//www.hscripts.com --> ad>
2014-09-30 ? 20:19:00

lillakjolenmin

Är det rea passar man på att köpa allt man suktat efter länge, även om det ska betyda tre storlekar större.
2014-09-22 ? 23:11:00

Vill aldrig vara utan.

Är evigt tacksam över att denna serie kom för 20 år sedan idag och
fortfarande håller mig sällskap när jag behöver den. Världens bästa!
2014-09-19 ? 15:17:00

Halsduksklädd.

Har en ny halsduk också. 
2014-09-17 ? 19:12:00

chiapudding.

 
Har äntligen köpt chiafrön och nu hittat det jag kommer livnära mig på den närmsta tiden. Blanda 2 matskedar chiafrön och 2 deciliter havremjölk med chokladsmak. Och glöm inte hallon till! 
2014-09-15 ? 12:00:00

Det senaste.

- Har fått en ny säng som är så skön att jag nu har påbörjat en ny ovana genom att försova mig jämt.
- har återgått till det mest onyttig belöningssätt i världen genom att köpa och baka chokladiga saker efter skolan, "eftersom att jag behöver och förtjänar det".
- Ägnar all min lediga tid, precis som veckorna innan sommarlovet tog slut, att som besatt följa Hannah & Amanda genom otaliga poddasvnitt och webbtv-klipp. Dom bästa människorna i världen. Hatar att jag inte har ett enda avsnitt kvar.
- Har också skuttat runt med små knattar på några timmars jobb nu i helgen.
 
- Men framför allt fått en stor svidande klump i magen och tårar i ögonen över att så många människor i detta land kan tro på racism. Så otroligt besviken. Jag lägger mitt hopp i att 87% av oss tror på en fin värld, om fyra år får jag och tusentals andra människor rösta och jag hoppas att vi har insett allvaret i en rättvis, fin och god värld då. 
 
2014-09-04 ? 15:43:19

Jag lagade en middag (egentligen två).

Först stekte jag quorn och morötter i salt, peppar och olja.
 
Sen precis som alltid när jag ska laga någon såsig mat skvätte jag i lite av allt vi hade hemma och som jag tyckte lät gott. Bland annat sweetchili-sås, lite blandbuljong, soya, vatten och sånt.
 
Sen kokade jag nudlar till. Megagott. Men dagen efter stekte jag ännu en stekpanna med quorn, freestylad kryddning igen, vitlökssås, paprika och pitabröd. Det var nästan ännu godare.
 
Och så blev det på något mirakulöst sätt en mockakaka utan kokos också. 
2014-09-03 ? 13:32:00

En halvlång kjol.

Monki i stan ska lägga ner och försvinna (och jag vill göra det med dom, hatar alla andra butiker nu), men det innebar också 50% nedsatta priser och självklart passade jag då på att köpa alla dom plagg som jag provat, velat ha och suktat efter den senaste tiden. Sen blev det även lite annat i shoppingkassen också, men man måste ju passa på innan allt är över, tänker jag. Här är jag i vita blusen och den halvlånga kjolen som jag köpte. Lite konstig men har alltid velat ha en sån, tillsammans med en rosett i håret. 

Om

Min profilbild

Hanna