//www.hscripts.com --> ad>
2014-07-26 ? 23:35:32

Jag ville verkligen ha italiensk skinka till middag

Igår ville jag verkligen ha en antipasto-middag och tre av mina vänner tänkte lika så efter jobb befann vi oss i stan, promenerandes runt stråket och hamnen och filosoferade. Sen somnade jag i Ellens köksfotölj innan vi cyklade hem för sent i natten och jag satt vaken med en skål ostkrokar tills jag inte orkade äta mer. 
2014-07-26 ? 23:15:20

Prosit!

2014-07-10 ? 17:29:00

Att fira vänner

Moa har inte bara spenderat tre veckor i USA, utan var även en av mina vänner som fyllde år häromdagen och som vi skulle fira!
 
Födelsedagsbarnet fick ögonbindel och packades in i bilen.
 
Där hon fick vänta tills det var dags att ledas bort...
 
Så söta!
Här gick vi, ser ni picknicken där nere?
 
Några sekunder innan hon fick öppna ögonen.
 
Och detta fick hon se!
 
Lite presenter, lite mat och gitarr.
 
 
Vi grillade korv bland annat.
 
Och smore´s.
Ellen var glad.
 
Och blåste såpbubblor.
 
 
 
 
 Gosigt.
Här har vi den nyblivna artonåringen igen.
 
 
Mysigaste kvällen ju.
 
Sen så plockade vi ihop och blev vi avsläppta av Plöen, promenerade och pratade lite för länge och jag kom hem till den här ängen. Alldeles dimmig. Och ikväll ska det andra födelsedagsbarnet Klara firas (♥!!!) så nu ska jag passa på att fixa iordning hennes present. Tänk att så himla många av oss är vuxna, så knäppt. Men GRATTIS MOA OCH GRATTIS KLARA OCH GRATTIS ALLA ANDRA VI KÄNNER SOM FYLLDE ÅR DEN 8 JULI!!!
2014-07-10 ? 16:00:00

Fladderbyxorna under ett träd.

Lite såhär såg jag ut + mina svarta klumpiga knytskor såklart, förra veckan när jag var ledig, tittade ikapp serier, hälsade på farfar och firade mammas födelsedag på kvällen! Jag vill leva och dö i mina fladderbyxor trots att dom är flera storlekar för stora och måste hållas upp av hårnålar.
 
Under ett träd, hejhej.
Med luggen för ögonen, hejhej.
Älskar dom.
2014-07-08 ? 12:22:00

IDOLER

Får jag bara säga att jag var tvungen att smygfota dom här när dom hade handlat inne på ica, bar på tunga kassar som de tappade på marken, men ändå hela tiden höll händer med varandra? Hur fina?
 
2014-07-07 ? 23:18:36

En tur till rhodos

Jag, Johanna och Cajsa packade våra väskor och åkte till grekland en vecka. Och det blev en himla fin vecka det.
 
Tänk att jag har känt er två så länge jag kan minnas!!
 
Dagarna började självklart med hotellfrukost (de hade dock ingen nutella vilket mer eller mindre är ett krav för mig så vi köpte egen och tog med dom sista dagarna). Sen bar det av till stranden för sol, bad och en smula snorkling (haha) dom närmsta timmarna. 
 
Sen var det lunchdags, ibland kurrade inte magen men i sol och hetta är lite skugga, saltiga pommes och wifi välbehövligt! Vi träffade två glada vänner från göteborg som tipsade oss om lunch-haket som vi lunchade på de flesta dagarna.
 
Lite såhär såg några av luncherna ut! Jag var sur över att hotellet inte erbjöd pommes varje middag och överkompenserade därför med pommes varje lunch. OCH FÅR JAG BARA BERÄTTA ATT EN KVÄLL ÅT JAG NUTELLACREPES MED BANAN TILL MIDDAG.
  
Nästan alla bilar på ön hade regestreringsnummer PO-nånting vilket var fashinerande.
 
Efter fler soltimmar sprang vi oftast in på lilla butiken utanför vårt hotell, köpte med en påse chips, några milka crunchy corn (♥) och vatten såklart.
Intas bäst med en resorb, en näve chips sittandes på en balkong.
 
En varsin dusch, kanske en liten powernap och skratt på hotellrummet åt vi den dagliga, halvtråkiga 4-rättersmiddagen på hotellet, utnyttjade hotellets wifi till max och gick sen ut. Någon kväll för lite festligheter, några kvällar i rhodos gamla stad med frozen yoghurt och några strosandes runt på gatorna och vilandes med en drink i handen på någon bar. En kväl fick det bli lite shopping i butikerna också.
 
 
Älskar dom här två så. Finast är dom också.
 
Några eftermiddagar gick vi längs vattnet och lyckades fånga solnedgången på bild.
Sen var det tillbaka till hotellet som gällde, vi smög raka vägen in till den stängda restaurangen för mera wifi och till sist gonatt för att vara pigg till nästa dag. Lite så såg dagarna ut.
 
Midsommarafton däremot var lite annorlunda då vi hade köpt biljetter till dagsfest på casinot i närheten. Tur för oss så hade vi hittat två nya vänner som vi sällskapade med och sen bestämde träff med på kvällen. Mycket trevligt!
 
Sen efter sju dagar var det dags för hemfärd och nu är jag tillbaka och säljer jordgubbar dagarna i ända, i kalla östersund som för ovanlighetens skull bjuder på lite solsken.
Så var denna resa slut! Men ska resa miljoner gånger med dom här har jag bestämt. (Kanske ska säga att dom flesta bilderna är snodda av mina resekompanjoner också)
2014-07-01 ? 14:48:24

Så fick jag äntligen mina fladderbyxor

Från zara.

Om

Min profilbild

Hanna