//www.hscripts.com --> ad>
2012-04-30 ? 01:30:40

All we need is summer ♥

Hela dagen har varit lugn och härlig! Timmar spenderades ute i solen, jag åt glass och hade shorts (kan ha varit en överdrift dock, då alla andra på ica hade jackor och långa varma byxor), kände lukten av grillat och bara njöt av dagen till fullo. Emmie och jag vandrade på ica, beställde hem mat och satt i solen och sällskapade en stund innan vi styrde kosan mot andra vänner där jag spenderade min kväll! Yrseln hänger såklart med dock, som en irriterande svans som man bara vill bli av med, men jag vill ändå inte låta den styra mitt liv!
Jag kom nyss hem, värmde upp mig i duschen och ska sova snart. Gonatt vänner♥
2012-04-29 ? 12:06:56

Sol ute!

Hejhej!
Gårdagens timmar passerade fort så jag hann aldrig uppdatera om mitt lilla halvtråkiga men härliga liv här i lilla östersund. Mamsen, lillebror och jag tog oss vatten över huvudet när vi bestämde att gå till lillänge en sväng, då Theo minst sagt var lugn och fin. Lite kaos här och där och flera timmar i butikerna resulterade iallafall i två par ballerinaskor, solglasögon och massa gott inför kvällen, som jag dock spenderade med några vänner istället för hemma.
Chokladfondue, som mer eller mindre har blivit tradition när vi träffas och har det mysigt, en skitläskig svimattack, prat och skratt hann vi med innan vi drog med oss cyklarna hem.
Sen idag började jag dagen med att drömma att jag träffande läkare från våra bästa år, som kunde hitta vad felet var med mig och sen skulle jag bli frisk! Fan vad jag var sur direkt när jag vaknade och insåg att så inte var fallet...
Nu är det mer eller mindre ett dagis här på Borrvägen 11, Theo och hans vänner lever rövare och nu ropas det på mig- gotta go!
Ute spenderar jag min dag iallafall!
2012-04-28 ? 11:06:57

Chipssmulor och irländsk julafton

Godmorgon!
Jag ligger i pyjamas, under täcket och myser framför datorn. Småätit lite chipssmulor och nötter från igår har jag också gjort. Gårdagen var riktigt rolig och spenderades med flera vänner, spelandes brännboll och irländsk julafton. Den sistnämda galen-leken kände jag dock för att hoppa, jag har ju nog med yrsel om man säger så... Men roligt hade vi, kallt var det och skratta gjorde vi!
2012-04-28 ? 11:00:56

I´ve missed you, dear friend!

Det har hänt!
Efter ett fåtal veckor (som dock känts långa!) utan mina älskade F.R.I.E.N.D.S, vänner, ja mitt liv när jag bara vill krypa upp i soffan eller sängen och mysa en stund, har jag nu börjat kolla igen. Okej, jag ska inte ljuga- jag har väl kollat på något avsnitt här och där, men beroendet svalnade för några veckor- och jag blev lite orolig där! Men nu har det kommit tillbaka och jag älskar serien mer än någonsin!
Tack och lov! Det känns som att jag tappade bort mig själv där borta, herregud tänk om jag hade blivit vilsen och börjat titta på andra avenyn eller någon hemsk vampyr serie! Nä, Vänner är det rätta för mig!
2012-04-27 ? 16:11:34

TGIF♥

Fredag idag!
Oh så härligt! Själv är jag rätt trött, både i kroppen och huvudet, men så blir det ju efter månader av yrsel antar jag... Men jag ska inte klaga nu, just nu är solen påväg fram igen efter några minuters regn- vilken bra start på helgen ♥
Jag och mamma min ska troligtvis åka till sundsvall i dagarna, annars har jag inte större planer. Som vanligt då! Men det tycker jag bara är skönt, just nu iallafall. Längtar efter klassresan, turkiet-resan och sommarlovet mer än någonsin även om det känns läskigt och lite tråkigt med nya tider i höst, men så är det!
2012-04-26 ? 16:54:27

En tråkig dag

Redan när jag hörde första alarmet i morse visste jag att jag inte skulle orka med en lång skoldag med massa lektioner, så det fick bli en hemmadag idag. Det tar verkligen på krafterna att vara yr hela tiden och idag var jag helt slut. Huvudvärk, trötthet, ont i kroppen och såklart yrsel gjorde kanske inte min dag så rolig, men jag har sovit och vilat mycket iallafall! Sen har jag kollat på tv, plockat undan på mitt rum, tagit en kort promenad och klivit på en glasbit. Jag har numera halva kroppen fylld med bamse-plåster.
Min kväll kommer att bestå av mys framför något bra program på datorn, vila lite till och beställa skorna! Jag vet att dom är väldigt opraktiska och kommer användas några få gånger, men nu vill jag inte tänka praktiskt för en gångs skull. Skorna är i mina ögon perfekta och får bli min belöning efter alla dessa år i skolan, så det blir de med virkad spets, ändå ♥
2012-04-26 ? 13:02:37

Såhär ser min dag ut...

2012-04-25 ? 16:58:23

Från ett sjukhus till ett annat...

Jag känner mig inte irriterad. Jag känner mig inte sur. Jag känner mig inte glad. Jag känner mig inte ledsen. Jag känner bara att efter dagens läkarbesök på sjukhuset är det rätt hopplöst att hitta vad felet är med mig! Jag skulle kunna skriva milslånga texter om hur jag känner, men just nu känner jag mig rätt tom.
Det var ju mindre kul...
Till något lite roligare- halva priset på hela Bikboks butik som gjorde att östersundsbor tryckte ihop sig inne i affären, brottades och kämpade för att hitta fina plagg till bra priser!
Jag fick med mig lite fina plagg, och förutom skorna plus klänningar har jag ett mindre köpstopp nu. Men det känns bra! Det finns viktigare saker, mina vänner!
Jag har ju precis kommit hem från sjukhuset och staden men hämtade upp en stackars ledsen lillebror som stog på gården "ensam" utan någon han kände, och höll på att börja grina ♥ Uscha lillefis!
Jag gillar dig tio ♥
Snart måste jag också dra fram böckerna inför muntliga NO-provet imorgon, sedan blir det middag och zumba!
Åh jag längtar tills att få krypa upp i soffan, i pyjamas, med hallon och mjölk i en skål och kolla på Greys Anatomy! Betydligt roligare att kolla på sjukhus än att vara på sjukhus!
2012-04-24 ? 19:20:10

Nu är det ju inte så att jag brukar vara svårövertalad...

... Men det här var ju verkligen inte svårt att motstå...

- Mamma, säg åt mig att jag inte behöver plugga något ikväll!
- Gör inte det! Ta det lugn!. Ha kul! Ät paj! Njut av livet!
2012-04-24 ? 19:03:01

Livet, det lunkar på

Ingenting är oförändrat. Jag är fortfarande yr och virrig, läxhögen som jag inte orkar med finns fortfarande kvar och mitt behov av vila och tv-mys är tröligtvis större än någonsin. Igår var ingen bra dag men idag har jag inte ramlat en endaste gång! Det förtjänas att celebrera tycker jag!
Jag har precis kastat in en hallonpaj i ugnen och bokade av mötet hos kiropraktorn eftersom att jag redan varit på två andra ställen plus skolsköterskan idag. Det blev lite mycket, så istället hade jag planer på att vila- vilket jag har gjort. Pluggat massor-vilket jag skulle vilja göra om till pluggat yttepytte. Och vila ytterligare lite- vilket jag absolut har gjort. Men så kan det gå ibland!
Någonting som piggar upp i denna tråkiga bubbla är att mamma och jag troligtvis ska beställa mina drömskor i dagarna!
Kommer bara användas ett fåtal gånger. Kommer att bli totalt söndersmutsade. Helt oanvändbara. Totalt opraktiska Men helt underbart perfekta!
Jag kommer sova med dom, så fina de är!
2012-04-22 ? 19:00:01

Det är något visst med mango

Efter någon timmes försök till att plugga kunde jag konstatera att min kropp inte klarar av det just nu. Jag orkar inte det, helt enkelt. Då fanns det faktiskt inte så mycket jag kunde göra åt saken, förutom att bara vila och må bättre... Sova bättre måste jag också försöka göra, för annars kommer det bara bli värre och värre!
Hur som, jag och Theo satte oss istället ute i solen en stund. Åh så härligt!
Mumsade i mig lite mango också, åh vad gott det är! Solen sken fint nästan hela tiden vi var ute, pappa startade grillen och Theo gick runt och sa "Vilken dag! Vilken hääääääärlig dag, nannis!" som en liten gubbe, Gulle ♥
Nästan som sommar, mig kunde man ha lurat mig iallafall. Om det inte vore för en liten, minimal snöhög i skuggan. Men den låtsades jag inte om.
2012-04-22 ? 13:06:47

Este fin de semana ♥

Jag tog mig samman efter mitt lilla utbrott och gick en
promenad bland snöflingorna som vinglade omkring i luften.
Handlade och lagade egen middag- enkel och god blev den!
Spenderade sedan lördagen tillsammans med mina små bröder.
Minsta brodern fick välja ut egna leksaker på leksaksaffären
och därifrån kom vi, svettiga och trötta med en nöjd Theo som
hade valt ut, kanske det fulaste i hela butiken.
Ja, ni ser ju!
Sen köpte jag en billig hårolja som troligtvis bara kommer att göra
mitt hår konstigt och fett. Men mina förhoppningar på denna
budget-olja är väl att mina smått blekta toppar blir mindre torra.
Sen kom några tjejer förbi, kollade lite på gamla, pinsamma
filmer och hade det fint en stund!
Bilder får ni inte se, haha!
Sen somnade jag sent och irriterad över min dåliga förmåga
att lyckas somna nu för tiden...
Idag tittade solen förbi. Jag tog sovmorgon och passade på att
byta ut den tråkiga vinder-peppande tavlan mot vårigare texter.
Hoppas att våren stannar nu då!
Sen har jag spenderat timmar i soffan
Kollat på våra bästa år på youtube och bokstavligen bott inne
i mitt rum.
Nu måste jag ta tag i lite plugg som måste göras inför den
kommande veckan. Vi hörs ♥
2012-04-21 ? 10:24:58

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn!


Foto: © UNICEF/Asselin

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn!

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Vi skulle gärna ta oss an uppdraget, men eftersom vi inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar vi nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra!

Vi är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder.För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Hjälp till! Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn?

För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin.

Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj. OBS! Superviktigt att pinga er blogg på twingly.com/ping så att den dyker upp i bloggflödet på kampanjbloggen och blir en del i kampanjen.

Bara genom att kopiera detta inlägg, posta det på din blogg och pinga din blogg på twigly så räddar du liv!

2012-04-20 ? 20:23:00

Nobody told me there´d be days like these

Mina planer för kvällen sprack troligtvis och istället har jag legat på golvet och gråtit medans Cajsa, i telefonen och min gamla slitna apa karlsson tröstade mig ♥ Just nu blev allt för mycket och jag känner mig helt... ja, vad kallar man det? Tom? Full på allt jobbigt? Jag vet inte, jag orkar inte tänka på det heller... Förlåt för tråkiga inlägg!
2012-04-19 ? 22:25:16

There are´nt any endings. Only new beginings♥ /Alice Horton on Days of our lives

Plus: Jag mår lite bättre. Känner mig lite bättre och gladare, myser framför Bröderna Reyes med tänt ljus och har ätit hallon och mjölk. Imorgon är det fredag ♥ Ställer om mitt morgonsalarm till en timme senare, sovmorgon imorgon! Bara några få veckor kvar till klassens resa till Göteborg och ytterligare några dagar tills familjen åker till Turkiet i två veckor. Plötsligt blev allt lite roligare!
Minus: Troligtvis är jag en utav dem som inte får något sommarjobb i år... Tråkigt men liiite hopp finns ändå kvar! Att vi snart slutar skolan, vill men vill inte!
2012-04-19 ? 16:57:53

Jag vill att ni ska veta att jag gör mitt bästa

Min vän Johanna ville att jag skulle uppdatera här inne, men det känns så himla tråkigt att skriva att jag mår dåligt, är yr, ramlar ihop, är trött, less, har massa läxor och helst av allt bara vill sova, inte somna utan sova!
Vilken dröm det skulle vara om skolan försvann bara för en stund, alla läxor försvann, alla krav försvann och jag kunde somna och sova bra, slippa vara yr och rädd... Åh!
ucdibwVJABÖHEv öehwfvhefviwdnvijefauvygehwjopx
- så känns det nu! Jag vill få ut allt och bara grina, faktiskt! Suck, bajs, skit, helvete, jävlar vad jag svär!
Just nu känner jag mig så himla otillräcklig så jag vet knappt vad jag ska göra. Jag orkar inte med skolan, jag orkar inte med alla läxor, jag orkar inte göra något hemma, jag orkar knappt vara en bra vän, jag orkar helt enkelt inte just nu...
Igår hade jag en riktig bad day och idag har det varit upp och ner, dumma sjukdom eller vad det nu är för fel på mig...
Tjohej!
2012-04-17 ? 19:31:26

Kloka björn och trötta jag

Idag är det tisdag!
Jag har befunnit i skolans lokaler utan att göra massa nytta. Idag är ingen bra dag vad gäller att få saker gjorda, lyckas med bra arbeten och känna mig nöjd med vad jag gör. Nej idag är ingen bra dag om man vill se det så, därför släpper jag alla läxor som hittills idag har förföljt mig och har istället en lugn kväll!
So:n vill inte bli bra, min engelskaredovisning är helt usel och jag orkar inte mer! Bra, då vet ni det då!
Istället ska jag hoppa in i duschen, fika och ha myskväll framför tvn ♥
2012-04-16 ? 21:35:52

lillafrookenjag=mysblogg

Det har varit en lång dag och jag varvar nu ner med någonting som jag har ätit varje kväll i flera veckor, hallon och mjölk ♥ Jag har även kokat te, brett några riskakor och tänt några ljus, den här stunden älskar jag, till skillnad från när man håller på att somna... Ha det fint!
2012-04-16 ? 00:25:42

You don´t have to learn how to control your thoughts, you just have to stop letting them control you

Jag tänkte bara säga gonatt ♥
Jag kommer troligtvis inte somna på ett bra tag, ligger och är yr igen och är väldigt irriterad på mig själv som klagar över det. Det finns verkligen värre saker, men som sagt, jag är väldigt less på det...
Den här stunden brukar jag älska. När man är så trött så man ligger och nästan halvsover, kanske kollar på något på datan och bara myser. Nu hatar jag det! Yrsel är usch!
Men jag har iallafall mått mycket bättre på lovet! Inte helt bra jämt, och jag är nästan alltid yr, hiss/åka tåg-yr ungefär. Ibland sämre och ibland bättre. Men jag har inte haft många gånger då jag har blivit jätteyr och nästan ramlat ihop iallafall!
Hoppas att det håller i sig även när skolan börjar, men jag ska inte försöka vara för positiv för det var jag efter storhogna-helgen då jag trodde att allt skulle bli superbra och sen ramlade jag ihop mer än tidigare, när skolan började igen.
Men såklart att jag måste tänka lite positivt, men det är fan inte lätt när man har mått sådär i flera flera veckor och det bara blir värre, förutom nu då.
Alltså jag vet inte, det är så svårt att skriva och förklara hur jag känner när jag inte vet själv. Mest för att jag blir så irriterad på mig själv, och för att jag inte vill att andra ska behöva "ta hand" om mig. Jag vill bara strunta i det och säga "Äh, det är inte så farligt" men det funkar ju inte så nu...
Sen suger det också att ingen riktigt förstår vad jag babblar om, även om jag inte vill att någon annan ska må dåligt, men det är svårt att må på ett visst sätt utan att andra förstår...
Förlåt att jag skriver långt, babbligt och tråkigt, men såhär är det just nu, gonatt ♥
Åh vad jag vill vara liten igen ♥ Och åh vad jag älskar mig fina mormor ♥
2012-04-15 ? 20:53:09

Fruktsallad

På detta vis avrundar jag mitt mysiga påsklov. Som ett sätt att väga upp för alla onyttigheter som avnjutits den senaste veckan. Nu är ni allt avundsjuka vaa?
Okej, jag ska inte ljuga, under den härliga fruktblandningen med mango och hallon gömmer sig några kulor vaniljglass också. Men gud så gott med frukt, ändå! Ärligt är detta godare än en påse chips eller rejäl godispåse. Jo, jag ljuger inte, det är sant!
Nu ska jag mysa och ta det lugnt (som vanligt då...) så mycket jag bara kan!
Puss!
2012-04-15 ? 13:36:00

Den sista lovdagen

Ni får ha tålamod med mig nu, ni som läser. Idag är jag nämligen upptagen med såvär nödiga som onödiga saker. För det mesta krama ur det sista av lovet genom att ta det lugnt (i solen!), tyvärr plugga en liten del fast jag inte borde, men ändå borde, och sen ska jag få hjälp med min risbuske till hår. Det blir nog en fin dag, idag också, trots allt. ♥
2012-04-15 ? 00:41:50

Good friends are like stars- you can´t always see them but you know they´re always there

Det blev en lyckad myskväll tillsammans med Johanna & Emmie då vi lagade middag- pastasallad, vitlöksbröd och chokladpudding, mums! Pratade, skrattade och senare kom Linnea förbi och då tittade vi på en riktigt härlig feel good-film. Mys ♥
Nu tänkte jag gå och lägga mig men ska först duscha och sen vet jag inte... Nu är jag jobbigt yr igen och då hatar jag att ligga ner och försöka sova! Det känns som att jag faller bakåt, åt sidorna och tappar kontrollen trots att jag ligger ner... Ja, som ni kanske förstår så mår jag kanske inte helt bra än... Nä, nu orkar jag inte skriva mer, gonatt ♥
2012-04-14 ? 16:16:58

I mina shoppingpåsar från igår...

... Hittar man, förutom bikinin, två vita t-shirts. En vit, enkel från monki och en med marinblått tryck, från Bikbok. Båda blir fina både nu och mest i sommar!
Sen köpte jag inte allt för mycket igår, men lyckades göra av med rätt mycket pengar ändå. Sen var shoppingen kanske lite otippad när det gäller mig, men lite variation är ju bara kul!
Monki- 80:- och Bikbok- 199:-
2012-04-14 ? 16:04:41

I denna vill jag sola, bada och njuta av värmen!

I en av mina shoppingpåsar från igår gömmer sig denna bikini från H&M. 129:- för överdelen och 79:- för nederdelen om jag inte minns helt fel. Lite otippat att jag köpte svart, men det kändes som att det behövdes eftersom att jag har en sådan konstig blandning av bikinis, och ingen som är speciellt neutral.
Rätt storlek nu också, innan har jag jämt lyckas köpa för stor nederdel! Haha
Men nu när jag har svart kan jag ju köpa en mönstrad, fin överdel och blanda lite så svart blev bra.
2012-04-14 ? 14:45:35

It was like one of those things you think is never gonna happen, and then it does, and it is everything you want it to be! /Ross

Jag vaknade sent men glad ändå, kollade ut och såg sol. En repris av torsdagen i shorts och linne kändes rätt lockande så jag hoppade i sommarkläderna och satte mig en halv minut ute i solen innan den gick i moln och det blev kallt. Jahapp, nu sitter jag i samma tunna kläder plus en tjock filt, ingen sommarvärme nu inte!
Jaja, idag tänker jag mysa och ta det lugnt, njuta av lovet kan man kanske kalla det, eftersom att det lider mot sitt slut. Ikväll får vi se vad som händer, men hoppas på något kul!
Nu ska jag istället för att sitta och njuta i solen, ta en chokladbit. Puss ♥
2012-04-14 ? 02:17:10

En fin dag förtjänar en fin rubrik ♥

Jag startade dagen klockan 6 i morse och har, förutom en snabb nap i tio minuter på tåget, inte sovit alls idag! Så jag är med andra ord otroligt trött just nu, men det värsta är att jag är hemskt yr! Fyfyfyfyfyfyfy nu finns det värre ord jag skulle vilja skriva här...
Iallafall hoppade jag och min vän Alex på tåget till sundsvall där dagen spenderades, mycket trevligt!
Vi klarade bussarna, tågen och allt där i mellan mycket bra också! Lunchade på Ikea vid elva och blev proppmätt för hela dagen, shoppade upp halva ikeas chipshylla, införskaffade lite små enkla plagg som ska få ta plats i min sommargarderob och satt ute i stan på fontänen och mumsade godis en stund ♥
Sen ikväll har jag trevlat mig med några vänner, det var skratt, tv och chokladfundue med i bilden- kan inte bli annat än bra mysigt!
Just nu borde och vill jag egentligen sova, men är för yr och då är det bara obehagligt...
Men det har iallafall varit en fin dag ♥ Gonatt!
2012-04-12 ? 22:40:23

It always seems impossible until it´s done ♥

Jag började dagen med några timmar ute i solen, med bara shorts, linne och ett kallt glas juice. Gud så härligt!
Sen har jag mest tagit det lugnt, som vanligt. Gått en promenad med Emmie, tog nyss en skönt, varmt bad och just nu sitter jag och mamma och försöker planera inför min och Alexs Sundsvallsresa imorgon.
Japp, jag ska till Sundsvall ändå! Tjohoo!
Lite shopping, god mat, skoj och stress eftersom att vi ska gå från tågstationen till stan, köpa bussbiljetter, hoppa på rätt buss och hoppa av i Birsta, shoppa och äta, hoppa på ny buss till stan, hoppa av i stan, köpa mat till tåget, ta oss till tåget i tid och hitta rätt tåg, vagn och plats! Och allt detta på ca 6 timmar, pjuh!
Jag hoppas att Alex är duktig på detta för det är inte jag!
Förhoppningsvis går det bra, jag har ju ritat en karta som kan hjälpa oss ;) Nä men det här ska gå bra!
Och kul ska det bli också, men nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon! Puss ♥
2012-04-12 ? 11:53:36

Just like those summertimes

Hallå! Nu är det ju sommar!
Ut i solen, folket! Själv sitter jag på bron med ett glas juice och myser. Riktigt trevligt måste jag säga!
2012-04-11 ? 22:09:02

En riktigt blä-dag

Idag har jag en riktig trött-ont i huvudet-surdag! Är less och irriterad, har hemsk huvudvärk och börjar bli förkyld, toppen! Dessutom verkar det inte bli någon sundsvallsresa, om jag inte åker dit över dagen själv... Suck!
Aja, nu är jag bara sur och gnällig så en dusch, lite tv-mys och vila kan nog vara på sin plats. Puss!
2012-04-11 ? 15:28:04

Movies from the past that makes me happy

Jag har nu intagit soffläge och kollar på gamla filmer från förr.
Efter bara några minuter in i filmen kan jag konstatera följande. Att det en vuxen säger till en liten bebis är för det mesta "Jaaaa! Ja-aa, tiiiiiitta, heeeeeeej, ja heeeeeeeej, jaaa-aaaaaa!"
Att mina föräldrar visst har varit rätt unga ändå. Även mormor, morfar, farmor & farfar såg lite yngre ut, mindre gråa hår sådär. Modet på den tiden var väl sisådär och kameran som mer liknar en svart tegelsten med knappar var tydligen väldigt svårt att hantera. "Vart är zooomen då, Lena? Hjälp nu! Hur stänger man av?! Oj, nu blinkar det här! Hallå?!" Haha

Ja, här har vi alltså jag som bebis, pappa som gör något konstigt? Och min fina mormor som gosar med mig 
2012-04-11 ? 13:11:52

This day will never happen again!

Gomorgon!
Jag multitaskar med papper i näsan eftersom att jag blöder näsblod, äter hallon och plattar håret.
Idag tänkte jag minsann kliva upp tidigt, vilket i min lov-värld blev kring halv elva, rätt bra gjort av mig ändå!
Vi får se vad denna dag har att erbjuda, troligtvis bara massa hemmamys och flams, men det funkar väl det också! Hejsvejs!
2012-04-11 ? 00:00:19

Men ååååååååååååååh ♥

Har ni sett så fina spetsshorts?! Modellen, färgen, mönstret, ja allt är perfekt!

Vem som levererar dessa fina? H&M conscious collection såklart!

249 kr kostar dem, och det priset plus lite kämpande för att få tag i ett par är de värda!

2012-04-10 ? 18:32:42

Här har ni min dag!

Köpte mig en fin plånbok från monki- 80 kronor
Kastade ihop en seg kaka med hallon för att muta mor och far till en sundsvallstripp.
Kastade fram lite ljus, tallrikar och rester som ett försök till att bjussa familjen på middag, också ett försök för att muta. Till sist gjorde jag och lillebror ett sista försök med en teckning, vem kan inte stå emot en tvåårings teckning liksom?!
2012-04-10 ? 13:14:49

Tisdag morgon

Heeeej 
Jag tänkte bara säga hej lite snabbt för snart tar jag bussen in till stan och sen vidare till ett litet möte, vilket jag egentligen inte vill men antagligen måste testa och se om jag mår bättre av det eller inte...
Sen vill jag nog kolla runt lite på stan och troligtvis måste jag inhandla en ny plånbok då min är liten, sliten och i en riktigt ful färg! Haha, nu vet ni det! Nä, bussen går snart och jag måste springa, puss 

Vill ha våååååååååår!
2012-04-09 ? 23:26:14

love me or hate me- i´m still gonna shine ♥

Denna dag har gått i ett skulle jag kanske kunna skriva, om jag nu visste vad det egentligen betydde. Jag måste bli bättre på ordspråk och sånt. Dagen har iallafall spenderats med en fin vän, fikat, skrattat och kollat igenom gamla filmer har vi gjort, och nu sitter jag här, väldigt trött och sugen på en riktigt lat och mysig kväll! Jag har nyss pratat i telefonen en stund och sen funderat på hurvida jag ska ta mig till sundsvall- staden som har mitt hjärta! Haha! Älskar att vara där verkligen, men just nu ser mina planer rätt mörka ut. Men det kan ju ändras! I värsta fall hoppar jag på tåget själv och försöker ta mig fram inne i staden. Tänk er, Hanna utforskar sundsvall- helt själv!

Nä. En sundsvallstripp skulle ju sitta fint detta lov, det håller jag fast vid! Nu ska jag mysa framför tvn i min mormors gamla kofta 

Ha en finfin kväll!




2012-04-09 ? 13:21:20

Efter påskens bravader

Gårdagen spenderade jag hemma i sovkoma och sedan packade familjen ihop sig och åkte till några vänner för påskmiddag. Sedan klockan tolv inatt kunde man hitta min familj promenerandes hem från Torvalla, i kylan. Det var verkligen inte min idé! Jag kan ju säga så att jag inte var det gladaste. Men tröttast, surast och kallast, det var jag!
Idag har jag bara sovit och pluggat en milignutt, skittråkigt och nästan olagligt, jag vet! Ont i halsen har jag nu efter helvetespromenden inatt, men nu måste jag hoppa ur min mormors gamla myskofta och ta på mig något dugligt för dagen. Alexandra kommer över om ett tag och det ska ju bli trevligt!
Toppen!
Himlans trevligt ska det bli, hahahahahahahah! Skrattar ni? Nähe...
2012-04-07 ? 22:00:10

Min påskafton i bilder

Jomenvisst! Det fick bli jag som offrade mig för påskfridens skull, och svirade om till en påskkärringutstyrsel tillsammans med lillebror. Och jomenvisst igen! Det fick bli jag som fick ansvara för efterrätten!
Den ser inte mycket ut för världen, men smakade helt okej! Kladdkaka med hallongrädde och extra hallon är det, om ni inte skulle se det.
Nu ska jag gå och ta en kaka, för det får man när det är påsk. Och vilken annan dag som helst också för den delen.
Sen ska jag göra ett ordentlig hemma-spa med ansiktsmask, peeling, långdusch, hårinpackning, bodylotion, nagelfix med nagelmaskinen som annars bara samlar damm, nageloljan som också bara samlar damm, nagellack och sånt strunt! En lugn och fin påskafton blev det ändå. Glad påsk, igen!
2012-04-07 ? 15:58:43

Lace

Här är det fina spetslinnet jag köpte i veckan 
Johanna hade köpt ett, vilket jag inte visste när jag såg det, men jag var tvungen att köpa det ändå! Såå fint!
På bilden är också ett par jeans, köpte ljusa nu till våren! Det andra paret jag köpte fick bli helsvarta, enkla och fina!
Bikbok 199 :-
2012-04-07 ? 15:34:13

Påskafton

Glad påsk alla 
Lilla kärringen sover, så inga bilder på honom som påskkärring blev det än, men lika glada är vi ändå!
Farmor & farfar kommer på påskmiddag och det lutar mot att jag ska stå för efterrätten även denna gång, men då får jag sno på för ena gästen är redan här (farfar tjuvstartade och tog en promenad utan farmor, hit) 
2012-04-07 ? 13:26:36

GLAD PÅSK

Idag tänker jag äta massor av godis, njuta av påsken och eventuellt klä ut lillebror till påskkärring. En låång sovmorgon har jag redan tagit och nu ligger hela syskonskaran i min säng och kör sten- sax- påse, haha!
Ha en fin påskafton 

2012-04-06 ? 12:15:43

Families are like fudge- Sweet but with a few nuts

Det blev en riktigt mysig hemmakväll med familjen samlad igår, och det är jag inte ledsen för. Vi drog fram stenålderskamerad med tillhörande kassettband och tittade på film från när vi var lite mindre, lite pipigare i rösten och lite smått galna! Vi skrattade och skrattade, pinsamt, roligt, konstigt och skitkul var det verkligen!
Jag och Filip var ju helt knäppa när vi var små 
Just nu har jag nyss vaknat, jag var i behov av lång sovmorgon, även om det har blivit många av dem den senaste tiden... Mitt lov är rätt tomt när det gäller planering, men jag och kusin försökte iallafall få med min familj till Sundsvall. Men nej, det blev inte så mycket verkstad av det snacket, kan man ju säga.
Får se om det blir en tripp dit över dagen eller så, ett lov måste innehålla minst en dags sundsvallstripp för mig!
Nu ska jag antagligen äta lite frulle och mysa på en stund, ikväll är det påskmiddag som står på schemat!
2012-04-05 ? 20:03:47

Sometimes on the way to the dream, you get lost and find a better one

Lite som ett blandat påskägg har min dag varit idag. Med choklad, surisar, söta och salta karameller. Gott och äckligt, men mest gott.
Jag startade dagen med att inte alls känna mig glad och peppad. Tog därför sovmorgon och kom senare till skolan, men det är jag glad för. Då kunde jag ju vara pigg till det sista påskracet för min och min klass del. Tråkigt att det var sista, men kul ändå!
Likt agent 007 hoppade 9b i skjortor och kavajer och drog med sig pistoler, vandrade runt i skolan och levde oss in. Vi vann inte utklädnaden i år, men racet- det vann vi! Stort! Bra 9b, bra jobbat!
Senare hoppade jag på bussen in till staden för att möta upp mor. Två par jeans fick bli dagens shopping då jag verkligen är i behov av det. Även lite hud- och hårprodukter slank med. Mumsade på McDonalds innan vi åkte vidare för storhandling och besök hos farmor & farfar! Nu sitter jag mätt i magen efter hemmagjord pizza som avnjöts med familjen som sällskap. Fin dag!
Ikväll får vi se vad som händer, påskpuss 

2012-04-04 ? 21:54:43

never give up on someone that you can´t go a day without thinking about

Är hemkommen från dagens zumba-pass, har druckit lite oboy (passar på när det finns!) och lagt fram en drös med kläder inför imorgon. Då förvandlas alla klasser på storsjöskolan till allt annat än skoltrötta elever, klär ut sig och fjantar på! Kul tycker jag!
Sen väntat ett lugnt, skönt, roligt, härligt, efterlängtat, behövligt, viktigt, underbart och skojigt påsklov ♥ Åh!

Annars har dagen varit lugn och kort, lite yr men inte alls så farligt! Efter skolan blev det även lite mini-shopping, ett fiiint spetslinne från bikbok, visar sen!
Nu ska jag läsa lite bloggar, uppdatera mig på den fronten så att säga. Sen ska jag sova. Imorgon är en stor dag, och klassen måste vinna!
SMILE
2012-04-03 ? 22:39:25

WHEN I AM SAD I SHALL EAT CHOCOLATE AND SING HAPPY SONGS

Gonatt från mig 
Kollar på våra bästa år men ska sova nu, imorgon går jag på skolan men tar det himlans lugnt!
2012-04-03 ? 12:46:24

LIVE FOR LOVE

I morse när mitt alarm tjöt insåg jag direkt att jag inte skulle orka med någon skola idag. Igår somnade jag sent, och helt ärligt har jag känt mig trött och less väldigt länge nu...
Så istället stannade jag hemma och har sovit ändra fram till nu! Såå skönt, fast med jobbiga drömmar som förstörde lite...
Aja, just nu ligger jag kvar i sängen och kollar på gårdagens våra bästa år ifrån USA, och vet ni? Jag har inte kollat på vänner, på över en vecka!? Jag vet inte vad det är som har hänt, men jag tror tametusan att det är för att jag är sjuk och väntar tills jag mår bättre så att jag kan kolla, haha!
Nu ska jag äta frukost med mamma och sen måste jag gå på mitt utvecklingssamtal också. Annars är det vila vila vila vila och tyvärr lite plugg som jag måste göra klart, men jag tror att jag kör en lugn och lat pluggning och skiter i betygen just idag...
2012-04-02 ? 22:36:46

Är det okej att hata världen, bara för en liten stund?

Här kommer ett så kallat gnäll-inlägg!
Nu är jag hemma från flera timmar på sjukan, efter lite småtester och annat kan läkarna nu konstatera, precis som vi alltid har trott, att det inte är något allvarligt fel, och att det inte finns något som de kan göra!
Att det är något fel är ju självklart. Att ramla ihop och få panik tillhör nog inte de flesta personers vardag direkt. Men att de inte kunde göra så mycket var ju bajs! När läkaren sa "Ibland kan man inte lista ut vad felet är, utan man får leva med det" ville jag bara dö!
Åh nu är jag deprimerad och känner att jag borde vara med i ett avsnitt av House, kanske dom kan lista ut felet?
Blä!
Jag borde vara glad, lov, påsk, påskrejs och skoj med klassen, men nu känner jag mig bara less igen... Skit också!
2012-04-02 ? 17:10:06

Läkarbesök- nästa!

Heej!
Sitter och äter pannkaka och är nervös inför läkarbesöket!
Usch, fy, blä! Helst av allt skulle jag bara bli mirakulöst frisk, bara sådär! Men i den verkliga världen (som jag fortfarande har lite svårt för, glatt, fint och härligt hela tiden låter bättre!) behöver man trots allt besöka läkare, sitta på akuten i flera timmar och sen genomgå läskiga undersökningar! Huu!
Önska mig lycka till, eller hur man nu kallar det! Ni kan väl iallafall hoppas att jag inte dör?
Puss
2012-04-01 ? 23:17:09

Live in the moment and and make it so beautiful that it will be worth remembering!

Jag har så himla fina vänner! Inte bara snälla, fina, glada och underbara, men de hjälper mig när jag mår dåligt och det är jag väldigt tacksam och glad förNi ska bara veta det! Det är det inte alla som gör, fångar mig när jag ramlar, hjälper mig, håller min hand och fötter, haha! Ni är allt för bra!
Jag ville bara säga det!
2012-04-01 ? 22:45:52

Choklad och skodrömmar?

Hejsan
Jag har nyss proppad i mig choklad och babblat på med mamma om allt som händer. Imorgon blir det antingen akuten eller en annan akuttid... Åh jag vill inte!
Aja, jag vill verkligen få bort det här, så det är väl bara att bita ihop...
Sen försöker jag också övertala mamma att beställa ett par Jeffrey Campbell´s! Hehe det går ju lite sisådär men helt omöjligt verkar det ju inte! Eller jo...
Jag tror att de allra flesta vill ha ett par, fiina är dom! Ska jag vara ärlig har jag inte varit sådär jättesugen på ett par förrän nyss, även om jag har tyckt att de är superfina! Men när jag såg dom med spets ville jag jättegärna ha ett par!
Jag har liksom bara tyckt att de är fina men att jag aldrig skulle kunna gå i ett par för jag är så klumpig! Jag klarar inte ens av vanliga platta skor!
Dessa tycker jag iallafall är finast, men men... Är man klumpig och fattig, och speciellt om man är vinglig och yr får man helt enkelt strunta i fina, höga klackar...
Oj, nu blev det suddigt! Dom två första är ju enklare och fina, så dom skulle ju vara mer användbara! Men dom med spets blev jag kär i Äh jag får väl sitta och sy fast spets på mina vinterkängor, haha!
2012-04-01 ? 16:54:21

En söndag lik de flesta

Kall promenad med Emmie och Wilja, letande efter den perfekta klänningen och skorna, barnvakning, mys och eventuellt lite plugg- en himla mix, så ser min söndag ut!
2012-04-01 ? 13:15:01

Homemade stuff is the best- so dont buy your happiness, make it!

Hej hej
Jag tog en mini-orkarinteblogga-paus i helgen. Jag orkade inte helt enkelt, jag ramlade ihop igen och måste verkligen åka och kolla upp vad det är för fel, troligtvis imorgon!
I helgen har jag bara tagit det lugnt och vilat, sovit, varit med vänner och förstört en kväll för dem, som är så snälla och hjälper mig
Jag har nyss vaknat, jag veeeeet! Klockan halv tolv vaknade jag, typ... Och planerna för idag är lika få som vanligt, ytterst lite plugg och hemmamys blir det nog, men eftersom att någon tjuvåt mina chips igår måste jag hämnas på den också! Och komma på ett roligt 1-april skämt!
Nu väntar brunch, puss!
Lillplutt och jag

Om

Min profilbild

Hanna