//www.hscripts.com --> ad>
2013-11-26 ? 19:08:00

Förkylningen som jag inte visste att jag hade.

 
Om man vaknar hela natten av att kroppen värker, halsen svider och huvudet dunkar är det för mig ett tecken att jag borde ha en behövlig stanna hemma från skolan-dag för att bli frisk från förkylningen som jag inte visste att jag hade. Kanske får jag skylla mig själv som vandrade en lång och kall promenad igårkväll, men jag har därför bara sovit och sovit hela dagen idag i hopp om att kurera mig en aning. Och sen fixade jag ihop middagen här ovanför. Så efter den där varma chokladen kan jag iallafall prata.
2013-11-24 ? 22:41:36

Jag orkar inte men jag måste orka.

 
Jag skulle ha studerat kemiska bindningar, kvantfysik och engelskaverb men jag har haft en sådan fartfylld helg och sysslat med att äta kanelbullar och kardemummabullar, ätit huvudvärkstabletter, sovit mitt på dagen, somnat framför 1Dday, gett mig ut på springrundor, stökat ner mitt rum och aldrig lämnat min pyjamas eller socialiserat mig på något vis. Och så har jag börjat på min julklapps och december - önskelista också ♥♥♥♥♥ Så i värsta fall improviserar jag med julklappar på veckans kemiprov. 
2013-11-20 ? 21:35:40

Det är jag som går runt och saknar något jag aldrig haft.

Jag var mörk i måndags.
 
Jag sitter på sängen och tittar på serier, bloggar och klipp på allt möjligt. När man inte orkar med sitt egna är det så himla skönt att dyka ned i någon annans vardag. Annars funkar mörka sprinturer (endast, jag hatar att springa på dagen), att hälsa på farmor och farfar en sväng eller att vara barnvakt till korven som mest bara somnar på golvet och häller ut mina handkrämer. Sen ska jag sova för det känns som att det är det enda jag vill göra nu för tiden. Bara sova. Så hoppas jag att jag vaknar upp utan huvudvärk och huvudspöken nästa dag.
2013-11-18 ? 16:49:26

Lite frustrerat.

Ni vet den där känslan VAD HÅLLER JAG PÅ MED OCH VEM ÄR JAG OCH VAD ÄR MENINGEN MED LIVET OCH VARFÖR ÄR ALLT SÅ KONSTIG OCH VARFÖR ÄR JAG SÅ KONSTIG? Den har jag för tillfället. Mellan tråkiga lektioner, när jag inte kan somna om mitt i natten, när det fikas på caféer, på en urartad fest, i ett stökigt rum, eller mitt i ett fyraårskalas, på ett helt uppochnedvänt dygn och sådär. Den där känslan följer liksom med. Men annars är det väl bra. För igår sysslade jag med sovmorgon, mysfika, träning och seriemaraton, sånt som jag blir glad av. Och idag klev jag upp tidigt för att springa bort från mig själv och äta det här till frukost. Nu däremot har jag precis kommit hem från skolan och eftersom att jag har huvudvärk tänkte jag bara mysa framför serier trots att jag har annat jag borde göra.
 
2013-11-10 ? 20:28:33

Hälsningar från mig.

Jag har funnit kärleken för Vänner igen. Jag blir såhär ibland. Nostalgisk och mysig. Det liksom hör till. Jag gosar lite extra med min gamla gamla gosedjursapa, äter samma sorts havregrynsgröt som när jag var liten och sover upp och ner i sängen, bara för att jag kan göra det om jag vill. Sen äter jag ostkrokar till frukost, firar min fyraåriga lillis, dippar grönsaker och springer en mil bara för att jag känner för det. Lite för rädd, lite för mörkt och lite för nära att bajsa på mig när en bil körde efter mig. Nu tänkte jag se på skräckfilm ensam. Något fel är det ju på mig, absolut.
 
2013-11-06 ? 21:58:00

Så var höstlovet slut.

 
Och jag snoozar för länge, dricker för mycket och för hett te för att vakna till, fryser och gör det jag hatar mest av allt i världen (nästan), att gäspa på busshållplatsen. Sedan vandras det runt i skolans korridorer innan dagens slut och jag nästan springer hem från bussen, dunsar i sängen, läser läxor som aldrig förr, springer en sväng i regnet och gömmer sen ansiktet i kudden igen. Repetera fem gånger så har ni min vecka. 
2013-11-04 ? 21:46:00

Sånt som är livet

 
- alltså nog för att jag har mest skavsår i hela vida världen, men nu har det gått över styr. först på hälarna, under hälarna, bredvid tårna, på lilltårna, mellan fisktårna och nu på stortårna OCH mitt under foten! först trodde jag att foten skojade med mig men det gjorde den ju inte alls. och det spelar ingen roll vad jag gör och hur mycket jag tejpar med hemmagjorda plåster. eller köper nya skor. eller har fotspa med mig själv. dom hittar mig alltid ändå, blåsorna.
 
- ibland får jag bara tankar som jag måste skriva upp, vilket oftast är mitt i natten. jag hittade nyss denna och jag antar att det här en sådan. 
"i min frqmtids lägenher ska jag,,, mat-parma, grekisk, hakkon, te o honun"    ? 
 
- jag kom precis på att jag har ett paket popcorn på toaletten, och har haft det i flera ÅR. Av någon speciell anledning, och det är ju inte så att jag någonsin kommer äta dom nu... men jag kan ju inte bara slänga dom?? vad gör jag? 
 
- min mest elaka historia i livet är troligtvis när jag blev arg på min farfar när vi var i stugan. jag blev så arg att jag och min lillebror (ålder runt 5 och 3) rev ner alla teckningar som vi hade ritat och gett till farfar, och som han sedan hade satt upp på väggen (♥ älskade farfar). Sen sprang vi ut och tejpade upp dem i våran träkoja, som farfar dessutom byggt till mig. åå stackars farfar. och varför jag blev så rasande arg undrar ni? jo han gav mig ahlgrens bilar-godis och jag tyckte inte om dom lika mycket som annat godis. men jag åt ändå upp hela påsen själv.
 
- igår när jag skulle öppna ett nytt paket balsam var det mögel i burken!? möglig mögel! och jag som öppnade den med munnen också. nu ska hon få lida för att hon biter i förpackningsfolien, tänkte nog gud där uppe när han såg mig.
 
- jag tror nästan att tanter älskar mig lika mycket som jag älskar dom. förut var det mest kärlek från min sida, när jag såg små gullisar sakta gå på gatan, men nuförtiden kan jag inte stå på en busshållplats eller besöka en affär utan att någon pratar med mig. det är så sött att dom kan börja prata mitt ute på gatan och plötsligt hittar man som en ny liten gammal vän för stunden. Bara sådär, för att dom har varit på massage, promenad eller fiskat och vill ha någon att berätta det för.

Om

Min profilbild

Hanna