//www.hscripts.com --> ad>
2014-02-28 ? 15:31:45

Lite läskigt faktiskt.

Den här veckan innehöll verkligen inte alls mycket intressant så allt som faktiskt har fastnat på bild är min frukostpaj med tillhörande honungsvatten a la mormor. Och det säger ju ganska mycket om min fartfyllda vecka ändå. Meeeen nu är det lov och det finns ingenting min hjärna och min värkande trötta kropp behöver mer! Men jag är lite rädd, för jag måste hålla mig helt från ipren i två veckor, för att avvänja mig och jag har ingen aning om hur det kommer gå. Men efter fem besök på akupunktur har det börjat hjälpa och jag börjar tro att den här veckan kanske går att klara av ändå. Dessutom åker familjen till sundsvall i slutet av veckan och ni vet ju att jag älskar det där. 
Nu däremot har jag parkerat mig på en säng med en nystartad serie, varm choklad och parma-mackor ooooch även det vet ni ju hur mycket jag älskar så vi kan väl enas om att detta lov kommer bli rätt härligt ändå. 
 
2014-02-22 ? 12:26:38

Mest grått, vitt & svart men ändå

 
 
 
När snön fortfarande inte slutar falla får man inhandla lite varmare plagg än sommarkläderna nedan. Så här är några kläder som blivit mina den senaste tiden. Men jag längtar ändå efter färg och blommigt. Det kan jag inte rå för.
2014-02-22 ? 03:41:06

Våönskningar

När man har sovit bort över tre av dagens timmar när den enda lektionen för dagen vart inställt blir man väldigt väldigt pigg klockan fyra på natten, trots timmar av serier och chokladätande med vänner, så därför söker jag runt på vår och sommarkläder. Vill så himla gärna ha byxdressarna ovanför (finare på) och dom där nedrans byxorna i sommar. Nu ska jag koka te och hämta kakor från köket. Hoppas jag somnar någon gång inatt.
2014-02-16 ? 20:27:31

Men ibland bara orkar man ju inte.

 
Trots att jag inte alls har sysslat med någonting alls i princip denna helg, förutom lite mysmiddag, hjälpt till på barngympa, promenerat och sovit mitt på dagarna så är jag helt slut och livlös hela tiden och orkar på riktigt ingenting. Orkar inte att det är skola imorgon, orkar inte att jag inte kan bestämma mig om vilka kurser jag ska läsa nästa år, orkar inte att jag har huvudvärk och orkar inte att jag har ätit upp ett halvt paket kanelbullar på några timmar. Orkar inte heller att jag är en centimeter från att gå ner till köket och mixa ihop chokladbollssmet. Positiviteten bara flödar från Hanna idag. 
2014-02-14 ? 19:06:00

Åh livet.

Årets potentiella mest deprimerande dag är här och hittills har jag faktiskt hanterat den ganska bra (har inte fulgråtit eller kolapsat osv). Klapp på axeln, Hanna.
Har istället haft några spanskalektioner, fantiserat om framtidsdrömmar, klickar frenetiskt in på monkis hemsida eftersom att jag inbillat mig att de kommer få ett exakt par av byxor som jag vill ha, inhandlat frejabulle och smaskat choklad på sängen. Egentligen finns det inte mycket att förtälja om denna dag så vi kör en liten lista istället. 
 

Berätta om planerna i helgen!
Behöver en stor mängd sömn precis som alltid så sova ska jag göra. Ska också gömma en gotte-skål under täcket och äta i pyjamas och se på serier, kanske syssla med lite träning, ha fira artonårings-middag med tillhörande mys och tvätta mina sminkborstar typ, haha. Bäst av allt är att jag i princip är plugglös!

 

Skulle du kalla dig själv en muntergök?

Visst, ibland så. När huvudet och humöret är med!

 

Ditt favvodjur:

APA.

 

När grät du senast?

Hmm.. Det händer ju rätt ofta åt rätt mycket i rätt många situationer. Senast var nog i början av veckan. Lite extra tungt var allt just då.

 

Något du tycker är roligt!
Jag kan ju skratta åt allt men älskar jättetråkiga saker som blir kul när man är trött. 

 

Vad tänker du ofta på?
Om pingviner har knän?, kanske borde jag köpa lite choklad?, vad gör jag med mitt liv? och vad är det för fel på mig? tänker också mycket på att jag verkligen vill sova väldigt ofta. och idag har jag tänkt lite extra mycket på hur man går tillväga för att åka till afrika och volontärjobba (dröm!)

 

3 viktiga saker för dig!

- att livet och allt känns bra och sånt ni vet (vänner och familj inkluderat!!)

- att få sova så mycket jag vill. blir grinig annars.

- att skratta

 

Din ocharmigaste egenskap:

Jag kan bli rätt gnällig/klaga på onödigheter medans jag håller tyst om icke onödigheter som är jobbiga. frågar ni min familj är jag också väldigt långsur haha.

 

Din charmigaste egenskap:
Alltså jag älskar verkligen apor och ibland får jag bara en sån himla rusch av apkärlek, som nu, att jag måste skriva det. Men egenskap, hmm. Kluring den... Men jag är rätt bra på att sova ju. Och få ruscher av lycka då och då, mest åt konstiga vardagssaker som choklad eller serier. Åh jag är så förutsägbar!! 

2014-02-11 ? 18:00:00

Grattis grattis grattis till dajj på 18-årsdagen ♥

Världens bästa du!
Jag minns knappt hur länge jag har känt dig och jag har fortfarande inte listat ut hur du orkar med mig. 
Världens bästa 18-årsdag förtjänar du och hoppas att våran lilla överraskning gjorde dig glad!
Stora lilla Johanna ♥
 
2014-02-08 ? 22:28:00

Jag behöver en bortaweekend

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sätt mig på ett plan vart som helst bara. Helst en solsemester eller en mysresa i en ny stad. 
2014-02-08 ? 17:57:51

Så är det helg igen och här sitter jag.

Oj vad min fredag kändes lång och konstig på något vis, trots att jag inte gjorde mer än avverkade några timmars spanska, handlade och lagade lite middagsmat, åt upp en chokladkaka, sprang lite intervaller i snön, mumsade chips på maggen, besökte Linneas pojkrum en sväng och slukade sen en halv nutellaburk. I den stunden lovade jag mig själv att aldrig äta nutella eller någon form av choklad igen, tills jag vaknade upp på morgonen efter en jätteknäpp (!!) och verklig dröm och skopade åt mig ännu en sked. Sånt som man får göra på lördagar ju. 
Nu har jag flyttat upp på mina föräldrars king size bed och gör ingenting vettigt alls i fettigt hår och nersölad masan (=pyjamas för er som inte kan mitt språk som ettåring). Jag ORKAR verkligen inget annat pga mitt lilla djävulshuvud och får då och då ett litet utbrott på livet, läkare, tabletter och att allt står så stilla och därför ska jag nu beställa upp lite ostkrokar och gos från mitt troll. 
 
Osammanhängade bild från mellanlandningen i danmark, på vägen till budapest. Alltså... allt jag ville var att stoppa in fingrarna eller tungan och bara äta, men man får ju hindra sig lite ibland.
2014-02-06 ? 18:04:00

Pantalones

 
 
Åh vad jag vil ha dessa i sommar. Ååå.
(Bilder från google och josefinhey.blogg.se)
2014-02-06 ? 17:05:17

Göra lite allt möjligt-vecka

Gosbror&jag. Åå ni anar inte hur himlavärdlsmycket jag älskar honom. 
 
 
Den här veckan har ju på riktigt susat förbi förhimla fort och den är också den vecka som tralalala - jag har varit eller gjort mig själv plugglös och pluggfri, den karamellen hörrni har jag njutit gott av. Jag spenderar därför min lilla tid och drömmer om vår och byxor (visar sen, vill ha ett par som jag inte hittar någonstans), sover efter skolan, skulle kunna döda för en nutellapizza right from lilla budapest, gråter till serieslut som blev fel fast jag egentligen vet att det är mer än bara det, kliver motvilligt upp ur sängen och surar tills jag får återvända till den, gav mig ut på en faktiskt härlig springrunda igen, hälsar på farmor&farfar en sväng, planerar klädbeställning och läser för många bloggar. I tisdags vandrade jag in på akupunktur och styrde yrsligt näsan mot  skridskobanan för att åka några vinkliga varv, och idag bestämde några av oss tjejer för att äta lunchbuffe på samurai, o ja... inte mycket mer än så händer och guuuu va skönt ändå.
Nu ska jag äta flingor och senare bege mig ut på en liten promenix tror jag. Gött.
2014-02-02 ? 18:18:29

På helgen gömmer jag mig i sängen

Under gårdagskvällen samlades gamla godingar för att fira två nyblivna 18-åringar (GRATULERAR!!), äta gomiddag och skratta åt helt konstiga och ologiska men underbara saker. Ja jösses vad himla gosigt som den lördagen slutade, som tidigare bara innehöll precis samma som denna dag har gjort, dvs pyjamasmys i sängen på pricken hela dagen och jag skulle inte vilja vara någon annanstans i världen. Jag har inte gjort någonting, gör fortfarande ingenting och så kommer resten av dagen troligtvis fortsätta. Läser lite bloggar, ser inte helt oväntat på serieavsnitt efter avsnitt, planerar klädinköp, kollar på tumblr och dricker tekoppar med ostkrokar till. Någon dag i framtiden kanske jag kan skriva att tjohopp vad livet leker, men idag är det mer en stillsam liten dans än en fartfylld karusell och åååå det är ju det enda jag orkar med för tillfället så jag stannar nog här under täcket ändå.
 
2014-02-02 ? 10:24:00

Dom syns kanske inte men dom kostade bara tjugo kronor.

 
 
 
Byxorna som ni bara kan ana på bilderna är både för stora, väldigt breda och lite konstiga men för en tjugolapp hittade jag dom på monki strax innan julafton och då kunde jag inte låta bli att köpa dom. Så kan jag ha dom till min blus och fladdra runt bäst jag vill. Trevligt. Och nej, jag klär inte av mig på bilden. Blusen är ibland lite för fladdrig för mitt eget bästa kan man säga.

Om

Min profilbild

Hanna