//www.hscripts.com --> ad>
2014-08-31 ? 16:17:00

Vill kanske gråta lite. Jag tror det behövs bara.

Det blir något konstigt och jobbigt när man bara bli tillbakakastad till vardagen igen utan att man alls hänger med eller är redo. O så innan vi vet ordet av är vi väl tillbaka där dit jag aldrig ville hamna igen - med plugg och prov, tunga dagar och massa långa jobbiga timmar och det innaför wargentins väggar. 
Men så är det ju något fint också. Det är sista året. Det är trean vi går i nu. Och hur jobbigt det än kan bli så är det så värt det. Även om jag är jätterädd för framtiden. 
 
Hur man ser ut en söndagsmorgon i pyjamas när man saknar solen och försöker förmedla det i en snap till en vän.
2014-08-24 ? 19:00:14

Sista timmarna på sista dagen av mitt sista sommarlov någonsin.

Sitter här i sängen efter ännu en nap (som förövrigt har blivit en daglig rutin för mig de senaste dagarna) under dom allra sista timmarna på den allra sista dagen på mitt allra sista sommarlov. Mina känslor över detta går knappt att beskriva eller reda ut, utan är mest ett stort kaos av panik, vemod, spänning, ivrighet, knäpphet, viljan att börja gråta, skratta och planera inför framtiden OSV. 
Är lite arg att jag ägnade så många många timmar till jobb under mitt sista älskade sommarlov men samtidigt så gör det inte så mycket för jag inledde sommaren med greklandresan med två bästa vänner, har haft massor av gosiga sommarkvällar där vi har samlats både ute och inne med massor av godsaker, åkt iväg på småresor till orsa, sundsvall och stockholm, sprungit runt på yran med nästan alla bästa som finns och den senaste veckan somnat i tv-soffan med vänner och godis nästan varje kväll. Så jag har inte så mycket att klaga på. 
 
2014-08-21 ? 18:13:00

En klädsel innan hösten tar över mig.

Här står jag under ett träd vid vårat hotell i stockholm efter en lång shoppingdag (spenderade såklart mer än planerat och endast på monki och brandy melville... pank nu!) OCH en lång promenad då den överfyllda bussen småkrockat med en annan buss. Har på mig min nya kappa också! Totalt opraktisk i höst men den gör mig totalt materiellt överlycklig och jag vill i ren protest mot höst och allt jag inte kan kontrollera i livet bara bära den precis när jag vill ändå.
2014-08-20 ? 01:13:28

Minitripp.

 
Det var en blandning av att vilja rymma ifrån Östersund för bara en liten stund, vilja att hitta på något med kusin + moster och lite vilja av att ignorera att sommaren snart är slut som gjorde att jag lyckades övertala mamma och dom två ovannämnda att boka en tripp till stockholm över helgen. Men vill ni veta den största anledningen att jag hade huvudstaden som destination? Jag ville besöka brandy melville och spendera lönen på sommarkläder som jag kan låtstas att jag hinner bära innan höstlöven börjar falla. Man är ju som man är. 
Mysigt hade vi iallafall, vi fyra. På stadens gator, på restauranger och såklart i karusellerna på Grönan.
2014-08-10 ? 22:44:27

Sånt som man kan göra.

Sånt som man kan syssla med tätt in på sommarlovet när man är inne på dom allra sista passen efter timmar av jobb och jobb och jobb. Man gör dom lediga timmarna till gosiga middagar, dagsutflykter till grannstaden, besöker badplatser, är vaken i stan och kommer innanför dörren och möter mamma och pappa påväg till jobb klockan fem på morgonen, åker lite båt, gosar med kattungar och blir ÄNTLIGEN LEDIG så man yrar två av tre dagar, firar världens bästa barndomsvän cajsa, myser med lillis, åker iväg med familjen sjödin och lever familjen annorlunda-liv i orsa, spelar bowling, åker minifrittfal 90% av dagen och vinner två kilo choklad på leksand sommarland, hälsar på farmor&farfar och mormor/morfar OSV. 
 
Ett megalass med bilder från en bråkdel av detta kommer här.
 

Om

Min profilbild

Hanna