//www.hscripts.com --> ad>
2012-12-30 ? 22:31:44

Lite av det bästa från mitt december ♥

2012-12-30 ? 10:26:00

Ytlig ordning när mitt huvud mest är kaos

Förutom att göra mest ingenting nu under lovet har jag också pysslat lite inne i mitt rum. Jag har bland annat hängt upp dom plagg som jag använder allra mest på min klädställning så nu är det lite ordning där igen. Fint.
 
2012-12-30 ? 01:25:00

Om att göra ingenting innan det är för sent

Dessa dagar vill jag ta vara på så mycket som möjligt och ägnar mig därför åt mysiga jullovsbestyr som världslånga sovmornar, turer i stan, dagar hemma i pyjamas, träffar några vänner och filosoferar inför nyår, har filmkvällar med familjen och har ägnat timmar med min nya mobil framför instagram och andra roliga spel som jag tidigare inte förstått meningen med. Vi kan väl komma överens om att jag njuter genom att göra nästan ingenting under dessa dagar helt enkelt, och jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt heller.
2012-12-30 ? 01:21:28

Det bästa är att den förut var din ♥

 
Jag måste bara visa denna söta tröja som jag fick av mormor nu i jul. Den är så himla mysig. 
Det är mormors gamla och jag är så glad att jag fick den. Min nya myströja 
2012-12-27 ? 23:21:00

Lyckorus över ingenting

 
Min första juldag hemma i östersund spenderade jag i stan tillsammans med mi amiga Emmie, och bara för att känna mig lite extra fin bar jag julblusen, som egentligen inte alls är så speciell, bara lite söt. 
Vi gav mellandagsrean en andra chans och trots att den kanske inte var något att hänga i julgranen så fick jag med min några små godbitar hem ändå. Dessutom åkte jag och mamma en sväng och jag fick med mig nödvändigheter som hårprodukter, hårtoning och ansiktsvård hem, det uppskattar jag mamma!
Iallafall, jag sov längre än längst i morse vilket gör mig en smula orolig inför morgondagen då jag motvilligt ska kliva upp tidigt och ta mig till ett gym som ligger långt ifrån något område som jag känner till. Ja det finns tydligen sådana platser här i Östersund också.
 
Nu ska jag äta räkmacka och resten av julgodiset, yum!
2012-12-26 ? 21:40:49

Julen 2012 ♥

Åh vad jag hoppas att alla har haft en kalasbra jul ♥
Jag har spenderat dessa dagar i Sundsvall tillsammans med släkten, ätit massor av julmat, fått besök av tomten, kollat på filmer, fått få med fina klappar, åkt skoter, kramats, varit klädd i min julpyjamas hela dagarna, ätit julgodis, gosat med mormor mormor och gjort ett tappert men misslyckat försök att fynda på mellandagsrean. Jag tror jag får ta nya tag i veckan!
Nu är det sådär jättelänge kvar till jul igen, men åh vad mysigt jag har haft det!
 
 
Vi kom till sundsvall i söndagskväll och då stod soffmys på agendan.
 
 
Jag bar min julpyjamas hela dagarna för jag kunde bara inte hitta något mer bekvämt men ändå juligt plagg att bära.
 
 
På julaftonsmorgonen fick jag min första julklapp, dessa söta strumpor. Mamma har god smak hon!
 
 
Julklapparna fylldes på under granen och min lillebror kunde inte låta bli att utforska klapparna. Inte jag heller.
 
 
På dopparedagen lockades mitt hår och jag bar en söt blus från bikbok tillsammans med en kjol och stickade strumpor.
 
 
Julmaten var himla god alltså. Jag har aldrig riktigt gillar julmat, mest bara gillat traditionen och så. Men i år var det gott hörrni!
 
 
Tomten kom på besök, klappar delades ut och rim lästes upp. Jag kan inte annat än säga "mys" ♥
 
 
Sen hamnade jag och pyjamasen i soffan igen. Precis som det ska vara.
 
 
Dagen efter var mat, film, mys och återigen mys.
Sedan smög jag och lillebror in till mormor & morfar för att äta glass och mysa. Min mormor är bäst. Bara så att ni vet ♥
 
 
Några av mina julklappar i år. Sockarna är redan mer än välanvända och mobilen var mer än nödvändig då min gamla ramlar ihop när som helst. Jag är numera en iphone-ägare med instagram, hannamatildaaa heter jag där men hur flitig jag blir som användare återstår att se.
 
 
Nu är vi hemma efter julfirandet och jag har kastat mig i sängen och ska snart starta en bra julfilm, för julen är faktiskt inte över än ♥
2012-12-24 ? 18:36:00

Ha en väldans god och mysig jul ♥

Ni måste lova mig att ni äter massor av julmat, proppar munnarna fulla med julgodis, kramar om alla en extra gång och myser järnet ♥ Jag skänker mina julhälsningar härifrån då min lilla mobil har somnat in lagom till jul...
Just nu befinner jag mig i Sundsvall och här ska jag spendera hela julen, det kunde inte vara bättre.
Såhär ser jag ut när jag är så glad att jag nästan spricker, tydligen.
2012-12-23 ? 01:42:20

Om att sitta vaken när alla sover.

 
Alltså att sitta vaken och slå in julklappar när alla sover. Nej, jag kan inte beskriva hur mysigt det är.
Spela lite musik och proppa munnen full med julgodisar, gudars vad... åh, näe vet ni vad, jag kommer aldrig att få ur mig hur mysmysmys allt är nu. Haha, det är sånna här stunder som jag bara vill skrika "iiiiiiih". Så känns det. Precis så.
 
2012-12-22 ? 23:12:00

Som ett litet barn

Lite såhär kommer jag att gå klädd hela lovet, en stor tröja och slarvigt uppsatt hår, men är det jullov så är det ♥ Och ja, det var superbusigt och skojigt att kasta snön ja. Det har jag velat göra länge ♥
Detta var igår för att vara exakt, precis innan jag sprang till bussen för julklappshandel. Alltså åh, kan ni förstå att det är jul? Jul! ♥
2012-12-22 ? 22:24:39

Julkänslor på riktigt ♥

Åh, nu kan jag räkna dagarna som är kvar till jul på några få fingrar bara. Jag bara längtar längtar längtar ♥
Idag var jag upptagen med massor av julepyssel, julbak och lilla julafton med min farmor & farfar, åh det är så fint med jul! 
Jag har bakat julgodis, pysslat med julklappar, ätit massor av julmat och burit min nya pyjamas hela dagen lång och är inte färdig ännu. Lite såhär såg min dag ut idag ♥
 
2012-12-22 ? 04:10:39

Sista julklappshandeln

Sånna dagar som man inte har några förväntningar alls är dom dagar som är dom allra bästa. 
Efter min oslagbara sovmorgon i morse passade jag på att pyssla med julklappar och mysa här hemma, tänk att snart är julen verkligen här ♥
Jag bar min varma, röda tröja och åt tomtegröt. Bästa!
 
Sedan hoppade jag på bussen och i stan väntade en massor av timmar i butiker tillsammans med Ellen. Nu kan jag glatt säga att julklapparna är så gott som färdigköpta. I natt ska jag mysa med rim och inslagning. Sånna här stunder måste man bara älska!
 
Moa följde också med och deltog i klappjakten. MYS! Massor av människor trängdes för att hitta de perfekta julklapparna och åh, min julkänslometer steg hela tiden!
 
Efter flera flera timmar i stan värkte mina fötter och mitt humör svajade, men Moa & jag bestämde oss för att gå hela vägen hem och trots kylan som jag fortfarande känner av i tårna var det också väldigt mysigt!
 

I en av kassarna låg denna pyjamas. Åh, jag är så glad för den så ni anar inte! Största fyndet såhär innan jul ♥
Ikväll har jag och några av mina favoriter träffats för att mysa, somna i soffan och ge varandra julkramar nu innan julhelgen drar igång. ♥ åh
Imorgon har jag massor av julbestyr att syssla med och sen vill jag göra en riktig jul-lista med det allra bästa under mitt december också. åh, igen.
2012-12-19 ? 22:16:49

Det är inte lätt när det är svårt...

Åh. Jag med mitt berg-och-dal-humör alltstå. Jag vet verkligen inte vad det är med mig.
Jag har sovit och vaknat med huvudvärk hela natten. Somnat om och drömt världens bästa drömmar. Vaknat och insett att fotografierna till mormor & morfars julklapp hade ramlat i bredlådan och därmed påbörjat lite julpyssel med musik på högsta volym. Sen vet jag inte vad som hände men jag hittade mig själv i soffan och ville bara gråta över ingenting. Så det gjorde jag. 
Nu ska jag strunta i det faktum att jag har två redovisningar imorgon och istället slå in julklappar framför julkalendern ♥
2012-12-18 ? 22:14:05

Om någon undrar vad jag gör en tisdag i december...

Jag kryper ner under min varmaste filt och tar fram läxorna som måste göras, samtidigt som jag tar en näve julgodis från skålen bredvid mig. Jag påbörjar mitt tal om min förebild och önskar att jag vore någon som jag själv var nöjd över. Någon som andra såg upp till. Sen åker jag in till stan för att gå på kvällsklappjakt och ...
Hittar en mysstickad tröja på indiska som fick bli en liten klapp till mig själv tillsammans med mina älskade vantar...
Kikar massor inne på the body shop...
... handlar några andra klappar, träffar upp Moa & Johanna en sväng och myser runt innan vi åker hem. Sedan kryper jag ner under täcket med farmors skinkstut, clementiner och rocky road, och längtar absolut inte till nästa gång jag måste kliva upp...
2012-12-17 ? 22:35:16

171212

 
Jag vet verkligen inte vad det är med mig nu för tiden. Men jag har nog aldrig varit såhär trött. Det känns som att jag verkligen inte har någon energi kvar, som att lufter har gått ur mig helt, som att jag springer och springer och är sådär jättenära mål men orkar verkligen inte mer. Så känns det på ett ungefär när jag tänker på denna vecka och att jullovet börjar på torsdag. Så nära men känns så långt bort.
Samtidigt känner jag världens lyckorus fyllt med massor av julkänslor och längtan. Faktiskt lite som när jag var liten, för jag längtar så tills vi åker mot sundsvall, till julmaten, att mysa i varma jultröjor, läsa rim, öppna julklappar och kramas med mormor ♥ åh!
Nu ska jag sova, det har jag längtat efter hela dagen! 
2012-12-17 ? 20:02:00

Ett nödvändigt köp

Jag har trotsat det faktum att plånboken är tunnare än någonsin och julklapparna fortfarande inte är inhandlade genom att köpa mig ett par varma vantar. Men jag hade faktiskt inga, eller jo om man räknar dom trasiga som jag har lånat av mamma. Men det är så hemskt kallt ute så dessa juliga vantar är helt perfekta!
2012-12-16 ? 23:37:00

En vinterdag

Åh, i sommar kommer jag nog att sakna att klä mig i mysiga plagg som dessa♥
2012-12-16 ? 22:39:00

Om min december-helg ♥

Jag har haft en världsfin helg på alla möjliga sätt. Jag har gjort så mycket fint, men mest för att jag faktiskt har känt mig glad och lycklig. Inte ledsen och trött på allt. Det var det absolut bästa med denna helg.
Under fredagskvällen samlades flickorna från klassen för en middag tillsammans i stan, som slutade med långa samtal och skratt, och vi lämnade inte förrän stängning. Vilken underbar klass. Vilka fina tjejer. Vilken kväll. 
I lördags hade jag lovat mig själv en sovmorgon och en sovmorgon fick det då bli. Senare passade jag på att mysa lite extra här hemma innan jag och Moa åkte in till stan för att gå på klappjakt och mysa. Det hela avslutades med en chai-latte på pause, inget slår dom! 
Jag bar farfars gamla tjocksockar, skjorta o stickad tröja och kände mig bara juligt glad under hela dagen. Ni får bättre bilder senare!
 
Därefter väntade världens tårtmys och planering av festligheter hemma hos Emmie hela kvällen ut innan jag kom hem och påbörjade mitt julpysslande. Med julkalendern på datorn och tända ljus bakade jag julgodis i olika former, som pepparkakskola, rocky road och mozart-kulor. 
Sen bäddade jag iordning en liten myshög framför granen där jag fortsatte mitt pysslande med julkort. Där somnade jag runt halv fem-tiden i morse, för jag kunde bara inte avbryta mitt juliga mys i tid. En sån här kväll måste jag ha nästa helg också ♥
Idag däremot har jag sysslat med att beställa hem fotografier för kommande julklappar, varit bortbjuden på middag, småätit av nattens bakverk och försökt få lite skoljobb gjort. Men jag blir bara distraherad av andra tankar, och ni skulle bara se mitt papper om min förebild. Det står citat, ord som jag fastnat för, kludd och olika tankar som jag fått huller om buller, ungefär lite som min hjärna ser ut för tillfället.
Annars har jag banne mig ingenting att klaga över idag!
 
2012-12-13 ? 17:02:00

Jag startar alltid någon bra serie när jag ska sova så att jag iallafall kan inbilla mig att jag inte somnar ensam.

Torsdag.
Jag kan numera räkna de återstående skoldagarna på mina fingrar och jag kan inte med ord beskriva hur himla underbart det ska bli med jullov. Dessutom råkar det vara lucia idag vilket innebär att det är kusinens födelsedag och en dag kvar till finaste Emmies dag.
Jag har ätit pepparkakor med ädelost enda sedan jag kom innan för dörren samtidigt som jag går runt och småler lite töntigt för mig själv varje gång jag ser el árbol de navidad som jag idag fick lära mig är det spanska ordet för julgran. Men jag kan inte hjälpa det. Det är ju så himla nära nu ♥
2012-12-12 ? 20:28:04

åh.

Här ovan kan ni se en liten del av vad vi har sysslat med här hemma ikväll. Jag hade också bestämt mig för att bege mig ut på en julklappsrunda efter skolan men jag kom hem tomhänt så jag får nog gå en runda i helgen också. Åh, julklappar är det absolut bästa som finns ♥ Skriva julrim, julbaka, slå in i fina omslagspapper, planera ut fina klappar, pyssla, lyssna på julmusik, kolla på julkalendern... Jag kan hålla på hur länge som helst ♥ December är verkligen på riktigt den mest magiska och mysigaste månaden.
Jag sitter just nu i sängen med farfars gamla sockar och en näve julgodis och myser. Alltså ååååh.
Ibland är allt bara himla fint hörrni. Ibland så.
2012-12-11 ? 22:26:00

Jag hatar när man känner saker som man inte vill känna och tänker tankar man inte vill tänka.

Min dag har bestått av lektioner, ett roligt zumba-pass, kvällsfika på pause och nu sitter jag i pyjamas på min säng och ska snart lägga mig och krama min underbara kudde. Rätt och slätt. Gonatt på er!
2012-12-10 ? 18:32:08

En dag som har innehållit flera gäspningar än jag orkat räkna.

Idag har jag för det mesta bara varit trött. Trött och trött. Alldeles för trött för att kunna fungera och bete mig normalt, jag lovar er. Så ikväll tar jag en paus och tänker sova bort hela kvällen, vilket för mig egentligen innebär att jag fastnar framför en alldeles för bra serie som jag inte kan slita mig ifrån. Men det funkar väl det också så jag ska inte klaga.
2012-12-09 ? 18:34:00

En finfin helg

Jag vet inte hur ni har haft det denna helg men jag kan iallafall påstå att jag har haft det kalasbra!
Fredagen avrundades som jag skrev tidigare med massa fikamys inne på pause, sushimiddag och sedan några långa och välbehövliga sovtimmar i min varma säng.
 
Sedan kom lördagen som innebar julbak i alla olika slags former, färger och smaker tillsammans med andra bakerskor, ännu en middag i form av sushi och sedan hoppade vi på bussen mot lite festligheter i stan. Maja var gullig och bjöd hem oss till hennes lägenhet, Moa var snäll som lånade ut en topp till mig, Maria bjöd oss på show i form av dialekter och det norska språket, alla var glada och det rullade in lite nya människor under kvällen. Det hela slutade med en tur till McDonalds där vi träffade på några tomtar bland annat (vilket jag tyckte var mycket festligt!) och innan kvällen var slut bestämde vi oss för att vara ekonomiska och halka till fots hela vägen hem. Jag tror att jag kom in genom dörren vid fyra och somnade inte förrän strax före fem. Så kan det gå!
 
Idag däremot lever jag av det lite lugnare slaget och kramat kudden längre än jag borde, jag pluggar fysik,  farmor & farfar är här på middag och jag mumsar julgodis i pyjamas. Det tycker jag känns bra!
 

2012-12-09 ? 04:21:21

Gonatt fina!

Efter kvällens bravader, McDonaldsmat och en kall vinterpromenad hem från stan går jag nu och lägger mig.  Precis när klockan visar 4.21, gonatt! Jag berättar mer om helgens finheter imorgon! 
 
2012-12-07 ? 21:22:00

Morotskaka och varm choklad med några av dom bästa och middagsmys med familjen

Ett av dagens underbara måltider. Mina smaklökar har hurrat och skrikit "sing hallelujah!" idag, det kan jag glatt meddela er.
 
Inte nog med den delikata måltid ovan som fick representera min talrik på middagsbordet, som förövrigt är ett tydligt bevis att jag är det svarta fåret i familjen- alla äter thaimat och jag äter sushi, alla i familjen gillar fotboll som jag hatar mest av allt på jorden och ja, jag kan hålla på i evigheter.
Iallafall, mat var ämnet. Jag och Ellen trängde oss också på en fika inne på PAUSE med finaste Michelle och Moa som resulterade i flera timmars långa samtal och ett kvitto som närmade sig hundralappen för min del. Men det är okej, jag måste ju kunna unna mig lite vardagslyx!
Precis innan jul, när plånboken ekar tom och julklapparna ännu inte är inhandlade. Nej nu ångrar jag mig!
Men på tal om jul, stan lyser så himla fint just nu och julpyntet gör mig alldeles pirrig i magen. Jag nästan fällde en liten tår när jag halkade omkring på busstorget. Till veckan ska jag ägna mig åt lite julhandel, jag nästan spricker!
 
Nu har jag gjort det mitt livs mål att få med mig mina bröder till ica. Det går sådär om jag ska vara ärlig. Typiskt precis idag, när den där dumlepåsen och ostkrokarna lockar som allra mest, då ska dom självklart inte handla.
2012-12-07 ? 19:48:00

Som Ross och Rachel i vänner, som plåster på ett sår, som regn en svensk sommar, som ketchup på makaronerna, som julklappar på julafton...

Så himla perfekt...
Alltså. Jag och varm oboy med lite (eller ja, mycket om jag ska vara ärlig) vispgrädde går som hand i hand.
2012-12-06 ? 22:22:02

Imorgon blir allt förbaskat bra, det vill jag gärna tro

Allstå ååh. I en värld där alla verkar vara glada, lyckiga och så förbannat himla kära, alla skriver fint, mår finfint och är så himla fina, och här sitter jag som en trött, tråkig människa som irriterar sig på pepparkakssmulorna som spridit sig över täcket. Det är så himla lätt att känna sig som världens mest ensamma i denna värld. 
 
 
Men jag har klagat på livet med några vänner (allvarligt, vet ni hur bra dom är? Jag typ ler nu och nyss grät jag! Åh jag vill typ bjuda alla på ett kilo godis var! Oj, sidospår...), knaprat ännu mer pepparkakor, dreglat framför julgodis-recept, planerat julklappar, bestämt att jag ska skänka pengar till UNICEF igen och gjort en liten egen önskelista- snälla tomten kan jag få bli frisk? Annars skulle en vit iphone och massa härliga bodylotions sitta väldigt fint det med. Men mest av allt vill jag bara bli glad och lycklig. Mer än allt. Tomten?
 
2012-12-06 ? 19:22:25

Jag ska se till att iallafall försöka somna glad...

För även om jag satt och grät inne på en sjukhustoalett efter en timme som för mig just nu bara känns som en timme av hopplöshet och tomhet, huvudvärk och sedan missade ett prov som gärna hade fått lämnat bakom mig har jag nu landat i sängen och kommer inte att röra mig en centimeter på hela kvällen. Jag ska kalasa till det med pepparkakor, planera julklappar och julpyssel, kolla på serier och hoppas att livet känns lite lättare och lite snällare imorgon. Åh jag behöver verkligen det.
Jag behöver bara en paus helt enkelt, igen...
2012-12-05 ? 22:46:21

åh jag bara längtar

Idag vandrade jag omkring klädd i skjorta, stickad tröja, manchesterbyxor och ryggsäck på ryggen, precis som en äkta skolflicka. Som verkligen inte kunde längta mer till jullovet än vad jag gör just nu. 
Utomhus visade termometern alldeles för kallt för att jag inte skulle gå runt och klaga hela dagen och i morse var det jag som stog och skakade länge vid busshållplatsen innan bussen äntligen kom.
De senaste timmarna har jag tappert försökt att lära mig fysiken och det går som det går samtidigt som jag har ätit oräkneliga antal pepparkakor och clementiner. Skolans timmar räcker verkligen inte till för mig, skolböckerna måste tas fram hemma hela tiden. åh
Jag skulle så himla gärna vilja sitta och julpyssla, mysa i soffan framför en bra serie och bara mysa♥ Och det är precis vad jag hade tänkt i helgen tillsammans med lite festligheter. Snälla helg skynda dig hit!
2012-12-04 ? 13:30:50

mmm ♥

Trots att jag har huvudvärk och bara vill krypa ner under mitt täcke och sova hela dagen lång tänker jag inte göra det. Det blev en hemmadag för mig idag som för det mesta innehållit massor av nack-och käkövningar, ipren och sovtimmar. Men jag ska inte klaga mera, istället vill jag visa vad jag sitter och smuttar på just nu. För sånt här får man när man är sjuk ♥
2012-12-03 ? 22:21:48

Lite filosofi över det hela

Sånna här dagar är dom värsta som finns. Förlåt, men allt jag har gjort sedan jag kom hem från skolan är att varit hos tandläkaren och legat med tårar i ögonen och stirrat upp i luften på grund av huvudvärken som besöker mig varje dag. Jag börjar nästan bli rädd på riktigt, för varken ipren eller nackövningar hjälper längre. Det faktum att vi har ett fysikprov som jag kan ingenting alls till och ett engelskatest som jag inte ens har försökt förbereda mig inför denna vecka känns så himla jobbigt för som det är just nu kan jag inte ens ta upp boken och läsa. 
 
Förutom detta lilla helvete kan jag inte sluta äta clementiner, jag går runt och nynnar på julsånger samtidigt som jag gör mina nya käk-övningar för huvudvärken och undrar varför mitt tråkiga liv inte är som alla andras.
Jag förundras över hur himla fint alla verkar ha det och sitter och säger åh för mig själv hela tiden. Varför är det inte jag som går på julskyltning och njuter av brända mandlar, snöflingor och umgås med min familj? Varför kan inte jag bli helt läsberoende och börja läsa massa fina böcker och samla på småsaker?  Varför är det inte jag som vaknar upp bredvid en fin pojke? Varför har alla andra så himla fina kläder och jag har en genomtråkig garderob? Varför kan inget kul hända i mitt liv? Varför kan inte jag hela tiden må superbra och bara leva livet? Varför är inte jag den där härliga tjejen som alla blir glad av? Varför måste just jag dras med yrsel och huvudvärk varje dag? Varför ska jag känna mig så himla liten i hela stora världen?
 Ja, okej. Lite djupa tankar såhär en måndag. Ha det fint hörrni ♥
2012-12-02 ? 22:39:18

Someday I will be your girl

Ja, bara för att det är första advent känns till och med alla tråkiga söndagsmåsten lite roligare. Jag har skuttat runt i pyjamas hela dagen, försökt lära mig om energi i fysiken, städat och julpysslat lite smått och ändå känner jag mig som världens gladaste nästan. Sen bjöd mamma mig på kanske det skönaste jag varit med om på hur länge som helst också, massage på spa-kliniken. åååååh!
Nu blev det som vanligt att jag hamnade i sängen med lite fika framför Grey´s, vad jag känner mig förutsägbar alltså. 
Annars kan jag inte sluta le på allt fint som väntar denna månad ♥ 
2012-12-02 ? 13:40:38

Första adventsmorgonen ♥

Första advent. Åh, det känns fortfarande smått overkligt att det snart är jul!
Jag inledde denna finfina dag med en riktigt lång sovmorgon. Därefter drog jag på mig min juligaste tröja och smygåt pepparkakor och polkagrisar samtidigt som jag tittade på dagens avsnitt av julkalendern. 
Nu har jag lite smått hunnit pynta i mitt rum och mer ska det bli lite senare. Bygga ihop pepparkakshuset måste jag också göra ♥ Hemma hos Moa hade de byggt ihop ett himlans fint hus måste jag säga!
Nu måste fysikboken uppta mitt fokus i några timmar för i eftermiddag hade mamma bokat en massage-tid på SPA-kliniken till mig. Hur underbart? iMe gusta mucho!
Ha en fin första advent ♥
2012-12-02 ? 02:06:42

åh. alltså på riktigt- åh

Julrushen har redan startat, titta bara in på närmsta ica-butik! Julpynt, julmat och lyckliga första-december-firare överallt. Ute har den snö som kom för några dagar sedan hunnit förvandlas till en mindre snöstorm som får mig att inse att jag måste inhandla ett par varma, gosiga vantar så fort som möjligt!
 
Jag och bästa lillebror började lite julbak nu på eftermiddagen som resulterade i några små kakor och delar till ett litet pepparkakshus så vi får dekorera imorgon. 
Ikväll har jag umgåtts med några utomordentligt fina vänner och trots att jag kände mig lite nere i början kom jag, som jag alltid gör, hem med en riktigt glad känsla i magen. Mina fina vänner alltså, riktiga glädjespridare. En middag, musik, lyssnande av gitarrspel och sång och skratt är bland det finaste som finns enligt mig.
Nu ska jag äta upp min clementine och antingen krypa ner i sängen och fortsätta mitt Greveholm-maraton eller kolla på film med lillebröderna. Imorgon när jag vaknar är 1 advent här på riktigt. åh, känner ni hur underbart? 
 
2012-12-01 ? 15:37:32

December är äntligen här och jag kan inte sluta le

Jag inledde den första decemberdagen med en lagom lång sovmorgon som följdes av julkalendermys och lucköppning med lillebror i min säng följt av massa gamla greveholm-avsnitt och nu har jag ägnat några tråkiga timmar med fysikboken men om en stund ska jag bege mig mot ica för att inhandla deg till decembers första pepparkaksbak med lillebroren ♥ Senare ikväll väntar lite mys med några finfina vänner, precis som det ska vara och imorgon ska jag börja julpynta lite smått i mitt rum, åh jag är så glad!
2012-12-01 ? 10:25:00

Decemberdrömmar ♥

♥ Varma koppar med choklad och te
♥ Tända ljus
♥ Köpa juklappar
♥ Julrim
♥ Pepparkakshustillverkning
♥ Juliga, stickade kläder
Världens finaste tröja?
♥ Julbelysning i stan
♥ Klä granen
♥ Slå in klappar
♥ Snöflingor
♥ Vinterkramar
♥ Pepparkaksbak med julmusik i bakgrunden
♥ Juliga pyjamaser och tofflor
♥ Nejlikor i apelsin
♥ Pulkaåkning
♥ Julavslutning på gamla skolan
♥ Glada människor
♥ Mini-julafton med farmor & farfar
♥ Julfilmer på tvn
♥ Renbäddad säng i mina juliga lakan
♥ Pyssla med julkort
Branch-brown-christmas-lights-cute-gloves-favim.com-431462_large
♥ Advent-ljus
♥ Åka släde efter häst med morfar
♥ Mysig jul i Sundsvall
 
♥ Glögg och pepparkakor
♥ Fina inslagspapper och röda snören
♥ Julbak med vänner
♥ Önskelistor
♥ Chokladkalender
♥ Julkalendern
 
2012-12-01 ? 00:37:21

åh, jag längtar så mycket och kunde verkligen inte hålla mig...

... så innan jag stänger mina ögon kollar jag nu på det gamla Mysteriet på Greveholm. ♥ 

Om

Min profilbild

Hanna