullar, sett på film och försökt överleva byggkaoset hemma hos mig. Jag har sett om samma serieavsnitt flera gånger, sovit jättemycket och diskuterat livets djupa tankar på en promenad med Emmie. Nu har jag också bäddat rent i sängen och tänt ljus. Söndag.
 
Och titta här vilken fin kopp jag fick av mina vänner i veckan, på min födelsedag. Älskar den så himla mycket, och jag älskar det här teet från Budapest också. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra när det tar slut men i värsta fall får jag väl återvända till den där lilla butiken i gränden vid våran lägenhet.
 
2013-10-05 ? 14:09:47

Som jag älskar dig din lilla stad.

Så himla kär i denna söta stad att jag bara vill tillbaka hela tiden. Lite såhär såg en av dagarna ut i Budapest, förlåt för alldeles för många bilder!
 
 Varje morgon letade vi oss fram till ett nytt och udda frukostställe längs gatan där vi bodde.

 
Och hit, till det här jättekonstiga cafét intogs frukosten just idag. På mosaik.
 
Jag valde salami-toast med sallad, färskpressad juice och vit varm choklad.
 
Sedan fortsatte promenaden in mot stan.
Bland second hand-butiker och thai-massage.
 
Med gatukonst i varje hörn.
 
Och förbi nutella-pizza-stället. Ååååå.
 
Vi promenerade förbi en marknad och såg dessa filurer.
 
Innan vi hoppade upp i två cykel-taxisar genom hela stan, mot ett shoppingcenter.
 
Annars spenderades budapest-timmarna mest här, shoppandes på torget innan vi blev trötta och bokade tid för massage. Ja, den där massagen är egentligen en helt egen liten historia för sig, haha.
 
Mamma och Emmie testade fiskpedikyr också. Jag däremot hade megaskavsår och är lite smårädd så jag tittade glatt på, precis som människorna på andra sidan skyltfönstret. 
 
Såhär fina var gaturestaurangerna.
 
Sedan blev det mörkt och här är jag glad, mitt i budapestgatan efter en middag. På vapiano tror jag bestämt att vi åt just den här kvällen.
 
Sen promenerade vi längs vattnet och försökte knäppa några fotografier. Alltså jag vet inte vad mamma är men en fotograf är hon iallafall inte.
 
Det här är två foton från sista kvällen och mamma hade precis genomlidit en hemsk massage, vi hade ätit oss mätta på trerätters-buffé och jag hade blivit överraskad med för tidig födelsedagstårta. Här på bilden skulle jag gissa på att vi tre utför någon form av dans, men vad vet jag. 
 
En annan kväll däremot gick vi vilse och hamnade i andra delen av stan, bland mörka gränder, folk sovandes på gatan och underliga butiker. Men vi fick iallafall se staden, även om det innebar en mils promenad och nya skavsår.
 
Summan av kardemumman är att budapest är en himlans gosig stad med konstiga mysställen, fina affärer och massor av massage. Och vi hade så himla kul att jag inte orkar hur vardagligt tråkiga skoldagar är nu.

Om

Min profilbild

Hanna