//www.hscripts.com --> ad>
2014-06-30 ? 17:12:18

GREKLAND

Jag och två av världens bästa spenderade en vecka i grekland och vilken världsbra vecka det var! Nu är vi hemma igen (förutom lyckosten Cajsa som åker till italien just nu) och tyvärr har jag inte lyckats sno ihop några bilder än (INGEN av oss hade med en kamera, skäms jättemycket) så tills vidare får ni denna bild av oss tre vid poolkanten. Nu ska jag hälsa på min farfar, todels!
 
2014-06-17 ? 13:10:45

Att jag aldrig lär mig

Vart har jag varit den senaste tiden egentligen?
Vet inte riktigt men just nu sitter jag iallafall mitt i en hög på vardagsrumsgolvet och försöker packa en resväska för sju dagar i grekland med två av mina fina bönor. Som vanligt kommer jag att ha packat helt fel och hinna noja upp mig en aning för att allt är med, men 17.25 i eftermiddag är det jag som sitter på tåget påväg ner och sen ska vi ha världens bästa vecka. Todels!
2014-06-01 ? 17:49:56

Jag äter iallafall jordgubbar och gratispopcorn.

Jag menar hur svårt kan det vara att hålla en liten blogg vid liv? I min vingliga stillastående tonårsvärld är det tydligen jättejättesvårt och så får det väl va då. Sommaren har ju kommit till stan och jag har suttit på Teaterträdgården (inte grillen Hanna, gården!!) med flera vänner, för många korgar popcorn i famnen och frusit under stora högar av filtar eftersom att det inte spelar någon roll hur många kvällar man sitter och fryser när solen gått ner, för det är ju så varmt på eftermiddagen att man ändå väljer dom tunnaste kläderna gång på gång. Och sen ångrar sig miserabelt på cykelturen hem. Varje gång.
Lite sånt har jag sysslat med. Och även premiärätit massa jordgubbar, samlat fräknar, shoppat en del och fått sundsvallsbesök under de senaste dygnen. Och så har jag bara varit oklar och grötig i hjärnan och magen länge men jag antar att det bara är att hålla ut.
 

Om

Min profilbild

Hanna