//www.hscripts.com --> ad>
2012-05-25 ? 19:20:00

Och i turkiet vandrar jag omkring iklädd i detta

Hejhej! Tjingeling!
Detta är tidsinställt från turkiet, jag ville bara säga hej och se till att ni inte glömmer mig nu!
Antagligen kommer jag att vara helt isolerad ifrån allt som har med dator och internet att göra, men man kan ju alltid hoppas på ett eller två inlägg då och då. Vi får helt enkelt se.
Den här resan ska jag försöka njuta så mycket det bara går ♥ Ha det kul där hemma!
2012-05-24 ? 07:37:14

Nu åkeeer viiii!

Ha det fint här hemma, puss ♥
2012-05-24 ? 00:10:04

Nästa stopp- Turkiet!

Ha det bra, mina fina vänner!
För mig väntar just nu två veckor av timmar i solen, i poolen och vid havet. 30+grader, glassar, solstrålar och en bok i en solstol. Äntligen har jag börjat längta lite smått! Nej två veckor av lugna, fina soldagar utan stress tackar jag inte nej till. Det blir fint det!
Just nu längtar jag som en tok efter en stor talrik med onyttig hotellfrukost ♥
Jag borde vara färdigpackad och redo för avfärd eftersom att flyget går tidigt imorgon, men jag är långt ifrån klar med packning. Det blir en sen kväll för mig det här.
Men jag är fullproppad med skojigheter tillsammans med mina vänner iallafall. Åh vad jag kommer sakna er ♥
Dagen idag bestod av en kort skoldag, stan och glassfika på torget tillsammans med fina solen samt dans för alla nior. Jag dansade tills jag svimmade. Bokstavligen. Även om det bara var en halv dans.
Nej, min enorma klädhög till packning måste rensas och vikas nu, gonatt!
2012-05-22 ? 20:13:16

Idag...

Var tio av mina 24 klasskamrater på skolan. Resten var antingen på resande fot eller sjuka.
Lyckades jag pricka in tre svimattacker under den korta skoldagen. Tack och lov för mina vänner säger jag bara.
Har skolsköterskan försökt att få mig till akuten. Men jag vågar inte riktigt veta vad felet är med mig. Känner på mig att jag inte vill veta av någon anledning.
Har jag försökt att plugga till ett prov imorgon, helt meningslöst om du frågar mig för jag kan nästan ingenting.
Borde jag ha packat nästan allt inför turkiet. Vad jag har packat då? 5 plagg endast i spetsmaterial samt två bikinis.
Sen har jag pladdrat i telefon en stund.
Ätit massa kex och duschat.
Okej, de två sista var nog riktigt ointressanta men det var min dag också.
Och nu kom farmor och farfar precis förbi på besök ♥
Tjingeling!
2012-05-21 ? 22:36:58

Vissa problem har löst sig, dom andra skiter jag i

Jag fick gnälla lite över telefonen för en fin vän, gud vad jag älskar dig ♥
Fortsätter jag såhär kommer jag att vara utochin-vänd, så mycket som jag pratar ut om allt.
Vissa av sakerna som är jobbiga har löst sig, andra känns lite bättre än tidigare och vissa struntar jag i just nu. Bara det att jag inte vill att saker ska "handla om mig" mer. Jag vill vara den som hjälper och finns där för mina vänner, för den personen har mina vänner fått varit under en alldeles för lång tid. Men det kommer, ha tålamod med mig vänner. Snart blir jag säkert bättre och jävlar vad jag ska finnas där för er då!
(Eventuellt att jag har drabbats av förkyld-men-vill-börja-träna-syndromet, ni vet när man blir jättepeppad att börja träna precis när man blir förkyld. Fast nej, så är det nog inte)
Nej. Jag ska bli bättre nu. För andras skull mest. Så det så.
Tills dess så kom ihåg att jag älskar alla er mest i hela världen! ♥
2012-05-21 ? 21:28:24

Remind yourself that it´s okay not to be perfect

Hjärta i Hjärta

Nu är det över. Klassresan är över. Vi är hemma och här är allt så grått och trist. Det enda som fattas är mig sittandes vid ett regnigt fönster och titta ut med en tom och sorgsen blick. Fast det gör jag ju nästan, det är bara det att det inte regnar. "I cant´t cach a break!" som Ross säger.
Okej nu ska jag sluta klaga. Jag känner mig bara så veligt kluven till allt. Jag har så himla dåligt samvete över hur mycket min älskade klass fick hjälpa mig under resan, ni fattar inte hur gulliga alla är ♥ Samtidigt är jag så himla glad och tacksam att jag skulle kunna börja grina just nu.
Jag vill inte åka bort i två veckor nu. Två veckor utan mina fina. Samtidigt vill jag att dom ska slippa mig en stund, jobbig som jag är. Men ändå vill jag inte åka bort nu när det är så kort tid kvar med klassen. Men sen ska det såklart bli helt underbart härligt med en lång fin semester ♥
Sen börjar jag bli mer och mer orolig över vad som är felet med mig. Lördagen på liseberg var den värsta dagen sedan yrseln började, om jag räknar antalet gånger jag föll ihop. Det här blir ju aldrig bättre, snarare sämre... Jag vill få hjälp men samtidigt vill jag inte vara på sjukhuset mer. Och mitt uppe i allt har jag två prov nu som jag inte kan någonting till. Som grädde på moset.
Ja ni ser ju mina stora problem. Choklad i mängder och en (döv) vän som klarar av mitt gnäll skulle sitta fint nu.
Puss!
2012-05-20 ? 22:10:55

Världens bästaste 9b

Alltså, jag vet inte vad jag ska skriva. Vart jag ska börja berätta om den här helt underbara långhelgen tillsammans med klassen. Det var Göteborg, det var Liseberg med allt vad det nu innebär. Det var skratt i mängder och det var riktigt bra! Jag har aldrig älskat min klass som jag gör nu, fina 9b ♥
Vad vi har skrikit, skrattat, gråtit (jag) och haft det så himla fint. Åkt på spårvagnsäventyr, mumsat på starbucks, B&J och subway, suttit och tokskrattat i stan mitt i natten och allt har bara varit så kul.
Jag har också kunnat checka av massor på min innan-jag-dör-lista. Jag har svimmat eller ramlat ihop cirkus sju-åtta gånger under en dag, fått skjuts i en helt främmande stad av två främlingar, åkt atmosfear tre gånger och insett hur sjukt underbara klasskompisar jag har, som faktiskt orkar med en jobbig, högljudd, gnällig och svimfärdig tjej som mig ♥
Lånade bild från Ellens blogg, hoppas att det gick bra ♥
2012-05-16 ? 14:02:16

Göteborg nästa! Eller nej, först Ånge o Stockholm, eller hur var det?

Vi har längtat, väntat och tjutit "Iiiiiiih" i flera veckors tid. Vi har planerat, funderat och längtat lite till!
Och nu är dagen äntligen här! Tillsammans med min fina, underbara, dumma, bästa klass intar jag inom en snar framtid Göteborg!
Fyra underbart kaosartade dagar tillsammans med 9b, dag och natt, natt och dag. Kan ni tänka er?
Nej, det ska bli finfint det här!
Dagen hittils har varit skit, men det gör inte så mycket. Packarna är väskade. Nej, väskorna är packade och jag är näst intill redo. Tjingeling för snart far vi till Götlaborg!
2012-05-15 ? 22:06:48

Denna längtan

Idag har jag hunnit med så mycket som att skriva ett misslyckat nationella i matte, svimmat endast en gång, rejsat på slöjden med sandpapper, trätvingar och borrmaskiner. Åkt vidare in till staden för lite mini-shopping tillsammans med Malin och sedan drog jag igång packningen inför den efterlängtade Göteborgsresan med klassen ♥
Farmor har också ringt ett par gånger, det var vid den här tiden för flera år sedan hon hade med sig en klass nior och åkte till Göteborg, vilket hon tyckte var roligt att berätta om ♥ Älskade farmor då!
Sedan har jag hunnit promenera en halv mil med Emmie. Pladdrat om råttfobier, klassresan och annat livsviktigt. Nu sitter jag nyduschad, har kollat på Desperate housewives och tagit det lugnt den senaste timmen.
Åh vad jag längtar tills imorgon ska ni veta!
Karuseller ska åkas, vi ska skratta, tåg ska åkas i timmar, ett tjugotal luftmadrasser ska pumpas och det ska bli hur bra som helst!
2012-05-14 ? 23:03:46

Jag vet inte vad jag ska skriva för att någon ska förstå

Alltså, jag kan inte skriva det här nog ofta. Men jag har så fina vänner som hjälper mig, varje dag!
Jag är så himla tacksam och glad, samtidigt som jag har dåligt samvete för att jag inte är en lika bra vän.
Jag är också så himla rädd att tappa bort och förlora mina vänner, för utan någon som jag kan prata av mig med- seriöst eller rent babbel, skratta eller gråta med eller bara veta att det är någon som finns där vet jag inte hur jag skulle klara mig. Ibland känns det som att man knappt har nog med delar av vänner för att ens ha en hel vän, men det har jag ♥ Jag förstår inte hur det finns någon som orkar hjälpa mig när jag är yr, varje dag i flera månader, utan att tröttna! Och jag kan verkligen inte beskriva hur glad jag är att det finns någon som alltid hjälper till och finns med mig!
2012-05-14 ? 19:49:24

En måndag sådär

Ett "ååååååååhhh" skulle beskriva denna dag bra.
Jag har inte fått mycket gjort kan jag ärligt säga.
Checkdagen på skolan gav inte mer än en halvminuts genomgång och en yrselattack på golvet.
Sedan fick jag nog och vandrade hem. Somnade vid halv ett och vaknade runt halv sex. Gud vad jag sov!
Hämtat lite pengar inför klassresan har jag iallafall gjort, och nu har jag precis kollat igenom ett gammalt nationellt prov i matte. Jag skäms nästan för att säga att jag inte har pluggat alls.
Inte ens kollat igenom boken har jag. Men jag kunde faktiskt ha valt att strunta helt i skolan och bara stanna hemma på dagarna nu när jag inte mår bra, men jag försöker ändå.
Jag kan faktiskt inte göra mer än mitt bästa och just nu är det inte alls speciellt mycket jag orkar med. Faktiskt.
Men jag ska iallafall läsa igenom NO-boken och sen ska jag sova igen. Gud va kroppen blir trött av att vara yr konstant alltså. Det är lite läskigt! Och samtidigt har jag svårt att väl somna så det blir en ond cirkel. Nej, nu orkar jag inte skriva mera. Puss!
2012-05-13 ? 20:48:32

Supercozy!

Hemkommen från en nästan två-timmars promenad med Emmie och har precis tagit mig ett långt och skönt bad!
Åh ♥ Nu är jag så trött att jag nästan somnar sittandes. Idag känns det bra med söndag.
Rödblommig Hanna, glada äckelfötter och lite jox!
2012-05-13 ? 17:27:37

Min helg

Jag inledde helgen med en härlig myskväll tillsammans med några av de finaste vännerna. Dagen därpå sov jag bort halva dagen och vi fick besök av min fina kusin och hennes familj. Vi åt gott, massor. Skrattade, pratade och hade det bra. Sedan var vi så sociala och spenderade flera timmar vid varsin dator. Jag visade stolt upp mina skor, vi överkonsumerade nötter (om ni trodde att de få som är kvar i skålen är alla har ni väldigt fel), det hoppades studsmatta och jag hade enbart slarvigt uppsatt hår hela helgen.
Lördagen slutade med att jag och Marie satt och kollade på en bra film. Idag har varit en lat-söndag. Vi har ätit, segat oss, följt med lill-ida till slänggungan och nu har släktingarna tagit sitt pick o pack och åkt hem. Själv har jag läst lite genetik och halvsovit i pyjamaskläder. Det är ju trots allt söndag.
Denna dag avslutas med en prommis med Emmie, en långdusch och mysig tv-kväll. Batterierna ska laddas inför en ny, kort (!!!) skolveckan innan 9b åker på klassresa. Jag ser fram emot många timmar på tåg, ett par fina dagar med vänner i en ny stad, och liseberg såklart! Jag ska kolla med skolsköterskan så att jag kan åka karuseller trots min yrsel. Hoppas!
2012-05-12 ? 14:14:00

Fredagen

♥ Jag startade dagen vid åtta och var i skolan mellan nio och halv tre.
♥ Jag hann med två otäcka yrselattacker igen. Igår var ingen bra dag.
♥ Åkte runt i skolan på två rullande kontorsstolar
♥ Tog mig hem i regnet med dyngsura tygskor.
♥ Drog med mig mamma, Emmie och mina små bröder till ica maxi.
♥ Köpte ett halvt kilo naturgodis. Japp, ni läste rätt. Ett halvt kilo!
♥ Avnjöt en laxmiddag med alla familjemedlemmar.
♥ Fick den sötaste presenten av bästa Johanna ♥
♥ Spenderade timmar tillsammans med mina vänner skrattandes och pratandes ända in i småtimmarna. Jag kom innanför dörren vid tre inatt och redan då hade fåglarna ute börjat kvittra och det var inte alls mörkt. Fin kväll ändå!
Idag vaknade jag klockan ett, och då var min kusin hennes familj här på besök i helgen. Det blir bra det!
2012-05-11 ? 18:04:07

Peachy

Jag gillar den här klänningen från Vila. Nästan lika som den vita som jag har kollat på länge, fast i mer aprikos/pärsiko-färg vilket jag har letat efter länge. Jag hoppas att den är ljusare än orange i verkligheten för då är den ju helt perfekt! Tänk i sommar när man är lite brun (Eller i mitt fall, rosa-röd). Fint!
Dock är den slutsåld, men kommer den in i butik igen kanske det får bli min klänning till 9:ornas middag!
2012-05-10 ? 15:58:18

Sometimes we put up walls, not to keep people out, but to see who cares enough to knock them down

Jag är så trött så att jag mår illa!
Tänkte bara skriva ett litet "hej" som inte bara innehöll massa gnäll eller som handlade om min otränade kropp.
Det har faktiskt varit väldigt skönt med en hemmadag idag, trots att jag sov fram till tolv. Även om jag är jättetrött är jag mycket gladare, jippie!
Såhär har jag iallafall skruttat runt idag, efter mitt lilla träningspass alltså. Skorna på!
Okej dom tog jag på mig nyss bara för att mig själv.
Nu ska jag kila ut för att få lite luft tänkte jag. Sedan väntar lite plugg också. Puss!
2012-05-10 ? 15:09:28

Jag saknar saker jag aldrig någonsin trodde att jag, Hanna Matilda Lindström skulle sakna...

Jag saknar nämligen, håll i er nu, och förbered er att anteckna, att träna!
Ja, ni hör ju! Det krävdes alltså en två månaders (än så länge)
sjukdom för att jag skulle vilja träna, och inte bara låtsas vara sugen på det!
Jag tänkte imorse (vaknade tolv) att jag skulle göra ett jättelugnt,
mini-träningspass som gav lite mer än promenaden från soffan till
köket för att hämta mat. Sagt och gjort.
Hur tror ni att ett par situps, två plankan, lite benböj och lite sånt gick?
Det slutade med att jag låg halvt borta i sängen och höll på att svimma.
BOKSTAVLIGEN.
Ja. Så bra gick mitt tjugominuters lugna pass.
Från och med nu kommer jag att hålla mig till mina egna dieter och
träningspass (äta så mycket gott som möjligt men ändå mest
nyttigt och enbart ta små promenader då och då) tills jag känner mig piggare!
Såhär såg jag ut efter ett springpass en skitregnig dag i sommar.
Dyngblöt, jag torkade inte på flera dagar!
2012-05-10 ? 14:14:59

Just trying to be happy ♥

Åh vad jag är trött på att må som jag mår. Igår fick jag två yrselattacker, första var lite annorlunda än vanligt, det var som att jag drogs ner mot marken. Och idag är jag helt slut. Helt tom. Helt och totalt trött bara. Andra gången igår var under alldeles för mycket stress eller snarare var det så mycket blandat som gjorde att allt bara blev jobbigt. Det blev alldeles för mycket bara. En blandning av allt den senaste tiden var anledningen till att jag inte klarade av att hålla mig på benen då.

Men jag har så himla snälla vänner som hjälper mig! Jag är så himla glad att jag har er! Verkligen ♥

Håller i min hand när jag är yr, hämtar hjälp, sitter med mig, förklarar för alla virriga lärare, mina fina doktorer! Haha, fångar mig, lyfter upp mig och upp med benen, hjälper mig att andas, behöver jag fortsätta?! Fina, fina vänner! Jag älskar er ♥

Åh nu blev jag alldeles töntig och sitter här och halvgrinar, ni är bäst! Oj, vad skulle jag göra utan er? Ligga och vara halvdöd borta i något hörn i skolan?

Nej, er är jag tacksam för!

♥♥♥♥♥

2012-05-09 ? 19:21:17

2012-05-08 ? 23:12:23

Stay positive!

Hemma är jag sedan någon timme tillbaka. Vi var hemma hos mammornas kompis på spa-party, luktade på massor av krämer, doppade allt för många morötter i dipp, fick testa produkter och fika. Trevligt! Några krämer inhandlades i hopp om bättre hy, vi lyssnade och skrattade åt de vuxna och hade det bra i några timmar.
Nu har jag duschat och fixat allt som fixas ska inför kvällen. Eventuellt att NO-boken skulle ha fått min uppmärksahet idag men nejdå, den får snällt vänta i mappen, i min väska, gömd under trappen. Där är den säkert förvarad.
Nu ska jag smyga och hämta lite hallon & mjölk, titta klart på våra bästa år här i sängen och sedan försöka sova. Sömn är något jag behöver (herregud, sover jag över någonstans somnar jag alltid först, alltid tidigt och missar alltid något kul) men som jag inte har fått mycket av den sista tiden. Men snart. Snart hittar någon liten smart läkare ut vad felet är så att jag kan få hjälp att må bättre. Stay positive ♥
2012-05-08 ? 17:46:57

Fina, underbara, konstiga klass

Idag är det tisdag. En dag som har bestått av en rad skollektioner. Vissa helt vanliga och andra med mig liggandes på golvet med benen upp under genomgången, dvs helt vanligt det också. Eller inte vanligt men ni förstår, jag föll ner från bänken i golvet idag, vilket var lite läskigt och jobbigt. Lite brännbollsspel blev det också för klassen då jag och Emmie var trogna poängräknare och sedan en slöjdlektion efter det. Finfint!
Jag fick även en liten glädjerush då vi insåg hur mycket roligt vi har som väntar oss och speciellt då klassresan blivit förlängd! Den kommer att bli toppen ♥
Trots att det är hemskt jobbigt med allt kring yrseln är det så mycket roligt som kommer ske, så jag sitter här och småler hela tiden ♥ Iiiiiih!
Klänningar har jag också googlat och hittat några favoriter, men svårt är det!
Ikväll ser jag fram emot en mycket trevlig tv-kväll men först ska mamma och jag möte upp Emmie för lite trevligheter.

Sisters Point - Begin DressASOS PETITE Exclusive Lace Skater DressMarie-Ann Sleeveless Lace Skater Dress
Ja nu hamnade bilderna lite knasigt här, men familjen ropar middag så jag måste joina dom! Puss!
2012-05-07 ? 23:54:56

Sova kanske?

Nej. Det är inget alternativ just nu. Inte när jag får falla-bakåt-panik och inte kan somna trots att mina ögon går i kors av trötthet. Det fick iallafall bli lite hallonätande och promenad med Emmie denna afton. Lite prat med mamsen och här ligger jag nu och ska försöka stänga mina två bruna och sova lite. Gonatt ♥
2012-05-07 ? 18:48:08

Sommardrömmar

Idag har jag kastats från skolan till möte, till staden, återigen mot skolan för att hämta mapp, hem och nu mellan olika skolböcker har jag tagit en liten paus. Nu är jag så otroligt trött på skoldagar, skolböcker och lektioner. Jag vill vara ledig och fri, skratta och ha kul, resa, äta jordgubbar och glass, vara i solen, plocka smutron på strå, grilla med vänner, dansa foxtrot (?, blev sugen på det nu), sitta ute på sena sommarkvällar och pladdra på om allt möjligt med fina vänner ♥ Det ni, där har ni mina drömmar just nu. Finfina drömmar, eller snarare längtan.
Ha en fin måndag. Min kväll blir som vanligt bestående av hallon och mjölk, serier på datorn och mycket vila. Vad annars?
2012-05-06 ? 17:41:26

Puss från mig!

Med håret uppsatt i slarvig uppsättning, benen uppkastade på sängen och totalt ofixade tånaglar ligger jag just nu och fortsätter mitt tv-serie-maraton för mig själv. Det har liksom varit temat för helgen- ensamt med serier och oglamourösa hårfrisyrer. Men det är skönt det också! Tror allt att en hemmadag är på sin plats- eller en absolut ingenting-dag. Och kakor! Kakorna sitter också fint en dag som denna! Även om det blir lite tråkigt, även för en hemmagris som mig...

2012-05-05 ? 21:31:34

Things end. But memories last forever.

Jag har skärpt till mig lite nu, så nu är jag inte lika tjurig. Som jag skrev fick det bli en hemmakväll för mig. Jag ska göra något så glamouröst som att hoppa i min onepiece, mumsa på grönsaker och dipp (och antagligen söla på onepiecen) och catcha upp på olika serier. Det blir finfint!
2012-05-05 ? 19:20:46

Det är någonting med den där drömmen jag drömde i natt som gör mig lite ledsen idag. Sen att jag är trött och mår sisådär, kollade på Bröderna Reyes och blev lite ledsen, ramlade in på flera One direction-låtar som inte direkt gjorde mig gladare. Jag vet inte, jag känner bara att jag är ... eh ... blää! Lite ledsen är jag nog, men jag vet inte varför. Jag vill bara må bättre nu, jag vill ha en förändning och jag vill inte behöva känna mig dålig!
Vad som betyder någonting är att må bra, vara med dom man tycker om och ha kul ♥
Vill ni veta vad jag hade för nyårslöfte? Att göra vad som känns roligt och som får mig och andra att må bra, att inte ha massa krav och att njuta! Och det här är resultatet av det...
Och vad ska jag göra nu då? Jag förstår att ni är trötta på att läsa om att jag är yr. Herregud jag är så himla trött på att skriva om det, men det känns som att det blir bättre av att just skriva lite. Men jag är så trött. Så sjukt trött bara. Det har nu gått 66 dagar precis, mer än två månader av konstant yrsel, svimattacker, svårt att sova och trötthet.
Jag vet att det finns mycket, mycket, MYCKET värre saker... Så jag borde inte klaga, men såhär är det just nu...
2012-05-05 ? 13:28:57

När drömmen blir sann vill jag inte ens leva

Gomorgon lördag!
Själv har jag sovit fram till halv ett, legat i sängen och kollat på Bröderna Reyes som jag alltid lyckas somna ifrån.
Drömde en hemsk dröm inatt, och den var så himla verklig. Min älskade mormor dog och jag var på hennes begravning och bara skrek och grät. Det var den värsta drömmen jag har drömt, någonsin 
Ute ligger ett tjockt lager snö på marken och det verkar inte sluta falla snö. SUCK!
Kvällen igår spenderades med några vänner tittandes på film, spelade kort och tittade på youtube-klipp. Trevligt!
Dock var jag så trött så att jag nästan somnade sittandes och sedan fick jag yrsel och panik, som att jag föll bakåt. Så från och med nu måste jag försöka hålla mig hemma så att jag inte hela tiden förstör för mina vänner...
Iallafall- Vad denna dag har att erbjuda vet jag inte riktigt. Troligtvis åker jag en sväng in till stadskärnan och ikväll blir det säkert en hemmakväll. Förkyld har jag också blivit. Jag vet inte, ville bara trycka in det någon stans så att ni får veta det. Hejsvejs!
2012-05-04 ? 16:39:56

These are the bestest shoes I have ♥

Jeffery Campbell Lita chrochet ♥
Jag beställde dem från henrykole.se som sagt, och fick betala 1630 riksdaler för dem, finingarna!
2012-05-04 ? 16:29:17

Brr

Idag är det fredag igen. Dagarna verkligen susar förbi just nu, snart är både klassresan, turkietresan och skolavslutningen här ♥
Jag hade iallafall planer på att åka in till staden för bikinishopping men vädret hindrade mig, nu vill jag inte lämna huset! Ja, inte ens lämna min mysiga plats under filten. Usch vad kallt det är ute!
Men nu är det iallafall helg- underbara helg! För min del kommer jag bara ta det lugnt för det mesta. Jag försöker att vara med och ha kul så mycket som möjligt men det är verkligen jobbigt, även om andra kanske inte märker det... Men lite skoj, lite mumsigt och lite plugg bjuder säkert helgen på. Ja, lite mumsiga saker kommer helgen garanterat bjussa på, jag har ju redan ätit fyra kakor och en näve chips. Är det helg så är det!
Sen tänkte jag fota lite shopping från den senaste tiden också, och skorna såklart ♥
Ha en fin helg alla ♥
2012-05-03 ? 21:40:53

THINK HAPPY. BE HAPPY.

Hej!
Just nu har jag planer på att mysa hela kvällen framför Bröderna Reyes, smoothie och naturgodis ♥ Mys!
Tänkte bara uppdatera lite kort. Läkarbesöket nu på morgonen gav väl inte så mycket som jag hade hoppats på. Jag ska dit igen snart men annars är det väl bara att fortsätta som vanligt. Trist, tråkigt och jobbigt kan jag ju tycka...
Men men, lite skola efter det som resulterade i muntligt prov liggandes i vilorummet och att jag sen gick hem tidigare. Sen har jag vilat, vilat och vilat. Pluggat lite och gått en prommis med först Emmie och sen mamma o Lotta till ica. Det var min dag det, rätt och slätt!
Här ser ni en liten skymt av mina fina klackar, Jeffery Campbell från Henrykole.se ♥
2012-05-02 ? 23:03:55

Mina bebisar är här!

Och dom är perfekta! Söta, fina, snygga och riktiga "Hanna"-skor! Att jag staplar runt som Bambi på hal is med dem gör inte så mycket. Inte nu iallafall, jag har ju tid att träna ♥ Visar bilder sen!
Jag mår iallafall lite bättre nu. Köpte lite hårfärg men den får vänta i förpackningen en stund. Fick en fin kommentar också ♥
Sen lyckades jag masa mig iväg mig mot zumban med Emmie, men kollade bara på. Eller ja, förutom när ai se eu te pego spelades då! Eftersom att det var sista träningen för denna säsong bjöds det på tårta vilket jag såklart glupskade i mig. Sedan vandrade vi hem, köpte lite naturgodis på vägen som jag åt framför Greys. Nu kom jag på att jag troligtvis har NO-prov imorgon, så trots hemsk huvudvärk ska jag repitera allt en gång innan jag ska sova, tillsammans med mina älsklingar. Vi kommer leva tillsammans tills döden skiljer oss åt, jag och skorna 

Imorgon ska jag till sjukhuset igen, hoppas att jag får våra bästa år- doktorn som ger mig en bra diagnos, precis som i drömmen! Puss!
2012-05-02 ? 12:22:21

Jag behöver en förändring!

Gomorgon alla ♥
Jag stannade hemma idag, igen. Jag känner mig inte alls frisk, pigg och glad... En förändring måste ske, fort nu!
Jag orkar inte det här mycket längre till... Jag vill kunna vara med mina vänner och ha kul utan att vara orolig över att ramla ihop och förstöra deras kväll (jag vet att ni säger att jag inte förstör, men vi har väl roligare utan att jag ligger upp och ner på golvet med benen dinglandes i vädret?), jag vill kunna vara som vanligt och framför allt- känna mig som vanligt! Det känns som att jag har tappat bort mig själv lite... Och det hatar jag!
Mina hemmadagar blir allt fler och nu är det inte bara i skolan jag ramlar. Skrev jag att jag föll ihop nere vid storsjön på valborg?
Kunde jag, skulle jag spola tillbaka tiden och göra allt för att detta inte skulle ske. Det känns som att flera förändringar skedde samtidigt också, eller ja. Jag mådde inte alls bra och fick för mig att klippa och göra om håret, tex. Nu när jag ser bilder på mitt gamla hår tänker jag bara att "där mådde jag mycket bättre!", förstår ni?
Och nu när jag ser i spegeln vill jag inte se hela annorlunda ut, eftersom att det inte känns "jag" alls!
Visst, jag gillar dipdye och det är jättefint. Men det känns inte som att det är "jag", eller som att det är rätt tid för mig att se ut såhär, haha! Ingen fattar säkert. Men jag vill bara komma tillbaka till mitt "normala" jag igen...
Hata mig inte nu! Men därför tror jag faktiskt att jag ska köpa lite hårfärg och färga det när jag orkar... Kanske lite ljusare i hela håret, vad vet jag... Men det var kul att vara lite "galen" och göra om hela min frisyr, dock.
Förlåt för allt babbel, och förlåt Johanna och din mamma som fick hjälpa mig! Jag hoppas att ni förstår vad jag babblar om...
Sen känns det som att jag vill återgå till lite tryggare hårfärg, så att något i mitt liv blir lite normalt och inte så annorlunda. Haha
För att för mig, just nu, betyder dipdyen bara svim-attacker och jobbiga tider, och så vill jag inte ha det! Nu vill jag komma tillbaka till mig själv, inte för att det har med håret att göra, men jag vill komma tillbaka till gamla Hanna. Ingen annan kanske märker det, vad vet jag, men jag känner mig lite vilsen i allt det här, och allt jag vill är att allt ska bli som vanligt igen!
Nu ska jag äta frukost och sen får vi se om jag somnar om och sover hela dagen, eller om jag lyckas vara vaken. Puss!
2012-05-01 ? 22:25:20

En dag med mor o mormor ♥

TRÖTT. Trött är vad jag är just nu. En blandning av utmattad, sjuk, nyvaken och sovit-dåligt-trött. En jobbig kombination när man är yr kan jag ju tillägga. Menmen, jag är hemma från en jobbig, rolig, kul och tröttsam resa med mormor & mamma i Birsta. Jag började dagen med att vara bästa sällskapet i bilen- jag sov hela vägen dit + en timme på gården innan mormor fick komma och väcka mig, haha.
Lite puder och kläder på och sedan åkte vi mot alla tråkiga butiker i Birsta. Ja, Bauhaus och K-rauta lockar inte mina shoppingnerver direkt. Efter timmar av kollande på mosaik och tvättställ var jag helt trött och snurrig i huvudet, så så väldigt mycket shopping för min del blev det inte. Får köpa bikini i stan eller online istället!
Mat på ikea, glass på jamjam och mat hemma hos mormor & morfar innan vi åkte hem igen. Jag kan tillägga att jag inte var vaken en enda minut på hemvägen heller.
Och inte mycket längre till, nu ska jag snart sova. Gonatt ♥
2012-05-01 ? 08:00:00

Maj maj måne

Valborg igår! Alltså är det första maj idag- månaden som innehåller massor av skoj! Klassresa, turkietresa, lediga dagar, solsken och massor av härligheter. Välkommen efterlängtade maj!
Dagen igår spenderade jag några få minuter i solens sken, på stan, möte om eventuellt sommarjobb och sedan på kvällen firades valborg! Just nu ligger jag troligtvis raklång i baksätet i bilen, trött och sovandes, på väg till sundsvall för en härlig dag med mor min. Om jag vaknar på rätt sida dvs. Mormor&morfar-besök, tråkig möbelshopping, god mat och förhoppningsvis lite rolig shopping inför turkiet-resan också!
Det är tidsinställt, men bättre än ingenting alls! Tjingeling ♥

Om

Min profilbild

Hanna