//www.hscripts.com --> ad>
2012-02-29 ? 18:43:38

Piggelin är det godaste som finns!

Hej hopp!
Idag mår jag lite bättre, och imorgon väntar skolan!
Dock kan jag inte påstå att det har varit värsta lyx-semestern att vara hemma i tre dagar. Det har varit sjukligt och jag har mått dåligt, sen har halva familjen varit hemma och levt rövare, så lugnt har det väl inte varit! Sen har jag haft prov att plugga till, som kanske inte har blivit såå pluggade...

Men ikväll har jag inte mått så himla bra... Jag har haft jätteläskiga yr/svim-attacker och jag vet inte varför...
Vanligtvis blir jag jämt yr när jag reser mig, på grund av lågt blodtryck eller nåt sånt, och vanligtvis brukar det bli värre när jag är sjuk...
Men nu var det inte så. Jag låg och läste någon blogg och så blev det som att jag inte kunde röra mig, det blev suddigt och ni vet när man drömmer och känner som att man dras bakåt?
Och så höll det på så, fram och tillbaka i typ en halvtimme, jätteläskigt!
Mamma och pappa fick hjälpa mig att kliva ur sängen och gå ner en stund.. Usch! Ni kanske tycker att det låter jättekonstigt, som att jag överdriver eller att det är helt ointressant, men det var jättekonstigt och läskigt, och så har jag inte så mycket annat att blogga om nu...

Vad ska jag berätta? Jag kan berätta att jag har ätit sisådär 20 piggelinisar, sovit som aldrig förr och mest bara hostat, snorat och gnällt omkring... Jag kan också berätta att jag har haft massor av hemska feberdrömmar! Inatt drömde jag att jag var på Bodaborg i torpshammar (?), inne i den där katt-och råtta-banan, och så kröp det fram en råtta som var stor som en hund! Jag minns hur jag höll andan och typ dog av panik- var glad att det inte var du som drömde, Emmie!
Ja ni ser ju, roligare blogginlägg har väl funnits!? Äh, Kram!
Min drog!
2012-02-28 ? 18:31:42

Tjurig.Tjurigare.Hanna

Hej ♥
Det blev ännu en hemmadag för mig, får se hur det blir imorgon...
Jag vet inte om jag är förkyld eller har fått något annat fel, men huvudvärk och feber har jag iallafall, följt av hosta och halsont- jo förkylning borde det nog vara! Fast i konstig ordning...
Här inne händer det inte så himla mycket kul! Inte för att det gör det i mitt liv heller. Dagens glada har bestått av lite shopping-kataloger, planering av vår-shopping och att mamma köpte piggelin- inte skitglass som jag fick trycka i mig igår!
Sen har jag mest bara sovit och småpluggat när jag har orkat, jisses vad det suger att vara sjuk!
Nu ska jag göra något så meningslöst som att inte göra någonting alls... Kram!
2012-02-27 ? 21:45:04

Inte så kul...

Jag är sjuk och har haft sjukligt ont i huvudet och hög feber hela dagen. Jag sovit alla timmar utom två-tre då jag varit vaken och gnällt. Vi har bara superäckliga glasspinnar hemma. Jag borde plugga men som mest klarar jag av att ha ögonen öppna i typ en kvart innan jag måste somna för att inte spy av huvudvärk. Nä nu kan jag inte sitta vid datorn längre! Hej från mig!
2012-02-26 ? 16:07:00

Krypa ihop till en boll och dö, typ...

Är vad jag vill göra nu!
Jag har precis hinkat i mig flera glas vatten och jag kan säga att det inte hjälper. Det gör inte heller iprenen, solglasögon eller något annat... Jag orkar inte nu, vi hörs när jag mår bättre! ♥
2012-02-26 ? 11:43:26

IDAG...

... Vaknade jag nyss efter en god natts sömn
... Kör jag jeans på jeans
... Ska jag sitta i två timmar på ica och sälja kakor, förhoppningsvis tjänar klassen in en peng eller två...
... Väntar en stor hög plugg på mig
... Har jag en jobbig huvudvärk som troligtvis bara kommer att bli värre och värre!
... Är det en trots allt väldigt fin dag- måste leta efter solglasögon och  nu! Puss!♥
Oh sunny day!
2012-02-25 ? 09:52:13

Vinterlördag

Gomorgon lördag!
Himla skönt med helt är det, även om jag har flera prov framför mig. Helg är alltid helg och då är man ledig, iallafall lite grann :) Jag har varit vaken i någon timme nu, men ska snart kliva upp, haha!
Måste lämna kakorna på ica och sen är det fortfarande två prov den här veckan som jag inte känner att jag kan allt till... Men sen väntar lite pyssel och kanske annat kul också, puss!
2012-02-24 ? 19:25:38

Så trött att jag dör...

Ikväll skulle det inte förvåna mig om jag somnar innan åtta, jag är så himla trött!
Det vore kul att hitta på något, men jag tror inte att jag skulle vara ett sådant glatt sällskap...

Alla: Hahahahaa, bablablablablabla! Hallå, Hanna?!
Jag: zzzZZZZzzzzznark!
Alla: Hanna?!
Jag: zzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZzzz
Alla: HALLÅ HANNA VAKNA FÖR TUSAN!
Jag: zzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!
Nä nu ska jag mysa med lite godis, gonatt då ;)
2012-02-24 ? 15:56:35

Husmoderlig

Hej alla glada!
Fredag idag då, wehoo!
Dock kommer jag att vara upptagen i princip hela dagen och kvällen. "Oooh undra vad hon kommer att hitta på för skojj då" tänker ni då.
Ja, inte är det att ha kul med vänner, åka på stan eller liknande, inte.
Jag ska- håll i er nu! Baka klart, laga middag, städa, ta diskmaskinen, vara barnvakt och samtidigt plugga till två prov som vi har nästa vecka! Skojigt värre!
Och just det- är det någon som vet det bästa sättet att städa upp pärlsocker som är utspritt över hela köket?
Och någon som har något tips på vad jag kan göra med en stor bunke med chokladboll-smet utan pärlsocker, kokos eller strössel? Jag känner att mitt bidrag till klassens bakning inte riktigt har lyckats!
Nä, nu ska denna hemmafru hämta unge på dagis, och ja, göra allt som jag nyss skrev om! Ha en kul fredag alla!
2012-02-23 ? 19:40:10

Ni vet små irriterande saker

Ni måste väl hålla med mig om att det alltid finns små irriterande saker som bara är till för att retas? Olika småsaker på olika ställen, men som alltid finns till!
* När man har förberett tex god fika med ett glas mjölk och några kakor, bäddat ner sig i soffan under en varm filt, och så inser man att man absolut måste ha mer mjölk för att det ska bli lagomt till kakorna. Då måste man upp o göra om, och då tar man med största sannolikhet alldeles för mycket mjölk så att det behövs mera kakor för att det ska bli lagomt... Det slutar att man springer flera mil från köket och soffan för att jämna ut!
Jobbigt!

* När man är sur på tex sina föräldrar och försöker verka allvarlig och seriös- men så kan man inte hålla sig och börjar skratta! All surhet försvinner och man tas inte seriöst! Skitjobbigt!

* När man har skämt ut sig, eller gjort någonting som man mår dåligt över och ligger och tänker på innan man ska somna... Det spelar ingen roll om det är småsaker, man får panik och allt blir större och större i huvudet! Usch! Till slut dör man hellre! Bland det värsta som finns!

* Att när man måste upp tidigt är man alldeles för trött, och när man har sovmorgon vaknar man oftast tidigt! Väldigt störande!

* När ens favoritserie tagit slut... Nä jag har inte släppt att jag inte längre kan följa Beverlyhillsfruarnas drama längre! Det var liksom höjdpunkten på en lång, jobbig skoldag! Trist som tusan!

* Beslutsångest- finns det en enda positiv sak med detta eller? Fasligt onödigt!

* När man har gått och lagt sig och inser att man har glömt något- typ borsta tänderna eller sätta alarm! Jobbigt!

* När man måste lämna någonting kul och när det roliga tar slut...
* Det är heller inte kul att kliva i vatten på golvet när man har nya strumpor, bara helt onödigt!
2012-02-23 ? 19:23:51

Mintelimint

Hej finisar!
Idag har varit som nästan vilken annan torsdag som helst. Prov gjordes och kändes inte så bra, jag satt och läste kemi och insåg hur spännande det är, kom hem och fikade, retade upp halva släkten för att lyckas få tag på ett par jeans i rätt storlek och nyss har jag duschat! Lite tv-tid och plugg väntar för ikväll. Ibland får man helt enkelt bita ihop.
Nu hoppas jag verkligen att jag får rätt storlek, herregud så som jag har ringt runt och försökt få tag på ett par!
2012-02-23 ? 15:58:09

Like the crazy friends-fan i am♥

2012-02-22 ? 21:53:24

Ai se eu te pego

Hemma från zumban och titta vad som väntar på mig nu!?
Mammas kompis lämnade kvar en macka, honungsvatten och H&M-katalogen!
Har ni saknat mina gamla webbkamerabilder? Jag tänkte väl det!
Gonatt!
2012-02-22 ? 16:47:10

Dagens citat: Aj min haj!

Heeeej!
Lugn, rolig och lite konstig skoldag idag, plugg och glassätande nu och zumba ikväll! Där har ni min dag- en typisk onsdag alltså! Puss & kram♥
Här skulle det kunna bjussas på en bild på mig när jag zumbar, men dels så har jag ingen personlig fotograf som fotar mig när jag vill, och om jag nu skulle ha det skulle jag ändå bespara er den synen!
2012-02-22 ? 16:45:00

Är ni också en glassgrävare?

När jag äter glass, speciellt B&J eller annan glass fullproppad med godsaker måste jag alltid gräva efter det goda först!
Det spelar ingen roll hur glamouröst och härligt det är att bara ta en sked, och sedan nästa... Utan att tänka på vad som hamnar på skeden!
Gräva efter det goda ska man göra! Sen när man är klart ser glassen ut som om jag skulle ha kört ner både en elvisp, mixer, borrmaskin och möjligtvis en liten grävling som grävt sig omkring i glassen- bara för att få fram godbitarna!
Gör ni också såhär?
2012-02-22 ? 15:13:00

H&M

Titta vilka finheter som kommer till H&M i vår!








2012-02-21 ? 18:59:51

Mormor & semlans dag!

Nä, efter i helgen vill jag inte ens tänka på semlor, men istället har mamma köpt Ben&Jerry´s till mig och broder eftersom att vi har passat Theo! Mums!

Världens finaste mormor fyller också år idag, på semeldagen och allt♥ Jag älskar dig, min allt för tokiga mormor!
Sen har jag också sökt sommarjobb idag, hoppas att en lite virrig, blyg och klantig tjej som jag lyckas få ett jobb!
Nu väntar tvn (normalt sätt skulle jag sitta och kolla på Real housewives of beverly hills nu...), och så ska jag såklart glassen ätas!
2012-02-20 ? 19:54:14

Nu ska det tittas film!

Vi har hittat massor av gamla videofilmer, jag vet inte vem som är gladast- jag eller Theo?
Så nu tvingar jag Theo att kolla med mig, lillefot, Lotta på bråkmakargatan och totte- älskar!
Dock är problemet att Theo vill se gnottarna, och inte jag. Sen ligger alla filmer i fel fodral också, så det är en liten utmaning att hitta rätt film- men vi ger inte upp!
We are in filmhimlen!
2012-02-20 ? 19:21:28

Monday today

Jag sitter med oboyglastet i högsta hugg, har nyss varit i en bubbla full av papper, formler, elektrolyser, spanskaord och annat skoljobb som det känns riktigt skönt att komma ur nu, för lite tv-tittande och vila!
Denna måndag är väl som alla andra, och som vanligt är höjdpunkten alla tv-program!
Dock har Real housewives of beverly hills tagit slut och jag är deprimerad... Min dagliga dos av drama kommer att sjunka och att youtuba hjälper inte eftersom att jag inte hittar något spännande!
Nä, istället kollar jag på The big bang theory, roligt det med!
Jag sörjer fortfarande att säsongen är slut!
2012-02-19 ? 21:43:13

Dear monki

2012-02-19 ? 19:18:31

Nu väntar filmmys med minsta lillebror♥

Och dessa filurer får stå för underhållningen! Puss!
2012-02-19 ? 16:30:57

♥Den här helgen har jag...

♥ Överkonsumerat oboy! Galet!
♥ För det mesta inte varit hemma, men ändå levt i min pyjamas!
♥ Ätit massor av massor! Godis, ostkrokar, popcorn, kiwi, clementiner, mat- ja allt! Och nu mår jag illa!
♥ Dansat och flamsat allt för många gånger till zumbalåten "Ai se eu te pego"- till och med på inne på willys!
♥ Varit tillsammans med vänner och trevlat mig!
♥ Åkt ett sjuhelvetes hemskt varv skidåkning- jag mådde så himlans illa av semlan, eller vad det nu var!
♥ Sovit massor!
♥ Typ varje timme undrat vilken dag det egentligen var, allt blev så virrigt när vi var ledig på fredagen!
♥ Surat lite över att tillsammansveckan är över, och att vi inte vann ;)
♥ Suttit och myst under farmor och farfars köksbänk, vid elementet! MYS!
♥ Laddat batterierna inför en ny skolvecka...
Nu hoppas jag på att den här veckan går fort men att den blir kul!
2012-02-19 ? 12:19:00

Supersöndag!

Söndag idag då! Mina planer för dagen är att mysa i sängen en stund till, hälsa på farfar&farmor, middag hos vänner och sen mysig söndagskväll! Lite plugg måste jag nog klämma in också, men annars blir det nog en supersöndag!♥
Igår hade jag också kul! Filmkväll, bus och lite snöbollskrig, sen var jag halvt död när jag kom hem! Hejsvejs!
2012-02-18 ? 16:53:16

ALDRIG IGEN, ALDRIG MER SEMLA...

Fy så illa jag mår! Åt en semla i morse (innan frukost) och sen åkte jag och mamma iväg till ÖSK för lite skidåkning, och fy vad jag mådde illa av semlan! Höll på att spy! Blä, uäck, aldrig mer! Sen åkte vi och handlade en massa frukt som jag ska mumsa på istället för socker och skit! Usch, nu förstår jag min vän Johanna som inte tycker om semlor- bläää!
Usch!
Mums!
2012-02-18 ? 12:20:47

Lovely lördag!


Gomorgon lördag! Igår var jag bara trött och sov massor, haha. En övernattning tar på krafterna (även om man sover mest av alla där), men idag är jag pigg och får se vad jag hittar på!
Nu ska jag sega mig en stund, det är så skönt med lördag! Pusspuss!
2012-02-17 ? 11:25:27

Sista tillsammansveckan♥

Hejsan!
Igår var helt underbart kul med massa dans och flams, zumba och övernattning hos Michelle!
Nu är jag hemma, har duschat, dricker oboy och försöker smälta att inte vi vann danstävlingen ;)
Men roligt var det verkligen!
Idag kommer jag troligtvis bara ta det lugnt hemma, laga middag och mysa, hoppas att alla har en fin dag♥
Igår svettades jag runt i denna, fy vad skönt med en långdusch nu! Puss♥
2012-02-15 ? 22:31:55

Choklad ska drickas med glädje

Det har fikats mackor på stan, zumbats och duschats, och nu ska jag dricka choklad och titta på lite tv när tevomanen mamma släpper tvn!
Och inte för att skryta eller så, men kolla hur min allahjärtansdag såg ut! + godis som då inte hade plockats fram!
En bra film på det också (water for elephants, har sett den några gånger men den tåls att ses flera)!
2012-02-15 ? 16:39:00

Me gusta

Ikat Waist BeltVintage Cherokee BackpackFP New Romantics Flower Child Tunic
Delhi Floral CrossbodyLaguna Coast PulloverCut-Out Grecian Leather Cuff
Ember Skye ToteReflection Circle DressBella Donna Dress
Ethnic Diamonds DressSierra Print BeltScalloped Hem Lace Short
Jag lovar att den dagen jag blir rik kommer jag enbart att shoppa från freepeople! Eller ja, inte enbart kanske, men jag kommer gå loss på allt möjligt! Så mycket fint!
Jag har också lovat mig själv att beställa därifrån om inte frakten är för hög, jippie!
2012-02-15 ? 16:13:17

Blablablä

Jag kom nyss hem från skolan och sitter och mumsar på mackor, smörgåsrån och andra gottigheter! Oboy bland annat, det gäller att trycka i sig så mycket man kan när det väl finns hemma hos oss, är en strategi som precis alla här hemma använder sig utav...
Jag har varit konstigt yr från och till idag, speciellt när jag vänder mig om? Konstigt!
Speciellt eftersom att jag inte sa något om det igår hos doktorn...
Doktormannen: Brukar du vara yr ofta?
Jag: Nääääääääääääeeee, någon gång ibland får jag blodsockerfall o nästan svimmar, och varje gång jag reser mig upp blir det svart så jag måste vänta en stund, men inte när så mycket annars inte!
Doktormannen: Okej...
Och vad händer då, dagen efter?
Jo jag är yr! Jag säger då det, nästa gång jag går till doktorn ska jag svara klart och tydligt "Ja" på allt! Hujedamig tänk om han hade frågat om jag hade cancer och tumörer och jag svarar nej, då hade de väl ploppat fram idag... Nä okej, men lite typiskt är det ju!
Tur att vi nästan bara har suttit ner idag!
Vi har lyssnat på en man som var blind och en tant som hade överlevt andra världskriget bland annat- STORT! Sen köpte jag en bok av henne också, som jag förhoppningsvis kommer att våga läsa!
Nu känner jag att jag bara babblar på, så här sätter jag punkt.
En helt osammanhängande bild!
2012-02-15 ? 15:59:00

Ser ni den underbara syskonkärleken?

Åh här hemma älskar vi varandra såå, och att klä julgranen tillsammans är heeeeeelt underbart!
Ser ni den fina kärleken mellan oss?
Nä... Inte jag heller! Men till mitt försvar är det alltid JAG som klär granen och bestämmer hur den ska se ut, och här är det en liten nisse som bara kommer och förstör!
2012-02-14 ? 16:08:00

Vintervärld!

Ute har vi nu en blandning av regn och snökaos som yrar omkring. Jag kan ju säga såhär, jag är glad att jag just nu sitter inne och myser i min onepiece, om ni förstår vad jag menar!
Dessutom ska familjen ha mys med gottigheter och film, får se hur mysigt det blir med fem olika viljor...
2012-02-14 ? 15:16:41

Alla♥dag

Hoppas att alla har en glad o fin alla hjärtans dag♥
Min dag började med läkarbesök, undersökning och blodprov. Hua! Det har jag aldrig gjort förut, så jag var ju inte direkt glad och lugn, men det gick bara bra! Sen fick jag en leksaksring som belöning också!
Sen snörade jag på mig skorna med järnsulor smala som pinnar och åkte lite skridskor, åkte hem och tog ett hett bad och nu sitter jag här! Värre kan man ha det!
Nu ska jag antigen fika (måste ju höja volymen i kroppen som försvann när jag tog blodprov, bara två rör, men ändå- det måste ju vara sisådär fem-sex kakor, minst?)
Puss♥
2012-02-13 ? 20:10:45

Fruktansvärd dag!

Jag har bara legat i sängen och sovit hela eftermiddagen, hade så himla ont i huvudet och mår fortfarande inte bra... Det är galet alltså! Nu ska jag kolla på familjen annorlunda och sen går jag nog och lägger mig igen! Usch det här är inte kul! Imorgon ska jag till doktorn och kolla upp det här, och förhoppningsvis blir det bättre på något sätt...
Sedan väntar skridskoåkning med varm choklad och kakor, haha!
2012-02-12 ? 18:44:00

Gammalt blir till nytt

Hittade den här som troligtvis har varit mammas gamla plånbok/necessär. Fin var den iallafall, har dock inte bestämt vad jag ska ha den till än... Men jag kommer väl på något! Puss!
2012-02-12 ? 15:50:10

Lovely sweets, delicious treats

Mumsligt värre!
2012-02-12 ? 13:39:34

Spetsade shorts!

MOTO Crochet Hotpants
Fina, fiiina jeansshorts från topshop! Jag tror nästan att jag ska försöka göra egna liknande, med ett par jeansshorts från H&M och lite spets! Om jag lyckas får ni se bilder senare! Puss!
2012-02-12 ? 13:33:47

En fin dag i februari♥

2012-02-12 ? 12:02:48

Lördagsledigt

Ja, som ni säkert märkte (eller inte...) så tog denna proffsbloggare en ledig dag igår, jag kände att det behövdes då jag har slitit såå mycket dag ut och dag in med den här bloggen! Men sen insåg jag att jag saknade alla mina miljoner läsare så nu är jag tillbaka!
Okej nu ska jag sluta låta så överkänd och proffsig! Men lördagen bara rullade på och var riktigt mysig!
Idag är mina planer inte större än så att jag ska städa rummet, läsa igenom no-kapitlet och äta middag med farmor & farfar! Har varit på snöprommis med Theo också :)
Nä nu ska jag ta mig an någon av planerna ovan, lutar åt städning!
Ha en fin söndag alla!
2012-02-10 ? 20:47:20

Hej från mig!

Har precis skickat iväg morsan på dans och hoppat ner i ett hett bad! Jordnötsringar, med choklad och ett kallt glas vatten! Vänner är på i bakgrunden och just nu är allt supermys!
Kollade nyss på Maria Montazami på Adam Live, härliga hon! Nu längtar jag verkligen till Svenska Hollywoodfruar♥
Ha en mysig fredagskväll alla!♥
2012-02-10 ? 19:43:28

TGIF

Nämen helloj!
Äntligen fredag! Eller äntligen o äntligen, veckorna går så fort så man hinner knappt sakna helgen innan den kommer! Inget fel med det dock!
Min eftermiddag har spenderats med Klara i vårat stökiga kök! Semlor har bakats och imorgon ska det göras affärer!
Men först väntar ett bad och myskväll här hemma, tack o lov för fredagar!
Mina favoriter från Maria Montazamis nya kollektion! Fiiina fransar! Vill ha!
2012-02-09 ? 21:21:07

MYS MYS MYS MYS MYYYYYYYYYYYS!

Någon som har någon aning om hur många gånger ordet "mys" har förekommit här inne? Haha
Nog för att mitt sockerintag drastiskt har ökat idag (hallå- nationella provet kräver minst en godispåse!) så myser jag nu och firar lite diskret med mig själv att den långa torsdagen är slut med en kopp varm choklad och varm macka med fetaost och soltorkade tomater! Slå det ni, om ni kan!
Och ja, jag är väl medveten om att orden "mys" och "ljus" har använts så många gånger här inne att det borde vara olagligt. Och ja igen, jag vet att bilder på en liten eldslåga inte direkt intresserar er!
Nu om ni ursäktar ska jag kolla på Stylisterna, Elsas mode och läsa Sofis mode!
2012-02-09 ? 20:15:31

Nationella skrivuppsats i svenska- check!

Hejsan fina!
Nationella uppsatsdel är nu avklarad, inte fullt så hemskt som jag trodde dock. Inte superdupermegasvårt och inte en enda ipren behövde jag knarka! Och då hade jag ändå suttit framför en stor ljus skärm i tre timmar!
Jag satt först och skrev första timmen, läste igenom femhundra gånger och åt godis den andra! Vad jag skrev om? Ja, vi ska väl inte gå in på detaljer, dels för att det inte är så intressant för er att läsa och dels för att jag inte fullt ut minns. Konstigt att en text som man har läst om och om igen bara kan lämna skallen!
Nä nu ska vi inte gå in på sånt, inte! Veckan är snart slut, imorgon har vi sovmorgon och helg är ju alltid helg- underbart!
Oklart vad jag försökte fota på denna bild- men här har ni! Mina avlånga skor, några hårstrånsspröt och inte så mycket mer än så!
2012-02-08 ? 22:26:55

Gonatt!

Jag har precis kollat på tv med familjen, inspirerats en smula av Sofis mode och mysit! Nu försöker jag peppa inför imorgon och nationella prov! Godis i massor och förhoppningsvis lite inspiration har jag med mig dit!
Gonatt!
2012-02-08 ? 15:37:54

Kan det möjligtvis vara?

Brist på magnesium?
  • Brist på magnesium gör att irritationströskeln blir lägre och man oroar sig lättare för saker och ting.
  • Begär efter choklad är vanligt vid magnesiumbrist.
  • Under perioder av stark stress kan man förlora hälften av sitt magnesiumlager.
  • Magnesium som kosttillskott är effektivt mot migrän och det har sannolikt också värde som tillägg vid mera muskulärt orskakad spänningshuvudvärk. Koffeinet i kaffe och vissa mediciner som intas mot huvudvärk verkar utdrivande på mineraler som magnesium och det kan tänkas ge upphov till onda cirklar. Stress ökar också utsöndringen av magnesium och om inte stressen bidrar till huvudvärk så orsakar nog huvudvärken i sig att man får en extra stressfaktor
  • Vanliga preparat som Treo och Alvedon kan orsaka huvudvärk om de används dag efter dag.
Jamen detta stämmer ju in- Oro? Jomen joho! Chokladsugen? JAA! Stress? Kan måhända... Ipren, alvedon osv varje dag? Ehm ja, nästan så!
Ja, detta känns ju riktigt himla bra! Det positiva är ju att jag kanske inte har andra problem som hjärntumörer, synskador, nackskada och så vidare! Vad jag vet, måste ändå gå och kolla...
2012-02-07 ? 21:56:17

Åh sommar!

BLUSAR & SKJORTOR - TRAFFIC PEOPLE / MODERN MILLIE MISS HAVERSAM TOP - NELLY.COM


Nelly  Shoes - Zina


ASOS Embossed Jeans Belt

Haha ett litet slarvigt ihopsatt collage, om jag skulle ha pengarna skulle jag köpa allt detta och strosa runt såhär i sommar! Blusen är finare på, sockersöt och härlig! Flätat eller lockigt hår och en glass i varje hand, haha- sommar!
2012-02-07 ? 18:58:45

En helt vanlig dag

Hej finaste!
Dagen har varit som vilken annan dag som helst, förutom nationella provet i svenska på morgonen...
Nu ligger jag i sängen och kollar på tv, vilar jag börjar bli riktigt less på det här med huvudvärken- nu har jag det verkligen varje dag!
Men imorgon väntar en lugn skoldag och sedan zumba, yey!
Nu ska jag kolla på tv ett tag till, puss!
2012-02-06 ? 20:05:22

Lolipop!

Just nu inväntar jag familjen annorlunda, utan så värst mycket entusiasm...
Imorgon har vi som sagt nationella prov, vilket jag inte känner mig så himla lockad till att ha, även om jag känner mig mycket lugnare än jag trodde att jag skulle göra.
Det känns rätt skönt att inte stressa, och förhoppningsvis går det bättre om man är fokuserad, lugn och bara gör sitt bästa! Det är ju det ändå man kan göra nu!
Babbel babbel, det går säkert bra, och gör det inte det så blir det bra ändå :)
Nu har familjen annorlunda redan börjat, tjolahopp!
2012-02-06 ? 18:35:00

Detaljer ifrån mitt rum!


2012-02-06 ? 17:35:36

Mysiga måndag!

Hej alla fina!
Jag har bara hunnit komma hem från en lång skoldag, slängt ihop kladdkakemuffins och "brytbröd" a la storsjöskolan, och hämtat lille Theo på dagis nyss innan jag satte mig vid datorn och såg att fina Anna som har bloggen annawii.blogg.se hade svarat på min kommentar i ett inlägg!
Kul! Inte bara att hon har svarat, utan att det är roligt att läsa bloggar när bloggarna tar sig tid att inte bara inspirera, utan också svara på kommentarer och lägga ner tid på att hitta fina svar!
Nu ska jag kolla runt på datorn en stund till, sen ska jag nog lägga mig och halvsova i soffan för att få bort huvudvärken... Längtar verkligen tills jag får gå och kolla upp varför jag har ont så ofta!
Imorgon har vi vårat första nationella prov, fy för prov! Men det positiva är ju att man inte kan göra någonting åt det nu, inte förbereda sig eller plugga på något, och det är ju skönt!
♥ Hörs sen!
2012-02-05 ? 20:01:06

Chocomania!

Hemmamys, vänneravsnitt efter vänneravsnitt, farmor & farfar-middag och en dusch är ungefär hur denna söndag har sett ut för mig! Nu sitter jag och luktar choklad- åh älskar dofter, haha! Nästa månad ska jag köpa mig ett stort ljus från Yankee candle, även om det kostar flera hundra! Fast ikeas och andra billigare luktar också gott så sånna ska jag också köpa!



Mina favoriter!
Hur som helst, en söndag precis som vanligt har jag haft, ska mysa i soffan och kolla på tv en stund nu!
Puss♥
2012-02-05 ? 15:06:00

Wanties!

ASOS Bright Aztec Backpack With Leather StrapsASOS Shirt With Mix Print And LaceASOS Pyramid Metal Tip Clutch
Band of Gypsies Dip Hem Top In Neon Mexican PrintASOS Punchout BackpackPaprika Zip Back Top In Mexican PrintZatchels Leather 14.5ASOS Bandana T-ShirtASOS Pyramid Metal Tip Clutch
Hela alltet kommer från asos.com och mina favoriter är ryggsäcken med broderi, den transparenta blusen och kuvertväskorna!
2012-02-05 ? 14:05:16

Hittade dessa på Linns blogg- Älskar!

2012-02-05 ? 13:33:00

Saker omtyckta av mig

Kanske inga större nyheter- Vännerboxen, datorn, monki, ansiktskräm från bodyshop (den och en fetare), bodylotion med doft av vanilj och äpple, mina fina spetsshorts från Bikbok, tofflor som värmer, foton och doftljus!
2012-02-05 ? 13:14:30

Hannas lunch!

Min favorit på PAUSE i stan är helt klart grillad panini med fetaost och soltorkade tomater, och idag var jag riktigt sugen på det, så jag gjorde en egen variant! Ser superäckligt ut med det var gott och jag åt upp dem på typ en minut! Glad Hanna!
2012-02-05 ? 12:09:47

Sweet sunday!

Gomorgon!
Jag har varit vaken sedan nio i morse tack vare min underbara familj som väcker mig, men har inte orkat kliva upp än... Istället har datorn fått underhålla mig!
Ute ser det så härligt ut! Kallt kanske, men med solsken♥ Får se om jag vågar mig ut sen, promenad kanske?
Ha en fin söndag!
2012-02-04 ? 19:16:57

Tonight`s gonna be a good night!

Hemmamys idag igen efter en dag med huvudvärk. Mamma startade också rensning av gamla kläder från när vi var små, så jag tog en trip down memory lane med gamla bebiskläder och ni kan ju gissa om apan Karlsson åter igen är en ny favorit, haha!
2012-02-04 ? 11:53:16

Konstiga saker jag har för mig

♥ När jag ska höja eller sänka ljudet på tvn måste jag alltid ha "jämna" siffror, typ
10, 20 osv, 7, 13 eller 19 skulle jag aldrig ha! Spelar ingen roll om just 19 har det perfekta ljudet,
det är inte jämnt!
♥ Jag måste alltid ha någonting vid nackstödet när jag reser/är på bio osv, tex halsduk eller kuddöverdrag, man vet aldrig vart lössen sitter och lurar!
♥ Ordet fredag innebär alltid, och jag menar verkligen alltid att jag bara måste köpa chips eller annan godsak!
Det är som en tvångstanke ska ni veta!
♥ Jag är inte beroende av iphones, facebook eller annat "normalt", jag är beroende av duschen,
kan icke sova gott om jag inte har duschat först (oftast)
♥ Jag vågar knappt ringa på telefonen för att jag är rädd för att slå fel nummer- det är sant!
Andra måste jämt kontrollera att jag har slagit in rätt nummer...
♥ För några år sedan var jag tvungen att kolla under sängen innan jag skulle somna, för jag var rädd att, och läs nu- Michael Jacksson skulle gömma sig där!
Alltså vad var det egentligen?! Jag hade drömt att han låg där och skrattade läskigt, och då var jag rädd att han skulle vara där! Jo visst, världens största kändis skulle gömma sig under en säng i lilla odensala! Tack och lov har min fobi försvunnit!
♥ För några år sedan var min största dröm att bli kaklare. Jag vet inte vad jag ska skriva om det, jag fattar inte att jag ville bli kaklare av alla olika yrken det finns! Varför just kaklare?
♥ Jag sitter här och skriver udda saker jag har för mig- vem gör sånt?
Nä, nu kommer jag inte på något mer, får se om listan fylls på!
Någon som har annan konsig sak för sig?
En dagens outfit kan jag såklart bjussa på! Inte för att jag har på mig det nu, menmen!
Pyjamaströja från Cubus och för stora pyjamasbyxor från Åhlens tantavdelning!
Nä nu borde jag få datorförbud så mycket konsigt jag skriver här!
2012-02-04 ? 11:29:40

Winterparadise!


Som ni ser blev det helt ändrade planer, eller ja, jag lämnade täcket och gick utanför huset för att fota och få lite luft, i typ två minuter innan jag frös och gick in igen, haha!
Ja ni ser ju att jag inte alls är speciellt bra på att fota, och att redigera i komplicerade program kan jag inte, men nu är jag less på alla webbkamera bilder!
Nä, chipsskålen och tvn väntar, hejsvejs!
2012-02-04 ? 10:41:10

To have ups you have to have downs too♥

Gomorgon!
Ute är det säkert sisådär -100°, skulle verkligen inte förvåna mig!
Därav har jag tagit beslutet att stanna inne under mitt varma täcke idag, om inget annat kul händer!
Ostkrokar har jag också, mums!
Nu ska jag kolla runt på bloggar och annat kul, kanske leka med kameran (har insett att den inte är så tråkig ändå ;) och mysa en stund!
Puss!
2012-02-04 ? 10:04:00

I min klädkammare...

2012-02-03 ? 22:50:02

Mysfredag♥


Tog både ett bad och testade chokladskrubben (super!), åt min efterlängtade semla och ligger nu och kollar på Vänner. Kollade lite på The voice med familjen men tända ljus, fredagsgott i form av choklad och vänner kändes mera lockande!
Sovmorgon är de enda planerna jag har imorgon, så vi får se vad som händer! Gonatt och kram på er!
2012-02-03 ? 22:24:02

Some new things!

1 Mintgrön stickad- Gina tricot 2 Väska- Monki 3 Blus- Monki 4&5 Jeansshorts H&M 6 Chokladprodukter- The body shop 7 Transparent klänning- Monki 8 Långkjol- Åhlens 11 Jeansskjorta- Gina tricot 12 Väska- Kappahl
2012-02-03 ? 18:14:34

Funny friday!

Hej alla♥
Nu är helgen här igen, skönt som tusan även om hela veckan har varit lugn!
Jag kom precis hem från stan med mamma och fick med mig ett par fina saker, jag visar sen!
Nu har jag lovat att fota med kameran oftare, och insätt att det är lättare än att tjorva med data-kameran, haha!
Ikväll vankas myskväll hemma med ostkrokar och choklad, kanske ett bad och bara ta det lugnt♥
Ett stycke Hanna-näsa!
2012-02-02 ? 21:03:42

Allt för min syster♥

Nu kryper jag ihop med en filt och kollar på film, allt för min syster. Vissa dagar är sämre än andra och idag känner jag inte alls för att göra någonting annat... Har dock inte släppt tanken på en perfekt fluffig söt semla, haha! Morgondagen börjar med sovmorgon och några få lektioner innan helgen är här! Veckan har gått så himla fort, men jag klagar inte!
Allt för dig lillebror♥
2012-02-02 ? 19:55:41

See life as a candy store♥

Jag känner att inspirationen inte finns, men ändå vill skriva någonting och jag orkar inte komma på någon snitsigt och kul att skriva!
Dagen idag var en lång torsdag men det gick fort trots det, planerade klassresan och hade vanliga lektioner, gick hem och hade en intressant diskussion om semlor med Astrid, kom hem och sedan dess har jag bara latat mig!
Fy jag har inte orkat något mer, fast jag skulle fortfarande kunna göra vad som helst för en semla! Jäkla semeljävel vill inte lämna mitt huvud!
Aja, jag vet knappt vad jag har skrivit nu, imorgon kanske jag är piggare, gladare och kanske blir det roligare läsning!♥
2012-02-01 ? 21:50:31

Vardagslyx makes the world go around!

Sitter och myser med en kopp varm choklad och en muffin! Kalla mig gärna onyttig, men sånt här är behövligt för att orka med vardagen! Kanske inte godsaker, men roliga småsaker i vardagen!
Dessutom har jag ont i halsen (Jag vet! Igeeeeeeen!) så varma drycker ska det vara!
Kom för ett tag sedan hem från zumban, där vi också hann ner på stan och knäppa mycket vackra kort på lilla torget och nu laddar jag för en lång torsdag! Har redan packat ner ipren i fickan!
Glad Hanna vardagsmyser!
2012-02-01 ? 15:06:16

Bakning pågår...

Tjolahopp!
Här kommer ett sånt där ogenomtänkt inlägg igen. Ett inlägg som är spontanare än spontanast, slarvigare än slarvigast och lite flamsigt sådär!
Jag sitter och njuter av att slicka skålen (äckligt tycker jag, men minns att jag älskade det när jag var mindre så nu gör jag det mest för minnena!) och dricker mjölk!
Jag slängde precis ihop muffins som nu godar sig i ugnen!
Sen har mina naglar blivit totalt förstörda, fy! Så på med nagelolja och in med händerna i plastpåsar är mitt tips om ni också lider av detta! Dock är nageloljan gammal och jag tänker ej erkänna när den gick ur datum, men hoppas att det funkar!
NU: Vilning framför tvn med händer i påsar!
SEN: Spanskaplugg, zumbaaaa och tidig kväll!
Hejsvejs!

Om

Min profilbild

Hanna