//www.hscripts.com --> ad>
2014-10-20 ? 20:29:04

VI ÅKER IMORGON!!!

 
2014-10-19 ? 13:10:56

Kan verkligen inte förstå att om några dagar är jag i Kenya, i AFRIKA.

 
2014-10-15 ? 23:38:00

18 år och lite till.

Man kan ju undra varför jag insisterar på att då och då försöka få ner allt i svarta bokstäver här på datan. Men vissa stunder vill man bara minnas, även om hur omöjligt det än är att få ner känslor i en ganska tom och händelselös blogg så vill jag försöka. För vissa saker får man bara inte glömma.
 
Att fylla arton. Som jag skrev så blev jag firad på det absolut bästa möjliga sätt dagen efter. Och självaste födelsedagen var fin den med. Det var en torsdag och jag blev väckt tidigt på morgonen med en stor korg av fina presenter.
 
Senare fick jag smyga iväg från skolan tidigare för att möta mamma uppe på spakliniken där vi hade varsina behandlingar inbokade. Jag valde 50 minuters helkroppsmassage med olja och sen beställde vi lunch, bastade i ångbastu, hoppade i bubbelpoolen på terassen och somnade sen i en varsin solstol. Bestämde mig där och då för att jag vill fylla 18 flera gånger. Och jag brukar inte ens gilla mina födelsedagar.
 
Sen plockade pappa & Theo upp oss för att handla middag innan farmor & farfar kom förbi för lite middag. Jag valde sushi men vi köpte även thaimat och jag åt av precis allt. Sen plockades nutella och glass fram till efterrätt. Och som efterrätt nummer 2 smög jag upp på mitt rum och åt av min födelsedagsbakelse som Moa bakat ihop. Så himla mysig dag.  
 
Dagen efter var hela familjen hos Sjödins på middag och här ville minsann allihopa fota oss innan vi, vad jag trodde, skulle springa till bussen. Inte kunde jag väl veta vilken himla överraskning som var planerad ♥
Sen blev resten av helgen ett himla stort myskalas med släktingar, middagar och övernattningar. Bäst och alldeles för lycklig.
2014-10-14 ? 12:52:47

Nutellacheesecake. Kan vara det godaste i hela världen.

Jag vill fylla arton och fira det för evigt, så mycket kul som hände och så gott som jag åt då. Bland annat improviserade jag ihop en nutellacheesecake.
 
Mixa digestivekex, en klick smör och en klick nutella, och täck en form med det gojset.
 
Blanda sen 400 gram philadelphia med 500 gram nutella. Smakar himmel förövrigt.
 
Vispa lite grädde och vänd i. 
 
Frys in med lite smulor på toppen. Ta ut cirkus 20-30 minuter innan den ska ätas så blir den perfekt!
 
Till dom stackars jävlarna som inte tål nutella (</3) fick det bli vanliga minicheesecakes. Gott ändå.
2014-10-06 ? 23:03:39

Har aldrig varit med om något så fint.

I fredags hände allt detta och jag har ingen aning om vart jag ska börja eller hur jag ska skriva för att någonsin kunna förklara min chock, förvåning, lycka, överraskning och kärlek åt dessa människor som planerat allt detta. 
Jag blev kidnappad i en bil och efter cirkus en halvtimme styrdes jag in hit. 
Hemma hos mig!
Där mina bästa vänner hade samlats och överraskat mig! Kan inte förstå.
Fick en sån chock att jag grät och kan gråta igen nu bara av att tänka på det. Dom hade fixat alla mina favoriter och god dricka som jag fick samtidigt som jag hulkade och skrattade om vartannat. 
Så overkligt lycklig.
HUR HIMLA UNDERBARA KAN MÄNNISKOR VARA??? 
Åt och åt. Ser ni dom små flaggorna i mina favoritmackor? Dom hade ellen gjort, och sitter nu i en ram som jag tänker spara förevigt ♥♥♥
Vill aldrig glömma hur himla lycklig jag var då, och kommer aldrig göra det heller. Att plocka bort ögonbindeln och se så många av mina allra bästa vänner sjungandes i MITT hem som dom har pyntat och fixat i för min skull. Hur har dom burit sig åt??? Detta hade jag aldrig kunnat föreställa mig och det hugger liksom i hjärtat av chock och lycka varje gång jag tänker på dom. Att dom har gjort allt detta och smygit runt och planerat ♥♥♥ Det går inte att förstå. 
2014-10-01 ? 22:10:01

Bara några timmar kvar.

Jag tänkte bara skriva några sista raderna som sjuttonåring här inne, för alldeles snart ska jag sova och sen vakna upp som arton, 18, VUXEN!? Det trodde jag aldrig om mig.
 

Om

Min profilbild

Hanna