//www.hscripts.com --> ad>
2012-01-31 ? 22:33:48

Snälla någon kom och ge mig en semla!

Åh vad jag blev sugen på semlor nu!
2012-01-31 ? 21:39:35

Everything and every moment has beauty♥

Gonatt säger jag nu!
Ska krypa ner i sängen och kolla på Vänner om en stund, vardagsmys♥
Just nu längtar jag efter att mitt hår ska klippas och fixas, även om jag är lite osäker känns det ändå lite kul med nytt! Mamma mumlade även någonting om en walk-in-closet till mig uppe (eller om det var jag som tog upp ämnet, minns inte så noga...) så nu har jag redan planerat hela i huvudet, åh vad kul om jag skulle få det!♥
Precis innanför mammas o pappas sovrum som ska göras om till andra tv-rum i framtiden... Aja, det blir säkert inte som jag vill, men att drömma är gratis och så himla kul!
2012-01-31 ? 17:46:51

En dag som denna...

Gomorgon! Höll jag på att skriva nu, 17.37!
Jag somnade visst till igen, åh så skönt det är att kunna göra det utan att ha massor av saker att göra!
Ja, annars har det inte hänt fasligt mycket i mitt rätt vardagliga liv idag... Glädjestunderna var väl powernapen nyss, en lugn slöjdlektion som oftast bjuder på några skratt och att jag och Klara lyckades lura åt oss både nya mappar och stiftpennor, haha! Ibland gäller det att hitta det positiva!
Och föresten- ser ni att jag har lagt upp några få bilder som inte är från photobooth? Det gäller ju att passa på när jag sitter vid mammas dator... Dock har vi nästan bara bilder på minsta lindströmaren eller några få oskarpa på mig när jag bygger en snögubbe, men det får duga!
Nä, nu ska jag kasta mig i soffan en stund, känner att jag verkligen behöver det då jag har varit ifrån den i hela tjugåtvå minuter! Sen ska jag klicka iväg gymnasievalen, hoppas bara att jag får mitt förstahandsval natur!
Puss!
2012-01-31 ? 17:36:52

Skolan invaderar!

Jag har levt i en kostant frysande tid då min underbart älskade familj bestämde sig för att elementen skulle bytas ut, precis under den kallaste månaden under året!
Nu är dom äntligen här, efter massa tjorv, kyla och oordning i hemmet!
Dom är skol-element dock, så nu fattas det bara en white-board och gammal grå lärare för att vårat hus ska förvandlas till en skola! I´m not happy! Fast jo lite, nu slipper jag frysa lika mycket...
Skolelement ovan! Och ja, jag kände att det där med normala kamerabilder fick räcka efter två-tre stycken, här har ni återigen en webbkamerabild!
2012-01-30 ? 22:02:00

Kampen!

Vi röstar på partier i olika val hit och dit, men glömmer helt vad som är det viktiga valet här i världen! (ironi såklart!) OSTKROKAR heter det för tusan!
2012-01-30 ? 19:20:33

Trött så trött!

Åh det är som om någon har kommit och tagit min energi!
Har precis sovit i soffan och det behövdes verkligen för att få bort min huvudvärk!
Nu är jag trött på att ha ont i huvudet, less på att gnälla och irriterad över att ha det var och varannan dag!
Näe, nu inväntas Familjen annorlunda tillsammans med lite kvällsfika- varm choklad och mackor tänkte jag göra♥
Bild från sparkturen på julafton, den som varade i ungefär en kvart innan alla gav upp. Och ja- det där är min åka-spark-min, ja!
2012-01-30 ? 15:00:00

DO ALL THINGS WITH LOVE♥

Have fun, blow soapbubbles, find rainboes, sing a song, take a walk in the sun, lay in the grass and look at the clouds, pick flowers, eat icecream with lots of sprinkles, go crazy, jump in puddles, scream outload, waste a whole day just dreaming away, eat lollipops, read a great book over and over again, live like everyday is your last,
don´t waste your time with people who just tries to bring you down, give hugs-dont do drugs, make a fool out of yourself with you friends and be happy that you are able to create those memories♥
2012-01-29 ? 22:25:58

MAGIC is something you make ♥

Hejsan!
Sitter och mumsar på choklad och surar över att någon har varit och tjuvätit av den!
Helgen är återigen snart slut, men jag är ändå glad över min fina helg♥
Först stan, shopping och fika med vänner i fredags, besökte farfar både idag och igår på sjukhuset, lagade middag och hade en mysig lördagskväll med vänner och hade en latig och fri söndag!
Men är det bara jag som tycker att det borde bildas ännu en ledig dag i veckan? Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag, mysdag? lovdag? fridag? chilldag?
Bara jag som tycker att det skulle passa finfint?
Nä, söndagsbestyren (slöande i sängen framför datorn) kallar, vi hörs!
2012-01-29 ? 21:51:26

Vattenflaska

Och så var jag där igen. På ett av jordens säkert tråkigaste ställen. Ett ställe som man bara somnar när man hör namnet på. En sportaffär.
Det var igår som jag fann mig själv omringad av tajta träningskläder i både svartvita och neonfärger, bollar i alla färger och storlekar man kan tänka sig, skor till alla olika sporter, allt ifrån fotboll till yoga och säkert för bergsklättring och fallskärmshoppning också.
Alltså det är inte många affärer jag ratar, men fy vad tråkigt det är att kolla på sportprylar.
Jag tror knappast jag hade överlevt om jag inte hade fått med mig någonting roligt därifrån, men tro inte att jag kommer tillbaka på ett bra tag, det finns inte nog med mutor i världen!
Den rosa fick jag med mig! Fast i större format. Priset är jag kanske mest nöjd över, 60 kronor!
2012-01-29 ? 14:58:16

Chillin´

Äntligen är alla damtussar, kläder som aldrig används utan bara tar upp plats och allt annat skräp bortrensat och mitt rum känns lite härligare att vistas i!
Ungefär såhär kommer resterande timmar av min söndag se ut!
2012-01-29 ? 11:12:37

Silly sunday!

Gomorgon söndag!
Äntligen en söndag som inte består av massa plugg, och som istället består av en helt ledig dag!
Lyckas man riktigt bra kan man nästan lura hjärnan att vi har gått och fått en till lördag, yes!
Jag ligger som vanligt i sängen, googlar fina kläder och lite sånt! Är trött på min garderob och planerar både rensning av mitt rum samt garderob! Vill ha inspiration till flera fina bohemiska plagg, så fint!
På önskelistan i vår (den som min ekonimi inte klarar av) finns
kläder från freepeople♥ och Inlovewithfashion♥
Diamond Crochet TunicBella Donna DressFP ONE Diani Dress

Sen på den lite mera realistiska sidan önskar jag mig liknande plagg, virkat, hårsmycke, fina skärp och massa annat härligt!
Nu ska jag fortsätta kolla runt, hämta lite hallon och vaniljkesella och ha en riktigt mysig söndag♥
2012-01-28 ? 10:36:44

To be creative, happy and unique, you must let go of the fear of making misstakes and being wrong, Be crezy, do what you want and then you will find yourself♥

Gomorgon!
Hade en riktigt mysig dag igår efter skolan, åkte in till stan med vänner och kikade runt. Hittade några små saker som fina jeansshorts som jag älskar! Lite boho-mönster typ! Sen hittade jag några saker på rean och body butter med choklad♥
Från google.se

Fikade och hade det mysigt innan jag kom hem, åt tacos och gott framför vänner innan jag somnade tiiidigt, haha!
Såg föresten att blogg.se har en helt ny design! Jag gillar den verkligen, gör ni?
2012-01-26 ? 19:20:00

Skitdag!

Usch, jag har haft en jobbig dag idag!
Långdag + jobbiga lektioner + hemsk huvudvärk och sen när jag väl kom hem var det byggarbetade som borrade i betong eller nåt, i tvättstugan och det lät som tusan! Gaah vad arg jag var, hehe!
Nu har jag också testat att laga min middag, och allt var så rörigt, men det blev helt okej! Nu måste jag faktiskt träna till engelskan då provet är imorgon och jag inte har pluggat någonting idag...
Aja, jag återkommer med förhoppningsvis lite bättre humör, och något roligare att läsa! Puss!
2012-01-25 ? 14:25:17

I´ve got magic beans♥

Jag kom precis hem från skolan och tänkte slänga ihop något gott innan jag sätter mig framför tvn!
Idag vankas zumba och lite skoljobb, men först ska jag bara vila och ha det gött! Så ska det vara!
Nu har jag nästan bestämt mig om håret också, även om jag vill ha riktigt lååångt fint hår känns det lite kul med förändring så kort med färg blir det säkert!
Nu ska jag tjuvkolla på vad som kommer hända i gamour på youtube, haha! Ha det bra och ät choklad!
2012-01-24 ? 23:18:24

Hårchock!

Iiiiiih nu blev jag ju ivrig på att göra om mitt lilla skatbo/risbuske, och kan inte somna, haha!

Det gör dock inte så mycket eftersom att jag i stort sett har sovit hela dagen, och vet ni? Jag tror att jag är synsk på riktigt!
Jag drömde att det fanns massa olika kaksorter uppe på en speciell hylla i skafferiet, fast vi aldrig brukar ha det där (eller någon annan stans hemma utan att jag vet om det) och när jag vaknade så hittade jag minsann tre (!!!) olika sorters kakor där!
Precis på samma ställe som i drömmen, och typ samma sorter! Yeeeeez va läskigt! + att jag lyckades skrämma livet ur våran rörmockare, haha! Lyckad dag!
Okej ska inte överdriva men kul var det!
Jaja, håret- Lutar åt att klippa av det och kasta i lite ljusare färg nu till våren och sommaren = fräscht! (försöker låta snoffsig och trendig, märks det?) Fast eftersom att mitt huvud är mindre än en ärta skulle det kanske bli knas... i värsta fall får det väl bli grönt eller nåt!
2012-01-24 ? 22:59:00

Hår♥

Jacqueline Macinnes Wood har så himlans fint hår!
Här är hennes hår lite likt Michelles, eller hur?
Både långt och när hon har klippt kortare, typ page med ljust/solblekt hår!
Hittade ingen bra bild, men jag är så himla trött på mitt hår just nu! Ska jag klippa av det, spara långt, färga, slinga, både och eller ingenting alls? Det är så fint med långt hår, men mitt vill ju aldrig växa, och det är ju fint med kort också...
Haha, hittade denna bild också... Kanske inte bästa kvalitè dock!
Många beslut som ska tas just nu! Gonatt!
2012-01-24 ? 19:44:27

Hanna listar jobb!

Nu i gymnasievals-tider kan det ju vara svårt att veta vad man vill göra i framtiden (jag har personligen inte bestämt mig, men drömmar har vi väl alla?)

Topp 5 Jobb jag inte kan tänka mig i framtiden: (Obs, läs med en nypa salt, och lite peppar för de som föredrar det)

Lönnmördare- jag är alldeles för ytlig och tänkt vad alla blodfläckar skulle förstöra mina kläder och skor! Okej nä jag ska vara seriös! Jag tror inte att någon skulle vilja vara mördare, inte minst jag som liksom blir rädd och skyldig när någon i familjen frågar vem som har ätit sista kakan!

Tandläkare- cred till dom som klarar av att jobba med folks munnar, tänder och andedräkt varje dag!

Motorcykel eller gokart-profs- Sist när jag provade på att åka gocart åkte alla bara om mig och eftersom att jag åkte så sakta blev det så trögt att svänga! Jobbigt!


☹ Präst- när jag var liten ville jag bli präst, vara för att de fick hålla i bebisar på dop (?) Idag har jag dock tänkt om, jag skulle verkligen svettas ihjäl i dräkten och ibland måste de kliva upp så fasligt tidigt på mornarna för att ha mässor och gudstjänster

☹ Domare som dömer brott och brottslingar- jag skulle inte kunna bestämma mig och istället fråga runt vad alla andra tycker, eftersom att jag aldrig litar på mig själv vid svåra situationer...

Topp 5 jobb jag kan tänka mig att arbeta med i framtiden:

☺ Läkare utomlands verkar så himla kul, spännande, utmanande och som en riktig upplevelse, även om det skulle vara hur jobbigt som helst och jag skulle grina en skvätt hela tiden, och jag säkert inte ens vågar öppna ett paket mer medicin eftersom att jag alltid är rädd att göra fel! Men det är helt klart en dröm!

☺ Hollywoodfru- Hallå! Chaching! Klirr i plånkan, jag skulle leva livet! I tre veckor innan jag skulle tröttna dock...

☺ Ägare till en liten inredning och modebutik- Åh vilken dröm! 

☺ Stylist verkar också skojj! Fast jag vettetusan om någon skulle vilja bli stylad av en galning som mig! Ooops! Där fick du lite hårspray i ögonen ja, men det blir nog bra ändå! Oj nämen nu råkade jag bränna sönder ditt hår med plattången! Ojsan läppstiftet hamnade en aningen utanför, rättare sagt på näsan! Osv! Nä stylistjobbet lämnar jag över till Cajsi!

☺  Designer- Hur kul skulle det inte vara att få designa kläder precis som man vill!?

Ja, där ser ni! Fick ni lite inspiration nu eller?


2012-01-24 ? 19:27:54

Tjorv inne hos lillafrookenjag!

Hej finisar!
Jag har varit hemma från skolan idag, med en jobbig huvudvärk som började redan igår... Jag brukar ju ha ont i huvudet titt som tätt men nu var det värre så det fick bli en hemmadag helt enkelt!
Har för det mesta bara sovit, så nu mår jag lite bättre!
Jag har även nu på eftermiddagen försökt blogga men det har inte funkat! Startade om datorn och så var problemet löst!
Jag har också försökt göra en egen header (och ni kan ju gissa hur det blev) men nu har jag en som jag tänkte testa ett tag. Problemet är bara att jag inte får in den så att den syns, och jag har inte orken att sitta och försöka så länge, så om någon vill hjälpa mig får denne gärna säga till! Tänkte att det skulle vara kul att testa en egen...
Som sagt någon får gärna höra av sig, puss!
2012-01-23 ? 17:27:00

♥ Kompensation!

Kände att det blev lite väl negativt gnäll från förra inlägget. Därav för jag en ny, gladare lista nu! För att kompensera och väga upp, så att säga.
Antal skrattattacker: Många. Massa. Flera stycken! Ja det var ju inte så att jag räknade om du trodde det.
♥ Antal godsaker som automatiskt flög in i min mun och tvingade min käke att tugga och svälja: Oräkneliga mängder!
Antal fynd jag gjorde: Både det ena och det andra! Även om jag inte åkte dit enbart för shopping så hittade jag både en väska, blus, en stickad skönhet och pyjamasbyxor flera storlekar för stora!
♥ Antal egna måltider vi tillagade: Frukost + frukost + middag som säkert räckte för 100 lunchar också= massor!
♥ Antal timmar jag bara var glad och sprallig: Hur många timmar var jag där?
Antal halkningar: Fler än en och färre än hundra iallafall
♥ Antal fina minnen jag har med mig hem: Många ska ni veta♥
Smygtitt på tröjan i världens härligaste färg! På köpet får ni en röd Hanna och ofixade naglar! 3 för 1!
2012-01-23 ? 17:15:00

Min bussresa hem...

Inte nog med att det var tråkigt att lämna min fina vän, dessutom hade jag en del andra bekymmer på resan!

Antal
gånger jag önskade att jag inte behövde sitta bredvid en person med japansk popmusik dunkande i öronen: 100!
Antal kissnödig-attacker: Cirkus 20000!
Antal toalettbesök: 0! noll! NOLL! Stort för Hanna!
Antal sidor i tidningar jag läste: 0
Antal tidningar jag hade med mig: 5
Antal vänneravsnitt som visades utan ljud: Sisådär 20
Antal ångestpanikattacker jag hade inför att byta buss: En miljard i snitt
Antal saker jag glömde i Umeå: Vad jag kommer ihåg- 1! Kudden min
Antal godisar jag åt: Många, om man säger så!
Antal tuggor på mackan jag hade med mig: 0, mackan ska jag äta nu till mellis!
Antal fulla drickor jag hade med mig hem: 3 och en halv
Antal rökpauser busschauffören tog: Siffrorna finns ej! Skulle tippa på en halv miljon kanske.
Antal minuter bussen bara stog still- vid VARJE busshållplats: Allt ifrån 5 - 40 minuter!
Antal timmar det kändes som jag spenderade på bussen: tolv år!
Antal timmar det faktiskt tog att ta sig från Umeå till Östersund: 6-7
Men såklart var allt detta värt det♥
I´m mad at you dumma buss!
2012-01-23 ? 16:59:55

Hemma!

Nu är jag hemma från en superhelg hemma hos Cajsa!
Tim-långa lyxfrukostar, godsaker, promenader på stan, fika, shopping, basketmatch, myskvällar, film, god middag härliga samtal tillsammans med Cajsa♥ Kul hade jag!
Bussresorna var väl det tråkiga, speciellt bussbytena då bussen som jag skulle åka med åkte iväg och jag fick panik, borta någonstans i norrland och allt! Men det gick bra, och självklart var det värt det!
Här skulle ni få se lite bilder, men tyvärr så tog jag inga kort...
Jag hade iallafall en riktigt mysig helg

Jag fick höra att jag bloggar dåligt, idag, och så kan vi ju inte ha det! Nejnej! Så här har jag nu skrivit ett inlägg för att motbevisa detta!
Hej på er!
2012-01-19 ? 21:19:48

Här kommer ingen bli uttråkad inte!

Jag kom på att jag har ju faktiskt sovit själv i sovkupé på tåg, så det här ska jag klara!
Dessutom har jag med mig en hel drös med härligheter!
Istället för att klaga kommer jag snarare hellre vilja åka oftare! Herre jösses, tänk vad bra ursäkt en lång resa är för att köpa gott!
Baguette med serrano-skinka (goooooottt!), cola, dumlekolor och chips kan jag mumsa på, medans Elsas hemlighet och säsong 3 och 4 av Vänner får underhålla mig! Det blir bra det här.
Känner att jag inte aaaaaalls har pratat och babblat på om min bussresa idag alltså ;)
2012-01-19 ? 19:28:11

Chockad!

Nu ska jag måla upp en bild för er kära läsare, och denna text ska läsas med inlevelse (någonting som jag förövrigt suger på)
Jag multitaskar, skrattar för mig själv åt ett skämt från vänner, häller i pastan i kokande vatten, kollar recept, knäcker ett ägg, knäcker två ägg... Nämen vad är det jag ser! Titta! Tvilling-äggulor!!! Kanske är det vanligt men under mina år som specialbakerska och bagare (eller hur det nu var...) så har jag aldrig sett tvillingar i äggulor! Siamesiska var de också, om ni nu vill veta det! Jaja, fortsätter... Kläcker ett till ägg- är inte tvilling, utan en vanlig enling, knäcker nästa- enling också, knäcker sista- tvillingpar igen!

Alltså jag vet inte, men nu verkar det som att jag har skrivit ett helt inlägg om äggulor, och mer hinner jag inte heller, för nu ska jag återgå till mitt stressiga superliv (eller hur det nu var...) och packa lite!
Googlade och jag är minsann inte ensam om att hitta detta fenomen!
2012-01-19 ? 16:35:06

Tror det kallas multitasking!

Håhåjaja, ojojoj sicken fart det är på mig idag!
"Är det en raket som rejsar omkring hemma på borrvägen?" undrar ni som går förbi och ser in i fönstret. Nejnej, det är bara Hanna som lagar middag (pasta med serrano-skinka, kryddor, creme fräsch och fetaost), bakar drömmar samtidigt som jag bakar chokladsockerkaka med apelsinsmak, kollar på vänner, gör en mental packningslista och samtidigt äter en godis!
Bild på Hanna mitt uppe i allt!
Chansen är ju att minst en av dessa saker kommer misslyckas, men icke gör det något- då rejsar jag bara och gör om!
2012-01-18 ? 21:32:39

♥ HappyHanna!

Hej!
Nu är det en glad Hanna som skriver! Är precis hemkommen från zumban.
Säga vad man vill om zumba- men att gå dit utan att skratta minst en gång är omöjligt!
Ikväll väntar tv-mys med te, tillsammans med mor, och i helgen åker jag till världens bästa Cajsa♥
Superdupermysochskojj var ordet!
Nu ska jag inta soffan så hej så länge!
2012-01-18 ? 16:53:55

Tjolahopp!

Hemma från wargentin!
Jag tycker att besöket gick jättebra och har in princip bestämt mig nu! Riktigt skönt om du frågar mig!
Nu ska jag försöka överleva en lite stressigare eftermiddag med lite plugg, ett zumba-pass och en oooootroligt störande låt på bolibompa! Dålig engelska, töntig och sånt, haha!
Bloggar om jag hinner ikväll! Pussss!
Ett stycke Hanna-mage! Vet inte vad som hände med bilden ;)
2012-01-17 ? 20:40:29

Tisdag- jäklar vad jag kan var kreativ med rubrikerna!


Åh jag är chokladsugen!
Gissa om jag kände mig rik när jag hade en himlans massa chokladkakor att baka med?! Och det där var bara hälften ska ni veta!
Detta är bildbevis från en av mina rocky road-bakningar, ungefär en månad senare än det var tänkt att de skulle visas! Bättre sent än aldrig dock! Oh så inspirationig och kunnig jag känner mig med ordspråk och sånt idag!

En helt vanlig tisdag var det ja! Inte så mycket att skriva om det- en trött Hanna masar sig upp och kämpar sig mot skolan, är på skolan och gör skoliga saker, går hem och spenderar några timmar till att vila!
Imorgon ska jag med flera testa på Naturprogrammet på wargen och förhoppningsvis kommer jag hem med ett beslut om vilken skola jag ska gå på när jag kommer hem! Även om jag i princip har bestämt mig...
Nähej, adios alla lillafrookenjag-läsare! Åter igen, vilket flyt jag har på skrivningen idag! ;)
2012-01-17 ? 20:32:21

Åh igen!

Vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha!
Färgen♥Materialet♥Modellen♥
Från inlovewithfashion.com!
2012-01-16 ? 22:18:47

Gonatt måne!



Te och macka får avsluta min gråa dag tillsammans med några vänneravsnitt!
Dvs en rätt vanlig kväll hos Hanna, inget fel med det inte!
Här ser ni iallafall lite av min lilla lyxbänk som jag har på sängen, mest för att datorn inte ska bli överhettad men funkar ju även om fikabord eller avlastningsbord för en bra bok!
Gonatt!
2012-01-15 ? 15:32:39

Söndag idag!

Hejsan fina!
Jag har varit så seg hela helgen, trött med huvudvärk och idag är inget undantag.
Jag har enkelt ha en lugn söndag med lite plugg och annat som hör söndagar till!
Imorgon är det ju skola igen och då hoppas jag att huvudvärken släpper för annars orkar jag inte med den heller... Nä fy, måste ta blodprov snart också!
Jaja, jag har ju cookies och te från igår så jag klarar mig! Nu ska jag göra lite matte, puss!
2012-01-14 ? 22:31:00

Tända ljus, nybakade cookies och chillnorway-te♥

Nybäddad säng, nyduschad och precis insmörjd i godluktande bodylotion, varit och hälsat på farmor och farfar på sjukhuset, ja listan på löjliga småsaker som gör mig löjligt glad kan göras lång!♥
O just det! Teet är ROSA! Rosa för tusan!
2012-01-14 ? 17:45:45

Roligt!

Åh, läste på Ellens blogg om Nazar- känns ju lockande att åka iväg nu! Haha, om vi nu ska åka med nazar dvs, jag minns ju så dåligt...
2012-01-14 ? 17:39:43

Det kom ett paket...♥
2012-01-14 ? 15:30:56

LIFE IS SHORT-EAT COOKIES♥

Härliga helg är här!
Under gårdagen orkade jag aldrig blogga, eller rättare sagt- jag hann inte, det ni! Jag är inte alls någon liten mes som inte har något liv!
Skola först. Boxades och hade redovisning av islam och svettades ihjäl i en burka. Sen gick jag och några tjejor till lillänge- kikade omkring och åt på MacDonalds, lagade middag hemma (fläskfilé, sås och klyftpotatis- nästa gång gör jag korv och bröd ;) och sen kollade några av oss på film här hos mig!
Sen somnade jag i soffan framför tvn!
Ja, som ni ser var jag mycket upptagen!
Vad berätta?
Jag har huvudvärk (som om det skulle vara något nytt?) och är hungrig, och datorn måste laddas eftersom att den inte varit på laddning på ett par dagar... Energipåfyllning på oss båda!
Jag har en riktig hemmadag och ska snart gå och möta mamma på ica, och just det- älskar rubriken!
2012-01-12 ? 21:53:25

Det blev ett till inlägg ikväll ändå...

Mamma och pappa är och hjälper farmor och farfar, jag sitter ensam och lyssnar på våra bästa år i bakgrunden...
I magen ligger kokhett te och det blir så gott med pepparkakskryddor i! Mmmmummsi!
Kom på att vi hade sovmorgon imorgon och fick precis ett litet lyckorus! Haha, älskar att bli glad över småsaker ♥
Åh sommar! Jag borde verkligen köpa en kamera så att alla bilder här inne inte bara är från datorn- på tråkiga mig! Det är ju inte direkt så att jag förändras så ni bara mååste in och se om jag har ändrat utseende!
Mig blir jag inte klok på kan jag säga!

Packa inför imorgon, läsa bloggar och se klart avsnittet är ungefär planerna för min kväll, tjingeling!
2012-01-12 ? 20:53:01

Torsdagsfun!

Hej i torsdagskvällen!
Sitter just nu under flera filtar och kollar på Sveriges mästerkock, finns det något jobbigare att se än när någon blir besviken när de ska åka hem? Nä fy tjyvingen!
Skönt iallafall att äntligen få en paus efter allt skoljobb, jag har minsann kämpat med att i blåsten vandrat och köpt äckliga peckeldaddlar, skrivit en text om islams levnadsregler och jobbat i ett mattehäfte.
Låter det kul? Nää, men nu är jag klar för ikväll! Och skönt med freeeeeeedag imorgon!
Startar dagen med ett boxingpass mot Klara, följt av förhoppningsvis lugna och lite roliga lektioner!
Nä, bloggningen idag och ikväll blir inte på topp, usch så trött jag blir utan att sova middag, hehe!
Får se om jag orkar mig upp och göra te och riskakor till! Det är sjukligt gott med naturella riskakor, smör och paprikakrydda på! Åh hoppas att mitt chillnorway-te smakar lika gott som chai!
2012-01-11 ? 21:22:14

Zumba och shopping!

Hej o hå!
Hemma från ett roligt, förvirrande och skojsigt zumba-pass! Jag såg såklart helt galen och virrig ut, men kul var det!
Får se om vi fortsätter, och det känns som att det kommer att bli roligare och jobbigare när man väl förstår lite mer.
En dusch efter det, och nu har jag och mamma beställt lite fint från creativelounge som började sin fina rea idag!
Det fanns bland annat kläder från chillnorway (loooove!), ester eleonora (fiiint!) och andra märken!
Jag köpte te från chillnorway♥ Verkar supergott, lite frukrigt men ändå kaneligt och mysigt, haha!
Fin virkad väst från love forever- den ska jag ha på mig jämt i sommar! Och i turkiet! Och nu!
Och så beställde mamma en supersöt spetstunika från ester elenora, men eftersom att de har onesize kommer den vara alldeles för stor för mig...
Jaja, känner att det har varit många som bloggat om te denna vinterdag♥
Hehe, nu ska jag kolla på tv en stund! Gonatt♥
2012-01-11 ? 16:16:00

Pinsamt, pinsamt och kul!

Konstigt vad mycket man hinner med utan att lyckas göra det man hade planerat...
Planerna var att kolla på Våra bästa år och somna till det, göra lite matte och sen kanske åka till GB, men nu blev det lite annorlunda. Jag har torkat upp över hela golvet efter han som var här, skämt ut mig rejält, ska beställa lite finigheter från Creativelounge och sen ikväll ska jag, Emmie och troligtvis Klara iväg på zumba!
Troligtvis kommer jag att dö och göra bort mig ännu mer idag, men kul ska det bli att testa!
Nä nu ska jag passa på att vila en stund, puss!
Teeee från chillnorway!
2012-01-11 ? 14:05:29

Vart ska jag ta vägen?

Tjohopp!
Gårdagen blev en repris av dagen innan, dvs somnade och segade runt!
Känns som allt jag tänker på det senaste halvåret är att sova, sova soooovaaaa! Aldrig har jag kunnat somna i soffan på en eftermiddag när jag var yngre, nu sover jag varje dag och räknar timmarna tills jag får sova, hehe!
Nu är jag iallafall hemma själv... Eller själv och själv, det är någon byggarbetare eller nåt som är här också, i ALLA rum ska han tydligen vara, så nu vet jag liksom inte vart jag ska ta vägen, haha!
Ikväll får vi se om det blir lite kvällsåkning i GB? Annars stannar jag nog bara hemma, myser och gör lite matte...
Jaja, hejsvejs!
2012-01-10 ? 15:40:07

Dessa har jag också gärna med mig i resväskan!

Suede Charade ShortFloral Easy Rider ButtondownFP New Romantics Message In The Sand TunicFP ONE City Peasant BlouseFP ONE Pacific Time BlouseOne Shoulder TopStardust TankTape Yarn Beach SweaterKimono Cardigan
Embellished Daisy Chain Crop TopMarquee Bow Tie TopBeauty Bar Cami
FP New Romantics Ikat Print TunicLong Sleeve Swit TeeOpen Stitch Multicolor Pullover
Freepeople.com!
2012-01-10 ? 15:22:24

Hejsan!
Jag har inte varit världsbäst på att blogga, speciellt inte igår då jag bara somnade när jag kom hem och sen bara var trött, segade runt, fikade och sånt.
Idag är planerna ungefär lika som igår, fast lite skoljobb måste jag också göra- Nu är vi igång igen! Precis som om lovet aldrig hände... Usch så tråkigt, men jag ska försöka att ha en bättre inställning till skolan så kanske det inte blir lika jobbigt? Vi får hoppas på det!
Därför ska det inte heller gnällas här inne!
Visst kommer det bli jobbigt. Gymnasieval, nationella prov (fick veta att vi ska ha i kemi- jippie!) och allmänt mycket att göra- men jag ser även fram emot mycket!
Inder våren nu är det två lov, en tvåveckors turkietresa och lyxig helg med yoga och zumbapass med Emmie i Storhogna utspritt! Så det ska även bli riktigt kul!
(Jag kommer väl troligtvis dö under yoga och zumbapassen, men kul ska det bli!)
Hoppas bara att mamma har bokat idag!
Nu ska jag vila framför våra bästa år, puss!
Någon suddig bild från mitt lilla rum!
2012-01-10 ? 15:13:17

I Turkiet går jag gärna omkring såhär...

Egyptian Bodycon SkirtLace Shorts - BeigeDiamond Aztec SkirtEnvelope Clutch - Yellow
Silky Drape PlaysuitHigh Neck Lace Top - CreamContrast Top - PinkSilver Cuffs (Twin Pack)
Från saboskirt.com
Även om det är länge kvar är det ju kul att drömma! Jag vill också köpa en finfin bikini från H&M, en lite tightare jeansskjorta att ha till en lång ljus kjol som jag nyss köpte och lite annat fint!♥
2012-01-08 ? 20:07:14

I ren protest hade jag planer på att absolut inte somna tidigt inatt!

Hannas ena halva: Lov elller inte, jag vägrar gå och lägga mig tidigt
Hanna andra halva: Bra! Japp, skolan ska minsann inte ta min lediga kväll! Det är lika bra att passa på att vara vaken!
Hannas ena halva: Okej, då säger vi så!
Hannas andra halva: Bra! Det blir bra det, och kanske kan vi festa till det lite med något gott, även om jag har ätit godis idag!
Hannas ena halva: Preciiiiiiiiis! Det är ju trots allt sista dagen innan skolan!
Hannas andra halva: Jag veeeeet! Och gud vet när vi har tid att äta gott igen!
Hannas ena halva: Något gott får det bli, trots att vi inte har någonting hemma!
Tjugo minuter senare...
Alla halvor och helor av Hanna: zzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Med detta inlägg vill jag ha sagt ett par saker!
1- Jag vägrade låta skolan styra min kväll!
2- Jag somnade- och misslyckades därför!
3- Jag är godissugen!
4- Nu ska jag kolla på tv! (okej det skrev jag inte, men det ska jag!)
Hejsvejs!♡
2012-01-08 ? 17:51:09

Härligt!

Är hemkommen från en härlig dag uppe i Gustavsbergsbacken och har alldeles nyss tagit mig ett långt, hett bad med ansiktsmask, peeling och andra trevligheter- allt för att få energi inför skolan! Sen smörjde jag in mig och hade hade jag och lillebror manikyr och pedikyr, hehe.
Åh vill åka upp till Huså och åka nu!
Nä, nu ska jag inte slösa bort mer av min kväll här! Det är ju faktiskt några timmar kvar av jullovet!
Pusss!

2012-01-07 ? 23:51:05

Little wishlist and new design?

Den största spänningen för dagen var nyss, då jag i pyjamas popade popcorn och hejade på mamma i en iphone-auktion... Nu ligger jag i sängen med ett vänneravsnitt som spelas i bakgrunden (varför musik liksom?) samtidigt som jag kastar i mig popcorn! Lördag it is!

Önskningar just nu- a la Hanna!
♥ Att någon liiiten liiten snökatastrof ska inträffa imorgon kväll, som gör att skolorna stängs en vecka till!
♥ Att mamma ska ha världens största garderob med massa saker från när hon var yngre, så att jag slipper betala massa pengar för kläder och sånt! Snacka om ekonimiskt tänkande!
♥ Att det magiskt nog skulle komma en flygande godisskål och landa här bredvid mig!
♥ Att jag skulle få träffa alla skådespelarna i Vänner! Ååååååååååh♥
Skulle en av dessa saker bli verklighet är det en glad Hanna som lovar att blogga som in i bängen!
Föresten, nytt år, ny termin, nya tag och nya löften! Nu känns det som att det är dags för lite renovering här inne!
Jag får ta och fixa fram lite bilder och klura lite på det! Vill någon hjälpa mig får denne gärna göra det! Pusssss!

2012-01-07 ? 22:49:33

Let the sunshine shine

Hej svejs finisar!
Idag har jag gjort någonting så intressant som att hänga med pensionärerna på ica och sålt bingolotter med Johanna, varit hemma hos farmor och farfar, städat och gjort rent hos dem, och lyssnat på farmor och farfars berättelser♥
Imorgon är det jag med flera som svishar ner för gustavsbergs backar- ett perfekt sätt att avsluta detta jullov, som för övrigt har gått alldeles för snabbt om du frågar mig!
Nu ska jag bara ut i garaget och testa så att pjäksorna passar skidorna, och så att pjäksorna passar mina fötter!
Just nu pågår en lite mini-sms-tävling mellan mig och Klara om vem som har de konstigaste skidorna, haha!
Själv har kommer jag troligtvis åka runt som en insektsmänniska med limegröna skidor med fjärilar och vit hjälm med trollslända på! Ifall att ni skulle vilja urskilja mig bland alla som plogar- nu vet ni!
"Se upp i backen, annars får ni tusen hål i nacken" är det jag som skriker!
2012-01-06 ? 23:47:46

Det här tar jag som ett tecken att min familj inte gillar att jag hade bananer i kakan!

Ingen kaka kvar till mig, bara massa äckliga bananer!
Nä, nu ska jag kolla på Jönssonligan och mysa en sväng! Imorgon ska jag upp otroligt tidigt och hjälpa min vän Johanna att sälja lotter, roligt va?
Hej svejs!
2012-01-06 ? 21:56:08

Idag köpte jag en chokladask för 10 kronor...

... Nu förstår jag varför den var så billig...
Halva asken var god... Det var inte den andra halvan!
Fast den kostade ju bara tio kronor, så jag överlever!
2012-01-06 ? 21:41:14

Min dagelidag!

Jag tänkte vara duktig och berätta lite om min dag!
Jag vaknade, insåg att min hår var ungefär som ja... gud vet vad! Sen bestämdes det att jag skulle följa med och städa på Johannas jobb (dvs. hårsalong) och aldrig att jag skämmer mig ut mig mera där alltså!
Det kan vi ta mera om sen, men iallafall så jag panikduschade håret och fick bort ruffset! Pjuuh, kan man verkligen säga!
Åkte till stan, städade på mitt sega sätt, hehe, åt sallad och trevlade oss tills det var dags för på bio! New years eve var det, kulkul!
Skrattade och grinade en skvätt när ingen såg ;)
Nu är det familjemys och underhållningen är Theos dans på tv-bordet!
Puss o kram o nyp i stjärten som mormor min säger♥
2012-01-06 ? 13:53:03

What to do?

Kaos är vad mitt hår är!
Och det blir inte bättre när jag tänker på att det är mitt egna fel att jag ser ut som ett livs levande fågelbo! Jag tänkte att det var lite skojj att göra massa flätor i hela håret igår när jag kollade på tv!

Idag är det inte så skojj!
Jag har testat att sätta upp det i alla möjliga olika frisyrer, men det ser bara konstigt ut, eller så går hårsnoddarna av... Nu har jag lixsom några alternativ...
1) Låta det vara- dock måste jag ha en ronja rövardotter-film så att jag inte känner mig utanför... Och en sån har jag inte!
2) Gå ut och tjäna lite extra pengar som fågelskrämma, alternativt fågelbo! Fast vart kommer pengarna ifrån?
3) Hänga uppochner och hoppas att håret hänger ner sig lite
4) Köpa mig en superstor, nästan heltäckande hatt!
5) Den absolut sista utvägen- duscha håret!
6) Nej vänta- den absolut sista utvägen är att raka av håret!
Herre min get säger jag bara! Här pratar vi om stoooora problem!
2012-01-06 ? 13:12:12

"Vad hände?!"

... Kan jag tänka mig att folk skulle säga om dom såg mig nu...
Nu måste jag akut få bort ronja-rövardotter-frillan!
2012-01-05 ? 20:09:32

Zojners och dynamit-Harry!

Well hello!
Min dag har varit precis lika händelselös som alla dagar denna vecka, och härligt är väl det när det är lov och allt? Men nu börjar jag bli lite uttråkad! Dock uttråkad och otroligt trött så nu ska jag kolla på Jönssonligan och dricka upp familjens sista zojners (okej så heter det inte, men hur ska jag veta hur det stavas??) :P Men jag har fortfarande inte bestämt mig om jag gillar den eller inte ;) Jag tycker bara att det är kul att dricka ur flaskan!
Nä nu börjar Jönssonligan så nu ska mina timmar spenderas tillsammans med Sickan, Vanheden och bästa dynamit-Harry! Hoppas att jag inte somnar bara! Hejsvejs!
2012-01-05 ? 12:23:02

Smart!

Jag har läst om kakorna "blondie" och fattade inte alls varför den hette så, tills jag kom på att det är den ljusa motsvarigheten till "brownie"! Ha! Snacka om smart!
Snart kan jag väl lista ut da vinci koden också ;)

Inatt kunde jag absolut inte somna! Jag tog till alla mina supertrick, men inget funkade!
Jag testade att starta ett vänner-avsnitt och somna till det- funkade ej
Jag testade att stänga av datorn och bara blunda- funkade ej
Jag testade att räkna får- helt meningslöst!
Jag testade att lägga mig uppochner i sängen- gjorde då ingen skillnad! Jag var fortfarande superpigg!
Jag testade att dra med mig kudden ner i soffan och somna där- nä, det funkade inte heller
Jag testade att läsa ett kapitel, det somnar jag ju alltid av- men nepp!
Sen testade jag att kolla på vänner igen- och det funkade inte då heller!

Nu har jag ingen aning hur jag somnade, så jag kan ju ha tagit till något annat knep... Funkade gjorde det iallafall!
Men eftersom att jag sov flera timmar under dagen var det kanske inte så konstig att jag var pigg...
Men att jag somnade halv fem i morse gjorde ju att jag sov länge idag... Men men, det kan inte hjälpas!
Idag tror jag att jag vill baka sånna dära blondies! Så det är väl bara till att hoppa ut pyjamasen och fixa mig lite, för att sedan dra mig till ica! Hejhej!
2012-01-04 ? 22:59:22

Somnade visst!

Oj så kan det gå när man har bäddat ner sig i ett mörkt rum, täcken och jönssonligan på tvn!
Nu har jag väl sovit i en och en halt-två timmar, så skyll inte på mig om jag inte kan sova inatt! Oklart dock, vem man ska skylla på istället...
Nä, snart är lovet slut också, och jag har spenderat mina dagar hemma i sängen typ... Fast idag har jag både varit en snabbis på stan med mamma, och sen gick vi till farmor och farfar en sväng!
Oj! Nu orkar jag inte skriva mera, jag är så himla trött! Puss&Kram!♥

Japp! Precis såhär ser det ut när man kollar på vänner, ja!
2012-01-04 ? 22:52:04

Fint♥

2012-01-04 ? 14:26:17

Hannas önskelista...

efter Jul! Innan jul visste jag knappt vad jag ville ha, men nu jäklar!

Alltså ååååååååååh vad fin!
Onepiece-pyjamas! Nästan en sån som Phoebe hade ett avsnitt när hon skulle sova över hos Monica!
Valerie - Top Croatia Linne med spets (cream)
Sött linne från creativelounge!
Mera ljus!
Day Grill & Chimney M SILVER, DAY HomeLjuslykta från tintinstyle!
Anniversary COFFEE MELANGE HunkydoryFin tröja från tintinstyle.se!

Örngott Farfar - vitSant! Påslakanset Rosebud - ljusrosaPåslakanset från hemtex!
Jag kom på att jag nästan inte har några fina påslakan nyss när jag ville byta...
Nä nu hinner jag inte fylla på mer, ska hoppa ur min pyjamas och följa med mamma på ica!
2012-01-04 ? 13:50:10

LYX!

Jag åkte och köpte doftljus för 200 kronor igår!
Herre min get vad det ska kosta att våga tända ljus!
Fast egentligen kunde jag ju köpt ett liknande på coop för 25 kronor... Men Vanilla satin, soft blanket och fluffy towels luktade så himla gott!
Ska man leva gott ska man äta gott, som Johanna säger! Fast i mitt fall ska man unna sig att sitt rum ska lukta gott... "Ska man leva gott ska man unna sitt rum att bli mysigt och lukta gott!" Ha, där fick jag till det!
Annars har det inte hänt så mycket för mig... Jag har åkt och slängt sopor med mamma igår. Va? Nähe, var inte det intressant? Nähe...
Okej, men jag har egentligen bara varit hemma och sovit... Hatar att vara sjuk! Fast nu känner jag mig lite bättre tror jag!
Om några ska hitta på någonting är jag gärna med, jag vill inte slösa bort lovet med att ha tråkigt! :)
Puss!
2012-01-02 ? 22:44:39

Winning situation gånger 2!

Bror kom precis upp till mitt rum (där jag för övrigt har spenderat typ hela dagen, i någon slags snorkoma) och frågade om jag "Inte kunde komma ner och kolla på vänner snart?!"
Jag svarade "Joo... men då vill jag ha rostbröd med chokladsås på!" Fast i huvudet skrek jag "AWEEEHOO! Jag är inte den enda nörden i familjen! Klart jag kommer och kollar!"
"Jaha?" svarade Filip, "Fixar du brödet i rosten kommer jag!"
Filip sprang ner och fixade...
HA! Snacka om bra övertalning!
2012-01-02 ? 20:20:01

Vaaaaaaa??

Är det Jönssonligan nuuu?! Och det har ingen berättat för mig!?
Chockad är jag nu! Chockad!
Jönssonligan är ju bara mitt favoritprogram på tv efter Våra bästa år, vänner, glamour, desperatie housewives, en släng av House, Leila bakar, Medium, Rachel Ray, halv åtta hos mig, lite Greys anatomy och Ellen-showen när hon har roliga gäster, mfl!
Kan hända att jag kollar mycket på tv, ja.
2012-01-02 ? 19:06:34

Tänt var det här!

... Vill jag skrika nu!
Jag har nämligen tagit mig i kragen och tänt massa ljus i mitt rum! Herregud! OH-MY-GOOOOD! (med riktig Janice-uttalning) H.E.R.R.E.G.U.D! Ojojoj! ... Antar jag att ni skriker nu!



Ingen kan klaga på kvaliten på bilden, jag kan bara göra ETT framsteg i taget!

Jag tror att mitt rum fick en sån stor chock att syret just nu är nästintill helt slut! Men vad gör väl det när jag har fixat mysstämning?! Andas kan jag väl när jag dör...
Dock funderar jag på om jag borde hämta tio liter vatten, bara för att vara säker... Och kanske ha mobilen i närheten "bara för att" (om jag måste ringa brandstationen)... Fast, då måste jag ju släcka alla ljus först, och sedan tända dom igen, för aaaldrig att jag lämnar ljus tända!
Fast då har jag ett problem... Jag hörde ordet "Chips" ifrån nedervåningen! Gaaaah, måste alla dessa problem komma precis när jag har tänt ljus?!
2012-01-02 ? 14:30:00

Det kan inte hjälpas!

Visst är det så att vissa ord bara får dig att skratta- i vilken situation som helst!
(Notera att jag är otroligt trött nu när jag skriver=jag kan skratta åt vad som helst, ungefär, och säkert glömma bort flera ord också)
* Snorbuse - finns det någon i hela världen som säger "snorbuse"? I sånna fall skulle jag vilja träffa denne!
Betydelse- snorkuse?

* Drummeldruse - ett ord som jag själv kom på (vadå, jag är inte så stolt?) och satt i säkert tjugo minuter och skrattade åt, helt ensam. Till slut när mamma hade stått och försökt få mig att berätta vad jag skrattade åt blev hon sur och trodde att jag skrattade åt henne.
Betydelse- stor bumling/ besvärlig envis grej

* snugglebump- även detta ett hittepåord av Hanna!
Betydelse- oklart!

* klonk (inom parantes)- förr kunde jag skratta i åratal, idag har jag vant in ordet i huvudet! Lika bra att erkänna det nu så att jag slipper fejka ett "hahahahahahhaaaaaa!" nästa gång jag hör det!
Betydelse- minns ej!

*
Sen om man googlar "roliga ord" kommer bland annat hink, gröt och balja upp? Jo men HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAA- BAAAAALJAAA! HOHOHOHOOOO!... I don´t get it!
Fast fnöske, lurk och pickalurven var väl lite roliga ändå! Erkänn att ni skrattar lite nu! Jag lovar att ni skrattar ihjäl er? Inte? Joooodå!

Sen finns det också vissa ord som ofta kommer upp, men som jag aldrig har förstått vad de betyder!
* förtälja
Betydelse- Ja inte vet jag iallafall! Berätta? Början till täljning på träbit? "För-tälja?"

* skogsglänta
Betydelse- kanske är det en glänta i en skog? Och vad är då glänta...?

* Hemul- okej, kanske inte så vanligt för alla, men i detta hus förekommer det ofta!
Betydelse enligt google- fog/grund eller berättigad. Betyder detta att vi kallar varandra för fog här hemma??

* deklaration
Betydelse- någonting som liknar räkningar/pengar/försäkringar blablabla som barn inte håller koll på

* Kolavippen
Betydelse- har googlat, och tydligen betyder det "dö"... Ja, det låter iallafall inte lika deprimerande!
Sen finns det allmänt konstiga svenska ord, som rabarber, fjärrkontroll, tupplur, slickepott, puffärm, galoscher, stroganoff, snigel, kalasklister, fisförnämd och havregryn!

Och sist men inte minst finns det ord som man alltid säger, som är helt betydelselösa och som bara ploppar ur munnen!
I mitt fall är det "Bertil" eller ibland "Bajs", jag tror att jag hamnade i kiss och bajsåldern som barn, och fick sen bestående men!
Eventuellt att jag kan komma på flera ord senare! Det är alltid lätt att vara efterklok!
2012-01-01 ? 15:14:00

Nyår 2011♥

Välkommen 2012!
Igårkväll firades ju som jag skrev tillsammans med vännerna- Johanna, Emmie, Malin och jag!
Åt god tacos, jag bjöd på glassbomb och firade in det nya året! Fester är jag inte så mycket för, så mysig middag var det bästa! Sen åkte vi in till stan, precis som många andra östersundsbor, och kollade på raketer!
Kallt som tusan var det också, så min dåvarande början till förkylning är idag en riktig förkylning!
Men att ha sovmorgon till två idag hjälpte!

Snart kommer farmor & farfar hit på middag! Vi ska ju fira världens bästa farfar som fyller år♥ och försöka vänja sig att skriva 2012! Varje år är det samma sak! Själv är jag väl och virrar omkring runt 2002-2003!
Tänkte att jag skulle göra en sammanfattnig av året, samt skriva lite inför det nya! Men nu är det så att jag har minne som en senil, hundraårig guldfisk, ungefär! Så jag får helt enkelt kolla här i bloggen ;) Bra att ha den som minne!
Gott nytt 2012 alla♥
Läskig bild på mig!
2012-01-01 ? 12:45:00

Under julgranen

Jag tror inte att jag orkar tjonga upp en massa bilder på julklappar, mest för att det känns onödigt-
Titta häär vad jag fick av tomten, ja titta så fina saker jag fick, nu blev ni avundsjuka va, eller bryr ni er inte alls? Nähe okej då :P
Haha, nä men sen är jag ju rätt lat på fotosidan, men jag kan ändå berätta ett par roliga julklappar! :)

Duschkrämer i massor- okej, jag hade kunnat ta det som världens hint att jag stinker, med dessa kommer jag ju garanterat inte göra det! Ser ni mitt positiva tänkande?
En exakt sådan här! Vissa luktar mindre gott, och andra luktar super!

En turkietresa- Två veckor i ett litet paradis, njaaaaaa... Nä skojar jag?! Huuuur skönt som helst ska deg bli! Wehooo!
Här skulle ju en perfekt bild av området på förra hotellet passa bra! Eller hur? Men allt jag hittade i fotoarkivet var en halv bild på mitt tomatröda ansikte, två bilder på hotellrummet och en miljard bilder på min lillebror... Bättre fotolycka på nästa resa då! Får man ju hoppas.
Här är iallafall Emmie och Hanna i turkiet, ja.. vad ska man säga? Som ni ser så är fotokunskaperna i la familia Lindström minimala! Här kunde man tro att det är ettårige lillebrodern som leker fotograf. Fast det är det inte.

En trisslott- japp, vad ska man säga... En trisslott är som att ge någon en bunt känslor! Först är det bara himla tråkigt... en dum lapp, som dessutom bara påminner mig om deras läskiga reklam!
Men sen, några dagar efter jul- "äh man kanske ska ta och skrapa lotten ändå (som ett sätt att försöka förlänga julkulet), jag kan ju bli miljonääär!" Här målas bilder upp, vad skulle jag göra för pengarna? Resa? Köpa mig en stad? Skänka? Bygga hus i Thailand? Åh så kul!
Sen skrapar man... Lite smått nervöst och pirrigt, åh jag har två på tio tusen- "plötligt händer det" ju! Eller hur? Mumlar man för sig själv... Åh vad spännande! Åh den sista... "vågar jag?" Ja, näääheeeeee! Suuuuuck! tusan, vad hände med mina resor och mina lyxigheter nu då??
Nu känns det som att allt tas ifrån en, åh! Jäkla lottjäkel, och dumma dig som gav mig lotten! Nu försvann ju alla mina drömmar!
På ett ungefär så det känns med trisslotter!
Ja, om man förlorar ja, jag kan ju återkomma när jag har vunnit och berätta hur det känns då!
Boven i mitt drama! Oh yes!
Chips och godis- här har vi någon som verkligen känner mig! Bra julklapp där :)
Tofflor x2- visserligen hade jag köpt ett par åt mig själv, men tofflor till en frusen person som nästan alltid är förkyld är som att ge vatten åt en torr växt- viktigt, välbehövligt och superbra!
En mysig, härlig, glad, varm och kärleksfull jul- det är faktiskt den bästa julklappen! Och det lever man länge på! Längre än en flaska duschkräm eller en trisslott utan vinst!

Om

Min profilbild

Hanna