//www.hscripts.com --> ad>
2012-06-29 ? 17:47:00

Det finaste jag har varit med om i mitt liv är alla fina minnen jag har och alltid kommer att bära med mig!
Jag kan berätta tusentals som gör mig otroligt glad. Bland annat mina barndomsminnen tillsammans med farmor & farfar i stugan, snickrandes och pysslandes med farfars hjälp, kvällarna när det brinner i vedspisen och vi sitter i det lilla köket och farmor fixar kvällsmat. Risgrynsgröt eller kokt korv med tunnbröd minns jag ♥ Minnen tillsammans med mormor & morfar, hästarna på deras gård och alla tokiga saker mormor har gjort. 
Minnen tillsammans med mina vänner, det finns tusen miljoner av dessa minnen och dem håller jag hårt i ♥ Mysiga kvällar, skratt och helt knäppa minnen från när vi var små. Jag kommer alltid att se min minsta lillebrors födelse som någonting som jag alltid kommer att minnas, och även Thailand-resan med min familj för några år sedan. Små stunder i livet då jag har känt mig gladare än gladast och bara njutit! Det finaste i mitt liv är nog alla minnen och allt underbart som jag vet väntar i framtiden!
 
De personer som står mig nära är de absolut bästa som finns! De förstår mig och jag kan vara mitt konstiga jag tillsammans med varenda en, jag kan skratta och gråta tillsammans med dem och de finns alltid när man behöver.

När livet känns helt outhärligt gråter jag troligtvis floder men vet förhoppningsvis att en vän bara finns ett samtal bort. Att veta att man aldrig är ensam borde vara en stor trygghet när livet känns tungt.
 Att drömma är kan vara det bästa som finns ibland! Även om verkligheten är den som räknas är drömmar viktiga för att få idéer, bli kreativ och komma någonstans i livet. En kombination av drömmar och verklighet skulle jag säga är den perfekta kombinationen! 
 
Det bästa jag vet är att både vakna och somna glad ♥ Att vara pirrig i magen, känna att allt känns så himla rätt och att veta att alla som finns omkring mig har det bra. Att inte ha ett enda bekymmer och att skratta tillsammans med de jag gillar mest! Att längta men samtidigt vara nöjd med hur det är just nu, att kunna tänka tillbaka och blicka framåt med ett leénde på läpparna ♥
 
 
 
De ord jag skulle bli gladast av att bli beskriven som skulle nog vara drömmande, glad, att jag bryr mig om andra före mig själv och att jag skulle vara någon som alltid finns där för andra, alltid hjälper om det behövs, eller få andra att le! Detta ska jag verkligen försöka leva efter!
 

När jag blir stor vill jag ha möjligheten att göra precis vad jag vill! Vad det nu är vet jag inte just nu, men att kunna känna mig fri och säker nog att ge mig in i det jag drömmer om, att kunna ta mig framåt i livet och alltid kunna känna att det jag gör känns rätt för mig. Kanske går allt inte alltid helt perfekt, men jag vill kunna ta mig från att sitta i en sunkig lägenhet, med lite pengar och stora drömmar och ambitioner till att lyckas på något sätt, och kunna förverkliga mina drömmar! Resa, äventyra, jobba och uppleva massor av kul tillsammans med mina bästa vänner!
 
Innan jag dör vill jag göra allt och lite till!
 
På mina äldre dagar vill jag sitta tillsammans med den som jag förhoppningsvis har spenderat mitt liv med, älskat och fortfarande älskar lika mycket som tidigare ♥ Kunna minnas alla tokigheter som jag förhoppningsvis har varit med om som yngre, kunna skratta år det som varit helt galet och kunna le åt allt underbart som har skett mig ♥
Förhoppningsvis jobbat med mitt drömjobb, blivit mamma och sett mina barn växa upp. Jag vill kunna njuta av barnbarnen som springer omkring ute på gården vid den lilla stugan som både mina barn och barnbarn kommer att kunna växa upp med. En stuga med röda väggar, vita knutar, pelargoner på väggarna och röd och vit-rutiga gardiner vid de fyrkantiga fönstren med spröjs. Med en stor gård som får plats för hela familjen, stora gräsplättar för alla barnsben som springer omkring, en sjö i närheten och massor av fina blommor som man kan plocka längs gräsplättarna. Smultron och jordgubbsland finns också med i bilden. Skulle jag få detta skulle jag känna mig nöjd med livet ♥
2012-06-28 ? 15:34:00

Två nya kjolar

 
En marinblå, transparent med längre bak än fram lyckades jag haffa på ginatricots rea, dock i flera storlekar för stor, men det löser sig nog. Så fint tillsammans med ett löst, vitt linne!
Och en skir, söt, fin spetskjol från monki som tillsammans med ett enkelt linne med låg rygg fick agera substitut för den klänning som jag aldrig hittade inför niornas middag. Åh, niornas middag, på storsjöskolan ♥ Nu börjar jag gråta...
2012-06-27 ? 23:05:42

En dag på sommaren. 27 Juni för att vara exakt.

Förutom att vara på picknick i ösregn har jag också hälsat på farmor & farfar, fikat, kollat på Saltkråkan och dessutom var det superpris på jordgubbar, så vi köpte några paket ♥ Nu fattas bara heldagar med sol, bad och massa vänner, sedan kommer sommarkänslorna förhoppningsvis komma krypandes ♥
 
Tusan vad det ska ätas jordgubbar nu då. Själv har jag redan ätit flera skålar med jordgubbar, grädde och lite socker på toppen. Mmmmmmm ♥
Nu tänkte jag slå på ännu en gammal klassiker- Emil i Lönneberga!
2012-06-27 ? 21:13:28

Tröjan du gillar

Den kanske killar och sticks, den kanske inte sitter helt perfekt och färgerna kanske är lite galna. Men den kommer från min fina farmor, och den bär med sig massor av minnen. Därför gillar jag den ♥
2012-06-27 ? 17:30:37

Sommarregn

Svensk sommar. Grönt gräs. Jordgubbar och lättvispad grädde. Blommor. Picknick under paraply. ♥
Jag och lillebror tog oss i kragen, plockade ihop lite svenska delikatesser och drog med vårt lilla pick och pack mot en gräsklädd kulle i solen ♥ 
Himlen kläddes av små fläckar moln, men solen sken. Iallafall i början.
Mys!
Lillebror plockade blommor
Sommarbär och grädde. Godaste i sommar!
 
Mumsigt var det!
Men sen kom regnet. Att vi aldrig lär oss. Svensk sommar på hög nivå! Vi fick gömma oss under paraplyt medans det värsta regnet drog förbi, och sedan packade vi snabbt ihop oss och sprang blöta hem.
 
2012-06-27 ? 00:12:15

"Varför badar du alltid med kläderna på?"

Denna dag fick bestå av läkarbesök, paj-bakning tillsammans med Johanna, filmmys, godisätande, inspirationsgooglande och nu avrundar jag det hela tillsammans med Tjorven och gänget! Imorgon blir det mera Pippi och Emil som jag gör sällskap med ♥ En sovmorgon, solsken och annat kul hoppas jag också på inför morgondagen!
2012-06-26 ? 15:34:00

Hon har ändrat hårfärg till på köpet

Kort och gott. Från att vara trött på min lilla ljusa dipdye till att misslyckas med hemmafärgning som gjorde mitt hår kaosat svart. Med hjälp resulterade det till slut till en mörkare brun färg, nu trivs jag. Iallafall för stunden.
 
2012-06-26 ? 15:10:22

Jo men det här blir nog en helt okej kväll det också

 
 
Perfektion.
2012-06-26 ? 00:21:40

Så himla blandat

Några fina tjejor träffades och lagade middag hemma hos mig. Gott och trevligt.
Dagen har varit riktigt fin med massor av skratt, men någonstans kände jag mig nere och har legat på golvet och gråtit nu efter att alla åkt hem. Imorgon har jag två sjukbesök inbokade och borde egentligen sova eftersom att jag måste upp tidigt, men jag ska försöka rensa tankarna samtidigt som jag gör ett ryck såhär mitt i natten och rensar min kaosade garderob! 
Ordning och reda skadar aldrig, även om jag också föredrar spontana saker, lite kaos och sånt kul också!
2012-06-25 ? 17:56:03

Sommarglad

Denna dag spenderades inne i centrum med fina Cajsa ♥ Ett litet (för stort) fynd gjorde jag även om plånkan ekar tom. Jag kan visa lite av min senaste shopping från den senaste tiden senare! Efter en promenad hem från staden och en massa städande sitter jag nu i soffan, lyssnar på musik och läser lite bloggar. Återhämtning för mitt lilla snurriga huvud kan vi kalla det! Om sisådär 30 minuter vandrar förhoppningsvis glada, hungriga tjejer genom dörren för lite middag och skratt. Det blir bra det!
 
Vi som små ♥
 
2012-06-25 ? 14:35:00

Må bra- tips!

 
♥ Gör precis vad du känner för! Ibland har man lust att bara vara för sig själv, lata sig och bara vara sitt eget sällskap en stund och då är det helt okej. Och ibland vill man bara omge sig av vänner som man mår bra av, ha kul och låta sig roas av fina vänners sällskap! Båda funkar och det beror helt på vilket humör man är på!
♥ Ät glass, choklad, godis och annat gott! Funkar alltid i små mängder!
♥ Ta en promenad- själv med sina egna tankar och låt dig njuta av omgivningen eller tillsammans med en vän, babblandes och skrattandes en stund.
♥ Låt dig inspireras! Jag tycker att det är mysigt att krypa ihop med lite fika, en tidning och läsa olika bloggar som inspirerar, googla runt på internet och låta mig slukas upp av fina bilder, drömmar, texter och andras historier!
♥ DRÖM! Gör en vision-board med allt som gör dig glad, som får dig att må bra och som bara innehåller roliga, spännande och drömmande saker! Att drömma är gratis men kan ge så himla mycket!
♥ Fokusera på dig själv! Ibland när man under en lång tid har försökt att vara alla till lags och sett till att alla andra mår bra kan det ofta vara skönt att man tänker lite på sig själv också! För att kunna vara en bra vän och kunna se till att andra mår bra måste man må bra själv också! Unna dig några timmar och se till att göra saker för dig själv!
♥ Fokusera på andra! Ibland kan man hamna i ett tråkigt mörker när allt bara känns fel och jobbigt och hur man än gör så sitter man fast där. Då kanske det kan vara skönt att fokusera på någon annan istället! Lyssna på en vän, vad som händer i hennes liv, eller läs en bok eller se en film som gör att du släpper dina egna bekymmer för en stund!
♥ Baka, pyssla och var kreativ! Det är alltid kul!
♥ Träna! Nu är det ju knappast så att jag är ett ordentligt träningsfreak som älskar att röra på mig, men att springa och rensa tankarna hjälper nog alla, till och med mig!
♥ Omge dig av människor och saker som får dig att må bra ♥ Skratta massor, var lite galen och ha kul!

2012-06-24 ? 19:49:36

Saker jag drömmer om i sommar

 ♥ Äta så mycket bär jag bara orkar
 ♥ Skratta tills det känns som att magen ska gå av mitt i tu
 ♥ Hoppa på ett tåg och åka på en spontan resa med en vän
 ♥ Hitta den absoluta favoritglassen
 ♥ Trä smultron på strå
 ♥ Gå långa promenader- barfota!
 ♥ Bli kvitt min yrsel
 ♥ Sitta ute en hel natt tillsammans med vänner och bara prata, skratta och göra vad som faller oss in
 ♥ Bada och putta i minst en utav mina vänner i vattnet!
 ♥ Vara spontan, galen och glad!
 ♥ Gå på yran och ha det bäst!
 ♥ Leva för stunden och inte efter scheman och måsten!
 ♥ Grilla, äta och mysa i solen
 ♥ Tjäna lite pengar
 ♥ Strunta i myggorna och vara ute hela natten!
 ♥ Vara vaken på kvällen och soooova länge på morgonen
 ♥ Plocka största blombuketten
 ♥ Måla mina tånaglar i massa somriga färger!
 ♥ Ta med mig en vän och shoppa loss!
 ♥ Blåsa såpbubblor, lära mig att hjula, besöka Jamtli och vara härligt barnslig!
 ♥ Packa ihop godsaker, en filt och ett gäng vänner och sätta oss på första bästa gräsplätt
 ♥ Spendera tid med mormor&morfar&farmor&farfar
 ♥ Gå promenader i skogen, i stugan och ta ett dopp i älven
 ♥ Minnas alla somriga minnen sedan jag var mindre och försöka återuppleva dem!
 ♥ Vara helt galen och strunta i vad andra tycker!
 ♥ Dansa i regnet!
 ♥ Vandra barfota på minst en strand
 ♥ Ligga i gräset och titta på molnen i timmar
 ♥ Äta världens största mjukglass!
 ♥ Drömma om framtida somrar med vänner, roadtrips och roliga äventyr  



 
 
2012-06-24 ? 19:20:10

Det härliga har bara börjat ♥

Som ni kanske har märkt har jag lagt denna lilla blogg åt sidan den senaste veckan och istället spenderat min tid med att göra precis vad jag vill! Jag har tillsammans med finfina vänner spenderat flera kvällar ute i sommaren, firat och gråtit in att sommarlovet är här och att klassen nu har skiljts åt, skrattat massor och sedan spenderat midsommar tillsammans med några fina släktingar i Sundsvall ♥ 
 
I sommar har jag så himla mycket jag vill hinna med! Vara fri och glad, skratta och spendera dagar och kvällar tillsammans med de allra bästa! Resa lite och bara ha det sådär alldeles underbart härligt! 
Kanske var det meningen att jag inte skulle få ett sommarjobb i år, för kanske väljer jag hellre att sitta fattig, fri och glad så att jag kan få må bättre och bli utvilad än att ha en pressad sommar. Dock skulle väl lite kosing i plånkan inte skada men man kan inte få allt här i världen. 
Nu ska jag njuta av den, förhoppningsvis, bästa sommaren på länge 
 
2012-06-14 ? 23:05:10

Glöm allt jag skrev om inspiration...

... allt jag vill nu är att krypa ihop till en boll under täcket och grina ♥ Jag varken, vill, kan eller klarar av att lämna min klass imorgon. Min älskade klass. Våran älskade klass! 
Där man kan vara sig själv, där man känner sig trygg och där man alltid har någon som finns där! 
Imorgon kommer att bli en underbar, glad, hemsk, fin och jobbig dag med förhoppningsvis både skratt och tårar ♥ 
Jag kan ärligt säga att jag är otroligt tacksam för allt! Tönt-Hanna är i farten nu, men vad tusan! Jag är älskar er för att ni är som ni är, för att ni efter flera månader orkar med min yrsel och för att jag vågar vara mig själv med er!
Jag känner så mycket men vet inte hur jag ska få ut det i text nu. ♥
2012-06-14 ? 20:41:00

INSPIRATION

 
 
 
 
 
Åh nu känner jag mig sådär sugen på massor av inspiration! Inredning, kläder, frisyrer, resor och drömmar! Allt!
Jag har precis plockat undan lite på mitt rum, som oftast känns som ett lortigt hål, och faktiskt så trivs jag i det nu.
Jag blandar tidningar med bloggar om inredning och mode, ska försöka göra klart min vision board med fina inspirerande bilder, texter om saker jag vill göra innan jag dör, vart jag vill resa och saker som gör mig glad! Sen ska jag ocksåskriva en lista på vad jag vill göra i framtiden, vilka personer som jag ser upp till och som inspirerar mig ♥ Åh nu kliar det nästan i fingrarna, ibland får man små energikickar och vill göra tusen saker på samma gång!
Så känns det nu, fast samtidigt kan jag lika gärna vänta med det en stund. Jag har ju ett helt sommarlov framför mig, och det ska bli bäst! Men det känns skönt att ha små saker att se fram emot, eftersom att allt just nu känns trist och tråkigt att lämna allt ♥
2012-06-14 ? 18:55:18

Tungt, trist och tråkigt

Nu är vi verkligen inne på sluttampen. Imorgon går jag, tillsammans med resten av niorna på storsjöskolan ut och efter sommarlovet väntar nya äventyr. Det känns fortfarande overkligt, men samtidigt väldigt sorgligt och ledsamt att lämna skolans trygga famn, alla lärare och såklart världens tokigaste, bästa, finaste klass ♥ Jag vet inte om jag känner mig redo att lämna allt ännu, jag är nog inte helt redo trots allt. Imorgon kommer jag troligtvis gå runt med tårar i ögonen hela dagen ♥
Varför ska man växa upp och varför ska allt förändras för? Ena sekunden längtar jag efter allt som framtiden har att erbjuda (om det nu inte visar sig att jag har en hjärntumör dvs, har fått för mig det nu) och andra sekunden vill jag bara stanna tiden och vara liten igen.
Åh, att lämna allt kommer inte alls att vara lätt kan jag säga ♥ Alla minnen, allt som har hänt under dessa fyra år, det är så mycket som jag inte vill lämna för att sedan glömma bort!
Igår var det avskedsmiddag för alla nior. Vi blev serverade middag, fick lyssna när lärarna sjöng för oss och slutligen lite skojigheter innan kvällen tog slut, för mig runt tolv inatt. Idag hade hela skolan brännboll, och det var som att även vädergudarna tyckte att det var sorligt då det bjöds på kyla och regn. Men bästa 9b var ändå riktigt duktiga och vann de tre första matcherna- fint jobbat alla!
Åh, 9b ♥ Jag älskar min fina, fina klass!
2012-06-12 ? 22:52:04

All you need is chocolate

MYS ♥
Under resan saknade jag detta mest av allt, förutom mina vänner, svenska chips, marabou choklad och svenska luften! Jag kände mig aldrig riktigt hel utan mitt kvällsmys framför datorn!
Efter att Emmie varit ute och rastat mig har jag tagit en lång och skön dusch vilket var väldigt välbehövligt. Och just nu väntar en renbäddad säng, tända ljus och lite kvalitetstid med datorn, precis som jag gillar´t!
2012-06-12 ? 22:42:30

Fynd från turkiet ♥

Ja, shoppingen i turkiet är väl ingenting för mig egentligen, men dessa två saker kunde jag inte låta bli att köpa!
En liten ihopfällbar spegel med fint mönster och en liten mobilväska. 30 och 20 kronor fick jag betala för detta krimskrams som aldrig kommer användas! Som hittat!
2012-06-12 ? 19:39:00

Foton får minnen att krypa fram

'
Glada och taggade syskon på flygplatsen. Vi möttes av några droppar regn under första riktiga dagen, annars var det finfint väder! Bodde på Bitter orange, nummer 1040 på Eftalia village och jag hade mitt egna sovrum. Vi njöt av maten, solen, poolen och stranden. Under parasollet läste jag tre böcker, bland annat Elsas hemlighet. Jag gick barfota och lillebror plockade stenar. Vi målade varandras tånaglar, jag var glad och det var en fin resa trots allt ♥
2012-06-11 ? 21:07:19

It takes both rain and sunshine to make a rainbow

Plus: Jag hoppar i mina mysbyxor från turkiet och kastar mig i soffan för flera timmar av tv-serie maraton- vardagsmys! Sommarlovet närmar sig med stormsteg, jag mår mycket bättre än vad jag har gjort på en lång tid och jag är hemma i sverige tillsammans med mina goa vänner ♥

Minus: Tillsammans i vardagsmyset har jag en hjärtmätar-maskin som skaver och tjorvar på magen, och denna ska jag sova med inatt- tjoho! Jag är otroligt sötsugen, har ångest över att tiden på storsjöskolan snart är förbi och vill inte skiljas från alla vänner ♥ På köpet av dagens promenad har jag fått stora, blödiga skavsår och vi har inga plåster hemma.
Ett stycke hjärtmätare med tillhörande hundra miljarder sladdar och mysiga byxor!
2012-06-11 ? 08:04:38

Dagens


Tänkte visa i en slarvig bild vad jag har på mig idag, och antagligen måste byta efter läkarbesöket. Min favorit t-shirt från monki (man skulle ha något enkelt i naturligt material eller vad det nu var) och min avklippta långkjol från Åhlens med tights under. Jag klippte av den för någon månad sedan, herregud den långa var verkligen inte passande för mina korta ben!
Oj, nu måste jag kila! Ha en fin dag alla ♥
2012-06-10 ? 22:56:05

Only in darkness can you see the stars

Jaha, då lider denna söndag mot sitt slut. Dock väntar ingen vanlig vecka med måsten, utan en lugn och rolig sista vecka på storsjöskolan börjar. Detta laddar jag inför tillsammans med en skål glass och hallon just nu ♥
Tidigare idag har jag bara skruttat runt i pyjamas och börjat göra ett litet collage med fina bilder och citat som jag vill klistra ihop och rama in som kan peppa och ha som en "vision board". Saker som jag vill göra, som jag drömmer om, som jag gillar och lite fina bilder som gör mig glad! Nu ska det bli bättre tider! Ångest, stress och svimattacker ska jag lämna bakom mig och faktiskt njuta mera!
Sen har jag även hunnit med en sen promenad med Emmie, vilket jag också har saknat! Jag måste ju träna hjärtat lite innan jag ska gå runt med en hjärtmätare i ett dygn, imorgon!
Nej, det här går inte. Klockan börjar bli mycket och glasskålen väntar på mig. Puss!
2012-06-10 ? 19:11:04

Great skirtalert!


Åh vilken drömkjol ♥
Från zara och kostar 559 kronor! Fin som attan och den skulle jag gärna ha liggandes i garderoben! Tänk i sommar till brunbrända ben, en enkel stor t-shirt, bruna sandaler och slarvigt  uppsatt hår!
2012-06-10 ? 13:57:18

remeber to smile

Söndag. Sovmorgon. Tankarna flyger iväg till vad jag gjorde söndagen förra veckan. Jag hade redan ätit min dagliga frulle bestående av crossianter, chokladkräm och massa melonbitar, lagt mig tillrätta i en solstol, läst lite och tagit mig ett par dopp i poolen. Precis som varje dag. Jag älskar när man inte har koll på vilken dag det är, inte har några måsten och bara lever på! ♥
Imorgon och på tisdag ska jag till sjukhuset. I turkiet svimmade jag inte alls lika många gånger som jag vanligtvis gör hemma även om jag var yr hela tiden och behövde en hel dag sovandes i sängen för att orka. Men det känns som att det håller på att bli bättre! Så, nu har jag vågat säga det! Hoppas bara att det håller i sig och inte blir sämre!
2012-06-09 ? 12:02:06

By the way, I´m wearing the smile you gave me

Godmorgon sverige!
Jag är fortfarande så himla glad att vara hemma ♥ Lördag är det visst idag, jag har inte så himla bra koll på dagarna inser jag, men lördag är allt bra. Jag startade min med en lång sovmorgon och lite prat med Cajsa och snart ska jag vandra mot köket för lite frukost ♥ Det här blir nog en fin dag!
Jag ska troligtvis åka in till staden en sväng men sen får vi se vad som sker. Jag funderar om jag ska lägga upp lite fler bilder från resan också? Jag får fixa det senare. NU- frukost!

2012-06-09 ? 11:50:00

Mmmm...

På något konstigt sätt känns frukosten hemma så himla tråkig...
2012-06-09 ? 00:39:12

Det är precis det här jag har saknat ju!

Dagen slutade som allt annat än trist och grå, vilket den kändes som tidigare idag.
Emmie och jag gjorde ett tappert försök att dra igång lite kuligheter, cyklade och handlade massa godsaker och satte oss tillsammans med Malin på en filt i gräset medans solen fortfarande sken en liten stund samtidigt som vi mumsade i oss delikata godsaker. Glada vänner kom förbi och det slutade med en härlig kväll tillsammans med flera av dom jag gillar mest ♥
Om jag ska ta bort någon bild får ni säga till! Och jag är otroligt trött just nu så det fick bli en liten blandad bildbomb. Jag hittade massor av skojiga bilder men nu orkar jag inte mer. Kameran vandrade runt lite så fotograferna kan jag inte avgöra. Gonatt nu!
2012-06-08 ? 18:07:00

Borta bra men hemma är oslagbart bäst ♥

Fast tänker jag efter så joo, liite saknar jag det nog ♥
2012-06-08 ? 16:36:50

Det här gillar jag

Somrig aprikos och vit spets på olika plagg ♥ Solbränd hud i sommar, grönt gräs (nej jag kan inte sluta prata om det gröna fina gräset) och ett gäng vänner drömmer jag om nu ♥
2012-06-08 ? 15:00:13

"Man kan bara älska dom som man kan prata med" Citat från lillebror 2 år

Skåpet är stängt. Nyckeln är inlämnad. Den sista riktiga skoldagen är över. Om en knapp vecka lämnar vi storsjöskolans trygga lokaler för gott. Inte igen kommer vi att få ha en lektion med våra fina lärare, i klassrummen som bär mer minnen än vad man kan räkna. Trots solsken och fredag idag känns allt trist och grått.
2012-06-07 ? 22:30:37

Hur var din dag?

Under detta dygn har jag lyckats pricka in cirkus tre timmars sömn, färdats i buss, flygplan och bil, befunnit mig i flera olika länder (två har jag stått i, resten flygit över), duschat två gånger, shoppat på taxfree men tvivlar att det är speciellt billigt- Jag har för tusan köpt godis för 55 kronor och nu är det bara tre kvar! What is up with that?!
Jag har också rejsat till skolan för ett efterlängtat återseende med min bästa klass, njutit av östersunds friska luft och gröna gräs ♥ Ätit lite chips, försökt uppdatera mig i allt jag har missat i verkliga världen och bloggvärlden, varit och shoppat loss i stan med Emmie, blivit övertrött och gapskrattat, städat mitt rum och spelat brännboll tillsammans med vänner. Lägg på huvudvärk och en enorm trötthet på det och där har ni min dag. Slå den om ni kan!
Sovit på flygplats- check!
Taxfree-shoppingen! Kan man inte välja en köper man många små- gäller både godis och parfym!
Det här är världens bästa gräs, faktiskt!
Delar av shoppingen!
2012-06-07 ? 18:55:13

Hemma!

Nu har jag kommit hem från två veckors tid i turkiet och byter den turkiska värmen, solstolar vid poolen, havsbrus, poolplask, främmande språk, lukten av mat, saltvatten, cigaretter och mat mot skolavslutningstider, skoj med de allra bästa, skratt, svensk sommar och gröna fina träd! Tillbaka till verkligheten skulle man kanske kunna säga. En fin verklighet!
2012-06-05 ? 11:03:00

På min arm...

... Trängs armband i olika form och storlekar (fynd från resan) samt ett semesterminne ♥

Om

Min profilbild

Hanna