//www.hscripts.com --> ad>
2012-03-29 ? 20:03:56

Idag är en bra dag. Idag förtjänar jag något extra. Idag vill jag unna mig något.Idag är jag värd det. Idag är det min dag!

Älskar texten på icas glass!
2012-03-29 ? 19:15:05

The minute you think about giving up, think of the reason why you held on so long!

Svim-attacker x2, långdag på skolan och nu McDonaldsmat!
Jag skrattar nästan bort att jag blir yr, för det är nästan komiskt hur sjukt det är!
I över en månad har det pågått nu! Denna jävla sjukdom!
Har även inhandlat lite glass, det känns som att det är vad jag behöver nu! Glass är den bästa medicinen, inbillar jag mig iallafall ;) Gott är det och glad blir man! Struntar i att det är torsdag, lite tröstmat måste man ju få!
Imorgon har vi sovmorgon, teaterbesök och sen ska jag och fixa håret igen, ljusare fina små slingor mot topparna hoppas jag på, men man vet ju aldrig hur länge jag får sitta och förklara innan dom förstår, haha!
Nu ska jag göra i princip ingenting alls, inget bra på tvn, jag har lovat mig själv att inte plugga så det lutar mot glassätande och våra bästa på datorn!
2012-03-28 ? 22:24:43

Åäåuhh!

Nu sitter jag här och grinar... Nu är jag bara ledsen, trött och grinig, och såhär har det hållit på sedan jag råkade byta kanal till en stackars gubbe som stod och grät vid sin döda frus grav och sa åt henne att vila i frid samtidigt som han klappade bokstäverna med hennes namn försiktigt!
Dumma allt nu! Vill sova men kan inte för blundar jag tänker jag att jag ramlar, är jag vaken tänker jag på allt som jag inte alls borde tänka på och sitter jag här och skriver tänker jag att jag lika gärna borde träna min engelskaredovisning en sista gång! Imorgon får ni vara beredda för att det kanske kan bli en halvt dramatisk redovisning med en Hanna liggandes på golvet halvt borta... Blä!
Nu orkar jag knappt tänka att "imorgon blir det bättre, nu ska det bli bra!" för det händer ju ingenting alls! Nä nu ska jag sluta skriva innan jag börjar grina åt vad jag nyss skrev! Puss och gonatt

Ingen Happy-Hanna här inte!
Men jag har det bra, jag är för det mesta glad och mår bra, så jag ska inte klaga för mycket, det finns värre saker!
2012-03-28 ? 15:12:29

Spetsklackar

Nu är jag ju inte direkt van att gå i höga klackar, men hur fina?
Åh! Fast stylebytyras är ju liknande, och mycket billigare! Åh nu vill jag ha!
2012-03-27 ? 22:59:44

don´t let today's disappointment cast a shadow on tomorrow´s dreams

Idag var planerna skola- labb i no till nationella provet, lektion i svenska då en text skulle vara färdig och någonstans i mellan tvinga min mattelärare att lära mig vad det egentligen är vi har prov på imorgon.
Men sen ramlade jag ihop, igeeeeen, hemma hos Johanna så då ändrade jag planerna och fick istället skjuts hem och här är jag nu! Har halvsovit i soffan, kollat på tv och nu ska jag hämta ett glas oboy!
Nu mår jag bättre igen, men jag klarar verkligen inte av att vara nervös eller stressad längre... Jag tror faktiskt att jag ska gå till skolan för svenskalektionen om en stund.
Puss!
2012-03-27 ? 19:56:09

If you can dream it, you can do it ♥

Åre idag då! Vädret var väl ingenting att hurra för, slask, regn, en halv sekunds sol, hemska vindar, hagel och mindre snöstorm uppe på toppen var vad Åre hade att erbjuda oss idag! Men jag hade rätt kul ändå, men vädret kunde såklart ha varit bättre!
Nu har jag duschat och fixat mig för mys, dvs ansiktsmask, insmörjd, i pyjamas och börjat blivit trött! Har också skrivit på min svenskatext och måste kolla igenom matten, men alltså jag tror inte att jag kommer att må bättre om jag fortsätter i gamla spår, så speciellt många timmars plugg kommer det inte bli för mig den närmsta tiden!
Puss från mig!
2012-03-26 ? 23:03:15

ORD

Nu tänker jag skriva ett inlägg som är så ärligt som jag bara kan! Kanske blir det svamligt, långt eller så, men då får det blir så... Trött är jag också, så lite virrigt kan det säkert bli!

Alla har svackor och perioder då man mår dåligt! Vissa oftare än andra, men att veta att andra går igenom liknande är en stor tröst! Jag har stressat alldeles för mycket, alldeles för länge, trots att jag bara är 15, snart 16 år. I skolan har jag inte på flera år kunnat slappna av, och nu har det verkligen blivit för mycket! Även om jag har försökt att strunta i det, och liksom förneka det.

Nu, så fort jag blir det minsta stressad blir jag yr, svimfärdig, skakar och ramlar ibland ihop. Nu de senaste veckorna har det ibland blivit flera gånger om dagen, och det är verkligen SKITJOBBIGT!

Dels att må dåligt och inte kunna ha kontroll, något som jag alltid strävar efter att ha, när det gäller allt, men sen också den jobbiga ångesten och paniken man får när man inte kan kontrollera vad som händer! Tänk er alltid kunna hålla koll på allt, men sedan få panik, bli yr, tappa kontrollen och ramla.

Jag har liksom hela mitt liv framför mig, och jag vill verkligen inte starta mitt liv såhär, jag vill vara glad, lycklig, avslappnad och ha kul! Så är det också ofta, jag har det bra jag! Men för några år sedan började jag tycka att skolan var det absolut viktigaste i livet, jag började sätta press på mig, stressa och ha höga krav. Och idag ångrar jag det så himla mycket! Skola, utbildning, ja allt är viktigt, det håller jag fast vid! Men prestationerna blir ingenting så länge man själv inte mår bra! Vad spelar det för roll om jag har högsta betyg i alla ämnen när jag ligger här och mår dåligt medans mina vänner är ute och har kul? Vad spelar det för roll? Jag vet att många redan har sagt det till mig också, men det är så himla svårt att ta in då. Lika svårt som att det är att slappna av när någon annan säger att man ska göra det, eller att sluta gråta när någon säger åt en att sluta.

Vi pratar ofta om sjukdomar som förkylningar, maginfluensor och andra “vanliga” sjukdomar, men dessa psykiska är minst lika jobbiga, om inte värre!

Nu är jag less på att känna mig yr, på att få panik och tappa kontrollen, att då och då behöva gå till skolsköterskan för att lugna ner mig... Om jag hade vetat att det skulle bli såhär för några år sedan skulle jag göra allt för att det inte skulle hända... Nu hoppas jag dock att allt blir bättre. Det har jag redan sagt, och det kommer inte att bli bra på några sekunder, men eftersom att jag har insett vad det troligen är som är fel (om det nu inte skulle vara en tumör eller nåt, vilket jag verkligen inte tror...) och kan försöka lösa det borde det ju bli bättre! Eller hur?

Nu ska jag försöka fokusera på det bra, det roliga och det som får mig och dom omkring mig att må bra! Om jag kunde ändra någonting i världen skulle jag, förutom att ta bort svält, krig, allvarliga sjukdomar, misshandel, diskriminering osv, så skulle jag vilja ta bort, eller vända ångest och panik till något bra, om det nu är möjligt... Nu går det ju inte, men att försöka se de bra och fina sakerna är någonting som alla borde göra... 

2012-03-26 ? 18:12:37

Åh!
Idag har varit en riktigt konstig dag! Riktigt konstig!
Först stod NO på planeringen, men jag hamnade istället inne i ett rum vid skolsköterskan för att vila bort min yrsel... Sen blev allt bra, vi hade bad på idrotten och sen skyndade vi oss tillbaka för att hinna med nästa lektion. Och då blev jag åter igen yr och ramlade i golvet, med panik! Man vet liksom halvt vad som händer, men kan inte göra något åt det, och sen får man bara en hemsk ångest och panik!
Fy, det är så jävla hemskt! Ursäkta, men det är det verkligen! Sen vilade jag länge innan jag orkade till nästa lektion, och då var jag både trött, pigg, stressad, lugn, glad och ledsen och skakade, vilket gjorde att jag fick ett hysteriskt skrattanfall mitt uppe i allt! Jo, nämnde jag att dagen var konstig?
Sen gick jag till ica och handlade upp halva affärens godsaker! Imorgon är det ju Åre-dags för oss, men vädret är ju sisådär så nu har jag laddat upp med gottis!
Idag ska jag bara ta det lugnt, så var inte förvånade om ni inte hör något mer från mig!
Puss och kram!
2012-03-25 ? 21:55:24

DOOL

Ni vet förhoppningsvis att jag älskar Vänner, men våra bästa år är en annan (rätt dålig) serie som jag har följt exakt hela mitt liv, och fortfarande följer! Mamma började kolla när jag föddes och har kollat varje dag sedan dess, och även jag! Älskade, dåliga, spännande, konstiga, underbara serie!
Dock ligger sverige efter typ fem år, men jag brukar kolla på youtube då och då för att se vad som kommer hända, vilket jag har gjort hela dagen idag. Så nu vet jag vad som händer här om fem år, haha!
Nya personer är med, och massa nya par eftersom att gifter och skiljer sig titt som tätt, ja alla förutom Bo & Hope då som nästan alltid är tillsammans, och när de inte är tillsammans sörjer jag, haha! Dom är dom bästa!
2012-03-25 ? 19:52:50

VÅR♥

2012-03-25 ? 15:45:51

En söndag i mars

Jag har sovit i timmar. Jag har nördat våra bästa år som inte kommer att visas här förrän om flera år, på youtube. Jag har rensat mina byråer och min garderob. Jag har ätit en god frukost. Jag har målat tånaglarna i en ful färg. Jag har tänt mina doftljus. Jag har precis lagt mig ner för att kolla på ännu fler avsnitt av älskade våra bästa år, days, dool, kalla det vad du vill! Fönstret är öppet och svalkar lite, men mysigt har jag det ändå, trots söndag och allt!
Jag tror tametusan att jag ska inhandla lite sura godisar också, ska man lata sig så ska man!
En mindre glamorös bild på mig, ovårdad, ofixad och så!
2012-03-24 ? 21:38:00

Pastellomania!

Blir ni inte alldeles glada när ni ser pastellfärger? Visst kan det kanske bli lite mycket, men som en glad karamellburk är det minsann för ögonen!
2012-03-24 ? 18:00:00

Virkat- vackert, vårigt, väldigt fint!

Ett blandat collage från olika sidor- monki, h&m, freepeople, nellt.com, cubus.se, chicwisch.com och bikbok.se
Jag älskarälskarälskar virkat♥
2012-03-24 ? 16:06:47

Virkat plus svart

Det fick bli lite minishopping och besök hos farmor och farfar idag 
Jag köpte de där svarta (inte så typiskt mig) virkade shortsen som jag visade tidigare, bland annat och sen rensade jag farmor och farfars plastpåsar, haha. Nu är det organiserat och fint! Nä men oviktiga småsaker känns skönt att göra! Nu ligger jag och kollar på webb-tv, skålen med ostkrokar är slut och ja, det händer inte så mycket denna lördag!
H&M 199 kronor
2012-03-24 ? 10:18:48

♥ Be so happy that when others look at you they become happy too

Gomorgon♥
Jag har varit vaken rätt länge eftersom att min underbara familj väckte mig...
Inte en enda plan har jag för dagen, men jag hittar säkert på någonting!
Jag ska ta´t lugnt och titta på vänner, äta god frukost med hallon och jordgubbar och sen får vi se, ha en fin lördag alla!
2012-03-23 ? 20:45:20

Väskor i vår och sommar♥

Från chicwish.com, freepeople.com, kyssjohanna.se, hm.com, kyssjohanna.se, kyssjohanna.se
Älskar alla dessa väskor, men mina favoriter är 1, 3 och 6! Älskar konjaksbruna väskor, ja till allt på sommaren. Åh sommar♥
2012-03-23 ? 20:10:36

Everything will be okay in the end. If it´s not okay, it´s not the end ♥

Äntligen har ett nytt avsnitt av bröderna reyes kommit upp på svtplay!
Idag blev en sån där dålig dag igen och jag åkte hem från skolan. Pappa tjatar om hjärnröntgen men jag vet att det är kroppen som inte orkar mera stress, eller det känns så iallafall. Hur som helst är det skitjobbigt, men att vila hjälper så det är vad jag gör just nu♥ Ligger nyduschad i sängen och kollar på bröderna reyes och lyssnar på familjen som kollar och sjunger med till the voice. En typisk fredag alltså, haha!
Aja, Happy friday allihopa!
2012-03-22 ? 20:50:55

Trött torsdag

Hej
Ännu en jobbig torsdag är överstökad, och trots att detta är en av de jobbigaste dagarna på veckan kommer jag säkert sakna dem nästa år då en ny skola väntar. Nya äventyr, nytt schema och ny klass känns ju inte sådär superlockande just nu, men det ska bli spännande också!
Vad har jag mer haft för mig idag då? Jag har ätit fem stora cookies, ingen diet här inte, eller jo- må bra dieten! Jag veeet att man inte ska äta massor av kakor, utan nyttig mat för att må bra, men idag hade jag liksom inget val. Kakorna ropade på mig, och sedan blev jag rädd att någon annan skulle äta upp dom, så då skyndade jag mig att ta några... Och så tycker jag lite synd om mig som är yr hela tiden, nu har det varit såhär i en månad känns det som! Det är säkert inte så kul för er att läsa, men då är det tusen gånger värre att vara rädd att ramla nästan hela jämt, och sen få riktig panik när man väl har ramlat... Nej fy!
Aja, sen har jag mest bara slöat framför tvn, pluggat och ja, nu sitter jag här!
Det skulle ju vara trevlig av svtplay att ladda upp de senaste 2 avsnitten av bröderna reyes också, för annars har jag ingenting att göra ikväll! Aja, vi hörs! Puss ♥
2012-03-22 ? 17:36:00

Virkat, flätat, fransar- fint!

Vill ha från H&M! Virkat, frätat och fransar
2012-03-21 ? 20:30:15

Gooda cookies

När jag bakar cookies bakar jag alltid efter Leilas recept, men ändrar lite, struntar alltid i nötterna eftersom att vissa i familjen inte tål, hoppar över vissa ingredienser eller byter ut dem ibland... Men här är receptet iallafall, mums 
Ingredienser:
250 gram smör
0,5 tsk salt
2,5 dl socker
1 tsk vaniljsocker
1 ägg
4,5 dl vetemjöl
0,5 dl bikarbonat
150 gram mjölkchoklad
Sätt ugnen på 175°.
Vispa mjukt smör, socker och vaniljsocker krämigt.
Tillsätt ägget och rör lite till.
Rör ner mjöl och bikarbonat.
Grovhacka choklad och tillsätt det.
Aningen formar du degen till en rulle och fryser in den, då är det lättare att skära upp bitar som blir perfekta kakor. Eller så formar du små kulor av degen, ca 20 st och gräddar i ugnen i 12-15 minuter. Klart 
2012-03-21 ? 14:50:05

Wednesday love

Onsdagens skoldag är över och jag byter jeans mot mjukisbyxor och riktar min uppmärksamhet från skolböcker till datorn, tvn och kanske lite bakning innan det är dags för plugg igen. Idag i form av träning av redovisning och lite matematik. Men sen igen återgår mitt fokus till tvn, även onsdagar bjussar på bra tv!
2012-03-21 ? 07:05:08

Gomorgon!

2012-03-20 ? 17:43:47

Los kommentaros

Jag såg att jag hade fått nya kommentarer här. Fleeera var det!
Okej, två stycken, men det är stort för att vara min blogg! 2! Två, two, dos!
lillafrookenjag är inte van denna uppmärksamhet!
Den första var gissningar av Klara, hälften fel men bra gissat ändå. Jagmenar vem som helst skulle ju kunna snubbla i bubbelpoolen eller äta upp två efterrätter. Dom två hade ju inte behövt vara jag, även om det nu var det...
Och den andra kommentaren är någonting som jag verkligen hoppas är ett skämt för att jag skulle lägga upp en film när jag sjunger för min lillebror är liksom inte troligt...
1. så sjunger jag förjävligt hemskt. 2. Detta gör att han inte vill att jag ska sjunga för honom. 3. Jag bryr mig faktiskt lite om honom och skulle aldrig utsätta honom eller er för detta oljud. 4. Jag vet inte hur man laddar upp filmer. Jag är faktiskt tekniskt efterbliven som man skulle kunna kalla det. Jag kan inte med tekniska prylar.
Den fjärde är ioförsig lite onödig eftersom att jag ändå aldrig skulle lägga upp en film. Men ja, kommentera mera iallafall!

2012-03-20 ? 17:36:51

Sometimes we have to remind ourselves to find something special in the ordinary♥

Hejsan
Igår var inte min bästa dag, var yr och sov mest när jag kom hem från skolan, därav "den dåliga uppdateringen" som det så klassiskt skrivs i var och varannan blogg. Besökte en sjukgymnast på morgonen så nu har jag lite övningar att ta itu med. Även idag tog jag mig en tupplur efter en skoldag som skulle klassas som en helt okej skoldag, förutom att jag är så less på just skolan! Men idag mår jag iallafall bättre. Äter flingor, tränar inför min engelskaredovisning imorgon (döda mig), laddar inför när jag ska leka sveriges mästerkock på hemkunskapen och tar det lugnt är vad jag gör just nu, men senare är planen att vandra över till Emmie 
Puss!
Ytterligare några underliga bilder från helgen. Nu är jag ju inte direkt en proffsfotograf så ni får bita ihop.
Men chokladen! Åh chokladen var supergod! "Köp den för guds skull, människa!" är vad jag uppmanar er. Den är alltså mycket god. Så att ni inte har missat det, det går inte! Att den var god alltså!
2012-03-18 ? 19:29:10

Hälsoresan

Nu är jag hemma!
Helgen har varit supermysig, rolig och aaaaaaah vad skönt att ta det lugnt!
Eller lugnt och lugnt, vi tränade ju massor, och jag fick en mindre hjältattack när en läskig gubbe satt och stirrade och smygfotade mig och Emmie under middagen, men helgen var riktigt, himla kul ändå!
Vi badade, bubblade, bastade, fick aromamassage, zumbade, gick på yoga, tränade något annat pass, åt god mat, skämde ut oss och skrattade
Jag kan säga att jag verkligen behövde en sådan helg, och jag var nästan inge yr alls! Förutom några få korta gånger, och en gång på yogan.
Även om jag hade kunnat stanna längre känns det lite bättre med allt!
Jag tror att jag undviker detaljer men jag kan ju skriva en del saker som hände, gissa vem som gjorde vad! Eller gör inte det...
Någon snubblade i bubbelpoolen och dök rakt ner och gjorde en kullerbytta under vattnet
Någon smygfotade och stirrade på en stackars servitör, och han märkte det, haha!
Någon var känd!
Någon åt upp två efterrätter
Några hade väldigt roliga funderingar och diskussioner... haha
Någon fick höra att hon var jätteduktig på zumba av läraren! (vi kan lätt stryka bort mig här, bara så att ni vet!)
Äh vi slutar här! Här är några bilder, det var inte så många som var normala så dessa är dom enda dugliga!
Puss!
2012-03-15 ? 19:07:17

Att må bra är det bästa ♥

Heeeej!
Jag har inte hunnit blogga så mycket, och bättre blir det inte nu när jag åker iväg imorgon.
Men jag säger hej nu iallafall! Har precis suttit en stund med engelskan men nu känner jag att det räcker, det räcker med allt skoljobb nu!
Jag stressar och har mig, och det är faktiskt inte förrän nu som jag har märkt att jag faktiskt gör det och att jag mår dåligt av det! Nu säger, enligt läkaren, kroppen ifrån...
Igår fick jag höra att "jag är viktigare än allt annat, det är viktigare att jag mår bra än att jag är bäst på olika saker, för hur bra betyg jag än har, eller hur bra det än går för mig så spelar det absolut ingen roll om jag mår jättedåligt, vad hjälper det mig då?!" och det är så himla sant, även om det bara låter "blablablba..."
Nu har jag mått dåligt ett bra tag, och orkar inte stressa mer, dels för att det är då jag blir yr, och dels för att stress är aldrig bra!
Ni ser ju, jag får liksom hoppa runt bland skolsköterskan, kuratorn,några läkare, kiropraktiker, och nu också optiker och sjukgymnast... Usch vad hemskt det låter, men såå himla farligt är det väl inte, men bättre kan det bli!
Gladare och lugnare ska jag bli, det ska bli bättre och det känns som att det kommer blir bättre!
Det är viktigast att må bra, eller hur?
I helgen blir det förhoppningsvis kul också!
Ser ni, nu har jag lyckats klämma in ett allvarligt inlägg mitt uppe i allt flams! Puss!
2012-03-14 ? 18:14:40

Babbel

Hejsan fina!
Nu är jag hemma från kiroblablabla-saken, det gick väl bra där, men herrejösses vad jag ränner runt på olika ställen. Nu ska jag till optikern också! Aja, bättre det så att jag mår bättre än att må dåligt!
Nu sitter jag och laddar, dvs äter kötbullar och ska snart iväg på zumbaaaaa! Får se hur det går, eftersom att jag fortfarande känner mig yr då och då, och så kunde man må dåligt efter kiroblablaba-saken... Men jag kämpar på, tuff som jag är! ;)
Sedan väntar en lugn tv-kväll, och just det! Vet inte hur vi kom in på det, men nationella proven är BARA till för att lärarna ska kunna veta hur de lär ut, för att kunna förbättra om det skulle ge dåliga resultat, och resultaten på nationella proven får inte alls påverka en elevs betyg! Så om någon skulle sänka sitt betyg pga detta får man klaga! Tänk om vi fick veta det innan dessa prov, så skulle man slippa stressen! Det här sa iallafall hon jag träffade idag, och det har ju inte alls lärarna informerat oss om!
Aja, nu blev det ett slatvigt inlägg här, men bättre än inget ju! Nu ska jag byta om, puss!
2012-03-14 ? 15:51:25

Kemi och sånt...

Jo, nu är jag rätt trött på kemi, även om det kan vara intressant känns det skönt att vara klar med det för ett tag!
Men när jag pluggade här om dagen läste jag detta, det var ju kul! Att vi i sverige äter mest glass alltså!
Vi hade alltså nationellt prov i kemi idag, mer än så behöver jag nog inte skriva. Just nu ser jag mer fram emot en härlig helg i Storhogna med aromamassage, zumba, yoga och trerätters!
Nä nu måste jag springa till bussen, jag ska till kiropraltikern eller vad det nu hette, haha!
2012-03-13 ? 22:26:54

Gonatt!

Nu säger jag och min iiilande tandblekningsskena gonatt!
Imorgon väntar nationellt prov i NO, kort skoldag och kiropraktikerbesök, skoj!
Puss!
2012-03-13 ? 19:15:27

Because I´m worth it!

Vilken dag!
Först försov jag mig och fick springa till skolan, sedan blev jag yr och fick typ panik på mattelektionen så jag fick spendera några timmar hos sjuksköterskan (btw, hon borde skriva upp en nota till mig för all frukt och dextro jag äter där...) innan jag åkte till Hälsocentralen för läkarbesök... Alltså nu hoppas jag att jag får bort det här, speciellt yrseln för det är läskigt! Och så var jag helt spänd och skakade, och kunde verkligen inte slappna av, usch!
Nu mår jag iallfall mycket bättre, har pluggat lite nedrans kemi inför nationella provet imorgon, och nu är jag väl förtjänt av detta!
Nybäddat, rena tofflor och pyjamas, kakor, mjölk och doftljus! MYYYYS!
Tusan nu spillde jag mjök på mitt nya lakan!
2012-03-12 ? 19:33:47

ALWAYS BE HAPPY

Måndag igen. Skola igen. Huvudvärk igen. Kanske inte en allt för rolig dag, men den har rullat på endå!
Just nu ligger jag och fryser under täcket, har ett nationellt prov i kemi som måste pluggas till (sen...) och senare blir det lite tv-tittande och kvällsfika! Herregud, vad ska man skriva?! Hjärnsläpp har jag tydligen också, iallafall blir det en vanlig måndagskväll för mig, puss!
Såhär gjorde jag med ramen, så kan jag byta ut texten då och då!
2012-03-11 ? 21:38:10

Åh vad jag älskar serien!

älskar älskar älskar älskar!
2012-03-11 ? 19:20:20

Var ska jag börja?

Kortfattat- Jag klippte av mitt hår i torsdags och trodde att jag skulle dö av ånger, vilket jag fortfarande gör. Tjurade på golvet tills jag somnade och drömde om lååångt fint hår, haha! Sedan tog familjen sitt pick o pack och drog mot Sundsvall. Där har slutet av mitt lov spenderats och det var precis det jag behövde! Inget internet hade jag, men det var väl lika bra, ni hade nog annars tvingats läsa milslånga inlägg om hur arg jag var över mitt hår!
Aja, sundsvall var det ja! Myste med släkten lite, sov mycket, var uttråkad på fotbollsmatcher och shoppade lite! Älskade, älskade stad!
Nu har jag bara fixat här hemma, ätit och spa:at med ansiktsmask, långdusch och nagelfix! Behövligt tycker jag!
Nä, jag vettetusan vad jag ska skriva om, här får ni lite bilder med konstigt ljus på lite av shoppningen istället! Sen köptes det påslakan, ljus och ram också, men det fastade inte på kort nu.
Nu myser jag med lillebror i soffan, men sen har även jag plugg att ta hand om så det ska jag göra nu! Sen väntar en riktig myskväll innan skolan imorgon! Puss!
2012-03-08 ? 09:28:05

Bye bye long hair!

Godmorgon!
Näe jag är inte dum som är vaken såhär tidigt, jag ska iväg till tandläkaren och förhoppningsvis få lite finare tänder inom en viss framtid, sedan bär det av till hårsalongen för en rejäl klippning! Hjälp! Jag älskar långt fint hår, det är så fint! Men mitt egna stannar liksom på mitten och blir nästan tråkigt, så nu blir det kortare med ljusare i topparna!
Åh jag kommer ångra mig, men det är inte hela världen!
Gårdagen spenderades iallafall först tillsammans med Johanna då vi gjorde egna Ben&Jerry´s, åkte sen på zumban och tittade på och sedan var det filmkväll med vänner! Idag är jag rätt upptagen (haha) för vi åker till älskade Sundsvall senare, så nu måste jag rejsa! Oj jag måste till bussen snart! Puss!
2012-03-06 ? 19:30:23

Too much V

Min utsikt de senaste timmarna!
Vila, vila, vila, vilaaaaaa, vänner, vänner, vänner, vääääänner! Till och med för en lat vänner-älskare som mig blir det vääldigt långtråkigt att bara inte göra någonting... Speciellt på lovet, men jag orkar ju inte göra speciellt mycket utan att behöva vila så såhär får det bli!
Men om någon hittar på något kul är jag gärna med!
Hur som helst inväntar jag nu Desperate housewives, längtar! Puss
2012-03-06 ? 15:33:26

Drömmar är till för att förverkligas

Jag sitter i soffan och grinar nu. Såg precis en reklam om hur många människor som lever i fattigdom, hur de får leva och behandlas, och jag tycker att det är så himla hemskt!
Det visas reklamer som dessa hela tiden, och alla är väldigt hemska, men denna var så verklig och gripande!
I Indien blir unga flickor bortgifta som barn, de får inte gå i skolan och tvingas växa upp alldeles, alldeles för tidigt!
En liten flicka gick med en ännu mindre bebis på en smutsig, fattig gata.
Jag vill hjälpa till men det är så svårt! Att lämna några kronor i sparbössorna på Ica när jag handlar, ibland skicka iväg ett sms som skänker pengar eller skicka något till tex UNICEF någon gång känns för lite nu!
Eller det känns inte lite, det är bättre att göra någonting än ingenting alls! Men det känns som att man kan göra mer, eller om alla som kunde borde göra något...
Här tar vi alla för givet för att gå i skolan och kunna göra precis som vi vill med våra liv! Alla har drömmar men skillnaden är att vi här i de rikare länderna har såå mycket större chans att förverkliga dem! Det borde vara precis lika, alla borde få ha samma chanser och samma rättigheter! Drömmar är faktiskt till för att förverkligas, och så borde det vara för alla!♥
2012-03-06 ? 13:50:15

Inte så mycket har hänt...

Hej fina!
Gårdagen var rätt tråkig och jag mådde inte sådär superbra så jag vilade och tog det bara lugnt, förutom bakning med lillebror och mys på kvällen. Idag missade jag nyss min tid för avslappning, bra där Hanna!
Och har bara tagit en lååång sovmorgon, pratat i telefonen, försökt få lite engelskajobb klart och ätit en bit bulle...
Det känns som att mitt lov hittills har varit rätt händeleslös, men jag antar att det får vara så nu när jag är sjuk...
Nu ska jag göra något så spännande som att äta frukost och kolla på lite tv, hoppas att det händer något kul senare idag, herregud jag hade så tråkigt igår att jag har hamnat i minneskoma och minns inte ens vad jag gjorde!
2012-03-05 ? 11:03:36

Sommarvarning!

Åh så härligt! Jag ska mysa och ta det lugnt hela morgonen, innan jag startar denna dag! Sol och jordgubbar, lov och ledigt- åååhhh vad hääääärligt! Just nu längtar jag till Sundsvall nästa helg, mys med mormor och shopping, åh jag bara älskar att vara där!
2012-03-05 ? 10:58:02

I like big butts and I cannot lie!

2012-03-04 ? 22:45:35

Fina♥

Eftersom att jag inte blev sådär supernöjd med jeansshortsen så vill jag supergärna hitta ett bra tyg, någon gammal duk eller var som helst, och göra något liknande som dessa!
Jag såg dem hos annawii.blogg.se, och lånade även bilden därifrån! Visst är dom superfina? Dock kostar dom massor, men jag gillar ju att pyssla då och då, så om jag hittar tyg och lyckas få till jeansshortsen lite slitna skulle det vara kul att göra egna!
Ja, det blir en del ytliga inlägg här nu, dels för att jag är sjuk och mest bara ligger framför datorn och har tråkigt, och dels för att jag ändå inte vill skriva för "privat", hehe, här, så det blir mest sånt här och lite annat kul!
2012-03-04 ? 21:26:06

Ett av de finaste avsnitten♥

2012-03-04 ? 16:17:41

Lite nytt...

Ni kanske ser att det ser lite annorlunda här inne, funkar det inte? Tryck F5, om ni har en sådan knapp ;) Det har inte jag... Vad jag vet! Iallafall så vet jag inte vad som hände, men nu får det se ut sådär! Ni får helt enkelt vänja er med att se mitt tryne när ni klickar in här!
Nu vet ni det! Nu ska jag återgå till mitt Bröderna-reyes-maraton som jag har här i min ensamhet, ikväll kör jag en repris på igår med lite egen choklad, jordgubbar och banan- mums!
2012-03-04 ? 14:12:05

Hej från mig!

Hejsan!
Jag har legat i pyjamas och kollat på Bröderna reyes hela morgonen, det är så bra!
En promenad ute och en tur till ica planerar jag också, jag vill ha mer chokladdoppad frukt! Haha
Jaja, jag tänkte bara säga hej från mig! Nu ska jag fortsätta kolla, puss!
2012-03-04 ? 01:50:13

Mysigt it is!

Jag har haft en riktigt mysig och god kväll med några fina vänner ♥ Vi doppade jordgubbar och andra frukter i smält choklad, mums! Jag trodde inte att jag skulle orka vara med hela kvällen, men se där- det gjorde jag! Lite ipren och äcklig dextro-blablabla och hjälp av vänner när jag blev yr ;)
Nu ska jag sova, fast hittade fem avsnitt av Bröderna reyes, och efter avsnittet vi såg ikväll måste jag se! Iallafall ett innan jag somnar... Gonatt♥
Bild sedan idag...
2012-03-03 ? 16:24:00

Isblå mint

Pappa skjutsade mig in till stan eftersom att jag behövde köpa ansiktsrengöring, men jag hittade även denna!
Jag bytte mina 120 kronor mot denna inne på monki, fina monki!
Den är lite mörkare mintgrön i verkligheten, men superfin! Först var jag osäker om jag skulle lämna tillbaka den och byta till en ljusrosa, men jag tror att den får stanna!
Nu räcker det dock med mintgröna saker för mig, ljusrosa och gula pasteller är ju också fint!
Sen åkte vi till farmor & farfar en sväng och fikade ♥ Nu är jag hemma och är lite yr, så jag måste vila nu... Puss!
2012-03-03 ? 14:23:06

Vinterprommis i pyjamas

Även om jag ska vila idag var det jättemysigt och härligt ute så jag tog en promenad ute i snön och skogen. I pyjamas och med halkiga skor vandrade jag i solen, åh! Dock fick jag snö i skon hela tiden, men skönt var det ute ändå! Himlen är perfekt blå, solen skiner och snön smälter i sin takt!
2012-03-03 ? 13:12:01

Hair on my mind...

På torsdag har jag klipptid och färgjoximojs, så nu sitter jag här och funderar...
Vågar jag klippa kort? Då hade jag tänkt typ att längden skulle vara som här eller liite längre, och så ljusare i topparna bara, men jag hittar ingen bra bild...
2012-03-02 ? 20:42:41

Inget fel på denna kväll heller...

Jaa, jag har redan öppnat påsen och ätit några nävar, men ni kan inte förvänta er annat av mig!
Jag mår mycket bättre nu, men så tyckte jag ju på skolan också tills jag fick veta att jag hade gått runt med feber och innan jag blev yrslig... Men jag har fått utslag på benen också, typ nässelutslag som kliar och sticks! Men det är lite bättre det också... Åh, tråkigt att vara sjuk på lovet!
2012-03-02 ? 17:19:00

Hemklickad

Oh sötaste blusen! Vårfin och härlig! Virkad spets, söta detaljer och fina knappar- perfekt!
Jag beställde den för någon dag sedan, men den kommer inte förrän om några veckor...
2012-03-02 ? 15:37:03

TGIF♥

Hejsan! Är alla lika glada över att det är fredag som jag är? Och lov♥
Men sen blev jag yr igen, och fick ligga och vila inne hos sjuksköterskan innan hon skjutsade hem mig... Hon trodde att jag har en infektion som gjorde mig yr, så jag skulle hem och vila hela kvällen!
Inte mig emot, även om jag var sugen på en tur till stan... Men detta ska självklart utnyttjas till max ;) Jag hade tänkt mig glass, choklad och chips, myskväll och massa vila- det passar mig, det! Hoppas att mina vänner har kul i huvudstaden, dom festar och jag ligger här och yrar på, haha!
Bilder sedan i morse, innan the yrhet började! Pusspuss!
2012-03-01 ? 21:56:47

Jag fick som jag ville...

Min kväll är räddad♥
2012-03-01 ? 19:05:00

Ikea wanties

DRÖMLIK Doftljus i kruka IKEA När ljuset brunnit ut kan krukan användas som värmeljushållare.
Doftljus i söta skålar♥ Hoppas att dom luktar gott, då köper jag dom!
EMELINA KNOPP Påslakan 1 örngott IKEA Påslakan med dolda tryckknappar; täcket stannar på plats.
Fint påslakan!
IKEA STOCKHOLM Pläd IKEA Mohairull; ger en sidenglänsande lyster.
MULIG Klädställning IKEA Kan användas både inomhus och utomhus. Plastfötter; skyddar golvet mot repor.
Klädhängare
JONSBO EGBY Bordslampa IKEA Skärm av textil; ger ett mjukt och dekorativt ljus.
TORVA Mjukleksak IKEA Alla mjukdjur är bra på att kramas, trösta, busa och lyssna. Dessutom är de pålitliga och säkerhetstestade.
Hehe, den sista bara följde med! Nu längtar jag efter sundsvallsbesöket under lovet!
2012-03-01 ? 17:18:47

Första dagen i vår!

Hej fina♥
Jag har precis pluggat lite inför provet imorgon, och nu sitter jag på sängen och vilar framför vänner.
Idag var jag på skolan också, men blev yr och svimmade eller något sånt i slutet av dagen? Jag vet inte säkert, men nu mår jag iallafall bättre! Pappa pratade om röntgen av huvudet men det känns ju lite onödigt... Haha!
Min kväll kommer troligtvis bara bestå av vila och lite plugg, men jag är så himla sugen på choklad så jag vill lura iväg någon som kan handla åt mig ;) Puss!
2012-03-01 ? 17:11:45

Ett klipp med saxen!

Jag tänkte vara rolig och kreativ och göra om ett par gamla jeans till snygga jeansshorts!
Eh... Det var svårare än jag trodde, speciellt eftersom att jag har sämst tålamod, men här har ni iallafall bilder på två par som jag gjorde utav pappas gamla jeans. Inga superfina direkt men dom funkar väl!

Om

Min profilbild

Hanna