//www.hscripts.com --> ad>
2012-02-23 ? 19:40:10

Ni vet små irriterande saker

Ni måste väl hålla med mig om att det alltid finns små irriterande saker som bara är till för att retas? Olika småsaker på olika ställen, men som alltid finns till!
* När man har förberett tex god fika med ett glas mjölk och några kakor, bäddat ner sig i soffan under en varm filt, och så inser man att man absolut måste ha mer mjölk för att det ska bli lagomt till kakorna. Då måste man upp o göra om, och då tar man med största sannolikhet alldeles för mycket mjölk så att det behövs mera kakor för att det ska bli lagomt... Det slutar att man springer flera mil från köket och soffan för att jämna ut!
Jobbigt!

* När man är sur på tex sina föräldrar och försöker verka allvarlig och seriös- men så kan man inte hålla sig och börjar skratta! All surhet försvinner och man tas inte seriöst! Skitjobbigt!

* När man har skämt ut sig, eller gjort någonting som man mår dåligt över och ligger och tänker på innan man ska somna... Det spelar ingen roll om det är småsaker, man får panik och allt blir större och större i huvudet! Usch! Till slut dör man hellre! Bland det värsta som finns!

* Att när man måste upp tidigt är man alldeles för trött, och när man har sovmorgon vaknar man oftast tidigt! Väldigt störande!

* När ens favoritserie tagit slut... Nä jag har inte släppt att jag inte längre kan följa Beverlyhillsfruarnas drama längre! Det var liksom höjdpunkten på en lång, jobbig skoldag! Trist som tusan!

* Beslutsångest- finns det en enda positiv sak med detta eller? Fasligt onödigt!

* När man har gått och lagt sig och inser att man har glömt något- typ borsta tänderna eller sätta alarm! Jobbigt!

* När man måste lämna någonting kul och när det roliga tar slut...
* Det är heller inte kul att kliva i vatten på golvet när man har nya strumpor, bara helt onödigt!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Hanna