//www.hscripts.com --> ad>
2014-05-16 ? 23:05:17

Jag köpte mig ett par hängselshorts.

 
För ett någon månad sedan insåg jag att jag hade gått och tittat på dessa flera gånger utan att tänka på ett köp. Men så plötsligt bara hände det och hem hade jag med mig dessa i en kasse. Känner mig lite som ett barn i dom och längtar allra mest till att ha dom barbent i sommar!!
2014-05-11 ? 22:10:30

Känner lite såhär över denna helg.

 
 
Eftersom att den här helgen inte alls har varit något att hurra för avrundar jag den nu med lite grönsaker & dipp (istället för inställda middagsplaner) och längtar till morgondagens akupunktur så mycket att jag nästan har lust att trycka in några synålar hemma på mig själv, hehe. Men skämt o sido så höppas jag på lite huvudvärksfria och gladare dagar efter morgondagen. Det ska nog bli bra det, ska ni se. 
2014-05-10 ? 20:42:41

Om någon hade några frågor.

Beskriv dom senaste dagarna med tre ord!

Sängliggande. förkyld och datoröveranvändande.

 

Vad sysslade du med igårkväll?

Då cyklade jag in på bio en sväng, kom hem, åt en skål chips, läste en halv Kittybok och tittade på serier till klockan 2.

 

När vaknade du imorse?
Först vid nio. Sen vid tio. Sen vid elva. Hade kunnat sova till tolv men bestämde mig för att inte vara sån idag.

 

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Vad är klockan? Aha då kan jag sova mer.

 

Säg det godaste du har ätit idag!

Riesenkolor sen gårdagen fick bli dagens frukost!

 

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?

Jag har redan beskrivit hur otroligt mycket jag vill ha salt&vinägerchips för Johanna så det blir mitt slutgiltiga svar. Hela jag bråkar just nu med mig själv över om jag borde springa iväg till ica eller inte.. Håller er upptaderad om hur den diskussionen slutar. 

 

Vad har du på dig just nu? 

PYJAMAS all day long. Och flätor. En av anledningarna till att jag inte orkar bege mig mot affären.

 

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?

Då satt jag i soffan i Sundsvall och fipplade på mobilen samtidigt som vi firade morbror skulle jag tro.

 

När fotade något senast, och vad?

En väldigt fin bild på mig själv, på snapchat om det nu gills. Annars minns jag inte.

 

Vilket uttryck använder du lite för ofta? URK

 

Vad har du gjort lite för ofta den senaste tiden?

Alltså jag har KOLLAT OM varenda avsnitt av Berg & Metlzer i amerika sägert sex gånger nu, det bara blev så att jag behövde det och nu har jag lärt mig vad dom säger. Lite som Vänner fast mindre extremt.

  

Vilket är ditt vanligaste vardagsproblem?

Sötsug i väntan på bussen efter skolan. Det har blivit för många påsar lidth´s chokladägg den senaste tiden om jag ska vara ärlig. 

 

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad nuddar du då?

Min rödrandiga toffel.

 

Vilken är din största skräck?

Att någon jag bryr mig om skulle dö/bli sjuk eller att jag skulle bli paranoid, eventuellt att folk skulle TRO det och inte tro på vad jag säger. Värsta mardrömmen i mitt liv.

 

Vem är den mest kända människa du talat med? 

Nämen det vet jag inte. TALAT MED? Ja jag & Cajsa träffade Nanne grönvall och Shirley clamp när vi var små, pratade ju lite med dom och fastnade i Shirleys halsband.

 

Vad gör du när du är ledsen? 

Gråter massor, duschar oftast för länge och sen låtstas jag som att jag är glad och startar någon serie som jag vet att jag gillar.


Har du någon gång slagit någon? 

Ja en gång när jag var tre och min lillebror ett puttade jag ner honom för trappan. Inte med mening men endå.

2014-05-06 ? 21:07:00

Drakfrukt och pepino är inte så himla gott ändå.


 
Nämen hej!
Just för stunden sker det inte mycket i mitt liv då jag har bäddat ner mig under duntäcket med huvudvärk, en skål yoghurt och ser om alla avsnitt av Berg&Meltzer i Amerika och drömmer mig bort en sväng. Orka denna huvudvärk varje dag igen liksom...
Något lite roligare var somsagt den lilla trippen till sundsvall i helgen då det stog överraskningsfirande för morbror på schemat och inkluderade även två tårtbak och ett ikeabesök med bland annat mormor min. Gosi. På bilderna ser ni all mat vi åt på lördagen och jag skulle absolut testa på varenda konstig frukt på fatena även om alla utom typ en smakade urk. Jaja tur att man överlever.
Satt sen jag i bilen på söndagen, med näven i chipspåsen och datorn i knäet när lite tantmiddag med Maggan, Majvor & Maud bokades in vilket var en mycket trevlig avundning på den lilla helgen. Tack&bock.
2014-05-02 ? 00:33:38

En förträfflig dag.

Det är första maj idag! Maj och nästan sommar alltså. Alltså hörrni åå.
 
 
Gårdagskvällen innehöll iallafall egen sushi-middag hemma hos Moa, lite majbrasa i stan och sen slumrade vi en stund hemma hos Ellen. Valborg behöver inte vara så mycket mer än gomiddag och brasa med vänner ju.
 
Sen idag besöktes jag av trollungen Cajsa som ville nostalgitrippa runt i våra hemtrakter en sväng, se på Våra bästa år, klättra i våran egenbyggda koja (♥) och så blev vi båda sugna på en repris av min och Emmies ceasarsallad i veckan så det kokade vi ihop. Snickelisnackade och skrattade som alltid med den underbara människan.
 
Sen kom farmor & farfar förbi för fika och pyssel, och nu ska jag snart bege mig för lite kvällsmys med några amigos och sen laddar jag upp för ännu en goshelg i Sundsvall. 

Om

Min profilbild

Hanna