//www.hscripts.com --> ad>
2012-09-30 ? 18:12:30

Och så vet man att det är söndag...

 
 
Dagar som dessa passar jag på att ta en riktigt lång sovmorgon. Jag skruttar sen runt i pyjamas och oborstat hår hela dagen, samtidigt som jag passar på att göra dom allra viktigaste sakerna. Som att passa på att byta glödlampan som gick sönder i våras, försöka få plats i mina nya jeans och spendera en väldans lång tid framför datorn, med händerna på magen. Men vet ni vad? Jag har också rensat hela min garderob och pluggat lite matte, så två pluspoäng går direkt till mig! 
Resten av kvällen ska jag spendera en stund vid matteboken, en stund framför tvn med något gott och innan dess tror jag att jag ska ta en promenad... Puussss!
 
2012-09-29 ? 21:52:05

Gotta love it!

Min dag började riktigt bra. Jag tog en lång sovmorgon och kom på att jag inatt rensade en låda (brist på liv, ja) och vad var det då som ramlade ut ur ett skrynkligt litet kuvert?! Monneeey!
Jag som har gått runt och levt som en ren fattiglapp med skulder till mor min, den senaste månaden! Jag gjorde självklart det enda rätta med dessa pengar.
Jag åkte in till stan och shoppade! Skulden till mamma lär väl lösa sig på ett eller annat sätt. Haha
 
Nu ikväll är jag barnvakt till världens bästa lillebror. Så vi har busat och lyxat till det med saker som bara är tillåtet när Nannis är barnvakt. Vi tog en promenad och köpte upp halva affärens godishyllor, hoppade i sängen och jagade varandra i huset. Jag ska se till att jag blir världens roligaste barnvakt som skippar grönsaker, tandborstning och tidiga kvällar.
Dock är han fortfarande vaken efter allt socker som jag har gett honom, och jag är hundra gånger tröttade än honom... Haha. Gonatt ♥
 
2012-09-29 ? 17:37:00

Hösten är verkligen himla fin

 
2012-09-28 ? 20:53:59

Med tofflorna uppsvingade på tvbänken och ostkrokssmulor på tröjan

Hejsan alla fredagsmysare!
Just nu sitter jag i ett riktigt höstmysigt hus med tänd brasa, tända ljus, filtar, tofflor på fötterna, kuddar och fredagsgotta. Melissa horn spelas och mamma har köpt ostkrokar som jag gluffsar i mig. Riktigt mys! Annars har denna lilla dag rullat på bra. En tur till ica maxi (ännu en gång, haha) och en förträffligt god middag i form av kyckling & ris. Och en liten ritstund med lillebröderna också. 
Vi får se om det blir något litet tjohej ikväll, annars blir det väl rätt mysigt att sitta här hemma i mammas mysiga kofta också. Puss!
2012-09-27 ? 20:18:43

Jag är lyckligare nu. Åh det är jag verkligen.

Hur har ni det därute?
Själv har jag idag skrivit bland det sämsta proven i min lilla, men ack så jobbiga provhistoria. Tro mig, jag lovar! Men så tänkte jag, vad gör det om hundra år? Så äsch! Nu lägger vi det lilla provet bakom oss och tittar fram mot allt skoj. Helg imorgon, bara en sådan liten sak!
Det där trodde ni inte om mig va? Lilla pluggnörden som inte hade någon som helst fritid... Men jag har kommit på att det är jäkligt mycket roligare att se till att ha kul också. En annan sak som jag lovar just nu!
Jag får passa mig så att jag inte lovar saker som jag inte kan hålla.
 
Iallafall, jag la precis på telefonen med Cajsa på andra sidan luren, och tänkte nu ta itu med lite småfix innan jag springer på affären och köper något gott! Mango lockar väldigt mycket just nu. 
Nej, tjingeling så länge!
 
/Ett inlägg som skulle kommit fram för flera timmar sedan. Ps! Det blev inte mango, jag stekte lite pancakes!
2012-09-26 ? 21:34:36

Tjugosjätte/nionde

Jomen tjohej!
Denna lilla pluggelidag fick ett rätt fint slut, till slut! ♥
Dessutom gick jag & Emmie förbi och hälsade på på lilla älskade storsjöskolan en sväng, pratade med gamla lärare och gud vad jag älskar den lilla mysiga skolan alltså. Och saknar den, oj vad jag saknar den! Men det är bara finfint som det är just nu också, så no complaints amigos! Glad blev jag iallafall av det lilla besöket.
Imorgon väntar ett alldeles för o-omtyckt litet fysikprov och andra långa segislektioner, innan jag kan börja längta efter helgen på riktigt. 
2012-09-25 ? 19:45:36

En dag hemma

Idag blir det inte roligare än såhär. Jag inte gjort annat än sovit bort halva dagen, slötittat på vänner, sovit lite till och försökt pluggat till ett ytterst ovälkommet fysikprov på torsdag. Jag har haft så sjukt ont i huvudet under dagen, och så fort jag gör något mer ansträngande än att ligga ner kommer den tillbaka.
Med tofflor på fötterna och en filt virad runt mig har jag värmt mig idag. Ytters oglamouröst och mysigt.
♥ Efter en sådan tråkig dag känner jag för att springa ut och kasta massa höstlöv mot himlen och se när de faller ner mot marken, det ska jag göra imorgon! Och jag vill krypa ner under täcket med en stor skål chokladpudding och mystitta på en riktigt bra film! Det ska jag göra senare ikväll.
Vi hörs när jag mår bättre, iadios amigos! 
2012-09-24 ? 22:40:00

Några rader som måste få lämna mitt huvud

Sånt som är tråkigt att läsa men skönt att skriva...
 

 - Jag gråter för att jag inte vill ha det såhär längre. Hur många gånger ska jag säga att jag inte orkar mer? Jag vill inte vara hon som besvärar sina vänner längre. Jag vill inte vara "den där som svimmar". Jag vill inte att folk ska ta avstånd från mig för att jag uppfattas som udda och speciell. Jag vill inte att det här ska hindra mig. Jag vill bara vara som jag är, vara glad och träffa nya människor, inte skrämma bort dom. Ni anar inte hur mycket ångest jag får över detta. Det är så himla svårt. Och det är bara lilla jag! Jag är inte stark, jag är inte någon som kämpar utan att klaga, och jag är rätt svag. Men det är svårt ändå... 

 
Jag saknar. Jag saknar så mycket och kan bli tårögd bara av att tänka på hur saker var. Jag saknar helt enkelt. Metst småsaker bara.
- Jag saknar mormor & morfar, när vi åker på travet med dom. Mysa med hästen och prata med morfar innan loppet, lyssna på vem som är tippad vinnare, småfrysa med känna värmen ifrån stallet, lukten, truddilutten som spelas innan hästarna börjar springa, jag saknar mormors gamla halstabletter och jag saknar känslan av att nervöst stå och heja vid staketet tillsammans med mormor, när jag håller tummarna så hårt att det gör ont. Inte bara för att vi ska vinna, utan för att så har jag alltid gjort ♥
 

- Jag saknar världens bästa 9b just nu. Jag saknar klassen, jag saknar stämningen, jag saknar alla skratt, jag saknar lärarna, jag saknar klassrummen, jag saknar hur himla bra vi hade det, jag saknar hur konstig man kunde vara utan att någon brydde sig, jag saknar allt! Jag saknar er! 

Och det är svårt att njuta innan allt tar slut. Men sånt ska jag bli bättre på. Lovar! 

2012-09-23 ? 01:05:00

Vill ha

Pam top
Jag älskar verkligen min stickade, gosiga, aprikosfärgade tröja från monki och det är den perfekta mys-höst-tröjan som både är fin & varm, och nu vill jag gärna ha den i någon annan färg också. Denna röda känns som att den blir riktigt fin både i höst och kring jul, så den vill jag gärna ha ♥
2012-09-20 ? 21:23:59

Höstfint

Några saker som jag vill köpa nu i höst är en ny, perfekt väska som orkar bära runt allt ifrån skolböcker till andra nödvändigheter, en fin enkel kjol och en höstig klänning som passar till strumpbyxor, ett fint skärp och den perfekta stickade koftan och en liten söt hatt, haha varför vet jag inte med en kamel-brun rund hatt vill jag ha ♥
2012-09-19 ? 22:54:00

Sommaren, jag ska sakna dig imorgon, idag känns hösten allt för bra

Idag hade jag en himlans fin dag igen, trots en lång torsdag så tror jag nästan att jag vill gilla dessa dagar. Efter skolan satte jag & Emmie oss nere på törners och fikade, pratade och hade det mysigt framför varsin dator, Malin också kom förbi och hade det trevligt också. Jag tror på riktigt att jag älskar det här! Att sitta på ett café, köpa något gott att mumsa på, eller en varm dryck att värma sig med, några läxor som måste göras och görs på ett mysigare sätt, och några pratglada vänner. Det känns som att den här hösten blir en riktigt bra höst ♥ 
När jag senare kom hem bytte jag om till min pyjamas och satte mig med fysikboken i famnen, för jo, hur fin denna lilla dag än har varit måste jag spräcka bubblan med lite tråkigare plugg. Men mysigare gör jag det ändå med te och en stor, varm filt.
Fina höst, jag älskar dig. 
387551_525807134100939_583054060_n_largeTumblr_m0jjueogqp1qkfi6ho1_400_large
2012-09-19 ? 22:47:00

Fin dag

Efter skolan satt jag och några vänner kvar på skolan och jobbade klart lite skoljobb, innan vi gick vidare till ett fik för lite fika och mys. Mina vänner fick en himlans fin och rolig nyhet, och det förtjänar ni verkligen ♥ Så med caféskrammel, djupa diskussioner, fikaprat, skratt och glada lyckotjut från Johanna & Michelles sida av bordet satt jag, och lyckades faktiskt få lite extra skoljobb gjort. På vägen hem från bussen gick jag hem under mitt paraply och gömde mig för alla regndroppar, samtidigt som jag promenerade längs gator av höstlöv.
Åh, nu börjar hösten! Och precis som jag ville så kan man sitta och fika något gott samtidigt som man bockar av läxor. Nu ska jag koka lite te och fixa några mackor innan jag somnar, nattinatti!
2012-09-19 ? 22:39:32

Jag lovar att aldrig glömma...

Under det senaste året har jag ju mått dåligt då och då, med konstat yrsel, huvudvärk och jag faller ihop nästan dagligen, och detta har pågått i snart sju-åtta månader nu… Och hur jobbigt det än är, vart vi än är och vad vi än gör har alltid, alltid, ALLTID mina vänner funnits där och hjälpt mig! Ni vet precis hur de ska göra när jag har ramlat ihop, och gör allt vareviga dag! ♥ Mitt lilla sköte-team! Ni stöttar, hjälper, håller min hand, tar sig tid och verkligen bryr sig, och har gjort hela denna jobbiga period så himla mycket lättare! Jag känner mig inte ensam och ni har sett till att jag alltid vet att ni finns där för mig när jag behöver!
Åh, det går bara inte att beskriva med ord hur fina mina vänner är, och hur ni verkligen alltid finns där! Jag blir så himla glad, otroligt himla jäkla tacksam och tårögd varje gång jag tänker på hur mycket ni alla har fått utså på grund av mig och mina besvär, och aldrig har ni klagat eller visat något tecken på att de blir less på mig! Och är de de bästa vänner som finns, ja vad är då det? Hur det än går i framtiden kommer jag alltid att minnas hur himla himla fina alla mina vänner är och har varit, och det är verkligen ett himla fint minne för mig, och något som jag aldrig kommer att glömma ♥ Ni alla förtjänar det absolut bästa, allihopa för så bäst är ni!
Tumblr_m92uydufmi1rc63bvo1_1280_large
Bild we♥it
2012-09-18 ? 23:43:33

Nu borde jag skriva gonatt

Jag smsar långa meddelanden med vänner, inser att jag måste försöka sova, men kan inte riktigt, så jag påbörjar 3:dje säsongen av Vänner för hundratjugiofemte gången och försöker tänka positiva, fina, glada tankar.
Jag försöker att gå tillbaka till att tänka på saker som jag drömmer och funderar över, saker jag vill ha, saker jag vill göra och saker som jag vill inhandla i höst. Allt för att få mig på lite bättre humör, och det funkar faktiskt ganska bra. Inte bäst, men det funkar ändå. 
Och tänker jag efter känner jag att även om det kanske verkar smartast att försöka sova och samla några timmars sömn väljer jag istället att försöka få mig på bättre humör först, så att jag kan sova gott senare. 
Gonatt ♥
2012-09-18 ? 19:47:00

Om att bara ta sig igenom en dag...

 
Åh, ni vet vissa dagar då det bara känns jobbigt... Idag blev till en sån dag och jag känner att jag måste gnälla av mig lite.
Idag var jag på sjukhuset igen, för att gå på ett möte som jag verkligen har oroat mig inför, och som faktiskt gav bra nyheter, men ändå känns riktigt dåliga och som fick mig må dåligt. Jag var arg, ledsen, förvirrad, ja mest förvirrad faktiskt. Även om jag är så himla, otroligt glad att det inte var det värsta, för det är jag verkligen ♥ men just nu känns det nästan som att jag lika gärna kan sitta hemma och försöka må bättre själv, än att genomgå massa jobbiga tester, samtal och undersökningar som ändå inte hjälper alls. De hjälper inte mig och tydligen kan ändå inte läkarna hitta något, och gör dom väl det vet dom knappt var det är... Ett fall för Dr House kanske?!
Efter sjukhuset åkte jag vidare till sjukgymnasten innan jag gick hem i regnet, under mitt paraply som förmodligen blir en trogen partner in crime denna regniga höst, med tårar som föll ner för mina kinder...
Men jag är ändå glad, och så himla tacksam, för det kunde vara värre ♥ 
Men denna dag slutar iallafall bättre än den börjar, med mys framför heart of dixie och hollywoodfruar, en tidning och en skål vaniljglass, hallon & mango- jag känner verkligen för en repris av söndagskvällen.
 
Puss fina ni!
 
2012-09-17 ? 21:40:36

Puss puss från mig!

Efter skolan idag har jag krypit i min pyjamas och värmt mina fötter i mina favorittofflor. Sedan har jag gjort nästan ingenting alls. Förutom en kort promenad och lite plugg i form av engelskaläxa har jag inte fått mycket annat gjort, och det känns så himla skönt efter en lång skoldag som dagens. Jag funderar på att steka några pannkakor och titta på en film nu innan jag somnar, ja så får det nog bli. Kanske koka lite te också. Mys.
Imorgon ska jag till sjukhuset och sjukgymnasten igen, och det är jag väldigt nervös inför men det ska nog bli bra ändå... Det har jag lovat mig själv...


2012-09-16 ? 22:17:44

En söndagspannkaka

Jag vaknade igen, med solsken som stänkte på mina fötter, som letat sig ut under täcket. 
Sen gick jag ner och stekte pannkakor till frukost. Så himla gott det var!
Sedan har jag mest myst här hemma, framför datorn och tvn, gjort några läxor och bara haft en skön söndag i pyjamaskläder och ruffsigt hår.
Senare på kvällen gick jag en promenad med Emmie då vi pratade om lite allt möjligt och när jag kom hem väntade ett ett hett bad med peeling, ansiktsmask, hårinpackning och bara tog det lugnt en stund. 
Nu sitter jag och kikar på serier och mumsat på vaniljglass med hallon och mango ♥   

Imorgon är det skola igen, men dagen börjar med sovmorgon vilket är himlans skönt. Nu ska jag njuta det sista av denna helg. Gonatt!
 
2012-09-15 ? 17:33:58

Jag ska rita en smiley på väggen som påminner mig om att vara glad, tack för tipset Ellen!

Några saker som jag gillar lite extra just nu.
Idag har jag mest myst runt i pyjamas, ätit gotta och tittat på tv. Nu har jag precis klätt på mig för att åka bort på middag en sväng, ha en finfin kväll ♥ 
2012-09-15 ? 13:29:13

Under mitt paraply


Jag vaknade på ett av de bästa sätten man kan vakna på, med solstrålar som sken igenom fönstren, fåglarna kvittrade och jag kom på att det var lördag idag ♥ 
Sen har jag gjort vitlöksbröd med mozzarella, ciabatta och olivolja, det är så gott! Lyssnat på Melissa horn ungefär hela morgonen och läst mina favoritbloggar. Ungefär som vanligt alltså. 
Ha en fin lördag ♥ 
2012-09-14 ? 22:46:46

Om att göra ingenting alls...

Jag tänkte bara skriva ett litet hej här inne ikväll. Jag spenderar min kväll under en filt i mitt rum tillsammans med massor av godis framför vänner-maraton. Åh vad det är skönt att göra ingenting ibland. 
Tidigare idag åkte jag & Emmie till ica maxi och återvände in mot stan i spöregn då jag kände mig tvingad att köpa det där paraplyet som jag velat ha så länge, och som gör att det bara är roligt att det regnar. Jag kan visa er imorgon om ni vill... Dessutom håller jag på med ett nytt projekt, projekt höstmysfixa mitt rum  Jag vill klippa ihop ett fint collage och trä en ljusslinga över rummet, men hittils ser det lite ut såhär. 

 
2012-09-13 ? 22:00:33

Från glad till ledsen

Jag vill inte oroa mig längre... Jag hatar det. Att aldrig riktigt kunna slappna av. Jag hatar klumpen i magen, jag hatar att gråta utan att någon förstår och jag hatar att inte veta. Jag hatar att vara glad och sedan minnas och bli ledsen igen...
2012-09-13 ? 18:51:00

When I`m sad i shall eat cookies and sing happy songs. When It´s raining I will dance in the rain. When It´s cold I will cuddle under a cozy blancet and when I`m frustrated I will cry, scream into a pillow and run as fast as i can. But most important of all, when I´m happy I will smile and laugh!

Klockan närmar sig sju på kvällen och den lilla vardagen den rullar på. Jag har nyss gjort klart dagens skoljobb som jag bara hann in genom dörren innan jag bestämde mig för att göra klart det. Det är skönast att få alla måsten gjorda, så kan jag passa på att ta det lugnt resterande timmar av denna dag. Jag känner mig rätt trött och småyr efter dagen, så nu tänkte jag vila med en bit daim och ett glas kallt mjölk som sällskap. Läsa lite och lyssna på lite musik en stund. Sen vill jag plocka och fixa fint i mitt rum, göra fruktsallad och pyssla med en inspirationstalva med fina bilder.
Åh, denna torsdag var så bra ändå. Trots långa lektioner hade vi håltimme då vi passade på att äta sushi och kolla lite i affärer innan vi gick tillbaka till skolan igen. Vilken skillnad det är, gymnasielivet jämfört med livet på storsjöskolan, men jag gillar det! 
Sähär har jag gått runt idag. I strumpbyxor, en glad kjol och slarvigt uppsatt hår har jag traskat i skolans korridorer, och jag gillar det. 
 
 
 
 
 
 
2012-09-12 ? 19:49:00

Höstdrömmar

Hösten kanske inte känns lika fri och härlig som sommaren, men jag gillar verkligen den mysiga stämningen och här är några drömmar som jag har under hösten iår! Några drömmar liknar sommarens, men är mer höstimysiga 
 
♥ Hitta mitt absoluta favorit-te
♥ Fika massa höstfika. I stan på ett mysigt café, hemma och i skolan tillsammans med vänner och lite eventuellt skoljobb som måste göras.
♥ Kasta massa höstlöv i luften!
♥ Få provresultatet från sjukhuset och göra det bästa av situationen. Göra testerna som är kvar och försöka tänka att allt blir bra även om det är jobbigt ibland.
♥ Lär mig att göra massa fina frisyrer i mitt hår
 Köpa en perfekt stickad kofta som jag bär hela hösten ut 
♥ Ha filmkvällar och sånt med mina vänner!
 Få tag i en perfekt ljusslinga och gör mitt rum alldeles perfekt höstmysigt!
 Ha hemmaspa-kvällar
♥ Hitta några riktigt bra böcker 
 Hoppa i en vattenpöl bara för att
 Köp en italiensk ordbok och försök lära mig själv, haha lycka till med den Hanna!
♥ Ha ett mysigt, roligt och alldeles förträffligt höstlov
 

2012-09-12 ? 19:05:28

Ni vet en sån där vardaglig men fin dag

Skolan gick rätt fort och smärtfri, även om lektionerna kändes långa och sega som kola.
Men det är onsdag idag, och onsdag betyder ju kort skoldag, så efter alla lektioner satte jag, Johanna, Moa & Michelle oss i cafét och pluggade, fikade och skrattade i några timmar, vilket var både mysigt och skönt att få iallafall lite skoljobb gjort. Jag hoppade på bussen hem, bakade en godig kladdkaka och tittade på lite serier en stund. Nu dricker jag en kopp te och ikväll tänker jag mig ansiktsmask, hårinpackning, fotskrubb och peeling innan jag landar i sängen för lite serie-tittande igen. Ja, ni vet en sån där vardaglig dag har jag haft, men just idag gillar jag det!


2012-09-11 ? 22:44:00

Men när man väntat allt för länge blir inget som man tror

Jag fick blusen ifrån önskelistan i tidig födelsedagspresent, så den bar jag idag. 
Idag mådde jag också mycket bättre än igår, fick en skön sovmorgon innan jag åkte in till skolan för två lektioner och ett roligare idrottspass. Väl hemma har jag duschat och hoppas i myskläder, läst ikapp det jag missade igår, haft tv-mys och såklart mumsat daimglass ♥ Nu ska jag kika på vänner en stund innan jag somnar, jag har verkligen börjat älska serien igen! Puss!
2012-09-11 ? 17:14:00

Önskelista

I hopp om att försöka muntra upp mig själv satte jag ihop ett litet collage med saker som skulle vara fina att få i födelsedagspresent.                                            
 
Den stam- aztec sparresicksacken görar randig det  iphone 4 cases
Elma blouse
    En vit iphone och fina, glada iphoneskal.
    Blus från monki.
    Ljusslinga till mitt sovrum.
    Fina koppar från indiska.
    En resa med mamma.
    Presentkort.
2012-09-10 ? 20:13:27

Några timmar av vila...

Jag nu sovit en stund, läst lite bloggar, kollat på Vänner och sen tog jag en promenad till ica för att få lite luft och handla lite vardagslyx. Förutom huvudvärk så mår jag himlans mycket bättre nu. Ikväll ska jag mumsa daimglass och dyka ner i en tidning. Det blir finfint det ♥ 
Imorgon har vi sovmorgon, så det ska bli himla skönt. Pusspuss
 





 
2012-09-10 ? 17:09:00

Att se det fina i allt

Jag åkte in till skolan, men vände en lektion senare hemåt. Jag mådde inte så värst bra. Nu ligger jag i sängen med huvudvärk och njuter av en piggelin.
Tofflorna är på, jag har nyss smörjt in mig i mina favoritkrämer och ska snart gå ner och göra en kopp te. Idag blev väl en trist dag, men desto bättre kan det bli imorgon då. Positivt tänkande var det ja! Jag är lite nervös över resultatet från magnetröntgen om jag ska vara ärlig. Och även om att försöka se allt positivt oftast hjälper, och att njuta och vara glad över småsaker så kommer jag inte ifrån att det kommer komma ett resultat den närmsta veckan... Det är säkert inget allvarligt fel, men chansen finns ju och oron i magen verkar inte vilja försvinna...


Men ikväll ska jag försöka släppa det, och bara försöka ta det lugnt. Läsa bloggar, kanske köpa en tidning, fundera på roliga saker som vad jag önskar mig när jag fyller år, titta på någon film och bara slappa en stund. Det blir finfint det. 
2012-09-09 ? 23:27:31

Ett dygn i stugan

Denna helg spenderade jag på en av mina gamla favoritställen när jag var liten, i stugan tillsammans med mina bröder, pappa, farmor & farfar ♥ Så himla mysigt vi har haft!
Vi spelade kort bredvid vedspisen, åt tomtegröt, fiskade, åkte ut med båten, farfar och Theo plockade potatis, hittade några cyklar som vi cyklade runt på i gräset, som faktiskt fick följa med hem, lyssnade på fint gitarrspel (Filip och Niclas) och fina låtar på dragspelet (farfar♥), fikade på fint porslin och jag passade på att klä mig så fint varmt och bekvämt jag bara kunde. Åh vad skönt det var att vara där igen, även om det bara blev för en natt så var det så mysigt!



Sen jag har kommit hem har jag tagit ett hett bad, krypit upp i sängen och tittat på lite serier. Haft lite myskväll framför någon film och med mumsig chokladpudding. Ett fint avslut på denna lugna helg 
Tack o bock.
2012-09-07 ? 20:14:50

De bästa sakerna med hösten

De finns väl en del mysiga, klassiska saker med hösten som de flesta tjatar om, men mellan kalla höstvindar, mörkt ute och långa skoldagar kan det vara lätt att glömma bort. Så nu påminner jag om mina favoritsaker med hösten!
 
♥ Såklart- gosiga, mysiga, varma stickade kläder. Så varmt och mysigt! 
♥ Varma mumsiga drycker! Jag gillar te och varm choklad med grädde mest! 
 Kallt inne- varmt ute. Ute är det småkallt och tittar man ut blåser vindarna, men inne kan man sitta under en filt och värma sig. Åh så mysigt! 
Filmkvällar!
 Att man med några vänner efter skolan kan sätta sig och fika, dricka varma drycker och prata, plugga eller bara umgås och ha det mysigt en stund. Hösten är nog den bästa tiden att sätta sig på ett fik och mysa. Höstfika är helt enkelt bäst 
  Allt är så himla mysigt och fint. Vad man än gör under hösten kan man se det fina i det. Fikastunder, en promenad eller springtur ute bland löven, filmmys i soffan med en varm filt... Höst är mys. Punkt slut!
♥ Min födelsedag, som jag nästan har glömt bort. Den brukar minsann inte firas speciellt mycket, iallafall inte de senaste åren, men i år vill jag iallafall hitta på något mysigt med mina vänner, middag eller något trevligt? 
 
2012-09-06 ? 21:27:05

Höstig myskväll

Dagarna, dom bara rullar på dom. Men jag har det finfint trots allt. Kyliga höstvindar, tidiga mornar, långa skoldagar och dagens magnetröntgen skulle kunna göra allt trist och tråkigt, men jag har ju trots allt mina vänner att skratta med, en mysig säng att kryper ner i när jag kommer hem, och mysiga serier att titta på som hållar humöret uppe! Dessutom fick jag lugnande medel på sjukhuset så undersökningen var inte lika farlig som jag förväntade mig, rätt mysig (antar att jag är ensam om att tycka det?) trots att den var väldigt hemsk också!
Nämen titta! Nu kom lilletrollet upp till mig också, med en liten avbiten godis att bjussa på ♥ 

Själv sitter jag och har vänner i bakgrunden, samtidigt som jag kollar runt på lite saker att önska mig på min födelsedag senare i höst, läser bloggar och har bytt lakan i sängen, så de är sådär luftiga och fluffiga ♥ Det gäller att se de små fina sakerna när allt annat lätt kan kännas trist. Haha. 
Imorgon har vi dessutom sovmorgon, och det är fredag också. Inte heller helt fel med det!
Myskväll framför datorn. En ny blus. Troligtvis den godaste hudkrämen jag har.
 
 
2012-09-04 ? 17:26:00

Min första lägenhet

För ett tag sedan såg jag en film där de bodde i en sån himla fin lägenhet, och jag började längta efter att få inreda och planera min första lägenhet.
När jag i framtiden flyttar hemifrån vet jag inte. Jag vet heller inte vart eller med vem, men oh så underbart om mitt hem skulle se lite ut såhär.
 
En gammeldags, fin, unik byggnat med fina balkonger där man kan sitta och njuta av solen, kanske äta en god frukost, titta ner på alla upptagna personer som springer omkring på gatan och bara mysa. Kanske läsa en bok eller sola med några vänner under en eftermiddag. Grilla och ha middagar också. 
Balkongen får gärna vara klädd i ljusslingor så att det blir extra mysigt.
 
Lägenheten får gärna vara ganska liten men himla mysig. Helst vill jag ha en loftvåning med en säng fylld med
fluffiga kuddar, en sänghimmel, ljusslingor, tavlor på de jag gillar allra mest och stora levande ljus.
 
Under loftet vill jag förvara mina kläder, som en öppen walk in closet. Där ska jag ha klädhängare, krokar, en byrå, små fina förvaringslådor med småsaker, en skoställning och en stor fin spegel.
 
Längst upp på byggnaden där jag bor finns ett stort mysigt tak där man kan blicka ut över staden, sola när solen skiner, samla ett gäng vänner, tända ljus och ha picknick mitt i natten.
 
Denna bilden hittade jag inne hos coffeeworld och jag älskar den! Den blommigaste och härligaste tapeten jag sett. Man blir så glad av den.
 
Och hur fint skulle det inte vara med en liggande panelvägg eller en tegelvägg?
 
 
Helst vill jag också ha stora gamla fönster med solljus som skiner igenom och lyser upp hela lägenheten. På sommaren kan man ha fönstren öppna på glänt och låta ljumma sommarvindar svepa igenom rummet. Vid ett av fönstren vill jag gärna ha en stor mysig bänk med kuddar och en filt, där man kan sitta och mysa med lite fika.
 
Köket vill jag ha ganska litet, fullproppat med fina, personliga saker, men ändå rent och fint. Flera stolar med plats för mina vänner när vi lagar middagar och umgås. Kreativt kaos skulle jag vilja kalla det. Lite småbarnsligt kanske, men ingen har sagt att det måste vara vuxet och stilrent när man är ung och nyinflyttad i sin första lägenhet.
 
Jag vill ha gamla golvplankor och inredningen en blandning av gammalt och nytt. I hörnet får några flyttlådor agera avlastningsbord, med en vas med blommor ovanpå. Jag är ju ändå nyinflyttad i min första lägenhet.
 
  
 
Ja, lite så skulle jag vilja ha det i min första lägenhet. Någonting som gör den personlig och unik. 
Åh jag älskar att drömma och planera!
 
 
2012-09-03 ? 21:39:53

"Lilla dumma omedvetna Hanna!"

Jag klickade som vanligt in på de bloggar som jag läser om dagarna, och när jag läste min vän Ellens inlägg om yrsel kunde jag inte låta bli att kolla i mitt arkiv här inne och läsa när min yrsel först började. "Lilla, dumma Hanna" tänker jag då åt den Hanna som skrev så då, samtidigt som jag läser igenom naiva små, ynkliga rader om hur jobbigt det var och hur länge det hade hållit på. Efter någon vecka skrev jag att jag var less på att vara yr, och att läkarna borde lista ut vad felet är nu. Och då kunde jag alltid lugna mig med att "Snart så, snart hittar dom säkert något. Annars går det självklart över när som helst!"
Förstår ni hur dum jag känner mig när jag läser det? Här sitter jag nu, och är inne på, vad är det? Sjunde månaden med det här... Jag hade en så himla fin sommar, och mådde bättre än någon gång tidigare, sedan allt började. Men nu vet jag inte om det börjar komma tillbaka och bli värre, eller om det går åt det bättre hållet... Jag tyckte bara att vad jag tyckte då var så himla löjligt... Då var jag också övertygad om att det absolut hade att göra med att kroppen sa emot efter all stress. Idag har jag ingen aning om vad det är längre... 
Imorgon ska jag upp och vandra i bergen tillsammans med min nya klass, och det laddar jag just nu inför genom att sitta och mysa med en kopp mumsigt te. Ha en fin kväll 
2012-09-02 ? 21:19:23

Supercozy sunday

Jag kryper upp i sängen med min mysigaste filt, plockar fram lite godsaker, tänder massa ljus, flätar mitt hår och målar mina naglar, dammar av min älskade vännerbox och kommer att spendera resten av denna kväll framför min favoritserie ♥ 
Annars har jag mest mysit på här hemma idag. Ätit glass med pappa & farfar, tagit en skön sovmorgon, läst massa bloggar och kikat runt på lite annat kul, plockat undan på mitt rum, handlar med pappa (köpte goda te-sorter!) sprungit en liten runda och tagit ett hett bad. Skönt med sånna dagar. 
 
2012-09-02 ? 15:40:55

när sommar övergår till höst.

Natten då augusti övergick till september hade jag visserligen lyckats somna hemma i Moas soffa, men det var ändå då sommaren gick över till tidig höst. Dock har solen skinit och jag har varit barbent, men lite småkyligt var det allt. Den 1 september. Iallafall så åkte jag & mamma in till stan och jag köpte bland annat en mysmysig, lång halsduk som blir perfekt nu i höst. Jag älskar färgen, beige men ibland ser den nästan ljusaprikos/offwhite/gulaktig ut. Gosig är den iallafall.
Sedan har jag ägnat mig åt lite hemmamys, plockat undan på mitt rum, suttit i timmar och läst, tittat och inspirerats av olika sidor, återgått till att bli en vänner-nörd och igår kväll gick jag över till Johanna en sväng också ♥ 
Jag tror också att jag ska snöra på mig springskorna och springa ut i regnet snart. Så himla skönt! Sen ikväll ser jag fram emot en mysig tv-kväll och hemmaspa innan en ny skolvecka drar igång! Jag är himlans nervös över torsdag kan jag säga, mest över resultatet just nu... Det känns inte så himla bra. 
 
2012-09-01 ? 17:26:37

Jag bara sover och sover...

Hejhej! Här ligger jag och halvsover, vilket inte riktigt är speciellt ovanligt för mig, just nu. Jag är så himla trött! Hela tiden! Trött, trött, trött. Efter skolan sover jag, tidigt på kvällen sover jag, på natten sover jag (okej, det gör väl alla), när jag borde vakna sover jag som mest, och när jag umgås med mina vänner och borde skratta och ha kul sover jag. Varför vet jag inte, men trött är jag iallafall. Nu ska jag sova lite och sen är jag förhoppningsvis pigg snart! Tjingeling!

Om

Min profilbild

Hanna