//www.hscripts.com --> ad>
2011-12-31 ? 10:59:28

Gott nytt år!

Godmorgon!
Jag vaknade nyss med världens täppta näsa och halsont, men det brukar ju försvinna under dagen så det gör inte så mycket!
Familjen är och åker pulka, och jag ska väl gå dit om kanske en halvtimme, sen måste jag göra klart bomben och ikväll firar jag med några tjejer! Alltså är jag stortjej nu när jag inte firar med familjen ;)
Nä, nu ska jag äta en maräng och göra mig pulkaåkningsklar!
Gott nytt år alla!
Jag kanske gör någon kort sammanfattning över året, eller något liknande sen!
Första bästa bilden som jag inta alldeles nyss la upp...
2011-12-30 ? 22:00:13

Glassbomb eller bombnedslag?

Såhär ser det ut efter att jag nu i ett par timmar har spenderat min tid med att försöka göra en god glassbomb, marängbotten och ungefär tretusen olika marängsorter! Och det här är bara ena sidan av köket!
Oräkneliga antal ägg har används, eftersom att jag fick hjärnsläpp och började vispa hela ägg i början! Men sen tog jag nya tag, peppade mig själv och gjorde en äcklig botten, och nu är den sista marängsorten i ugnen!
Jag hittade inget bra repet heller, och jag som inte ens gillar maränger!
Om jag ska räkna antalet skålar, bunkar och glas är jag nog uppe i kanske tolv, och jag ska inte ens börja prata om hur mycket socker jag har använd! Herre min ge!
Jag fick också ta mitt marängvispande och sätta mig i ett annat rum med stängda dörrar så familjen kunde se sin film- Hanna som den dessutom heter!! Så där borta har vi hela familjen, Lasse, Lena, Filip och Hanna! Theo sover då, men nästan alla!
Nä, nu ska jag ta mig an detta kök, och blir väl klart i tid till nästa jul. Om jag har tur...
2011-12-30 ? 12:42:27

12.42

Är det bara jag som virrar på, fått fel information eller läser av klockan fel, eller har jag blivit stood up?
Jamenar, man kan väl inte vara en timme sen? Haha, får ta o kolla upp dethär!
Ingen vet!
2011-12-30 ? 11:43:13

Gomorgon♥

Hejsan!
Jag är nyvaken, nyväckt och ofixad, och måste därför vakna framför datorn, så vi kör
ett par sanningar om mig, det blir kul! Eller inte...
När jag köper kläder är jag inte så himla noga med storleken, speciellt inte om jag har bråttom!
Detta gjorde att jag på julafton trodde att jag hade köpt med mig strumpbyxor i storlek 34-36, men hade i själva verket fått med mig två par i storlek 48-54! Nu kan ni ju se en bild framför er hur man faktiskt kunde töja upp tightsen ända upp till mitt huvud! Jag fick liksom vika dem flera varv på magen, vilket gjorde att jag måste ha sett några bilringar rikare ut!
♥ När jag vaknade (imorse, nyss) hörde jag att mobilen plingade till hur många gånger som helst, rättare sagt åtta (!!!) sms! "Oj så populär jag måste ha blivit över natten minsann, då är det väl bara till att masa sig upp ur sängen" tänkte jag. Fast jag kan inte ha blivit så himla populär, och alla smsen var från samma person. Och på de flesta stog det bara "Hanna" ? Denna lilla stackare är påväg hit snart, och då minsann ska jag hämnas för att hon väckte mig!
♥ Jag är supertuff! Här behöver jag nog inte förklara speciellt mycket? Jag vågar... ehm... ja! Jag vågar... nä, jag behöver faktiskt inte sitta här och komma på exempel ska ni veta!
♥ Jag tände nu i jul mitt allra första ljus! Ring tidningarna- och KUNGEN förtusan! Med hjälp av en sån här lång sak! Detta framsteg gjorde att jag tände i princip varje ljus vi hade i huset igår, till filmen!
Min framtid i nya lägenheten är alltså räddad!
Hur skulle jag klara mig utan dig??

Vi väntar besök om mindre än en halvtimma och jag sitter snorig i pyjamas och rufsig fläta- dvs heeeeelt ofixad! Det känns bra!
När jag och Filip var små, och skulle följa med farmor & farfar till stugan (måste tillägga att det var lördag!) så hade vi glömt att köpa med oss lördagsgodis!! Vi små fick ju panik, medans farfar lugnt lovade att han hade köpt med en påse! "Pjuuh" tänke vi. Sen när vi kom fram till stugan, fixade i ordning och hela faderullan så bad vi snällt om godiset. Och fram tar farfar...(trumvirvel!) ... en påse BILAR! Ahlgrens äckliga bilar! I min värld räknades det absolut inte som godis, och jag blev så arg att jag rev ner alla teckingar som jag hade ritat til farfar, och som han snällt hade suttit upp på väggen, drog med mig papperna och Filip ut i en träkoja som farfar också hade byggt, satte upp bilderna och åt upp bilarna!
Sen kom vi tillbaka till farfar- och det här är det som jag minns bäst! "Men jag trodde inte att ni gillade godiset?" sa farfar. "Jo, men man vändje sig efter en stund!" sa jag kaxigt! "Exakt!" sa Filip!
Jotack, jag har haft mina rövardagar jag också!
Precis i denna stund åt jag upp ett skumtomte(medsmakavpolka)-huvud!
Kladdkakan som jag gjorde igår blev helt... Ofattbart misslyckad! Kakan smakade äckligt, och kolan ovanpå blev alldeles stenhård! Så receptet rekomenderar jag icke!
Nu kommer jag inte på något mer, och dessutom måste jag fixa te! Hejsvejs!
2011-12-30 ? 01:35:51

Fyfyfyfyfyfyfyyyyyy!

Försvunnen, som filmen så kreativt hette var tametusan inte en härlig film kan jag lova! Mamma, jag o Filip sprang fram och tillbaka i huset när det blev läskigt, dvs hela tiden! Man kan alltså säga att den som blev räddast fick sig ett rejält träningspass!
Men ändå,vad jag fick ut av filmen var att jag verkligen, veeeerkligen inte tycker om Kjell Bergkvist längre, som mamma tusen gånger berättade att han hette! Detta glömde jag såklart bort, eftersom att den andra skådespelaren hette Björn Kjellman eller nåt, och nästan hela filmen utspelade sig i en läskig skog. Alltså kunde skådespelarna lika gärna heta Björn Grankvist, Stig Bergström, Kotte Barrskog eller putte i svampskogen...
Iallafall, jag tycker iallafall att Sofia Ledarp är väldigt tuff, och henne gillade jag redan när hon var med i Oskyldigt dömd!
Nämen åhej! Läser man igenom mitt inlägg nu skulle det lika gärna kunna vara ifrån en smart och filmerfaren femårings recention!
Bäst jag slutar! Gonatt!
2011-12-29 ? 20:22:49

Today i feel like eating chocolate!

Det blev ett av alternativen i förra inlägget, jag hoppade på bussen till stan!
Missade fikat med Ellen, Emmie och Sara eftersom att jag smsade och sa att "Jag har precis ätit frukost", men tre sekunder senare kom jag på att jag inte hade ätit någonting alls...
Jaja, det blev iallafall en runda på stan, även om jag inte hittade någonting alls som kändes lockande!
Såhär ser mitt shoppingsug ut!
Antingen...
... Är det absolut ingen rea alls, nyheter i affärerna och precis då har jag bestämt shoppingförbud = Då lyckas jag hitta femtio miljoner plagg, som jag bara måååste ha!
... eller så är det superrea, som betyder att det är världens läge att fynda, och man bestämmer sig för att shoppa massa! = Då hittar jag nästan ingenting...
Ungefär så ser det ut!
Nu tänkte jag slänga ihop en kaka, kladdkaka med kolatäcke vill jag göra!
Dels för att jag är chokladsugen, men efter att ha bakat (och smakat liiite) mår man bara illa! Alltså lyckas jag underhålla mig själv, vara snäll mot familjen och bjuda, dämpa mitt chokladberoende och sedan efterlämna mig ett berg av disk! Jag tycker att det låter som en mycket bra idé! Dessutom har vi räkor och bröd, så när mitt sockerbehov är fyllt har jag även någonting för mina saltiga smaklökar!
Mera planer för kvällen är att komma på lite nyårslöften och skriva upp (det känns så skönt att det är nytt år med nya löften som jag ska tänka på hela året) och sen försöka ha en lyckad filmkväll!
A not so mysig film kan jag säga!
2011-12-29 ? 12:51:19

I natt drömde jag en hemsk mardröm!

Gomorgon!
Åh jag sov flera timmar inatt, åh så skönt! Förutom att jag drömde en heeeemsk mardröm! Jag satt på toa, en hemskt konstig liten en, och plötsligt kom tre tanter och öppnade dörren! Och sen stog dom bara där, fast jag sa åt dom att gå!
Nä fy för er damer säger jag! Stirra på mig när jag uträttar mina behöv??
Nä, nu lämnar vi det!
Idag vet jag inte alls vad som väntar mig... Någon får gärna höra av sig om den personen har lust att hänga med en mardsömsskadad människa!
Nu ska jag hitte på något! Men vad göra?

1- Jag stannar hemma, och kör en repris av juldagen (dvs i mys-koma)
2- Jag transformerar mig till en tränoholoc, faaaaaaast jag är ju förkyld... Där gick den planen åt skogen, tyyyyypiiiskt!
3- Jag förvandlar mig till en hemmafru som bakar kakor i stora lass, städar och syr klart min missbildade trasa till spetsklänning, som just nu lider utav en ärm...
4- Jag tvingar mig in hos någon jag känner!
5- Jag hoppar på bussen in till staden, bara för att ;)
Hmm...
Hejhej!
2011-12-29 ? 02:26:40

Förkyld- igen?! Oh yes!

Ja, att jag är förkyld är väl lika vanligt som att det finns mjölk på ica, dvs mycket vanligt!
Jag har försökt att bota förkylningar genom att vila så extremt mycket att förkylningen till slut inte försvinner, genom att hinka i mig vitaminer (okej, frukt och mivitotal, men det låter roligare att säga vitaminer) te och halstabletter, genom att sova och gå i ide, men den här gången tar jag till hårdhandskarna och struntar i halsont och snoriga näsan!
SÅ ska det gå till säger Hanna!
Någon måtta måste det ju vara på sjukdomarna!
En bild från Hannas förra förkylning!
Jaja, iallafall- Grattis grattis Sara! ♥
Och just det! Min dator har blivit färdiglagad nu! Jippie! Den här gången lovar jag att vara försiktigare än försiktigast med den :)
2011-12-29 ? 00:05:00

Min jul! Bara för att jag veeeeeet att ni verkligen vill veta!

Torsdag

"Vi kan inte åka tidigt imorgon, för jag måste hinna göra klart mina sista klappar, mamma" sa jag lite orolig över att jag inte skulle hinna.
Kl 20.** Hanna hade precis spenderat sina senaste timmar i panik för att hinna klart med farmor & farfars julklapp, sitter sen och myser och hade det gött, åt choklad med farmor och fick sedan ett samtal av självaste Cajsa von Olsén.
Omkring 21.00- Hanna befinner sig tillsammans med fina vänner vid pulkabacken och är kissnödig.
Kl 21. någontingminnsinteexakt Jag flyger fram på madrass, helt ovetande om att hon snart ska få sitt livs träningspass.
Kl 23.43 Hanna proppar i sig choklad och njuter av livet! (Som ni redan vet)

Fredag

Ovissheten om vi skulle åka iväg eller inte gjorde hela familjen (okeeej, det var bara jag) mycket orolig över om vi ens kommer att hinna till sundsvall till jul!
17.32- "Vi ska inte åka idag, det är för halt på vägen..." Hördes det ifrån pappa
17.32 och tre sekunder senare- Hanna tror att hon ska smälla av, av panik och o-julig stämning!
19.** - Vi sitter i bilen och Hanna har fått som hon vill!
20.** -  Konversation i bilen (Viktigt för att jag inte ska bli akut kissnödig)
"Åh, en stjärna föll!" ropade Filip!
"Önska dig något" sa mamma.
Två sekunder senare var Filip klar.
"Är du redan klar?! Hur kom du på något bra så snabbt?!" Sa jag lite chockat.
"Oj, mamma- får man ångra vad man önskade?" Sa Filip som värsta bortskämda ungen!
Han ska väl vara glad att han såg stjärn-jäkeln?!
(Kan hända att jag var lite avis och sur för att jag satt i mitten i bilen, och därav inte kunde se ut på himlen...) Kaaan hända sa jag!
(Vid det här laget vet ni nog att det inte är jag som har tagit bilden)

Vid åttatiden- Familjen Lindström intar Karlängstrakterna
22.42 sitter Hanna och mamma i en annan bil på väg mot kyrkan... I denna stund är jag lite osäker varför jag ens följer med...
23.00 Börjar det hela uppträdandet i guds hus, och med uppträdande menar jag en grupp körmedlemmar/pensionärer som sjunger i tolv olika stämmor (jag har redan här svårt att höra vilken låt det är) och sedan blir sången till något slags teaterspel mellan körmedlemmarna. En del skämt förekommer också under kvällen.. Skämt som inte jag fattade. Alls. Måste vara någonting internt mellan trogna kristna och andra äldre...
00.00 prick! Prästen babblar och babblar! Oklart vad han säger då jag slutade lyssna flera minuter tidigare.
Julafton!

9.00 Vaknar minsta Lindströmaren och julafton börjar! Syskonen kollar på sista julkalender-avsnittet tillsammans, samt letar efter varsin julklapps-säck (tradition). Det hela var perfekt, förutom kamerablixtarna från mamman som såklart ville föreviga stunden.
11.** Julafton rullar på, och familjen åker spark i 10 meter innan vi tröttnar på gruset på vägen.
15.00 Hanna sitter framför tvn och tänker att "Iår ska jag faktiskt försöka se heeeela Kalle anka utan att tröttna!" (precis som varje år)
15.15- Hanna går iväg, och har helt glömt bort löftet hon var för en kvart sedan...

Sedan fortsätter hela julaftonsgrejset!
Tomten kommer, paket öppnas och rim läses upp, mys myses, julmat äts och Hanna får aplåder för hennes briljanta julklapp till släkten (denna mening är faktiskt sann!)

19.58- Hanna tror att klockan måste vara sisådär tolv-ett på natten, och håller på att somna stående.
20.00- Jaha, klockan var åtta bara?! Jag kämpar för att vara vaken genom filmtittande och olika konversationer mellan de vuxna... Godis fanns det också, vilket jag åt mycket av!
De andra åt också... Vill jag minnas!
23.59 Ger Hanna upp och kryper upp i sängen, men blir genast störd då ena brodern som sov, började rappa i sömnen...! "Vad är det med alla idag?" Tänkte Hanna, samtidigt som den andra brodern satte sig upp i sömnen och bablade??
00.** Somnade Hanna glad, nöjd och illamående efter all mat!


Juldagen!

09.30 - Familjen vaknar, vissa somnar om, vissa kliver upp och vissa (gissa vem) är kissnödig.
Sen spenderas hela dagen i någon slags koma, trötta, nöjda och åter igen trötta var vi!
Annandag jul!
Spenderades på Birsta city, precis som cirka en miljon andra! Egentligen var det så rörigt så jag inte ens orkade leta efter mellandags-rea-fynd, men jodå! Några plagg fick jag med mig! Pyjamas, stickad tunika, linne, väska mm är vad jag lyckades hitta bland alla andra rea-hulliganer!
Dagen efter annandag jul! (Vad heter den dagen då?)
Jag klämmer ur det sista av Sundsvalls-vistelsen samtidigt som jag gnäller att jag inte vill åka hem till skruttöstersund! Packar gör jag också, kramar hejdå och hoppar (halkar) in i en fullproppad bil, bokstavligen! Då alla julklappar, packning och mammas nya avlånga stol tar upp all plats, förutom en halv kvadratcentimeter som vi får trängas i.
Bilen tjorvar och... vi åker tillbaka. Vi åker sen till skogen och tittar på vad kära Dagmar har lyckats tillföra till mammas trädsamling. Mamma glömmer väskan och pappa kommer på att han vill stanna i Sundsval... vi åker tillbaka. Är det bara jag, eller vill ödet att vi skulle stanna?
(Hoppas att ni förstår att detta är en kort sammanfattning, men att jag inte alls är så bra på att hålla mig kort när jag skriver)
2011-12-28 ? 23:38:15

Oj så dålig ja´ e på att blogga nu i juletid...

...men är det lov så är det!
Jag kanske inte har haft fullt upp, flängt omkring och varit supersocial idag, men jag har både sovit länge, blivit väckt tidigt (okej, klockan var elva!), rejsat och fixat, röjt stan och lite andra affärer som inte ligger i östersunds centrum, hälsat på farföräldrarna och fikat, hyrt filmer, rensat lite kläder och tagit en skön dusch!
Puh, där kan jag andas!

Och ovanpå detta, som grädde på moset, eller strössel på glassen som jag tycker låter mycket godare har jag både haft massa konstiga funderingar som jag inte tänker tråka ut er med nu, nynnat på Phoebe-låtar OCH försökt haft en misslyckad filmkväll som började (i min hjärna) som värsta familjemyset men som blev ett enda långt väntande, städande av vatten och popcorn som någon bara kastade omkring och för att familjen sedan ska inse att filmen vi skulle se var för läskig, 24 minuter efter att vi hade börjat kolla!
24 MINUTER!
Jahapp... Sur blev jag då, även om även jag satt i fåtöljen under en filt med popcorn och halv-sket på mig av panik, men jag ville ju ändå se den! (Kan hända att jag verkade supertuff och så bara för att de andra inte var det, jag måste ju även få mina tuffa stunder!)

Men men, nu har jag två alternativ!
1- Kolla på filmjäkeln och troligtvis få livshotande men, och aldrig mer våga befinna mig på en väg, bredvid en bil eller i en skog själv- dag eller nattetid!
2- Filmen får snällt vänta i sitt fodral tills någon tuffare typ vågar kolla på den med mig, och kanske klarar av att ha en skakande, skrikande, hypoventilerande Hanna i knäet!
Lutar åt hemliga alternativ 3, låta filmen vara, precis som alternativ 2 och istället kolla på antingen vänner eller våra bästa år! Ibland är det bästa alternativet att inte bryta några som helst mönster!
Gonatt!
2011-12-27 ? 19:27:23

Hemma från Sundsvall!

Hejsan!
Nu är vi hemma från Sundsvall, där Dagmar verkligen hade härjat runt!
Vi åkte förbi mammas skog, och det låg träd överallt! Fy!
Internet och telefonen funkade inte heller, men här hemma verkar det iallafall göra det :)
Nu ska jag ta det lugnt och äta lite choklad, bloggar mer senare! Puss!
2011-12-25 ? 11:06:30

Morgonen efter-status:

Ligger och mumsar på min julklapp till bror, som egentligen var min, fast hans, och sedan min och det slutade med att vi skulle dela den... Ja du broder, när du vaknar får du dig en himlans överraskning!
Nä här ska jag ligga och goa mig ett bra tag till!
Med julmat i magen, minnen i hjärnan, bilder i kameran och klappar utspridda på golvet känner jag mig nöjd över julafton 2011!
Ingen Iphone, spa-biljett eller lyxresa till Thailand, tyvärr! Men massa annat kul :)
Njut av dagen alla!
2011-12-24 ? 13:25:06

Julafton!

Jag ville bara passa på att hälsa God jul en sista gång, till alla ni♥
Ligger och samlar lite kraft eftersom att jag hadeså fruktansvärt ont i huvudet och magen inatt, men Ipren är inhandlat och min jul är räddad!
Vi kom hit till bästa sundsvall igårkväll, efter en lite halvläskig biltur eftersom att det var halt, dimmigt och man nästan inte såg någonting! Men nu är vi här♥
Hann också förbi kyrkan igår, berättar mer om det sen!
Hoppas att alla får en helt underbar julafton med massa mys (mitt favoritord tror jag) kärlek, god mat, klappar och glädje♥
Nu ska den här damen hoppa in i duschen! God jul!
2011-12-23 ? 11:58:33

Dan före dopparedagen!

Godmorgon och god jul!
Imorgon är det dags, åh så mysigt♥
Just nu sitter jag och gör klart den sista klappen, och jag är nästan sugen på att stanna hemma och fira jul med farmor och farfar... Men att fira i sundsvall blir också väldigt kul, precis som varje år!
Nu ska jag se på dagens julkalenderavsnitt, jag kanske inte kommer att blogga så himla mycket mer innan jul, så jag säger det nu!
God Jul
2011-12-22 ? 23:30:40

Just nu känns allt så bra!

Det är snart jul, vi har lov, jag har spenderat min dag på bästa sätt, vi fick inget jobbigt besked, klapparna ligger och väntar under granen och jag har precis smällt i mig massa choklad! ♥
2011-12-22 ? 23:03:58

Ändrade planer...

'
No way att jag går och gör något så nödvändigt som att duscha när farmor och farfar har lämnat ett paket PARADIS här!
Just det, ser ni mitt vackra hår! Prova att strunta i balsam i några dagar och sedan tar ni er en tur i pulkabacken- då får ni detta hollywood-svall! Litet tips bara!
2011-12-22 ? 22:50:12

Den här julen kan bara bli bättre och bättre!

Hejsan!
Är precis hemkommen från ännu en pulkaåkning (madrass) med massa goa och roliga tjejer!
Mellan alla snötäckta ansikten, en misslyckad kisspaus (vågade inte, haha), smockor, kullerbyttor, volter och snurrar hade vi väldigt kul med glada skratt♥ Fick också ett gratis träningspass på köpet (förutom att gå upp och ner för backen) då jag var himlans duktig och drog Sara hela vägen hem till Johanna!
Nu känner jag mig halvt svimfärdig, haha! Jag och min otränade kropp, hehe!
Åh, jag är bara himla glad över en sak idag, den här julen kommer att bli långt ifrån den värsta!
Innan snöbuset var farmor och farfar här, bytte julklappar, åt gröt, stutar och andra gottigheter, myste och pratade på en stund♥
Mamma och jag var på stan också, myste, åt lunch på PAUSE och köpte lite julklappar (okej, mamma köpte till mig) och annat jox!
Imorgon måste jag fixa klart de sista pysslingarna till julklapparna, packa och sedan bär det av till Sundsvall! ♥
Nu ska jag ta mig en dusch, är helt svettig och härlig!
Julpussar!
2011-12-21 ? 20:09:28

JULLOV!

Åh! Underbartheltofattbarthärligtsköntmysigtroligtkultrevligt!
Sitter nu o firar med OLWs ugnsbakade chips ;)
Jag var ju på skolan och hade skolavslutning, kollade på fina uppträdanden, hade prov med lärarna och fick mina betyg!
Jag behöver inte säga vad jag fick, men jag måste få säga att jag är väldigt nöjd, eftersom att vissa av de högre betygen och ämnena har jag verkligen kämpat för, så såklart att jag är stolt! (Måste träna på att kunna säga så, det blir så jobbigt när man aldrig är nöjd, eller hela tiden jämför sig med andra...) Fast nu räcker det med skolprat!
Nu känns det så himla skönt med lov!
Nyss kom mamma och jag hem från stan igen, hehe! Vi köpte bara skorna och handlade mat, kan visa skorna sen!
Imorgon åker jag och mamma in på stan igen, då ska jag göra klart de sista klapparna (har dock valt att inte lägga så mycket pengar på just saker i år) och äta gooood lunch på PAUS!
MYYYYYYS! Sen kommer förhoppningsvis farmor och farfar hit på en liten Julafton med dem♥

Nu ska jag kolla runt här på bloggar och annat kul, sen måste jag göra klart albumet!

 

God jul! Hihiiiiiii att man kan säga så! GOD JUL!

2011-12-21 ? 15:37:15

I smile is the prettiest thing you can wear

Säger Hanna som nu ska iväg på julavslutning...!

VIII HAR SNART LOOOOV! WEEEHOOOOOIIII!
2011-12-20 ? 22:46:08

Pyssel, skor och julkalendern!

Hejhej alla julglada♥
Jag känner att jag inte alls bloggar så himla mycket och bra, och när jag väl gör det skriver jag att jag pysslar ;)
Men det är ju i princip det jag gör! Hehe, men idag följde jag med mamma på stan (andra turen för idag då) för att köpa skor, hittade både UGGs och fina boots/kängor/skorblablablabla men när vi hade varit där i ca en halvtimme kom mamma på att hon hade glömt sitt betalkort... Hehe, typiskt mamma!
Skorna får jag istället imorgon, och det är ju inte så att jag ska ut och gå nu, så det gör ingenting!
Nu kollar jag ikapp på julkalendern, för imorgon vill jag kolla på morgonen!
Hejdå ♥
2011-12-20 ? 22:46:08

Pyssel, skor och julkalendern!

Hejhej alla julglada♥
Jag känner att jag inte alls bloggar så himla mycket och bra, och när jag väl gör det skriver jag att jag pysslar ;)
Men det är ju i princip det jag gör! Hehe, men idag följde jag med mamma på stan (andra turen för idag då) för att köpa skor, hittade både UGGs och fina boots/kängor/skorblablablabla men när vi hade varit där i ca en halvtimme kom mamma på att hon hade glömt sitt betalkort... Hehe, typiskt mamma!
Skorna får jag istället imorgon, och det är ju inte så att jag ska ut och gå nu, så det gör ingenting!
Nu kollar jag ikapp på julkalendern, för imorgon vill jag kolla på morgonen!
Hejdå ♥
2011-12-20 ? 16:54:56

Inte aaaaalls långt kvar nu!

Åh, imorgon slutar skolan och vi får jullov! Älskar julen så himla mycket, precis som nästan alla människor på denna jord gör!
Dock är planerna för julen lite oklara, och kan antingen bli tråkigt och jobbigt eller jättekul!
Dock hoppas jag såklart på det bästa! ♥
Jag kom iallafall nyss hem från stan, där jag vandrade runt för mig själv, halkade på snön och la undan ett par UGGs, eller de var inte äkta, men rätt bra i kvaliten, om man ska lita på det höga priset!
Köpte också en klänning som jag antagligen kommer ha imorgon och på nyår, två ringar (som är så små så att jag tappar känseln i fingrarna!) och någon liten julklapp!
Ikväll måste jag slå in och rimma klart lite klappar, beställa UNICEF-gåvor (måste hinna innan jul!!!) och se alla julkalenderavsnitt!
Nu ska jag ringa farmor & farfar och tacka för kakorna som vi fick för några dagar sedan, och som tog slut direkt! ♥
2011-12-20 ? 07:28:58

Gomorgon!

Åh, nu är det inte långt kvar ♥
Igår bestod av julbak mest hela kvällen, lite julklappar och lite till familjen ;) Jag kan ju inte stå i timmar och baka utan att jag själv får smaka!
Sen idag har jag missat fyra hela avsnitt av julkalendern! Åhhh! Men ikväll får jag kolla ikapp, bara det att det inte funkar nu...
Jaja!
Efter skolan blir det en sväng till stan och sen hem igen, ja där har ni min dag, var det kul att läsa? Nää! Haha
Nu ska jag fixa iordning mig och sedan bär det av till skolan!
Hejhej!
2011-12-18 ? 23:55:28

Åh ♥

Chillin tea CHAI, ChillNorway

Ett robust och smakfullt svart te som är blandad med de traditionella indiska kryddorna Masala. Den spännande smaken av det utvalda svarta teet innehåller hela skal från kardemumma, ingefära och nejlika, som gör den frisk och stimulerande. Masala Chai skall gärna stå och dra en stund och serveras med skummat mjölk och socker.

Ekologiskt rättvisemärk chai blandning


Mmmmmmmmmmm säger jag bara! ♥
Candle Hope YELLOW, Humanity for allSupermysigt doftljus från Good Work(s) med en doft av finaste Tahitian vanilj med slående inslag av bergamott och toner av kardemumma.

Från tintinstyle.se!
2011-12-18 ? 20:10:25

Tomtemor och tomtefar och hela faderullan!

Hejsan!
Tänkte bara snabbt berätta om min dag innan jag fortsätter med fotoalbumet som världens bästa farfar och farmor ska få i julklapp!
Ja, det är väl det som jag har pysslat med under hela dagen egentligen, med undantag för att klä på granen (som mamma förövrigt tycker ser ut som en ren?!, och bråka med alla som försökte vara med och förstöra (pynta) ;)
Precis som en vanlig söndag, fast mycket bättre! Åh, har jag nämnt att jag älskar julen!?
Pyjamasen har varit på från början till slut, och samma med mysfaktorn!
Nu ska jag försöka fylla ut nästan hela albumet, bilderna är nästintill slut och jag har typ tjugo sidor kvar ;)
Var det sånna här tomtar som du hade Johanna? Dom är så söta!
2011-12-18 ? 19:23:06

Jul i vårt hus!

Hehe, kanske den mest töntiga granen någonsin, men även töntiga granar måste få uppfylla sin "Christmas destiny!" som Phoebe säger! :)
2011-12-18 ? 12:07:25

Juligt värre!

Godmorgon säger jag, såhär mitt på dagen!
Jag behövde en riktig sovmorgon efter "utgången" igår ;) Haha, bokstavlig utgång i pulkabacken alltså!
Så himla kul, jag är hellre barnslig och har kul ibland än att ha tråkigt! I will get older, but never really grow up!
Jag och Emmie var också en sväng på stan igår, men de sista julklapparna ska jag fixa till veckan (eller idag, via internet)!
Idag får det bli en repris av gårdagens eftermiddag med pyssel till farmor & farfars julklapp, en tur till ica och kanske blir det någon skojsig snölek ikväll också? :)
Vi får också hem en efterlängtad växt hit idag, julgranen! :D Hiiiihiiiiiii vad jag längtar!
Nä, nu ska jag skriva ut lite bilder, de jag skrev ut igår verkade inte räcka ;)
Pusssss och kram!
2011-12-17 ? 00:38:25

Lite ändring i julklappslistan!

Jag tyckte att jag hade den perfekta julklappen till familjen, men den är ju egentligen helt himla onödig!
Kul- men onödigt skit egentligen! Att hjälpa varandra, bidra med lite eller mycket, försöka förbättra och leva i en bättre värld är vad som är viktigt!
Nu måste jag sluta med att försöka titta bort för sådanna hemskheter, även om jag faktiskt kan säga att jag inte struntar i det! Jag skänker lite pengar då och då, och jag kan ju inte ta på mig alla hemskheter för jag är alldeles för känslig! Men bättre kan jag, och bättre ska jag! Och lite är faktiskt bättre än ingenting!
Just nu är jag lite överkänslig när det gäller... Ja, allt! Bara tanken av att alla människor inte får vara tillsammans med sina familjer och... ja fira jul, överleva, vad som helst, får mig bara att bli ledsen!
Nu skulle jag kunna försöka skriva ett långt smart inlägg, ni vet dom som man bara håller med precis, och är sådär i världsklass! Men jag känner mig alldeles för trött och kanske lite ovetande om allt, så jag slutar här.
2011-12-17 ? 00:07:55

ChristmasILove!

Åh! Jag har varit upptagen med skoj hela dagen!
En skön, lugn skoldag med lite skratt och annat! Fick lite fler familjemedlemmar, svarta streck i nacken, papper och pennor i håret och en ny mustasch! ;) Haha!
Nä men en rolig och slapp dag, sedan nu på kvällen har vi varit och bakat julgodis, fikat och julmyst i flera timmar!
Riktigt mysigt måste jag säga! Dock ser mitt och mammas bidrag till godishögen ut som... Ja, inte fina praliner iallafall ;)
Jag fotade inte, för att jag fotar ju aldrig! Hehe
Sen fick jag skjuss på Theos bebispulka hem ;) Alltid är det något, jag som inte orkade gå...
Jahapp, nu vet ni vad jag har haft för mig!
Nu ska jag hoppa in i duschen, imorgon ska det julklappsshoppas tror jag! :) Jag har långt ifrån köpt klart!
2011-12-15 ? 19:51:07

Check, check och check!

Hej!
Nu sitter jag halvt slut med smet i håret!
Mina "måsten" är gjorda för dagen! Dock skulle jag behöva trampa lite, men jag tror inte att jag hinner eftersom att Theo ska sova därinne...
Men jag har suttit i timmar och pysslat med julklappar, och då hann jag bara med tre klappar! Haha, men jag fixade till ett album som var fult och grönt, så nu är det liite bättre iallafall!
Bakat kladdkakemuffins har jag också gjort. Dock utan ägg och med lite improvisation, men vad tusan! Hoppas att dom blir okej iallafall! :)
Jag provade nyss mammas "avnoppnings-grej" som tar bort noppret på nopriga kläder :P Kul var det, och det funkade! Hiihiii, nä jag tror att jag ska hämta den och fortsätta lite medans los kakos estan en ugnen!
Ikväll blir det Du är vad du äter och tomten är far till alla barnen som får underhålla mig!
Hejsvejs!
2011-12-15 ? 15:50:31

Julanda!

Hejsan!
Nu är jag hemma från skolan och har haft den sista torsdagen innan lovet! Skönt!
Fick också tillbaka lite prov och annat, och nu är jag glad att vi inte har något kvar!
Nu ska jag fika lite, och sen bara måste jag julpyssla och mysa till alla avsnitt av Julkalendern som jag har missat ;) Jag förstår inte hur jag kan vara så seg, men i helgen får jag köpa de sista klapparna, och ha världens pysselmys! Hihi
Senare idag ska jag också baka något enkelt och snabbt tills imorgon då klassen ska sälja i caféet!
Ja där har ni min dag! Vad ska ni göra? :)
Imorgon är det som vanligt skola och sen på eftermiddagen ska det bakas julgodis!
Julpussar!
2011-12-14 ? 21:51:23

Som att vänta på en dom...

Hejsan alla!
Kul var det på skinkcupen som det så fint heter, dock lite segt o tjorvigt, men jag överlevde! Trots fotmassaker och en femårig (?) tjej som hängde på mig!
Nyss kom jag nöjd (nåja) och glad hem, en korv tomtegröt och två svullna fötter rikare! Just nu är de både blåa och röda, och värker! Härmed vill jag bara passa på att tacka Johanna & Emmie för att ha förstört mina fötter, jag undrar vad jag s ka ge tillbaka... En smäll på näsan, en puttning? Nyp i örat? Jag är öppen för förslag!
Inte nog med att mina fötter måste leva med ihopväxta tår och kalla vår och höstskor...
Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på lite webbtv samtidigt som jag tänker mumsa på något gott, kanske gröten? :)
Sen har jag stora planer, det är ju lill-lördag! Jag ska somna i soffan och ha sovmorgon imorgon!
(Här kunde jag kanske klämma in en liten bild på mina stackars fossingar, men dom känner sig både kränkta och ledsna nu ;)
Gonatt!
2011-12-14 ? 15:52:53

Tankar som man inte har tid att tänka på när man inte har tid!

Förstås rubriken?

Jaja, nu insåg jag precis att vissa saker har man bara inte tid eller ork att fundera på när man har mycket att göra, detta är vad jag just nu tänker på! (Jag har ej mycket att göra och tankarna bara sprutar i hjärnan, som när man öppnar en skakad colaflaska- nu har jag tagit bort korken)
♥ Hmm... I år ska jag verkligen ha bra nyårslöften! Men vad? (Även här sprutar tankarna- tänk er när en elefant sprutar vatten ur snabeln!
♥ Äh vi väntar med det, det är ju 20 dagar kvar eller nåt! Julen kommer däremot snart! Jag kanske ska ta och börja pyssla med julklappar!
Japp, och det dära stempel-setet ska jag använda! Men hur ska jag våga tända elden själv? (Plötsligt kommer dessa viktiga tankar upp!)
Man måste tänka på säkerheten säger Hanna som brukar spela fotboll med hjälm (dock bara på hemmaplan- i skolan skulle jag ju skämma ut mig), aldrig lämna varma koppar framme och framför allt- Inte tända ljus själv!
♥ Hur ska jag klara mig när jag flyttar hemifrån, med ljusen, tänkte jag! Jag älskar ju ljus och doftljus speciellt! Äh jag får väl hoppas att jag får snälla grannar som kan hjälpa mig!
♥ Hmm... Vem skulle jag vilja ha som granne? Joo, jag vet! Jennifer Aniston, Maria Montazami, Courtney Cox eller Lisa Kudrow? Dom verkar ju himlans trevliga! Klart att dom vill hjälpa mig med ljuset! ...
Och kanske låta mig följa med under roliga inspelningar, och kanske rent utav bli en liten kändis jag med!
♥ Vill jag då bli kändis? Hmm... Vill jag aldrig kunna skutta runt i mjukiskläder, köpa tjugo kilo godis eller spela fotboll med hjälm utan att hela världen vet om det?
Nä, kändis blir jag nog inte!
♥ Vad vill jag bli då? Barnläkare, egenföretagare, ägare till en liten söt butik, café och spaägare och ja- lite vad som helst!
Okej, ni ser ju hur det går när jag inte har någonting viktigt att göra! Jag plågar er med text!
2011-12-14 ? 15:41:12

Love it!

Så! Nu är det inte mycket skola kvar för det här året, sista redovisningen hade vi idag (jag varken skrek eller hoppade!) och imorgon får vi en härlig sovmorgon! Jag ska sova som in i bängen!
ALVINE KVIST Påslakan 1 örngott, vit, grå Påslakanlängd: 200 cm Påslakanbredd: 150 cm Örngottslängd: 50 cm Örngottsbredd: 60 cm
Åh jag älskar renbäddade sängar! (bara så att ni vet det...)
Jag var så himlans trött idag, speciellt på morgonen då jag låg och halvsov i soffan tills jag skulle vandra iväg till Johanna! Pga av detta orkade inte jag fixa mig och jag missade halva julkalendern! Även första lektionerna var jag supertrött men sen på bilden blev jag piggare, det är någonting med bildsalar Ellen!
Nu ska jag njuta av att inte ha någonting speciellt att göra på ett par timmar!
Senare är det skinkkupen som jag ska vandra iväg till, och innan det ska jag göra någonting kuligt!
2011-12-13 ? 19:47:28

Lucia 2011

Heeej i tisdagskvällen!
Luciatåget för de mindre gick bara bra, Theo började grina och skrika direkt- sådan syster sådan bror antar jag!
Theo var rädd för? ja någonting, och jag var rädd för ljuset (elden) under våran Lucia!
Här hemma har jag bara segat på, och nu ska jag knopa ihop ett par stödord till morgondagens redovisning så att den inte blir som dagens katastrof! Hejhej!
2011-12-13 ? 14:40:03

Har jag blivit helt galen?!

Ni vet den där känslan när man redovisar, och känner sig lite förvirrad, måste börja hoppa, göra konstiga ansiktsuttryck, dra sig i håret och skrika "Förlåt förlåt!" över hela klassrummet? NEJ såklart ni inte gör, ni är ju förhoppningsvis mer normala än vad jag är!
Nu är jag hemma efter världens värsta redovisning- eveeeer!
Och inte nog med mitt lilla utbrott när läraren fick lugna ner mig så sa jag "eeeehh" hela 63 gånger!
Jo man tackar, sicken underhållande redovisning måste jag säga!
Neh fyy!
Jag får skylla på dålig sömn, att datorn hemma inte funkade och att jag var lite hög och virrig efter att ha stått med ett ljus och sjungit i en timme! ;)
NU? Jo nu ska höga galningen vandra sig iväg mot dagis! Det bjuds på skönsång och små små människor klädda till tomtar, pepparkaksgubbar och lucior- ungefär som vi på högstadiet såg ut i morse!
2011-12-12 ? 23:07:26

Misslyckade planer kan man kanske kalla det

- Ikväll måste jag gå och lägga mig vääldigt tidigt, mamma!
- Jaha, varför det?
- För att vi har Luciabajs (eller något sånt) på morgonen
- Jaha...
Och kollar vi på klockan nu är den... 23.06 och Hanna är inte det minsta trött! Här har vi problem, igen ;)
Gonatt!
2011-12-12 ? 20:16:01

Klurigt!

Resultatet av jul-kola bakningen igårkväll!
Då kanske ni undrar- Hur får man loss bitarna då? Ja, det får man helt enkelt inte!
2011-12-12 ? 19:47:08

Hanna gillar och inte gillar!

Nu tänkte jag försöka framföra lite åsikter här! :)
Hanna gillar!

Hur alla är kring Jul! Älskar ni bara inte hur glada alla är i juletid!
Alla myser, skrattar och längtar! (Nu bortser jag från alla som stressar runt på stan för att hinna med julshoppingen, och nästan glömmer bort att det finns andra personer också!) Försäljare ler ovanligt brett så det att tänderna nästan ramlar ut, och bara för att det är runt jul gör jag likadant tillbaka ;)
Snön! Hihi vad jag har halkat och glidit runt på snön, och kul är det!
Lov! På denna punkt skulle jag kunna komma på flera miljoner anledningar!
Slängpussar av Theo! Gulligare finns inte, och dessutom slipper man vara rädd för dagisbasiller :P
Julrim och egenpysslade klappar! Det behöver inte vara meterlånga rim i världsklass, superperfekta kort och inslagningar, men jag blir iallafall gladare av att få en klapp som någon har lagt lite tid på!
(En sådan klapp kommer jag troligtvis inte få, så jag gör en egen till mig själv ;)
Julgodis! Mmmmmmm! Åhhhh! Mmmuuuummms säger jag bara!
Hanna gillar inte!

Datorer just nu! Inte för att jag är så teknisk, men vad gör man när ena datorn är död (helt himla olevande!) och den andra inte vill klicka upp mail! Detta gör att jag inte kan träna på min redovisning tills imorgon!
Ingen sovmorgon imorgon = sur Hanna! Det är Lucia, kusinskit fyller år och det är en mysig dag! En sovmorgon på det och det skulle bli en väldigt superbra dag!
Julgodis! Hehe, gott, onyttigt och sött- precis som jag gillar det! Men det tar ju slut så jeklarns snabbt!
Beslutsångest! Detta syndrom lider jag av, vilket gör att jag alltid ska fundera och fundera och kan ändå inte bestämma mig! Idag tex så gjorde det att jag fick halka från Indiska, tillbaka till Kärnan och Mittpunkten, sen tillbaka till Indiska, ut ifrån Indiska och sedan in igen för att jag knappt kunde bestämma mig över en sak... Suck säger jag bara, jag kutade liksom fram och tillbaka, på ett par minuter dessutom då bussen skulle åka ;)
Åh, detta påminner mig om nästa punkt...
Avstånd mellan bra affärer! Kan man inte ta ihop alla sportaffärer, fiskebutiker och banker till ett hörn av staden, och alla bra affärer som klädbutiker, inredningsaffärer och skönhetsbutiker till det andra hörnet, med lite restauranger och annat i mitten? Bra? Ja!
Huvudvärk och åksjuka! Huvudvärk lider jag ju av typ jämt, dock inte åksjuka :) Förrän idag! På bussen hem från stan satt jag och yrade på, och hade helst av allt velat ställa mig upp, skrika inför hela bussen att den måste tvärstanna och sedan lungt klivit av! Fast så gjorde jag inte!
Min klantighet! Det kaaaaaan hända att fel Filip Lindström här i världen har fått ett "Heeeeej bajskorv"-mail från mig :P Vad ska jag göööööra nuuuu? Datorn tjorvar som aldrig förr!
♥ Fel kö och trängare! Visst blir man bara helt galen när man ska välja mellan två kassaköer, man funderar och analyserar och inser att den ena borde gå snabbare!
Men så gör det inte det, och andra kön bredvid hinner tio gånger så snabbt som den som jag
olyckligtvis hamnade i!  Ännu värre är det med dom som tränger sig förbi en i kön när man har bråttom! Haha, vi är ju inte på dagis- det blir din tur snaaaaart!

Och så måste jag bara förklara att jag absolut inte är medlem i Ku klux klan eller annan organisation! ;)

Nu ska jag göra ännu ett försök att öppna mailet, eller försöka hitta på en bra räddning till mitt pinsamma mail!
2011-12-12 ? 00:40:03

Problem!

I och med att min lilla dator inte vill fungera (ja, jag har haft mina utbrott men har nu näääästan lyckats acceptera att det förhoppningsvis löser sig) så förstörs mina nattrutiner!
Hur ska jag liksom kunna mysa och kolla på Vänner eller annat program nu?
Att sitta nere i ett kallt, mörkt och ensamt kök känns så himla tråkigt (vilket jag gör nu), såhär sent också!
Men jag blir liksom inte trött om jag inte får min kvällsdos av datorn!
Nä fy skäms macelimac! Jag som annars har varit så snäll mot dig (förutom två mindre krockar med väggen som gjorde att den fick sig en buckla eller två ;)
Nu ska jag försöka sova ändå! Det här går ju inte...
2011-12-11 ? 20:14:14

Vi har haft pepparkakshustävlingsbygge!

Jag vann! Tydligen...
Kan ni gissa vilket som är mitt och vilket som är Filip och Niclas mästerverk? :)
2011-12-11 ? 12:21:43

Are you freaking kidding me?!

Okej, provade google en gång till, och kan det vara så att den blev överhettad och måste in på lagning?!
Alltså faaaaaaaaaaaaan i **************** jävla *************! Förlåt!
2011-12-11 ? 12:16:02

Min dator vaknar inte!?

Ååååååhhhhh iiiiiiiiihhh äääähhhh ööööööööhh gaaaaaaaah!!!
Vad är det som har hänt med min lilla macelimac?!
Igår tjorvade den lite, men löste sig så den funkade hela kvällen! Men nu när jag vaknade var den bara helt svart, går inte att ladda (har provat båda laddarna) eller sätta på!
Sen är jag ensam hemma, och jag och datorer funkar lixom inte ihop, antingen tar batteriet slut på en halv sekund, funkar inte knapparna, eller så råkar jag slå i kanten så att den för värsta bula... Och nu detta!
Så nu vettetusan vad jag ska göra!!
Har den blivit överanvänd och dött? Har jag bara råkat komma åt knappen så att den funkar men inte har något ljus på skärmen (detta skulle ju vara himla typiskt mig dock), har den exploderat och dött? Har den fått nog och gått vidare ?????? And so young!
Paaaaaaniiiiiiiiiik hallå!!
Nä det här kommer gå bra, det löser sig, det kommer att funka, visst eller hur jaaaaadåååå inget att oroa sig för, allt kommer att bli bra- sååååå himla bra, jag herregud inte behöver man stressa upp sig för detta, nejnej! Eller?!
Åååååh herre gud!

Och om jag googlar, då kommer det upp att skärmen blir blå och grå, med en trasig mapp och blablabla- Jag har större problem än så! Vad händer om den bara är svart, död, olevande?!
Vill ni veta en hemlis? Kanske jag får byta ut datorerna så att mamma och pappa tror att deras inte funkar ;) Haha
Nä men allvarligt! Mac ska ju vara sååå bra, inte få virus and so on, har den fått någon annan sjukdom?
Nä, nu ska jag göra hjärt och lungräddning, ringa ambulansen och annars förbereda begravning!
2011-12-10 ? 20:07:16

Snarkning på hög nivå!

Okej, fråga mig inte hur jag har hamnat här, men jag har just nu en liten snarkande tjockis bredvid mig!
- Kan du vara tyst?! säger jag, och puttar på honom som om han vore en gris eller nåt, men tror ni att det hjälper?
Noooo. Nepp. Nej. Ej. Absolut inte ett endaste dugg!
Och problemet är att jag har bäddad ner mig så fint o varmt så jag vill inte gå härifrån :P
Jag har ett riktigt snarkit problem om man säger så!
Något annat som man snarkar till är ju min familjs önskelista till jul! "Inget...", "Ett rent hem", "Att vi städar upp efter oss", "Godis eller läsk eller nåt" och "ulafpon" (Julafton). Hallå?! Jag kanske inte direkt kan bjuda på en första klass lyxresa till Thailand, men drömma liiite kan ni väl göra?!
Tråkigt säger Hanna! Som inte heller har kommit på något bra att önska sig i julklapp ;)

Just det! Jag och Theo har höjt julstämningen en aning! Vi tog sparken till ica! Hur mysigt som helst, förutom att lille inte visste hur man åkte så han vinglade på, jag hade dåliga skor så det mest såg ut som att jag sprang på ett springband (jag halkade fram) och sparken är sisådär en halvmeter hög!
Men jag klagar inte- julstämningen är i full gång!
Nämen titta nu har jag gjort det igen! Sitter här och babblar så att jag missar något, nu har ju Så mycket bättre börjat! Hej hej! So long! Bye bye!
2011-12-10 ? 16:22:07

Julshoppingen som aldrig blev av!

Nu kom jag precis hem, utan en endaste liten julklapp!
Ingenting fick jag med mig, så jag får åka in på måndag istället! Jag måste fundera över vad jag vill köpa, men såhär seg och oinspirerad har jag aldrig varit innan jul, även om jag har lite julkänslor och myser omkring!
Så ikväll blir det till att äta gott, pyssla kort och skriva julrim till de klappar jag aldrig köpte ;) Haha
Nu har jag dock nästan bestämt vad jag ska köpa till alla, så jag hinner ju! :)
:(
2011-12-10 ? 12:12:44

Vad hade jag för mig igår?

Hade någon lagt ett piller i mitt mjölkglas, var det bara blodsockerfallet, hade jag fått sockerkoma av colan och pocornen och flamsade runt eller var det bara en blandning av alltihop?
Bloggade jag verkligen om traktorer och planeter igår?! Hahahaha!
Trollhår och stirrande ögon! I´m ain´t a pretty picture in the morning ska ni veta!
Nu ska jag starta den här dagen!
Jag behöver både en huvudvärkstablett, järntablett och mivitotalshot för att den här dagen inte ska bli förstörd, en mindre makeover från superflurigt troll till mindre flurigt troll, frukost i magen- för rocky road funkar inte som frukost längre! Sen skulle det vara skönt att hoppa ur morgonrocken också, för idag blir det julshopping med Johanna! Hihiiii vad jag ska julpyssla ikväll!
Puusssssssssssssss med tusen sssss till!
2011-12-10 ? 00:05:13

Update!

Det blinkande UFOt eller vad jag nu hade för mig att det var visade sig vara en trakor!
Stackars traktor och människa som får fara runt 0.04 en fredag (okej, nu lördag) och skotta snö! Bättre lördag kan han eller hon säkert också ha, säger jag!
Imorgon vet jag någon som kommer att leka i snöhög!
2011-12-09 ? 23:49:13

Åh vad jag har saknat dessa meningslösa o konstiga funderingarna!

Vad tusan är det som åker runt här i Odensala och blinkar konstigt sken?!
Jag har liksom stått och stirrat då och då, ut genom olika fönster i the hus och sett den blinkande grejen!
Nu måste jag få veta det! Samma som tidigare i veckan då jag hade hört om den nya planeten som liknade jorden men som var väldigt långt bort, men sen inte kunde komma på vad den hette!
Idag vet jag, och kommer aldrig att glömma Kepler 22b!
En liknande planet som jorden har vi jordbor alltså hittat- jäklar jag har nog listat ut varför vi kommer att dö 2012! Hallå, det bor säkert folk där som kommer att ta över!
NEEEJ! Nu har jag missat blinkande saken bara för att jag har suttit här och babblat! Det misstaget göres ej om säger jag bara!
Gonatt!
Just det! Jag kan meddela att jag knappast fick äta en god middag, eller en tur till ica! Istället somnade jag halvdöd i soffan, vaknade, vinglade (bokstavligen talat, jag slog i midjan i matbordet) och fick blodsockerfall eller något- vilket resulterade i en halvtimmes sittande på köksgolvet tillsammans med diskmaskinen! Bättre fredagar har jag haft, ja!
2011-12-09 ? 15:54:18

Dom dom dom dom dom dom dom!

Hejsan! ♥
Är hemma från skolan sedan ett tag tillbaka, och har både lyckats proppa i mig rocky road och nysa över datorn! Vintern är ju för härlig- julgodis och förkylningar!
Egentligen ville jag in till stan idag, julklappshögen blir inte direkt mindre och antalet oöppnade luckor i chokladkalendern blir bara färre och färre!
Hehe, men det får jag ta imorgon då jag inte riktigt orkade, för jag måste också köpa mig ett vitt lucialinne och kolla på en klänning! :)
Egentligen känns det onödigt med lucialinnet, men jag kan ju använda det vid olika tillfällen- som lucia, ku klux klan-mötena, som pyjamas och säker något mer ;)
Ikväll vankas god mat, eller god och god, thai och kinamat är inget för mig, men jag ska få gå på ica och köpa egen middag medans dom andra äter Thaimat ;)
Bilder från bakning i somras! Ungefär såhär såg det ut i onsdags när jag bakade rocky road, minus solstrålarna och bären är utbytta mot nötter och dumlebitar!
2011-12-08 ? 22:13:38

Take those broken wings and learn how to fly ♥

Även om man ibland inte bara orkar att le och vara glad hela tiden. ♥
2011-12-08 ? 22:09:07

Finaste bästaste december!

Ännu en skoldag har passerat och nu är det inte länge kvar!
Imorgon väntar en dag utan lektioner, utan byts istället ut mot Luciasång och mys, inte mig emot!
Jag har också avverkat ännu en badmintonträning, men funderar på att sluta...
Det där med tävling och motivation för att vinna har aldrig varit min grej även om jag tycker att badminton är kul! Dock gäller det ju då att fixa ett annat motionssätt! Annars lär jag ju rulla fram på gator och torg här i staden, och folk kommer att viska "Där kommer tjocka tanten igen!" och det vill vi ju inte!
Dock finns ju den risken när vi har farligt goda julgodisar hemma!
Inte för att byta ämne bara sådär men titta vad som hoppade ner i brevlådan hos mig idag!
Lite gammeldags, antikt och fint! Får nog invigas redan imorgon :)
Jag kan ju också passa på att gratta fadern min här inne också innan jag avslutar, grattis gammelgubbe! :)
Nu ska jag mysa till det med clementiner! Pusss!
2011-12-07 ? 20:03:16

Onsdagskväll och Julbak!

Inte världens bästa bild, men det var väl ingen nyhet!
Rocky road har jag iallafall roat mig med att baka nu ikväll! Nu fattas bara lite julklappsshopping och pyssel i helgen + gran framöver, sen är det verkligen JUL! ♥ Åh! MYSMYSMYSMYSMYYYYYS!
Receptet är Leilas, fast med lite egna ändringar ;)
Ingredienser

600 gram mörk choklad
2 påsar dumle
2 nävar minimarshmallows
3dl salta jordnötter
1 dl skalade pistagenötter

Gör såhär

1 smält choklad på låg värme i vattenbad
2 blanda alla ingredienser i en skål samtidigt
3 fyll smeten i en plåt, ca 3 cm och stelna i kylen
4 skär upp i stavar när chokladen är stelnad

Minimarshmallows? Nä tomteskum ska det vara! Sen bytte jag också ut 1 dl pistagenötter och 3 dl jordnötter mot 2 dl av båda ;)
Sen insåg jag att jag ville ha mer av allt, så det blev tillslut nästan en dubbel sats ;) Hehe
Nä, ikväll är jag himla trött, precis som alla andra dagar ;) Så nu ska jag slappa framför tvn en stund!
Det känns inte som att jag har hunnit vila en sekund idag! Så det ska jag ta igen nu! Hejhej på er!
2011-12-06 ? 19:22:50

Svetten rinner, musklerna värker och sen kan jag inga fler coola träningsord!

Heeejsan svejsan!
Här har träningshanna kört sig ett litet träningspass på trampen, + lite halvtrötta situps, sega armhävningar och en vinglig plankan ;) Sen proppade jag i mig kallt gott vatten, järntablett och mivitotal! Hahaha nu borde jag vara världens träningsgalning, herregud, träning är som kinesista för mig!
Nä men jag gjorde iallafall ett tappert försök då det jobbigaste jag har gjort de senaste månaderna är lyfta upp chipsskålen, kliva upp ur soffan och sätta på tvn ;) Haha, hej överdrivaren!
Nej men jag är verkligen inte bra på det här med träning...
Nu ska jag hoppa in i duschen! Pusss!
2011-12-05 ? 18:56:16

Utebliven träning, magont och förändring!

Heeej!
Jag antar att de flesta känner sig lite sega och trötta såhär på en måndagskväll, men snart är det ju lov, så härligt såå!
Jag känner att det måste bli lite ändring här inne, jag babblar egentligen bara på och kan i princip skriva om vad som helst, och det kan ju bli lite långtråkigt, eller hur? ;)
Jag vet att min blogg inte direkt är världens bildblogg, och jag orkar aldrig ladda över bilder från kameran. Så webbkamerabilder blir det oftast, det får ni leva med!
Hehe, men jag kan ju iallafall börja med kanske lite mindre babbel och flams ändå, och kanske skriva om liite mer intressanta saker än skolarbeten och annat trams som man helst bara vill glömma bort när man sitter vid datorn!
Vi får helt enkelt köra lite nystart här inne, och till det skulle det vara lite kul med en ny design? Jag ska iallafall ladda över ett par enstaka bilder senare, så får jag försöka fixa lite roligare läsning här!
Ni får gärna skriva vad ni vill att jag ska blogga om, även om jag vet att det nästan aldrig är någon som gör det!
Hur som helst vore det kul om någon ville göra det :)
Jag måste också få fason på träningen! Jag kommer knappt ihåg senaste träningen nu, och visst jag har ju varit sjuk till och från, inte hunnit någon gång osv, men nu får jag minsann skärpa mig!
Nu så! Nu har jag lovat det, och ni är mina vittnen!
[kärlek]
2011-12-04 ? 14:23:15

Härliga söndag!

Jag satt halva natten igår och pysslade, myste och kollade på julkalendern, typ fem gånger ;) Alla pysselpapper på stan var så tråkiga så jag gjorde egna, med en pensel och akvarellfärger! Haha, kanske inte så fina, men mer personliga!
Idag har jag inte heller gjort mycket, har skuttat runt i pyjamas, passat sovande Theo, städat rummet och bytt sängkläder till juliga röd-rutiga! Resten av dagen ska jag väl pyssla och plugga lite, och kanske gå på träningen om någon annan ska dit? Jag har ju knappt varit där på huuur länge som helst!
Aja, tänkte bara visa att jag lever! Puss!
2011-12-03 ? 17:12:09

Juligt

Heeejsan!
Hoppas att ni har en mysig lördag! Jag började min med att ligga och sega mig framför Vänner, var irriterande och i vägen när familjen trixade med Filips rum, slarvade ihop ett litet Julkort till farfar, så att även han ska få lite julstämning på sjukhuset ♥ Sedan bar det bort dit, fikade med farmor & farfar och myste!
Jag är så glad att jag har er båda!
Jag var också sugen på att gå på Julmarknaden, och vill fortfarande gå! Men vädret är för kallt...
Tur iallafall att det snöar! :)
På vägen hem sen hittade jag mormors julklappar, så en liten klapp ska jag iallafall slå in ikväll, och jag har redan börjat med rim! Iiiih! Dock hittade jag inte klappen som hela familjen ska få, så jag får väl leta vidare!
Samma med farmor & farfars klapp, någon som vet något ställe där det finns fina fotoalbum, helst med vita enkla sidor, inte plastfickor!
Nu väntar jag på mat, och sen ska jag plugga lite innan det får bli myskväll, julkalendern missade jag i morse!
Trollhanna med rufsig kalufs!
2011-12-02 ? 22:36:56

Dumma dumma dumma fisktår!

Heeej!
Äntligen fredag! MYS!
Jag började dagen med att kliva upp lite extra tidigt, kolla på Julkalendern och mysa, sedan halkade jag vidare till skolan för lite lektioner och idrott! Efter det åkte jag, Malin, Emmie och Ellen in till stan och hade det kul!
Fika med julmusik, alldeles för söta med mycket goda saker och skratt på PAUS, innan vi sen gick runt på staden och kollade runt! Roligast var väl när Ellen rev sönder en knapp, då var jag både trött och slut på sockerkicken= flummig!
Jaja, jag hittade väl inget speciellt förutom lite småpyssel, nästa helg eller nåt ska jag köpa julklappar på riktigt!
Nu sitter jag hemma, trött efter att ha varit barnvakt (som tack fick jag först tre klösmärken i ansiktet, och sen chips, haha) och gnäller över mina fisktår, ni som inte (dvs typ alla) har det kanske inte fattar, men alltså nu gör det ont, och naglarna trycker in i varann så att det dunkar! Hehe, googlade för att inte känna mig ensam ;)
'
Typ såhär ser mina tår ut, fast mer rundare, hehe, det kanske där mina superkrafter att vara så knäpp kommer ifrån! Haha!
(bild från google)
Jag har även haft världens växtvärk i benen, nu måste jag ju bli längre!!
Nä, jag har ju problem med minst en kroppsdel varje dag ;) Är det inte huvudet så är det magen, och är det inte den så är det benen och nu mina tår!
Nu ska jag fixa en lite skolgrej som jag vill få gjord. (Btw, jag har bytt sms-signal till när Theo skriker SMS! SMeeees! och blir livrädd varje gång jag får sms ;) Haha
2011-12-01 ? 21:52:10

INSPIRATION: Jul!

Varning för galet inlägg! Det började bra, men sen gick det över styr för Hanna ;)
Denna hittade jag på blogg.se:s hemsida, och en liknande vill jag prova att göra! Det blir säkert fint tillsammans med mitt tradidionella egengjorda hus och dass till ;)
Åh! Polkagrisar vill jag ha på taket- Mycket sötare än nonstop, som dessutom är äckligt ;)
Rocky road är ju världens godaste julgodis, det måste jag också göra!
Oj! Jag hittade denna juliga filt och blev kär! Just nu ser mina egna tråktrasor till filtar riktigt omysiga ut!
Julemys!
Åh i år ska jag pyssla kort och klappar! Jag ska pyssla som in i bengen!
Sjunga ska jag också- "Vi komma vi komma från peeeeppparkaaaakelaaaand, till juulen till juulen...!" Eller "Tripp trapp tripp trapp!" Eller vad sägs som "Rudoolf med rööda mulen!"?
Kanske lite "Stiiiiiiilla naaaaaaaaaaaaaatt!" Åh vad jag älskar jul!
Nä, jag ska sova nu! Fortsättning följer! :D
2011-12-01 ? 20:13:44

Titta vad vi har!


Ni kan ju gissa vems som är vems ;) Haha, säkert bland de fulaste kalendrar som finns, men dessa var de enda som var kvar... Jaja, ingen jul utan kalender! Och ja, jag blir som "ett barn på julafton" när julen är påväg! 
2011-12-01 ? 16:43:31

DET ÄR DECEMBER!

En mening som konstant har sagts ifrån mig idag- Det ÄR ju DECEMBER!
Just nu ligger jag på magen i sängen och laddar inför en stunds plugg!
Orkar och hinner jag får jag försöka klämma in lite träning, annars blir det väl en dag som alla andra, men näsan i böcker och tankarna någon heeelt annan stans ;)
Önska mig lycka till, för om precis tre minuter börjar jag! Hejhej!

Om

Min profilbild

Hanna