//www.hscripts.com --> ad>
2014-03-28 ? 23:58:05

-

Jag har bara en jättejätteklump full av ångest och orkar verkligen med det. Orkar inte.
2014-03-23 ? 21:04:11

Och så tog också den här helgen slut.

Dricker mjölk och mumsar choklad, lyssnar på mammas konstiga och pinsamma historier om helgens storstadsresa, ser på serier och vill verkligen verkligen inte tillbaka till skolan imorgon. Så spenderar jag helgens sista timmar. Helgen som jag mer eller mindre har bott hemma hos Emmie med en näve andra govänner, gofrukost, gomiddag och massa gottigheter. 
 
2014-03-20 ? 21:44:00

Nej förra inlägget duger ju inte så nu listar vi.

- Din dag med ett ord? SLALOMPÅETTBERGOCHKAKÄTANDE
 
- Vad gjorde du för 15 minuter sen? Då gömde jag mig här i min säng och smögåt chokladen som var till för idag men sen skulle sparas till imorgon. Kunde ej hålla mina slinkriga fingrar ifrån den.
 
- Det sista du sa högt? Ett buttert "mmm" (till mamma, som sa ↓)
 
- Det sista någon sa till dig? "Heeej" något mer entusiastiskt än mitt svar kanske.
 
- Vad var det senaste du åt? Chokladen sa jag ju. Vill ni veta om den var god? Det var den. Varenda smula.
 
- Vad var ditt senaste inköp? Om du menar inköp som i inte mat så den där svarta långa kappan från monki. Oh yes nu är den min men i det här vädret lät den väl invigas i augusti!
 
- Hur svarar du i mobilen? Hallå är min spontana tanke. Eller Hej det är HANNA till alla som förvirrat söker pappa...
 
- Favoritdryck på morgonen: TE (eller smoothie, varm välling eller varm choklad, fast det dricker jag väl aldrig på mornarna nu för tiden?) 
 
- Vad tror folk om dig? Att jag är en konstig jobbig liten människa som antingen skriker/tjuter/piper eller är tyst och knäpp. 
 
- Stämmer det? Japp.
 
- Vad får du oftast komplimanger för? Hmm... 
 
- Brukar du skratta för dig själv? Haha vem gör inte det? Inatt skrattade jag helt ensam bara för att det är på nätterna man börjar tänka på saker. Oftast jobbiga men inatt var det roliga och då skrattar man ju!
 
- Vilken hemsida är den första du går in på när du öppnar datorn? Nationalencyklopedin.se HAHA
Någon liten blogg måhända, eller asos för dom har ju små roliga nyhetsrutor på sidan så dom läser jag med spänning ibland. 
 
- Säg något konstigt! För några veckor sedan vaknade jag av att jag spottade. Bara det att jag har spottfobi (tillsammans med tuggummi och ibland tandborstning med andra) och KAN INTE spotta!
 
- Gissa vad du gör om 30 minuter! Då har mitt chokladsug som mättades nyss kommit tillbaka och jag rotar runt i köksskåpen fastän jag vet att vi bara har massa konservburkar, mjöl och typ musli där. 
2014-03-20 ? 18:25:40

Hej!

Idag har jag åkt skidor ner för en backe för första gången på två år. Vad har ni gjort?
(Nix jag tog inte en enda bild. Jag åt kakor och parmamackor med varm choklad till istället) Kul inlägg, jag vet.
2014-03-18 ? 22:13:34

Lite lost i livet.

Men heeeeeeeeeej!
Jag kanske borde ta tag i den här lilla ensliga bloggen också någon dag. Men först får ni utså min saga som ursäkt till frånvaron här. Jag flydde sista dagarna på lovet till sundsvall, till mormor, morfar & kusinerna, till ikea och till mormors luddiga halstabletter och det var så mys så. Sen på hemfärden mumsade jag chips och såg på film, begav mig till skolan på måndagen och bums så blev jag dunderförkyld och har aldrig känt mig så ynklig (förutom varje annan dag då jag hittar något att gnälla på) så med feber och hemskt (vill verkligen förtydliga hemsk) huvudvärk sov jag bort prick hela förra veckan. Och nu är vi här, en tisdag och jag känner mig mest bara depp på livet. Åååh jobbiga dumma knäppa känsla. 
 
Två år och lika förvirrad.
2014-03-05 ? 18:37:33

Jag hittade min gamla kappa.

 
Jag har så himla svårt att hitta saker att fylla lovdagarna med och hamnar mest i sängen framför serier iklädd en nersölat smulig pyjamas, men idag hade jag en akupunkturtid och blev därför tvingad att göra något av dagen. Så jag klev upp tidigare än vanligt (om man nu kan säga tidigt till halv elva), hälsade på hos farmor & farfar, fikade en stund, gick en promenad och somnade sen på akupunktursängen. Sen åt jag choklad och vandrade till pingstkyrkan för sällskap och olycklig second hand - jakt. 
Nu har jag huvudvärk o ska ha seriemaraton för mig själv. Hejsvejs!
2014-03-02 ? 23:38:39

Jag har bakat cookies idag.

Och det var gott. 
2014-03-01 ? 20:24:00

För snart kommer säkert solen tillbaka.

Fina bilder från ewatson.devote.se, google, asos, monki & ikea.
 
Alltså toppen och byxorna från asos vill jag verkligen ha nu i vår, och även den svarta kappan, eller möjligtvis en i vitt. Sen tackar jag gärna ja till lägenheten på sista bilden, från ikea. Titta lilla köket och sovloftet ovanför trappan. Åh älskar verkligen att ha lov och kunna spendera hela dagen i sängen sovandes, filmtittandes och pyssla med sånna här collage. 
2014-03-01 ? 19:33:18

Göra egen sushi.

 
Målen under denna veckas lov var få och redan första kvällen lyckades jag och Moa (och med lite sällis av ellen) checka av premiär av egengjord sushi och det var både superroligt och supergott eftersom vi lyckades äta 20 bitar var under kvällen. I rullarna hade vi stavar av gurka, paprika, crabsticks, creme cheese och lite avokade och eftersom att jag varken äter med pinnar eller gillar wasabi så behövde endast lite soya och att äta med händerna. Detta måste vi göra om. Undra bara vad mer vi kan ha som mål resten av lovet.

Om

Min profilbild

Hanna