//www.hscripts.com --> ad>
2014-01-30 ? 21:14:00

En snodd torsdaglista från Cajsaaa

Något som gjorde dig glad igår?

Igår var det onsdag och jag testade på akupunktur för första gången vilket var en trevlig upplevelse. Sen köpte jag som alla andra dagar denna vecka (nästan) lite choklad och trallade hem från bussen för att äta upp. Då var jag ju ganska glad antar jag.

 

Humör just nu?

Jodå jag är glad men den där huvudvärken slipper jag inte. snarare tvärt om och det är jag väl inte det minsta glad över. Ska sova när jag är klar med den här.

 

Vad gjorde du klockan åtta på morgonen?
Satt på bussen påväg mot skola, och närmare bestämt biologiprov. inte roligare än så.

Vad gjorde du för femton minuter sedan?
Då stod jag i duschen i ungefär en halvtimme, efter en gosmiddag i stan med Emmie, Johanna & Ellen. 

Vad gör dig glad just nu?
Helglängtan, choklad (alltid), mysiga kvällar, mina för bra vänner, bra serier att dyka ner i, kramar, nybäddad säng och vantar som man inte fryser av. Säger mest det sista för att jag frös ihjäl utan mina vantar i morse och har liksom inte återhämtat mig.
 
Bästa glassmaken?
Eh. det mesta som inte är bigpack med rosa och grönt. men jag gillar apelsin och chokladglass med nnnnutella jättemycket. 
 
Sover du tungt?
Mycket olika. Tungt och gott när jag sover bra, annars ligger jag ofta vaken och tänker, gnuggar huvudvärken mot kudden och vaknar lätt.

Drömmer du mardrömmar?
Nej det gör jag inte alls särskilt ofta.

Hur många kuddar sover du med?
Två kuddar, en apa och en stor filt bredvid/under/runt huvudet. Det är så jag föredrar det.

Snarkar du?
Det gör jag inte nej.

Favoritkläder?
Kluring. Min svarta kjol från budapest gillar jag så mycket och ångrar att jag inte köpte vit också för den hade varit så fin i sommar. Gillar också polosarna och kanske någon blus. Behöver dock en garderobsuppdatering fortast möjligt!

Hur vädret är hos dig just nu?
Det är KALLT.

Vad var det senaste du åt?
En stor himla brakmiddag i stan som först bestod av barnmenyns korv & pommes, men eftersom att mina bordskamrater valde lite mer exotiska rätter åt jag det ena och det andra av dom också. och tre skålar efterrätt på det. jajamen ni läste rätt.

Vilket mål på dagen tycker du bäst om?
Kvällsmystilltugg framför serier som man somnar till.
 
Favoritgodis?
Det börjar på c och slutar på hoklad. och parmaskinka men godis är väl att ta i.

Höger-eller vänsterhänt?
Jag vinkar, skriver och skakar hand med höger. vänster hänger bara på.

Stjärntecken?
Våg.

Vad längtar du efter mest just nu?
Jag vet inte. Att vara riktigt riktigt riktigt glad och bara veta vad jag ska göra med mitt liv.
2014-01-27 ? 21:44:25

Jodå jag tris i kjol.

 
Hoppsan! Såhär såg jag ut för några dagar sedan. Och även om den där blåa kavalen mest hänger på sin galge tycker jag om den rätt mycket ändå. 
2014-01-27 ? 10:28:09

Godmorgon vecka 5.

Det är måndag morgon och jag dricker hemmapressad apelsinjuice. Jajamensan det gör jag och gott var det verkligen. Nu ska jag fixa och trixa innan jag ska springa till bussen. Hur kan man känna sig såhär ovanligt pigg en måndag?
 
2014-01-24 ? 17:34:09

Jag håller mig hemma.

 
Idag ligger jag gömd hemma och tar igen nattsömn, äter muffins, dricker te och ser på film. Det var så behövligt så. Och alldeles alldeles nyss fick jag sällskap när han kröp upp här och somnade. Han borde nog inte sova än men är för söt för att väcka ju.
2014-01-22 ? 19:01:05

Och jag hoppas att jag är på väg tillbaka.

Allt är inte så himla lätt. Inte när veckorna fylls av prov och inte när man tror att man nästan ska gå under av huvudvärk och sömnbrist så att man gråter på natten. Men nu är det en smula bättre (vilket kommer förstöras för att jag ens vågade säga så) och jag har både sovit en stund, bakat för första gången på hur länge som helst, med minibror som medkock såklart, krypit ner i min nya pyjamas (eller nya pyjamasbyxor, jag snor mest åt mig min broders tröjor som pyjamas nu för tiden) och fått en tid för akupunktur nästa vecka. Jag sörplade lite varm choklad, påbörjade en ny bra bok och ja... Jag kanske kan våga hoppas att den här veckan slutar bättre än förra gjorde. 
 
2014-01-15 ? 21:06:00

Därför.

Därför att jag för tillfället har så himla mycket huvudvärk, spänningar och början till yrsel (inte inte inte igen, kan börja gråta nu...) och inte orkar annat än sova, skola och typ sova lite till. Därför är det så tomt här inne men jag hoppas att allt ändras snart igen så att både jag och lillafrooken vaknar till liv igen. För idag och igår och dagarna innan var inga bra dagar.
2014-01-11 ? 16:07:20

Pannkakslördag.

 
Att klicka in på mailen och se den röda texten "Ingen spanska fredag!", vilket innebar ledigt, när torsdagen var som allra jobbigast. Alltså det kan man nästan börja gråta över och jag började genast fantisera om en lång mysig fredag med tidig morgon, promenad, go-frukost och en helt ledig dag. Istället blev det en sova till tolv, äta lite ost och en kaka ur kylen och sen ligga i sängen ofixad i min brors tröja och vara uttråkad hela dagen-dag. Jag fick till och med värk i benen av att ligga still för länge. Och det mest aktiva jag åstadkom var en dusch och läsa tumblr-citat om att fånga dagen. Men det fick bli en annan dag det tänkte jag. Men tydligen inte idag, för idag har jag sysslat med exakt samma sysslor som gårdagen, plus en god pannkaksfrukost då.
2014-01-06 ? 23:58:02

Gonatt ni.

 
 
 
 
2014-01-06 ? 00:35:48

Lite gott och mera läskigt.

 
Här om dagen kom min kusin & moster förbi på en kort visit och för att festa till det lite extra hittade mamma ett gammalt fondue-set som vi tänkte testa, vilket var otroligt gott men minst lika riskabelt och läskigt då elden var lite svårkontrollerad. Sen åt vi gino, glass, köpte nattkorv och hade spelkväll till halv fem på morgonen. Så mysigt så. Idag däremot har jag haft pyjamasdag och inte gjort ett endaste dugg mer än att lämna sängen några få gånger för middag och fika. Jag vill aldrig att lovet ska ta slut.
2014-01-02 ? 03:02:09

2013

I januari.
 
I februari.
 
 
I mars.
 
I april.
 
 
I maj.
 
I juni.
 
I juli.
 
I augusti.
 
I september.
 
I oktober.
 
I november.
 
I december.

Om

Min profilbild

Hanna