//www.hscripts.com --> ad>
2012-11-30 ? 23:27:23

Världens mysigaste pyjamas


åh, imorgon är äntligen första december här. första luckan i chokladkalendern får öppnas och som jag har längtat efter julkalendern på tvn! mysteriet på greveholm är ju den bästa av dom alla, så himla mysig!
imorgon ska jag kliva upp tidigt och mysa med en kopp julte och pepparkakor. tänk att snart är julen här! till min stora lycka hade gina tricot fått in dessa pyjamasplagg som jag nu får fira in december i.
det krävs inte mycket kring jul för att få mig att le och pirra i magen. ♥
min helg bjuder, som ni kanske förstår, på massor av julemys i form av pynt, julmusik och julbak. jag ska börja planera julklappsinköp och åh vad jag längtar. att vi har ett fysikprov och ett test på en tråkig engelskabok till veckan tänker jag för tillfället strunta i.
 
2012-11-29 ? 23:32:15

Vi har så mycket fint att se fram emot

åh.
Jag har precis gjort klart allt skolarbete för denna kväll. Eller klart och klart, min huvudvärk stoppade mig, vilket jag nog tycker är rätt skönt om jag ska vara ärlig. Det är så himla lätt att man blir sönderstressad dagar som dessa. I skolan kunde jag inte fokusera utan spenderade hellre lektionstimmarna halvsovandes eller med tankarna någon helt annanstans. Och läxhögen innan jullovet verkar bara växa sig större och större i takt med att min och mina vänners motivation bara krymper.
Men jaja. Det kommer att vara värt det för snart väntar den mysigaste av alla månader och jag längtar som ett litet barn efter julafton ♥ Jag har gjort en lista på allt underbart som vi har att se fram emot nästa månad, jag kan visa den senare!
Nu ska jag sova så många timmar jag bara kan innan det är dags för ännu en skoldag. Hepphepp! 
 
2012-11-28 ? 21:59:04

Visst är det fint?

Monki Case
Nu har jag ju ingen iphone ännu, men åh om jag hade det skulle jag köpa detta direkt. Kostar 80 riksdaler och du hittar det på monki, fina monki.
2012-11-28 ? 18:01:18

Min dag i punkter

 
♥ Det verkar som att jag aldrig har varit så trött som jag är denna termin. Fick jag chansen skulle jag lätt kunna somna till vid skolbänken. Oturligt nog är jag inte som mina vänner som faktiskt gillar kaffe. Bara jag tänker på den där starka, mörka, blaskiga blandningen mår jag illa. Inte ens med hundra sockerbitar och massa mjölk tycker jag om kaffe. Inte ens då
 
♥ Jag & Moa satt nästan en hel lektion och förundrades över hur himla mysig Coffeeworld-bloggen verkligen är. Istället för att göra som alla andra och börja arbetet om vår förebild satt vi istället och njöt av de fina bilderna och log åt texterna som hon bjuder på. Till slut insåg jag att Hannah från coffeeworld faktiskt är en utav mina förebilder och att jag kanske borde skriva om henne? Ingen annan blogg piggar ju upp mig mer när jag är ledsen, ingen annan får mig att le åt världens småsaker eller peppar mig när allt är jobbigt, och ingen annan får mig att längta till julen mer. åh
 
♥ Jag, Moa & Emmie bestämde oss för att testa vad skolan hade att erbjuda i gym-väg och drog efter skolan med oss Michelle ner för att testa några olika maskiner. Jag kan ju säga såhär, jag är inte den mest erfarna gymmaren av oss. Men lite träningsverk imorgon kan jag ju alltid hoppas på.
 
♥ Jag blev alldeles överlycklig när jag insåg att ica äntligen hade julpyntat. Nu är det inte långt kvar till nedräkningen. åh
 
♥ Jag har spenderat timmar med detta:
Skrivit på min samhällstext som hur jag än vrider och vänder på den bara blir fel. Men te´t var ju gott iallafall.
 
♥ Suck. Nu måste jag dyka ner i fysikboken. Åh vad jag längtar till den dag då jag bara kan kasta mig i soffan och inte göra någonting, hela dagen.
 
2012-11-27 ? 20:26:37

Åh! Det knastrar under skorna när man går

Förutom att skolan bjöd på långa lektioner och folkdans har jag också gjort ett tappert försök att förbereda mig inför morgondagens spanskaprov som äger rum tidigare än tidigast, vilket innebär att jag kommer att halvsova mig igenom hela provet. Jag har också besviken gått hem från ett uteblivet zumbapass, snubblat i en stackars främlings famn på bussen och med chockat ansiktruttryck bett så hemskt mycket ursäkt, och gäspat alldeles för många gånger denna dag.
Efter skolan kände jag världens största sug efter kanelbullar så jag åkte till affären och köpte den största kanelsnäckan jag kunde hitta. Bara åååh.
Nu ska jag trotsa det faktum att jag borde läsa lite läxor och istället krypa ner under täcket med lite serier och min kanelbulle. Så roligt kan man ha en helt vanlig tisdag.
 
Nej. Ska jag vara ärlig orkar jag inte så mycket mer nu. Fan vad allt ska vara jobbigt och aldrig bli bra för min del. Åh, jag borde inte tänka så. Men jag kan inte undgå att tänka att allt verkar lösa sig alltid på ett eller annat vis, för alla andra. Och här sitter jag, helt oförändrad med tårar som bränner bakom ögonen, för jag vill inte gråta. Det blir ändå ingen skillnad så varför ska jag ens försöka må bättre? Åh. Aldrig i mitt liv har jag känt mig så ensam som jag gör nu... Och så tråkig som jag har varit de senaste veckorna! Jag är så otroligt trött på mig själv, har ni känt så? 
2012-11-26 ? 22:33:10

Vad härligt hörrni!

Åh. Idag tampades jag med huvudvärk hela natten igen, usch. Men efter en ipren, nackövningar och några extra timmars sömn blev jag världens gladaste idag när jag insåg att snön hade kommit tillbaka ♥
Ännu gladare blev jag när jag kom till busshållplatsen och möttes av två glada, sjungande främlingar som tydligen också hade vaknat på samma goda humör som jag. Sedan dess har dagen bara rullat på. Jag drog med mig en hög läxor hem som jag har jobbat med samtidigt som jag har mumsat på rocky road och nu har jag precis plockat undan på mitt rum, bytt lakan till mina juligaste myslakan och tagit fram mina  sötaste pyjamasbyxor. Bredvid mig har jag en stor kopp med mitt favoritte och framför mig visas svenska projext runway. Vilken toppenkombo hörrni!
 

 
2012-11-25 ? 21:56:00

En hög med sovande vänner, hotellfrukost, jullängtan och en kalasmysig söndagsmiddag

Åh vilken kalasfin och mysig helg jag har haft!
Fredagen slutade med att jag och några tjejer somnade på en hög av madrasser i Ellens vardagsrum efter en spontan myskväll med med andra ord, godsaker och mys!
Dagen efter kände vi för att lyxa till det lite och avnjöt kanske den godaste frukosten jag ätit på länge, inne på Hotell scandic i stan ♥ Mer sånt, tack!
Därefter hade jag en behövlig hemmaspa-timme innan jag och mamma åkte tillbaka in till stan för lite shopping. Och såhär när julmånaden väntar bakom hörnet kan jag verkligen inte sluta längta. I stan fann jag mig bland juldekorationer, ljusslingor och pynt och jag bara njöt. Julkänslorna kommer krypandes och jag kunde varken låta bli att köpa dom där mysiga manchesterbyxorna som jag har kollat på, men varit osäker på sedan de kom in i monkis sortiment, ska jag behålla dom? Och inte heller kunde jag hålla mig ifrån att smygstarta julbaket i form av rocky road och börja skriva på en önskelista ♥ Åh vad jag älskar julen ändå!
 
Och vill ni veta hur min lördagskväll såg ut kan jag meddela att jag och mina bröder somnade i soffan framför en gammal film. Oj vad livet leker ibland, alltså.
Idag har vanliga söndagssysslor hållit mig upptagen ända fram till ikväll när det fick bli en mysig middag i stan med samma gäng som somnat hemma hos Ellen. Om jag inte räknar med att jag har en hemsk huvudvärk så är jag helt utvilad och pepp inför en ny vecka. Det snöar ju till och med, hur underbart?
En mix av allt denna helg har erbjudit!
2012-11-23 ? 19:54:17

Några rader om min fredag

Åh, äntligen är helgen här och jag välkomnar den med öppna armar. ♥
Jag har förutom att spenderat några timmar vid skolbänken, burit min juligaste kofta i längtan efter julmyset, gått en kort runda på stan och fixat mamma inför fest, haha hon är som hon är, min mamma... För min del blir det hemmamys till tusen procent medans mamma är ute och lever livet. För tillfället ligger jag och kollar på Grey´s och bredvid mig ligger en bit choklad och väntar på mig. Ni vet stunder som egentligen inte är så speciella, men som gör att man känner sig gladast i världen? Åh. Underbart! 
Nej men vänta, nu ändrades planerna istället till en spontan myskväll med några fina tjejor, ännu bättre ♥
Imorgon väntar världens brak-sovmorgon och troligtvis en tur till stan med mamma. Sen ska jag nog smysstarta julpysslet med lite julbak. åh, bara åh

2012-11-22 ? 21:32:00

Måste köpa ♥

Världens mysigaste, sötaste, härligaste, juligaste, gulligaste och vad som ser ut att vara världens mysigaste pyjamas-set hittar du på gina tricot, jag måste köpa shortsen och ballerina-tofflorna ♥
2012-11-22 ? 20:40:56

Jag längtar, jag.

Tumblr_m04k2qqt5b1roe9o5o1_500_large
Så var ännu en skoldag över. Denna torsdag bjussade på utvecklingssamtal och matteprov för min lilla del. Annars har jag frysit på väg hem från bussen, fort som satan kastat mig i soffan under en filt direkt när jag kom hem och sedan tvingat mig upp för att bocka av lite annat skoljobb som låg i ryggsäcken och väntade. Jag kan inte med ord beskriva hur skönt det ska bli med en helt oplanerad helg som väntar runt hörnet. Åh vad jag ska sova, kanske åka in till stan en sväng och sedan får vi se vart kosan styrs. Nej det kunde inte kännas bättre med helg, det vill jag lova! Med hälsan är det precis som det alltid har varit de senaste månaderna, så jag ska inte klaga. Så länge jag känner mig glad mår jag alltid lite bättre, även om jag ofta bara vill dra täcket över huvudet och sova bort alla dagar i veckan. Annars längtar jag bara efter snöflingor som ringlar ner, att halka runt i mina UGGs, kolla på julkalendern (aldrig att jag slutar med det, aldrig), köpa julklappar, rimma, julbaka, pynta och längta lite till efter allt mys ♥ Åh, december är verkligen min favoritmånad, tror jag bestämt...
Nu ska jag slänga in en sats muffins (lika som jag gjorde tidigare) i ugnen och sedan kasta mig i sängen och kolla på film. Jag smygstartar min helg redan nu, ha det fint fina ni!
2012-11-21 ? 19:49:57

Pannkakor, mattetal, huvudvärk och tårar nedför kinderna

Vilken dag!
Allt ifrån en morgon då jag spenderade tiden att bråka med mattetal, till pannkaksfrukost på pause (där vi enades om att dom inte var något att rekommendera) och till sist befann jag mig på palmcrantzskolan där jag bokstavligen talat inte kunde sluta gråta när fina Ellen sjöng så himla fint att alla vi satt tårögda och fick rysningar över hela kroppen. Åh, jag vet inte vad som hände. Sist det blev så vad på skolavslutningen, men den ska vi inte ens prata om. Det blev bara så fint och lite för mycket. Allt passade så himla bra, där hör du hemma Ellen! Jag är så glad att du mår bättre och att allt blev bra till slut, för det känns som att det där är perfekt för dig! Axel och Linnea också för den delen. 
 
Annars kan jag meddela att jag och matteboken inte kom så bra överens och nu är "on a break" och att jag rädd att den hemska huvudvärken som jag hade för några veckor sedan kommer tillbaka.
Vet ni vad jag ska göra ikväll? Ja, det vet ni såklart. Kolla på serier och fika. Blir bra det, puss ♥ 
 
2012-11-21 ? 17:53:00

Kladdkakemuffins med en twist

Mina bakverk brukar inte ofta bli sådär supergoda, men mums säger jag bara till dessa. Jag vet inte om det var för att jag var riktigt sötsugen eller om dom bara smakade väldigt gott, men dessa muffins måste jag bara dela med mig receptet av! Jag improviserade ihop något, vilket jag nästan alltid gör för att jag är så lat, haha. Så det kanske smakar helt annorlunda om jag gör receptet igen.
 
Du behöver:
♥ 100 gram smör
♥ 2,5 dl socker
♥ 2 ägg
♥ 4 matskedar kakao
♥ 2 tsk vaniljsocker
♥ 0,5 tsk bakpulver
♥ 2 dl mjöl
♥ Några teskedar flingsalt
♥ 100 gram vit choklad
 
Smält smöret och blanda i sockret. Knäck ner äggen och rör om. Blanda i kakao, salt, vaniljsocker och bakpulver i kastrullen. Hacka chokladen och fixa formar. Häll i smeten i formarna och tryck ner chokladbitarna. Smula över lite flingsalt och grädda i ugnen i ca 10 minuter på 200° om du vill ha dom lite kladdiiiga. Mmmm!
2012-11-20 ? 21:15:08

Wild roses

Nu när jag äntligen låtit tankarna snurra utanför matteboken tänker jag bland annat på att jag ångrar att jag inte köpte denna fina tröja på bikbok när det var halva priset på hela butiken. Ack så fin den är!
 
Åh 399 kronor känns så himla mycket pengar, men den är så fin. Ja, från läxor till i-landsproblem alltså. Hepphepp!
 
 
2012-11-20 ? 21:02:23

Such a happy face

Åh så fasligt tråkigt men nödvändigt det är med allt skoljobb. Jag kan stirra mig halvt blind på alla mattetal i i matteboken samtidigt som min lilla hjärna vandrar iväg någon helt annan stans. Det finns så himla mycket annat roligt att tänka på. Åh, dagar som idag skulle lov kännas som största paradiset. Men innan det underbara, mysiga jullovet som är min absoluta favorittid på året kommer väntar inlämningar, prov, test, läxor och uppgifter i massor. Håll ut Hanna, håll ut!
Nu ska jag spendera hela natten framför Grey´s anatomy, jag har snart sett alla sju första säsongerna med 22 avsnitt var, på ett par veckor... Mina skolprestationer är verkligen ingenting att hänga i julgranen, men mitt serieberoende kan jag ju alltid dra till med om det skulle vara så att något litet skryt skulle behövas...
 
Gonatt och hoppas att ni har haft det super, små piggeliner!
2012-11-19 ? 21:35:46

Åh vad fin

Denna söta kjol från gina tricot gillar jag verkligen, åh! 
2012-11-19 ? 20:20:06

Tankar som besöker mig denna måndag

Idag har jag befunnit mig i skolans lokaler den större delen av dagen. Jag hann också klämma in ett kort besök hos sjukgymnasten och spenderat några timmar med näsan i matteboken. Nu känner jag mig välförtjänt av detta
(Slitna myskläder och en bit kexchoklad) och en lång, mysig seriekväll efter denna start på veckan! Hoppas att ni hade en förträfflig dag, eller en sådan bra dag som man kan ha, en blåsig och kall novembermåndag som denna. 
 
Förresten, detta hittade jag nu när jag tänkte skriva ett inlägg:
"Tankar man kan ha mitt i natten när man borde sova...Tusan vad det kliar mellan mina fisktår! På riktigt, verkligen superkliar och det går inte att få bort!" Haha, jaha? Och detta kände jag absolut att jag behövde dokumentera och dela med mig av. Men då vet ni. Bra.
 
2012-11-18 ? 22:11:00

Detta gillar jag just nu ♥♥

Foton. Just nu gillar jag foton lite extra mycket. Gamla fotografier på mamma och pappa som små, när jag var yngre, bilder på mina vänner, bilder från i sommar. Bilder på saker som betyder är alltså vad jag gillar just nu. 
 
2012-11-18 ? 20:03:48

Myskväll deluxe

Efter en helg som inleddes med myskväll med goa vänner, fortsatte med mysmiddag hos farmor&farfar, och fest med classmates, avslutas idag med traditionella söndagsmåsten i form av massor av plugg, hemmaspa, promenad med Emmie & Johanna, rumstädning, bak i form av kladdmuffins med vit choklad och havssalt och tv-mys nu på kvällen, med pyjamasen som behållts på hela dagen. Det var vad min helg har erbjudit och jag måste säga att trots en del tråkigheter blev det ett fint avslut på en jobbig och off-ig vecka för min del. 
Nu ska jag kolla på solsidan och äta muffins, hajdo!
 
Och nej, jag vet inte riktigt vad deluxe betyder, nej.
 
2012-11-16 ? 20:30:04

Leénden och bullar!

Jag vaknade på rätt sida imorse. Jag hade sovmorgon och vaknade utan huvudvärk så jag trallade runt här hemma iklädd strumpbyxor till armhålorna och en stickad tröja bakofram tills jag insåg att jag borde klä mig i något lite dugligare på skolan. Jag skuttade sen mot busshållplatsen, och vet ni vad? Jag mötte inga läskiga gubbar och jag slapp frysa eftersom att bussen kom tidigt! Ett tecken att denna dag skulle bli bra, vill jag tro! 
Efter skolan stannade vi kvar i lyan en sväng och efter det, mitt i min & Emmies sakna 9b-diskussion dyker två gamla godingar upp, varav ena följer med oss till Frejas bakeri och köper fredagsbulle. Gött!
Just nu är jag fortfarande på  jag saknar 9b-humör, samtidigt som jag är i nyvaket förvirrat tillstånd efter en oplanerad och omedveten powernap. Jag vill minnas att någon 9b:are fanns i någon av alla drömmar som jag drömde också, men det är ännu oklart.
 
Ja, jag skulle bara önska er en kalasfin helg med gottigheter, mys och skratt!
Förutom fest med klassen imorgon är planerna rätt oklara för mig, men jag klagar inte! Jag har tydligen en hög läxor som kommer störa mig och massor av spännande serier att titta på! 
2012-11-15 ? 20:01:00

Och här står jag och undrar vart dagarna tog vägen...

 
Dagar som dessa känns det som att det krävs en hel armé för att få upp mig ur min varma säng på mornarna. Dagar som dessa står jag vid hållplatsen och fryser i väntan på bussen. Dagar som dessa kämpar jag mig igenom lektion efter lektion när allt jag vill är att åka hem och sova igen. Dagar som dessa kastar jag mig i soffan och somnar till ett avsnitt av Grey´s anatomy direkt efter skolan även om läxhögen i ryggsäcken ropar på mig. Dagar som dessa försöker jag att bita ihop trots att jag känner mig yr hela tiden. Dagar som dessa duschar jag i kokhett vatten 40 minuter och hoppas att huvudvärken ska försvinna. Dagar som dessa hinkar jag i mig te på kvällarna. Dagar som dessa är min största önskan att äta en stor mumsig bulle. Dagar som dessa är jag så himla glad att mina fina alltid hjälper mig när jag behöver det som mest. Dagar som dessa springer förbi så himla fort att jag knappt märker att dom varit här. Dagar som dessa kan vara jobbiga men ack så mysiga när man äntligen kan krypa ner i sängen och sova. Det ska jag göra nu, även om jag har sovmorgon och kan vara vaken huuur länge jag vill. 
 
Hoppas att alla har haft en fin dag, mina små chokladbönor! 
2012-11-14 ? 17:56:49

Åh, har jag tappat bort mig själv?

Idag tackar och bockar jag för att jag lyckades dra mig upp i morse även om min varma säng kallade mer än någonsin, för att när klockan slog 13.20 slutade skolan för dagen, för att jag har så himla snälla klasskompisar som hjälper mig när jag verkligen behöver det, för att jag hittade en twix i fickan när jag sprang till bussen och för att jag nu har bockat av dagens skoljobb ♥  Och så vill jag skänka en ironisk tackhälsning till sjukhuset som efter hela tre veckor inte hörde av sig förrän mamma ringde och mailade, trots att det bara skulle ta en vecka att få provsvaren hemskickade. Det var dagens lilla hälsning, det. 
Nu ska jag göra det jag har längtat till heeela dagen- halvsova i soffan framför någon bra tv-serie. Hur bra?
 
På väg till skolan en morgon förra veckan...
2012-11-12 ? 21:46:00

Snorig näsa och hes röst

Här i min säng har jag spenderat hela min förkylda dag. Och här ska jag spendera resten av kvällen.
Stora kramar!
 
2012-11-12 ? 00:55:14

De senaste timmarna på två rader.

Det är mitt i natten. Alla sover. Det snöar ute. Jag har skrikit och gråtit ut all min oro.
Nu äter jag chips och kollar på Grey´s anatomy. För jag kan inte ens försöka sova än.
2012-11-11 ? 20:43:00

Några inköp inför vintern

Jag har inte så mycket spännande att skriva om här inne, så jag tänkte visa några nya inköp från den senaste tiden. När det var halva priset inne på bikbok i veckan slog jag till på både en söt ryggsäck, en mysig dra-över-kofta som jag letat efter, underkläder och världens, och då menar jag världens skönaste mjukisbyxor, så himla härliga! Dom blir perfekta till vintriga mysdagar. Dessutom kom jag på att mamma hade köpt en ny, vinröd mössa till mig för några veckor sedan. Väldigt passande nu när det är krispigt superkallt och blåsigt ute. 

 
2012-11-11 ? 18:45:42

En helg med mig

Min helg invigdes på ett dansgolv på en fest i bringåsen, följt utav barnkalas för lillnisse dagen efter med film och sushimys på kvällen eftersom att jag blev jätteförkyld, och idag har jag i myskläder gjort allt ifrån ingenting till ingenting alls. Skrivit lite på en debattartikel som tydligen fick ha max 600 ord, medans min text lutade mer mot 1300, haha. Sen har jag haft mysmiddag med farmor & farfar ♥ världens bästa farmor & farfar. 
Just nu har jag planer på att följa med mamma på en promenad, plocka undan på rummet, ha lite hemmaspa och sen myskväll ikväll tillsammans med chipspåsen och solsidan.
Jag känner mig småledsen så jag orkar inte göra mycket mer än så. Åh bergochdalbana-humör!
2012-11-10 ? 17:51:00

Jag älskar dig

Igår fyllde min lilla busiga lillebror hela tre stora år ♥ Du är den finaste, sötaste, konstigaste, busigaste och bästa lillebror i hela världen, det ska du veta lilla du.
2012-11-08 ? 21:56:29

Tjingtjing! What´s up karameller?

Idag har jag njutit till fullo av en segis sovmorgon, även om mamma sprang in och skrek i panik att hennes skor hade gått sönder sisådär sju i morse.
Sedan hoppade jag på bussen och skolplikten kallade. Skola är ju alltid skola, men den lyckades jag ta mig igenom utan värst mycket att klaga på och senare befann jag & några finfina flickor oss inne på trafikskolan i stan för att ta det första steget till körkort! I magen är känslorna ganska blandade. Jag längtar lite smått till att känna mig så vuxen och fri, men alla olyckor och att det är så mycket att tänka på gjorde mig en aning förvirrad och orolig. Detta är dock kanske inte är ett sånt stort problem för mig än eftersom att jag troligtvis inte kommer att få köra bil så länge som jag är yr. Det kan nog få står för dagens tumme ner. Ack så tråkigt. Men jag har fler tummar upp än vad jag kan räkna på min hand kan jag säga er!
Förutom att hinka i mig massor av varm choklad på trafikskolan blev min middag sliskig glass och cheeseburgare signerad McDonalds. Bikbok spred glädje genom att ha kvällsöppet och halva priset på hela butiken så jag, Emmie & Moa hittade alla något fint som fick följa med oss hem. Jag kan visa er sen!
Hemma hittade jag kladdkakan i kylen och den ska jag avnjuta framför Hela sverige bakar på tv4play, och mamma är på väg hem från Ikea med mina absoluta favoritchips ever!
Och gissa om jag blev chockad när jag såg blommor inne i köket, pappa hade köpt till mamma eftersom att de firar 17 år som förlovade. Jahapp.
Och som om det inte vore nog med att det är fredag imorgon, och min lilla älskade krumilur till lillebrors firar 3årsdag (♥) vankas det NA-fest och innan dess lite tjohej med alla fina tjejor i klassen. ♥♥♥♥♥
Håller ni inte med mig om att allt känns för bra just nu? Att jag har ramlat och skrubbat sönder mina nya jeans och att jag har jordens skavsår stör mig alltså inte så himla mycket nu. 
Och jajamen, jag känner att jag fick till rubriken riktigt snistig och fin!
 
iAdios mis amigos underbaros!
 
 
2012-11-07 ? 21:40:06

Heter den kladdig så ska den vara kladdig

Eftersom att det nu är kladdkakans dag idag så gjorde jag en ordentligt kladdig en också! 
Chokladsås nästan, men vad gör det om hundra år? Nu ska jag kolla på serier hela natten, bara för att jag vill det. Gonatt på er ♥
Googlebild
2012-11-07 ? 19:36:26

En förträfflig onsdag om jag får säga det själv, och det får jag

Idag var det onsdag minsann, och det märktes eftersom vi slutade himla tidigt för att gå naturlinjen. Man måste älska onsdagar ändå! Jag & Michelle firade med lite mysfika i stan innan jag åkte hem och den morotskakan satte sig himla fint i magen kan jag säga! 
Här hemma har jag klurat och funderat hur jag ska skriva en bra debattartikel, roat mig framför riktiga hollywoodfruar från beverly hills och tjuvtagit en cola av pappa. Inga nyttighetspoäng för mig idag inte. Men vem håller koll på det?
Dessutom hörde jag någonting om att det skulle vara kladdkakans dag idag, så då måste jag ju såklart ställa till med bakning ikväll också, jag får väl minska lite på där sockret istället. Tur att mamma avbokade min tid hos tandis imorgon. Men vilken fin onsdag iallafall ♥ 
Imorgon var lärarna generösa nog att ge oss sovmorgon också. Jag har inte mycket att klaga på för tillfället. Känner ni vad vardagsglad jag är? Ska jag smitta av mig lite, hääääääär har ni lite glädje! Och räcker inte det får ni komma hit och äta kladdkaka, pusspuss!
 
En annan dag där jag var glad och väldigt trött!
 
2012-11-06 ? 21:47:48

New & cozy ♥

Jag fick hem den här gosen igår, från lindex hemsida och åh vad jag tycker om den.
Jag tycker ju om allt stickat men mysig är den verkligen!
 
2012-11-06 ? 20:30:48

Några funderingar under dagen

Jag tycker inte alls att det är kul att skriva om sånt tråkigt som jag skrev tidigare, men sånt är livet.
iLa vida de Hanna!
 
Istället kan ni få njuta av mina små funderingar såhär en tisdagskväll.
 
♥ Varför säger alla deltagare på Halv åtta hos mig, "Jo men det känns bra, alla åt upp maten så jag är nöjd!" när programledaren frågar hur varmrätten gick? Det är nog ingen som säger "Jo men det gick bra, det var ingen som klagade eller spydde av maten iallafall" eller nåt. Att gå emot strömmen lite.
 
♥ Varför har man bara julkalender i December? Det som är så himla mysigt, man längtar och väntar på julen, på maten, på tomten och på granen. Varför har man ingen sån inför tex sommarlovet? Alla längtar och väntar ju till det också! (insåg nyss att vi har sommarlovsmorgon, ja)
 
♥ Ser alla samma färg som samma färg? Alltså hur kan man veta att jag ser rosa som samma färg som någon annan. Ingen kan ju veta, för om jag säger "Det där är rosa" så kan ju lika gärna någon annan hålla med och se den färgen som grön (enligt min färgvärld), men det kallas rosa i den personens värld. Det funkar ju inte heller att säga "Ja, men rosa är ju en blandning av rött och vitt", för dom färgerna kan ju lika gärna vara två andra färger i någon annans huvud. Eller finns det tester som visar att alla ser lika? Hmmm
 
♥ Nu när vi ändå är inne på att alla kan uppfatta saker olika, undra om vi känner alla smaker lika? Alla tycker ju om olika saker, men hur kan man tex tycka att smaken av choklad är äcklig när den är så god i min mun. Alltså, då borde den ju smaka annorlunda för den som inte gillar choklad. Eller? 
 
♥ Ursäkta, men vem gillar inte choklad?
 
♥ Alltså på en skala från noll till tusen, hur härligt skulle det vara om alla bara gjorde vad de kände för? Varför är alla inte mer spontana och konstiga? Ni vet när man blir akut sugen att ställa sig upp och flamsdansa när läraren har en långtråkig genomgång, men man gör det inte. För att, ja om man gör det förstår folk att man är dum. Men om alla skulle göra så skulle allt vara så himla mycket härligare!
 
♥ Om man blir begravd i jorden, vem var det då som kom på att man kommer till himlen när man dör? Man borde ju komma till ett litet paradis under jorden? Eller har det något med gud att göra? Åh jag vet inte.
 
♥ Varför har provsvaren från Umeå inte kommit hit än? Nu har det snart gått två veckor sedan jag var på sjukhuset sist. Jag orkar inte.
 
♥ Undra varför jag ens skriver detta när jag är så himla trött att jag bara vill sova, vilket jag nyss gjorde. Men då undrar man ju varför jag vaknade för att skriva det här?
 
Ja, sug på dom här karamellerna ni, så återkommer jag troligtvis med ett vettigare inlägg en annan gång.
Puss mina små piggeliner!
 
 
2012-11-06 ? 18:02:00

Nej, allt är fan inte mys hela tiden

Jag vet att ordet som används mest i min blogg troligtvis är orden "mys" och "mysigt", men sån har jag alltid tänkt att jag är! Jag gillar att göra i ordning lite fika, tända några ljus och mysa till det när man måste plugga, istället för att sitta vid ett grått, tråkigt skrivbord. Och jag gillar att göra allt lite mysigt, för det är ju mycket mysigare med lite mys, haha. Jag gillar att mysa till allt helt enkelt. Mer mysighet till folket!
 
Men allt är verkligen inte Mys hela tiden! Mysbubblan spricker hela tiden när jag har bäddat ner mig under en filt, med lite fika och en serie på datan, och så plötsligt är det någon med huvudvärk, yrsel eller som svimmar som plötsligt får en livshotande sjukdom. För jag kan nämna massor av serier som jag följer, med karaktärer som har liknande symptom som jag, och sedan blir dödssjuka. Japp, där sprack den mysiga stunden som jag har fixat, och så blir jag orolig och börjar tänka för mycket igen. 
 
Jag har den senaste tiden tänkt att jag hanterar det här med yrseln och allt vad den bär med sig, ganska bra ändå. Eller så bra som jag kan. Förut klagade jag jämt, och jag skrev om det hela tiden här inne på min blogg. Den första och andra, kanske tredje och fjärde veckan också. Men då trodde jag ju att det skulle försvinna ganska snart. Inte att det skulle vara kvar efter nio månader. Jo för tjohej, min yrsel firar nio månader denna månad. Men då passade jag liksom på, om man nu kan säga så utan att missuppfattas, att klaga lite. För då trodde jag ju att det skulle försvinna ganska snart.
Nu gör jag inte det längre. Eller iallafall så känns det som att jag inte gör det. Även om yrseln följer mig som en jobbig skugga.
 
Jag försöker kanske vara "stark", även om jag verkligen inte är det. Jag är nog den svagaste personen jag vet, så säg inget annat. För jag är inte stark.
Folk omkring mig tror säkert att jag mår mycket bättre, och det är ju bra! För jag vill inte att någon ska oroa sig för mig.  Bara det att det skulle vara så himla jätteskönt att ha en vän som jag kan säga exakt allt till. Inte låtsas att det är bättre eller sämre än va det är, bara säga rakt ut. För vissa dagar stör det inte alls så himla mycket, och andra är jag trött, yr, sur och less och vill bara att folk ska förstå! Men jag vill inte lägga det ansvaret, den tyngden på någon vän bara för att jag inte orkar bära det själv. Men jag har himla fina vänner, det ska dom veta ♥ 
 
Hur som helst, vare sig det visar sig vara narkolepsi, epelepsi, någon form av LQTS eller någon annan sjukdom så spelar det ingen roll för mig. För något fel vet jag ju att det är, men vad det är spelar ingen roll längre. Jag vill bara få bort det. Bort! Bort! Bort bara! Hur bryr jag mig inte heller om. Kanske borde jag det, men det gör jag inte. Jag bryr mig inte, för att jag orkar inte. Nu har det gått alldeles för lång tid och jag tänker inte ens försöka skriva hur trött jag är på detta. 
 
Usch, jag tycker inte att det är kul att skriva sånt här, här. Men nu kände jag att jag måste det. Sen kan jag fortsätta skriva "mysigt" igen ♥
 
2012-11-05 ? 13:21:45

En av dom jobbigaste nätterna i mitt liv...

Inatt var nog en av dom jobbigaste nätterna i mitt liv. Jag hade så himla, obeskrivligt ont i huvudet hela natten och vad jag än gjorde så blev det inte bättre och jag kunde inte somna. Jag kanske lyckades sova i två timmar eller så, och det känns som en dimma som jag sprang runt nere och värmde värmedynor och letade efter medicin som jag ändå visste att vi inte hade. Det enda vi har hemma är dubbla alvedon som jag vet inte funkar så bra på mig, men runt halv sex i morse fick jag nog och tog jag en dubbel alvedon och fick iallafall någon timmes sömn. Men usch, fy vilken natt! Jag hade småpanik hela natten och ville bara få sova... Nu har jag bara en lätt huvudvärk men jag är iallafall hemma från skolan idag. Jag har lyckats sova några timmar och nu ligger jag i soffan och är rädd att få tillbaka den där hemska huvudvärken...
 
Jag tänkte bara säga hej. Roligare än såhär blir det inte idag, puss på er ♥
2012-11-04 ? 19:56:09

Jag skriver från en mysig hög på golvet

Vad har ni haft för er i helgen? Jag har själv känt mig småsjuk och trött så jag har bara varit hemma och myst. Igårkväll hyrde familjen filmer och åt ost och kex, haha, så kul hade jag.
Och jag har gjort en koja på golvet där jag har suttit vaken de senaste nätterna och tittat på serier och sedan somnat. Idag tog jag också en kort promenad och andades in höstluften vilket jag tror var bra för mitt huvud som tänker alldeles för mycket.
Just nu sitter jag här på golvet, läser bloggar och känner doften av mitt älskade doftljus men ska snart krypa upp i soffan och kolla på Solsidan, och sen ska jag återgå till min lilla hög här på golvet. Jag hoppas att alla har haft en kalasfin helg ♥
2012-11-03 ? 18:43:59

Om någon nu skulle jag intresserad

Jag hatar lussebullar. Jag hatar vaniljglass med chokladkross och sånna dära glasspinnar med ett tunt lager mörk plastig choklad. Jag hatar reklamavbrott när dom väl kommer, men önskar ofta att det kunde komma en reklampaus när jag är jättekissnödig eller hungrig. Jag hatar äckliga lukter och när man har alldeles för höga förväntningar och blir besviken. Jag hatar att vara ensam för då tänker jag för mycket. Jag hatar när man inte har något att ta på sig när jag verkligen behöver ha något fint. Jag hatar att frysa när jag väntar på bussen. Jag hatar att sakna någonting för mycket. Jag hatar att vara orolig och stressad. Jag hatar kebab och pizza, men jag hatar skolans biff mer än någon annan maträtt. Jag hatar plötsliga olyckor och hemska sjukdomar som inte borde få finnas. Jag hatar att äta kokt ägg som det är. Jag hatar bullar som är torra. Jag hatar när balsamet är slut. Jag hatar yrsel, huvudvärk och allt annat som är fel på mig. Jag hatar att känna mig missnöjd. Jag hatar bråk och tjaffs. Jag hatar singoalla. Jag hatar russin. Jag hatar damråttor. Jag hatar när vädret är tråkigt. Jag hatar att när man inte har pengar och inte borde shoppa hittar man hur mycket fint som helst, och när man får shoppa är allt bara tråkigt och fult. Jag hatar när mitt egna liv känns så tråkigt att jag hellre byter liv med vilken tv-serieperson som helst. Jag hatar äckliga brödkanter. Jag hatar när man blir väckt när man har sovmorgon. Jag hatar att vi alla är så himla ytliga när det finns så mycket annat viktigt. Jag hatar när det bara är en liten skvätt mjölk kvar i paketet och jag måste slänga det. Jag hatar när tv-kontrollen är borta. Jag hatar att man alltid kommer på någonting man måste göra precis när man har det som bekvämast innan man ska sova. Jag hatar att tiden går för fort när man ha roligt och går alldeles för långsamt när det är tråkigt. Jag hatar att se andra ha kul när jag själv känner mig deppig och ensam. Jag hatar alla ideal och krav som finns på ungdomar. Jag hatar att när man verkligen behöver ringa dör mobilen. Jag hatar att i nästan varje serie jag följer är det någon som är yr, har huvudvärk eller svimmar och såklart då har någon livsfarlig sjukdom. Jag hatar att inte en enda läkare har nämt någon sjukdom, utan att jag ska behöva höra om olika sjukdomar och sedan be läkarna göra tester.
 
 
Jag älskar smulorna i botten på en chipspåse. Jag älskar att se gamla par tillsammans på stan, det ger mig hopp på något sätt. Jag älskar när man blir glad för nästan ingenting. Jag älskar överraskningar. Jag älskar att sitta och fika och äta gott i stan. Jag älskar middagskvällar och mys med vänner. Jag älskar känslan av fredagar. Jag älskar när lillebror gör något så himla gulligt att jag tror att jag ska dö. Jag älskar känslan av en renbäddad säng. Jag älskar goda dofter, ljus och krämer. Jag älskar att titta på filmer och foton från när jag var mindre. Jag älskar att resa. Jag älskar att sova hur länge jag vill. Jag älskar när man känner sig nöjd. Jag älskar samtidigt som jag hatar att jag inte bryr mig om skolan på samma sätt som förut. Jag älskar att somna framför en bra serie. Jag älskar att köpa julklappar. Jag älskar att ha någonting roligt att se fram emot. Jag älskar att se mina vänner glada. Jag älskar polkagrisar. Jag älskar mina gamlingar och är så himla glad att alla lever än. Jag älskar att köpa någonting som jag verkligen vill ha. Jag älskar att Vänner slutar med att Ross & Rachel blir tillsammans och att Chandler & Monica får tvillingar. Jag älskar choklad. Jag älskar när jag inte har läst bloggar på ett tag och ser att det finns massa roliga inlägg att läsa. Jag älskar att min nya klass känns så himla bra. Jag älskar att jag ofta har det oförskämt bra jämfört med många andra i världen. Jag älskar att det snart är Jul. Jag älskar att bara egna pepparkakshus och jag älskar julkalendern. Jag älskar när man inte kan sluta skratta. Jag älskar att titta på inredningsbilder. Jag älskar glädjerus. Jag älskar karuseller och bergodalbanor. Jag älskar alla minnen jag har med min gamla klass. Jag älskar hemmakvälls godis. Jag älskar att baka cookies. Jag älskar när folk bara är glada som dom är, och gör konstiga saker. Jag älskar när jag inte har läst bloggar på ett tag och ser att det finns massa roliga inlägg att läsa. Jag älskar att värma mig med en kopp varm dryck när jag fryser. Jag älskar bloggar med fina bilder. Jag älskar att orden buster, salami, enkät, mm betyder så himla mycket mer för mig och mina vänner än för alla andra. 
2012-11-02 ? 20:02:00

Första fredagen i november

Vad har ni haft för er denna ruskiga novemberdag? Jag började dagen med en ordentlig brak-sovmorgon innan jag gick ner till köket och plockade ihop en musig frukost framför Hela sverige bakar på datan.
Dagen till ära har jag burit stickat och kjol. Det har jag gjort ofta den senaste tiden, det känns så höstigt på något sätt.
Mamma och jag gav oss iväg till några olika butiker här i närheten, och gladast är jag över mitt lilla inköp. En doftljus från Yankee candle, med min favoritdoft Soft blanket ♥ Gissa om det kommer att få brinna mycket nu när det är mörkt och kallt, i vinter.
Ett stort tips om ni gillar enkla, lätta, fräscha dofter!
När man handlar med mamma måste man passa på. Jag fyllde kundkorgen med massa godsaker, så att det räcker en lång tid framöver.
Till middag serverades det kyckling med soltorkade tomater och fetaost och klyftpotatis i ugn. Mmmm!
Efter det blev jag så mätt så jag har bara legat inne på mitt rum och tittat på serier. Ena sidan av huvudet värker så jag tänker vila massor! Äta lite godis hade jag också tänkt. Det är ju trots allt fredag, även om jag har ätit som att det har varit fredag hela veckan.
2012-11-02 ? 13:58:05

Gomorgon!

2012-11-02 ? 02:42:02

Sånna personer som alltid får en att le

Alltså we♥it världen är något som man kan fastna i hur länge som helst. Fina foton som fångar precis det alla drömmer om. Så himla perfekt men ändå operfekt och himla fint ♥ Det finns nog ingen tonåring som inte fångas av bilderna, och hur mysigt är det inte att sätta sig med en kopp te, en filt, lite musik och bara kolla igenom alla fina bilder?
 
Jag ligger vaken här, mitt i natten och bläddrar igenom we♥it samtidigt som jag tittar på Grey´s anatomy. För några timmar sedan var några av mina favorittjejer här och doppade frukt i choklad. Vilken fin avslutning på denna torsdag ändå. 
 
1351666311576309_large
 
Z217152639_large
 
Tumblr_mcguunoebp1qjg5d2o1_500_large
 
165507355026490629_xwubzz4v_c_large
 
Tumblr_mcir219dbv1qdeleno1_500_large 
2012-11-01 ? 18:18:00

Höstfint

Här är några plagg som jag vill ha, iallafall kjolen och ett par liknande skor fast guldiga nitar, och tröjan beställde jag häromdagen från lindex.
 
Ramona Scarf
 
Tröja VitTova skirt
2012-11-01 ? 16:26:20

Välkommen november med snöflingor, de sista dagarna på lovet och längtan efter julmånaden December

Idag har jag bara myst framför serier i pyjamas och stekt pannkakor till lunch. Inte mycket mer än så faktiskt, men jag har det barnsligt bra ändå. Så har hela mitt lov sett ut, bara tagit det lugnt och sovit på tok för mycket. Lite tråkigt kanske, men det har varit rätt skönt också. Igår hade familjen filmkväll och ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. 
Hoppas att alla ni har det barnsligt bra, kram!
 
2012-11-01 ? 12:40:00

♥ Burgundy

Detta är ett tidsinställt inlägg eftersom vårat internet har tjorvat det senaste dygnet. Här är iallfall en bättre bild på linnet som jag köpte tidigare i veckan. Jag bytte den mot tvåhundra kronor inne på monki ♥

Om

Min profilbild

Hanna